Hozzászólások száma: 4039
Oldalszám: 202
Témakörök > Droszt Híradó > (ex)Rádiósok ide KLIKK!!!! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
törölt felh. 2006.05.12. 17:41:42 / # 69908
Jó reggelt!

Fox 2006.05.12. 16:54:25 / # 69899
Sértegethetsz bárkit, a Főtaxisokat nem kellett "összeszedni", szólva lett az időpontról, és természetes volt hogy jönnek. Senkit nemkellett "összeszedni - győzködni". Mi ottvoltunk, szó nélkül, te meg otthon (vagy kitudja hol) zsörtölődtél, hogy te nem szervezel semmit, és most kiderül, hányan mennek el nélküled! Hát nyugodj meg, voltunk egy páran, pedig nem éppen a szomszéd faluba kellett menni. Inkább foglalkozz a saját dolgoddal, ehhez a temetéshez egy betű közöd nincsen, és ezzel kapcsolatba inkább ne emeld fel a hangod, és ne próbálj fikázni senkit.

rigorigi 2006.05.12. 15:28:34 / # 69907
Ez valóban így volt.Sőt,emlékszem arra is,hogy a "kétperces késést" is megváltották / ezt a taxisok akarták /dupla pénzért.
rigorigi 2006.05.12. 14:56:57 / # 69905
Drukkolok a sikeres váltáshoz.Biztos lehetsz abban,hogy javatokra vállik,ha ezt "megléped"! Ki kell ábrándítsalak! Nagyon sokan / köztük jómagam is / sokáig a "társaság" miatt nem váltottak céget.Én azt vallom,hogy aki "tud dolgozni",az megkeresi a pénzt"Nálad" is.Nekem ezzel -hál'Istennek-nem volt baj.Tényleg jó volt ott dolgozni,ezt őszintén mondom. Az utolsó mondatodra van egy nagyon frappáns válaszom:Ha Nekünk"hütleneknek" közömbös volna a Rádió,akkor nem ezen a topicon trécselnénk. Ja!! S amikor az "utcán"együtt kávézik,mondjuk egy"Budás egy 6x6 -al,az szinte biztos,hogy valamikor mindkettő Rádiós volt.
góré001 2006.05.12. 14:49:50 / # 69904
Bocsánat! A kivétel szentesíti a szabályt nos tudod ,hogy hogyan értettem de ezt most "csak" Ők szervezték az érdem ha van ilyen akkor csak az Ővék!
Csumi 2006.05.12. 14:46:18 / # 69903
Szia Pali! Én Tele5-ösként nem szoktam itt megszólalni, nem az én asztalom, nem innen eszek..De a "he tomajerék nem szedik össze a "Főtaxisokat senki nem ment volna" megjegyzésed rosszul esett. Azt hiszem minden ilyen temetésen találkoztunk, és én most is ott voltam.... Szia, további jó egészséget, és jó munkát....
góré001 2006.05.12. 14:34:30 / # 69901
A struktúra válltásra kész vagyok napokon bellül végre is hajtom még egy lépés hiányzik! Kiváncsian várom ha ez így van én nem hiszem akkor a vissza rendeződés is ilyen mértékű lesz! Mert címekkel nincs baj bár lesz még több is! de azért mégis! Azt meg nem gondolom , hogy személyhez vagy egy személyhez kötött bármi is ebben a pénzalapú világban! Ahol többa pénz ott a helyem!- sajnos! Itt már nem dominál szív szeretet barátság bajtársiasság stb! csak a PÉNZ!/ bár szerintem azért nem kéne kúrvákká válnunk!/
góré001 2006.05.12. 14:29:27 / # 69900
Megjegyzem nem tudok más cégvezetöröl akit ennyire érdekelne a taxisai dolgai és nem tevékenykedne ennyire mint te.Ráadássul köszönet helyet mindig csak a becsmérlést elvisselni nem lehet egyszerü Na látod ez ilyen egyszerű tán még nehezedre sem esett! Nézd meg a Fodesz honlapját friss folyamatosan történik benne információ szolgáltatás! Szeretem is csinálni és értek is hozzá csak ezek a felesleges küzdelmek ezek kedvetlenítenek el! Itt az útolsó temetés azt mondta az ide is személyesen írogató mocskolódó , hogy na akkor a horváthpali megint tetszeleghet az első sórban! Nos nem tetszelgett - sajnos! és ha a Tomajerék nem szedik össze a Főtaxisokat senki sem ment volna! Én 20-éve teszem ezt nem kivagyíságból hanem tiszteletből mert én is oda kerülök mert tisztelegni kell minden HŐSI halott TAXIS elött aki munkavégzés közben esett áldozatúl - én így gondolom és eddíg ezt ezért is tettem És legtöbbször ha lehet ilyent mondani szép menet is jött össze! Na de beszólnak miért csak mert demokrácia van?- ugyan már! Igen teszem a dolgomat ahogyan csak erőmből időmből tehetségemből tellik és mindíg a közért sajnálom ha valakinek nem ez jön le !
