Hozzászólások száma: 85
Ugrás a hírhez Oldalszám: 5
Témakörök > Hírek fórumai > Rádió Taxi őszi gépkocsi-szemle 2. nap A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
törölt felh. 2005.11.06. 13:05:03 / # 58652
Álljon már meg a menet! Mitől hátbaszúrás, ez az egész történet? Szerintem, egy ártatlan poénként indult. Talán kéne némi humorérzék! :( Idáig itt arról áradozott mindenki, hogy milyen jófejek is ezek az etikások, milyen jó a hangulat!. Most akkor mi is a helyzet? Jófejek, vagy hisztis, sértődős kisasszonyok, akiknek nem lehet a felsőbbrendűségét megkérdőjelezni, és egy humoros szemlének alávetni őket??? Valahogy az az érzésem, hogy az a szemle amúgy sem lenne, valami túl szigorú, tehát valós félnivalójuk nincs!:) Akkor most miröl is van szó?
törölt felh. 2005.11.06. 13:03:54 / # 58651
hát kedves Főtaxis kollega a Rió -tól a ti nagyon kedves Főtaxis kollegátok vitt el egy utast zuglóba 9-rongyért és még a telefonját is ellopta! jelenleg is ott van - nem röhögni INTÉZKEDNI!!
törölt felh. 2005.11.06. 13:03:36 / # 58650
igazad van több mint a felét már elküldtük sorra kerül mindenki aki nem ide való! reméljük ebben az évben magunktól és a taxisoktól vezérelve eljutunk az első helyekre! kell a segítség de január ota több mint 100 uj céget hoztunk több ataxisokat jól érintő rendelkezést hoztunk be még ma is mint eddig mindig nálunk a legkedvezőbbek a feltételek de hát harc van abban meg nem maradhatunk le. egyedül nem tudunk árat emelni egyedül nem tudunk még jobb feltételeket bíztosítani , d a szemle bebízonyította jó uton járunk! arra meg külön kiváncsi lennék kinek a több egyénre lebontott címe azt gondolom ebben már vezetünk így 421-en! nem rovázni kell dolgozni és azt a szinvonalat megtartani amit a szemlén megtapasztaltunk! a többi jön magától!- lehet tovább seggnyalózni én így gondolom és így cselekszem és ez nekem meg is éri.
törölt felh. 2005.11.06. 13:02:54 / # 58649
Miért nem csapjátok ki azokat akik csak rontják a céget? Főtaxinál ilyen nincs! Kérj tanácsot a mi etikásainktol mert rajtatok vigyorgunk ami ott folyik.
törölt felh. 2005.11.06. 13:02:28 / # 58648
remélem ez nem baj! nekem nem az és nem a tagdij mentesség miatt hanem mert én nyalás nélkül is szeretem a rádiotaxit! - elég régen már! és küzdök azért ha kell a Palival is hogy még jobban menjen mert ő keményen küzd ezért és én segítek neki ebben mint ahogyan mindegyikünk!
törölt felh. 2005.11.06. 13:02:04 / # 58647
Te a rádiónál vagy etikás?
törölt felh. 2005.11.06. 13:01:47 / # 58646
nem hisszük ,hogy értünk kénr aggódnotok, a mi autóink rendben vannak az év minden napján , csütörtökön meg is mutatjuk ha már a góré kitalálta. ha valaki nem sír veletek az mind nyaló gép ez elég érdekes meglátás. egyébként a két napra kaptunk 20. 000 Ft -ot - de nem ezért csináltuk mi tényleg akarunk és teszünk valamit a cégért és nem szarunk oda ahonnan eszünk. lehet tovább sírni a tények adtól még tények maradnak ezt a céget 20-év alatt sem tudták eltaposni eztán sem fogják. az nem véletlen ,hogy a Pali nem ír már se ide se a másikba állandóan öt szapuljátok benned nincs hiba . te mindent megteszel azért hogy jobban menjen? nézz magadba! kértél már valmit tőle elutasított csak tt a szemlén vagy tíz kollega kérte meg erre arra mindenkinek megadta amit kért máshol is így működik! nem baszakodni kell hanem dolgozni és megvívni a kis mindennapos csatáidat úgy hogy győztesenkerűljél ki! az a fontos hogy az utasok téged a te matricádat válassza mert az tesz pénzt a brifkódba! az meg ,hogy ki a vezető azt messze nagy ívbe leszarja a kedves utas! és ha azt mondod most itt szar akkor ki is lehet lépni , de már a cityből is vissza léptek vajon miért! - ezen rágodj egy kicsit!
törölt felh. 2005.11.06. 13:01:07 / # 58645
Sziasztok! Elmondom mit kellett volna tenni. Nem " hátba szurni " kellett volna az etikásokat,hanem azt mondani egy kettő elégedetlenkedőnek ,hogy na akkor most menjünk ki az uccára keressünk etikást és nézzük meg , szemlézzük le az autóját ha fennt van a szabadjelzője és éppen munkára vár ( dolgozna ). Biztos vagyok bennne ,hogy egyben se találtak volna hibát. Ha igen akkor figyelmeztetni,vagy levonni a konzekvenciát. Üdv egy se**nyaló
törölt felh. 2005.11.06. 13:00:28 / # 58644
Kapjanak jútalmat!!! Végre tetek is valamit! riónál nem szerepeltek szigeten elbújtak batyús a fél banda tólják az útast de most dolgoztak. Jútalmat nekik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
törölt felh. 2005.11.06. 13:00:07 / # 58643
Havi 44 ezer azért hogy egész évbenvakargatják a ****. 2 nap évi 528.000 forintért. Valóban olyan semmiség valóban sajnálni kell őket?
törölt felh. 2005.11.06. 12:59:29 / # 58642
milyen érdekes, összenyomás nem volt, gorénak úgy kellett könyörögni a kodókért mint a diszpécserek a szolgálati autóért. Ti etikások mit kaptatok a kettö napi eredményes vagy eredménytelen munkátokért. A goré biztos BÖÖÖÖ kezü ilyenkor. A Ti véleményeteket a szemléröl sehol de sehol nem találom, lehet hogy Ti máskép is látjátok mint ez a sok nyaló gép.

