Hozzászólások száma: 2467
Oldalszám: 124
Témakörök > Droszt Híradó > A MINI MOBIL TITKAI A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
sullivan 2011.02.22. 21:41:01 / # 44670
Tudjuk,mint pártunk és kormányunk miatt... Mint írtam,írtuk, várjuk a fejleményeket!!! A tagság szerintem megszavazza a 20.000 ft-os tagdíjat. Most egy kicsit más húzza meg a gatyaszíjat ne a taxis! Címarányosan a Plusz taxihoz:-) Urak ! Akkor rajtatok áll, állítólag!! Még inkább várjuk a fejleményeket...

nagysagosur 2011.02.22. 21:17:46 / # 44673
De jó hogy elő kerültetek, te is meg az a sulivan haverod!!! Vajon a pozitív általánosokra miért nem reagáltok ilyen vehemenciával? Mert talán nem is hallottátok az egészet,hanem felhívott valaki aki csak ezt ragadta ki az egészből!! Az a bajotok hogy a hasonszőrü emberekkel érintkeztek és rágjátok a gittet.Sőt megmerem kockáztatni hogy a gittet le is nyelitek,csak az nem lefelé megy hanem fölfelé és elnyomja azt a kevés agyatokat is, ami vezérli a testedet hogy ne hugyozd-sz@rd össze magad! Nem látjátok a lényeget!!! De sajnos ezt ide nem irhatom le. Volt néhány kolléga akit érdekelt a saját és a cég további sorsa,vette a fáradságot bejött és elmondtuk neki merre tartunk. ÉS LÁSS CSODÁT...MEGÉRTETTE!!!! Ők biztos nem találkoztak veled mert akkor tudnál mindent. És most leírom a nem itt dolgozóknak is ,hogy a tagság fogja megszavazni az áltlánosban leírtakat,természetesen tájékoztatással egybekötve! Tehát SZAVAZNI KELL!!! Egyébként a nagy létszám stop ellenére több mobilost vettek fel ma.......csak egy a sok közül 908..majd kérdezd meg mikor vették fel!!!De erről sem irhatok többet. Végezetül aki kiváncsi a dolgok menetére legyenszives befáradni az információért és megfogja érteni mi miért van!
puccos 2011.02.22. 20:46:45 / # 44672
A telefonszámtulajdonosok szemében már rég nem csapattársak vagyunk, hanem bármikor pótolható darabok, havi 40, 50, vagy hatvanezres pénzeszsákok. Az érdekeink ellentétesek. Amig birjuk csináljuk, ha nem váltunk, ha tudunk,vagy szájba lőjük magunkat. Várjuk a fejleményeket.
sullivan 2011.02.22. 20:28:50 / # 44671
Már a "bezzeg" taxi cégnél is a tulajdonosnak fontosabb az egy tagdíj,mint a bizonyítottan megtörtént fuvarlenyúlás... ejej.. merre tart a világ.. Egy markáns, ott dolgozó egyéniség szavajárásával élve..így lájuk,hogy szájba sz..ta a saját tagdíjat fizető csapatát akik a havi betevőt hordják össze egyre nehezebben....a finoman sem növekvő fuvarszámból. De hát a nehezen felépített életszínvonalat tartani kell. Ezért cél a 150 ft/km.ismét szakadjon meg a taxis ,de a "földesúrnak" egy fillérrel se jusson kevesebb,hogy nektek havonta ismét kivesz 40-50000 forintot a zsebetekből az nem számít!! Urak..be ne dőljetek ennek a hülye színházi előadásnak..akik évek óta ott vannak tudják,hogy miről beszélek.( A pártunk és kormányunk döntése miatt ...meg stb. folyamatosan hülyének néz,nézett mindenkit. Most ez a legújabb,hogy így több munka lesz. Á dehogy. Aki a legolcsóbbat keresi az már a plüssel utazik. Ugyan miért váltana egy másik cégre,ha az ugyan annyiért viszi...semmivel nem nő a fuvarszám,de akik velünk,veletek utaznak azok jót röhögnek,mert még olcsóbban taxikázhatnak. Aki meg a minőséget keresi az 240-ért is a Cityvel utazik, nem a szotyival... Várjuk a fejleményeket. Pártunk és kormányunk miatt :-) ilyen debil,retardált dumát...
puccos 2011.02.22. 18:20:08 / # 43394
Pedig ez nem vicc.

macilaci 2011.02.22. 16:18:03 / # 44669
Egyébként telebuxa 1553-as hozzászólása +10 pontos!!!! Ők bizony már a cég közszereplői!!! A hangnem persze valóban kifogásolható!