rigorigi 2006.05.12. 14:23:08 / # 69896
Ezt állítom,igen.De azt is tudom,hogy nagyon sok esetben az volt ennek az oka,hogy "máshonnan más tippet" kaptál.S Te hallgattál inkább a "szirénhangokra",melyek nem vittek előre. Tévedsz,ha azt hiszed,hogy"aki" céget váltott/ na nem ebben a hónapban/az ellenségeid lettek.Sokan vagyunk,akik nem feltétlenül a "munka miatt"jöttünk el.Inkább a struktúrával volt a baj.
törölt felh. 2006.05.12. 14:02:52 / # 69895
Tiszteletel megkérdezem még mindig te viseled a taxisok érdekeit a leginkább azon belül vagy azon kivül cég vezetö vagy és az én elkébbzeléseim szerint csak úgy lehet több dologgal fogglalkozni,ha az egyik simmán megy.Én csak az észrevételeimet irtam le.Amikor az R.Tnél voltam addig csak izlelgettem a taxizást most láttom milyen is.Mivel te az egyik érdek képviselöje vagy a taxis társadalomnak igy az én érdekeimet is képviseled igy tehát engem is érdekel,hogy intézed a dolgaidat. Megjegyzem nem tudok más cégvezetöröl akit ennyire érdekelne a taxisai dolgai és nem tevékenykedne ennyire mint te.Ráadássul köszönet helyet mindig csak a becsmérlést elvisselni nem lehet egyszerü.
góré001 2006.05.12. 13:59:58 / # 69894
Az eléggé sajnálatos lenne ha azt állítanád rólam miután évekig itt dolgoztál , hogy nem hallgatok meg sőt ha jó jobbító sőt ha még forradalmi is ne fogadnám el a kritikákat ötleteket! Én az itt és a másik fórumon aljas arctalan nemtelen 2-3 ember 5-6 nickneve alatt közölt szemétségeket nam fogadom be nem harcolok ellenük mert értelmetlen mert én adom a nevemet Ő meg csak arctalanúl bele bele üvöltözik az éterbe! Ha már búnyóznom kell akkor kard ki kard és Face-to Face!
rigorigi 2006.05.12. 13:59:30 / # 69893
Cseppcsávó! Én realista vagyok.Nekem nem derrogál elismerni mások jó teljesítményét, s azt sem,ha tévedek. Ezt minden él nélkül mondom!!
góré001 2006.05.12. 13:55:02 / # 69892
Na nem egészen az " IGAZI" ZOLI diszpécsernél már én is!
rigorigi 2006.05.12. 13:53:51 / # 69891
A számok adatok,tehát tények.S mint tudjuk "tényekkel vitázni nem lehet".De lehet,hogy Te másképp számolsz? Tudod mi a sajnálatos? Hogy "inkább nem veszel részt egy ilyen folyamatos adok-kapokban".Sokat okulhatnál belőle.Ne félj attól,hogy esetleg magadévá teszel olyan építő jellegü gondolatokat,amelyek "másoktól"származnak!Nem leszel attól kevesebb,SŐT!! Csakhogy tudd!Én mindíg is úgy gondoltam,amíg Te élsz,addig lesz Rádiótaxi.Én akkor is drukkolok Neked és a Cégednek,mégha nem is "ott"keresem a kenyerem.Biztos vagyok abban,hogy többnyire minden "volt Rádiós" így van ezzel.Csak Te állítasz fel Magadnak ellenségképeket.