törölt felh. 2005.11.06. 12:59:04 / # 58641
De én nem rádiós vagyok. Én a Főtaxisokat kérdeztem.
törölt felh. 2005.11.06. 12:58:39 / # 58640
??????????????????
törölt felh. 2005.11.06. 12:58:27 / # 58639
te nagyon taxis a nap bármely szakaszában szemlézheted öket!
törölt felh. 2005.11.06. 12:58:11 / # 58638
Szia!:-) Állítólag a hír igaz, a Pali beolvastatta általánosba...én mondjuk nem hallottam, de itt azt mondják.
törölt felh. 2005.11.06. 12:57:22 / # 58637
mit tudtok arról hogy az etikásoknak szemlézni kell?

törölt felh. 2005.11.06. 12:57:02 / # 58636
"BRAVO" ( kedves goré )
törölt felh. 2005.11.06. 12:56:50 / # 58592
Jó persze ha szarrá tolod az utast akkor jó, különben éhen döglesz. Szerencsére ezt tudják bent is így békében hagynak minket:))

törölt felh. 2005.11.06. 12:56:08 / # 58635
na jól van már megjelentek a kummogok is még szerencse hogy mi akik itt dolgozunk másképpen látjuk! lehet sajnálkozni mert elmentél bizony egyre jobb egyre csak több a címünk dolgozni lehet most a hangulat is egyre jobb nagyon jó a kocsipark néhány taxis kívételével egésszen jó a gárda is. én már voltam piros számos tudom ott mi van sajnálom azt a pénzt amit arra költöttem. lehet irigykedni ugy is az az érdekes mi van a brifkómban! a sajnálkozásod majd irigységbe megy át akkor meg lehet tovább hazudni a rosszat! aki ma azt mondja itt rossz az hazudik!

törölt felh. 2005.11.06. 12:55:23 / # 58634
Keresel de nem magadnak! Megint emelték a tagdíjat a tarifa meg maradt! Emeltek pár forintott amit oda attál az órásnak és most még az emelés is. Ez van mindig neked sohasem lesz jobb. Emelni kellene legaláb 220 forintra mert ez nevetséges. Mennyi a gurulód mert értelmes gurulóval nem lehet keresni így meg a benzin kutasé szerelőé és a cégvezetőé a pénz mi csak megkereshetjük de el nem kőlthetjük!
Oldalszám: 5