macilaci 2011.02.22. 16:13:54 / # 44668
Egyébként meg hozhat a Bakucz Józsi bármilyen döntést a taxiórát a taxisnak kell átállíttatnia. Ergó, ha senki nem megy el átállíttatni, akkor cseszheti a rendeletét. Ebben jó segítség lenne a Bufi és csapata! Ha meg kirúgnák őket, 40 embert és ezzel 40 tagdíjat bárhol szívesen látnának! Egyszerűen nem kell elmenni átállíttatni és ezzel egyidőben nem kell tagdíjat sem fizetni. Lenne jó sok letiltott taxis, aztán kiváncsi lennék, hogy a Jankó milyen hisztirohamot kapna szombatonkét az eladatlan címei miatt!

macilaci 2011.02.22. 16:04:08 / # 44667
Hát elég hülye dolog ilyennel viccelődni! Ha 150-ért akarnék fuvarozni akkor már réges régen a plusznál lennék. Nem jó ötlet elindítani egy ilyen lavinát! Rengeteg hír van az utcán, hogy akik odamentek már jönnének vissza! Csak a 40000 pezójuk akkor bentragadna!!! És különben is, ha versenyről lenne szó, akkor 140-es tarifa és 25000-es tagdíj kellene! Szóval jobb ha maradunk a seggünkön nyugodtan és megbecsüljük azokat akik még ebbe a pénztárba fizetik a tagdíjat! A 150-es tarifával sok taxis be fog dőlni, amikor majd egy komolyabb javítást kell csinálni az autón. Folyamatosan hallani elszakadt vezérműszíjakról, besűlt motorokról, ami sok-sok megtett km és aránytalanul kevés bevétel eredménye. Kíváncsi leszek majd azokra akik 211 mercivel tesznek meg napi 300 km-t! Közeleg az idő a porlasztófejek kuplungok váltók cseréjére felújítására!
alvóügynök 2011.02.22. 14:46:32 / # 44666
Kedves Bakucz Andersen József. Először is engedd meg, hogy gratuláljak az általánosodhoz. Mindig azt hittem, hogy a vakításod nem überelhető, de most ismét sikerült. Kedves kollégák! Biztos forrásból tudom, hogy a Plusnál létszámstop van, aki nem hiszi járjon utána!!!!!!!!!!!! Bárkinek ajánlom, hogy sétáljon be az utcáról, hogy mobiltaxis vagyok, és kiváncsi vagyok, hogy felveszik-e. Megnyugtatom NEM!Ott ugyanis ismerik a létszámstop fogalmát, nem úgy mint a mininél. Valakit megkérek, világosítsa fel Andersen urat, hogy mi is valójában a konkurencia fogalma. Ugyanis is a Minimobil- Plus nem azok már RÉGEN!!!!!! Szerintem Andersen úr üldözési mániában szenved, ugyanis kb. fél éve azzal foglalkozik, hogy mi történik a Plusnál. Miért nem foglalkozik a saját dolgával, amiért a pénz behordják neki (fuvarszervezés). Mellesleg gerinces húzás levinni a tarifát, mert akik kitartnak mellette azok pont azért maradnak ott, mert nem akarnak 150-ért fuvarozni. Mindenkinek erőt, egészséget!

Cyrus 885 2011.02.22. 13:47:58 / # 44660
A fagyási sérülések, maradandónak bizonyulnak! Jól elbeszélgetsz magaddal! :)

Vitéz 2011.02.22. 12:07:08 / # 44665
Választhatnál magadnak egy jobb "nikket" mert véletlenül be azonosítanak velem :)

963 2011.02.22. 11:38:22 / # 44664
Ja a vitéz ő a " karatés " a gépet szépen ütögeti biztos azon gyakorol. Biztos a gyorsvonat elé is kiáll ... mert ő majd most jól megmutatja neki ki a legény a gáton. RÖHEJ...
korrekt 2011.02.22. 08:52:50 / # 44663
xxxxxxx! Lehet ,hogy a Vitéz 40 kiló de láttunk , már 40 kilós karatést aki szétcsapott olyan zsírtömeget mint amilyen te lehetsz. Szerintem ha van vér a pucádban akkor próbáld meg!!!