góré001 2006.05.12. 13:52:22 / # 69890
Tudod nem mindíg a nagy nyílvánosságh a megoldás kulcsa lehet ha jó időben jó helyre felteszed a kérdésedet akkor hamarabb is megoldódhatott volna! Nyílvánvaló elírás történt ez nem tragédia egy másodperc alatt rendezni lehet minden ilyen és ehhez hasonló dolgot!
Zoli 2006.05.12. 13:51:22 / # 69889
OK. Akkor ezt megbeszéltük.Az utolsó mondatod az jól esett!!! Te vagy az elsö aki ezt észrevette!
góré001 2006.05.12. 13:46:02 / # 69888
Az a kérésem a demokráciát ne keverd ebbe bele a demokráciában az emberek nevüket arcukat teszik a vélemény nyilvánításuk mőgé de a mocskolodók csak fa mögé bújva elrejtve öltögetik nyelvüket a kettő nem úgyan az! Azt meg tudom Te ki vagy hiszen beszélgettünk telefonon! Csak azt nem értem miért érzed elemi fontosságúnak itt jelen lenni amikor egy másik cég szekerét tolod? Miért kell itt az észt osztani " én majd megmondom a frankót" amikor ez már neked sem jó sem rossz nem lesz hiszen Téged már nem érínt? Ez eléggé mazochista dolognak tűnik! Unatkozol rendben van megengedik a munkahelyeden rendben van de miért aggódsz miértünk miért fontoskodsz miértünk - ezt hagyd ránk majd mi megoldjuk mert RÁNK TARTOZIK! Oda kellene a demokratikus morzsáidat csöpögtetni ahol tevékenykedsz! Az is éléggé érdekes ,hogy most tele vagy ilyen olyan ötlettel búval bajjal de mikor itt tevékenykedtél akkor szótlanságba búrkolóztál és soha semmilyen farbával nem álltál elő senki felé! Pedíg eléggé sok kreatív és jó halló emberke dolgozik itt! Ezen kéne elgondolkodnod nem a Demokrácia zászlaját kellene folyton magadra teregetned!
góré001 2006.05.12. 13:35:14 / # 69887
Hát ez valami oltári tudod mennyi tiltó pénz jön össze egy hónapban egy rosszban amikor sok a hülyeség olyan 50-60 eFt a jóban olyan 15-20 és ezt próba utakra költjük tehát vissza kerül hozzátok! Ráadásúl amikor el akartam törölni tiltakozók tömege szaladt be hozzám , hogy ők dolgozni akarnak ne tegyem ezt velük ha híbáznak kifizetik és haladhatnak tovább! Ha akarod ezt bebízonyítom mert csak egy toll vonás eltöröltetni na lenne nagy zúgolódás mint most a drosztok eltörléséért!
törölt felh. 2006.05.12. 13:32:13 / # 69885
Még valami én nem írok Fika nick névvel én csak a sajéátommal de addíg amíg itt elment nagyokosok sötétbe bujkáló gyáva emberek arcnélkül ezt teszi addíg nekem itt nincs keresni valóm! Tájékoztatlak az internetes fórumok elönye a nick név.Demokráciában élünk immáron 16éve.Ha van véleménye az embernek elmondhassa.Nem le kell hurogni hanem alá támasztani az ellenkezöjét ahogy tedted is. Szilágyi Ákos.A nick nevem meg annak a cégnek a monogramja ahol dolgozok.Ajánlom figyelmedbe a jwt.hu-t.
Bao, a FŐNÖK! 2006.05.12. 13:31:26 / # 69884
AVH a válaszod nem minősítem inkább,de nem esett jól!Mellesleg kiderült,hogy dolgozhatok ,valami félreértés lehetett??? Avagy a 619 szerint homokszem a gépezetben? Na most már mindegy!Jó melót mindenkinek!
Oldalszám: 202