Apuka 2011.02.22. 08:36:09 / # 44662
(Bár ezt ide írom, mindegyikbe kellene! Nem a minisekhez, hanem az összes budapesti taxishoz szólok)! olvasgatok, olvasgatok és csóválom a fejem! Bármelyik céges topicot nyitom is meg, mindenhol a sírás, panaszkodás hallik! Nem meglepetés, hiszen a mai sanyarú sors minden taxis sorsa ám úgy látszik, nem vagyunk még elég mélyen a sz@rban! - Annak ellenére, hogy ma már mindenki anyagi gondokkal küzd, - annak ellenére, hogy erre a régóta telített piacra még mindig jönnek az újak (mintha nálunk kolbászból lenne a kerítés) - Annak ellenére, hogy a kocsid már kihullik alólad.. még mindig nem jöttetek rá, senki sem fogja helyettetek megoldani a dolgot! Még mindig nem tapasztalom, hogy egymással BESZÉLGETVE (igen, így nagy betűvel) keresnétek a megoldásra a lehetőséget! Még mindig nem látom, hogy taxis-taxissal fogna össze! Mikor akartok felébredni és összefogni? Amikor már a torkotok is véres? Vagy amikor már a földet szórják rátok? Vagy amikor sátrat kell vegyetek mert a lakást is vitték? ÉBREDJETEK!!!

telebuxa 2011.02.22. 05:31:14 / # 44661
Kedves Moderátor! Ilyen hangnemben mint az "xxxxxxxxxx" hozzászóló sohasem írnék és természetesen nem értek egyet a stílusával, de mindannyian tudjuk a mai taxis társadalom egy jókora rétegében ilyen formátumban zajlanak a beszélgetések.A fuvarszervező cégek tulajdonosai pedig ennek tudatában is boldogan fogadják el tőlük a tagdíjat,ezért aztán nagyobb türelemmel kellene viseltetni a (jogos vagy jogtalan) kritikákkal szemben is.Tudom erre most azt mondod a családtagok elleni "támadások" nem tolerálhatók,csakhogy a moderált hsz-ben szereplők már nem csak családtagok hanem alkalmazottai is a fuvarszervező irodának.És aki azt vállalja,hogy belép a taxistársadalomba az bizony kaphat hideget meleget. Biztos vagyok benne,hogy a modortalan hozzászólást író kolléga is jó ember csak a tehetetlen düh munkál benne is,mint sokunkban hogy a sorsunk az utóbbi 10 évben egyre rosszabbra fordult.Így aztán megpróbálunk abba belerúgni aki ügyesebb,akinek jobban megy.Legalább ezt a kis szelepet hagyd meg nekünk hogy levezessük a feszültséget! Köszönöm,és kívánok Neked,az "xxxxxxxxxx"-nek a Bakucz családnak és a mi kis Taxistársadalmunknak BÉKESSÉGET egészséget és fellendülést!
telebuxa 2011.02.22. 04:17:50 / # 44659
Remélem csak rémhírek a tarifacsökkentésről szóló pletykák!! Ha így van akkor gyorsan cáfolni kellene egy általánosban,mert a hírek hallatán nem túl rózsás a hangulat az utcán dolgozó minimobilosok körében!

Vitéz 2011.02.22. 02:21:23 / # 44658
A fociban az a lényeg, hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad. Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik – megfullad...

bonbonka 2011.02.21. 23:23:25 / # 44657
Üdv Mindenkinek! Látom kicsit elszálltak az indulatok! Csak az a baj, hogy egymással foglakoztok, miközben a cég vezetése "merényletre" készül: be akarják vezetni a 150.-ft-os tarifát a mobiltaxinál! Inkább erre kéne az erőtöketket öszpontosítani!

törölt felh. 2011.02.21. 21:47:50 / # 44656
Te kis homoszexuális bőrgatyás faszfej!Az hogy én kinek irogatok és ,hogy milyen hangnemben nem te fogod megmondani!Ha azt hiszed hogy a Plusznál vagyok akkor nagyon tévedsz,én mégegyszer nem fogok szotyiért dolgozni!!Azt ,hogy te meg visszasírtad magadat a Minihez ahoz meg csak gratulálni tudok!A Józsinak nem akartam megbántani a családját csak elkapott a hév,mert tudod az a baj ,hogy az emberek elfelejtik ,hogy honnan jöttek........!!!!Az hogy te meg kinek fogod kitépni a gerincét arra kiváncsi lennék a 20 kiloddal,lehet hogy én tépném le a fejedet és még 3-as bréket sem lenne időd nyomni te homokos játékgépes faszfej!!!

Cyrus 885 2011.02.14. 14:02:55 / # 44652
Ciki! Bagoly mondja verébnek... Bővebben nem írhatok mert tiltanak :)
Oldalszám: 124