Hozzászólások száma: 3679
Oldalszám: 184
Témakörök > Droszt Híradó > Budapest Taxi mi is itt vagyunk! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
sárgaspárga 2009.07.21. 16:10:10 / # 318582
Urak! Az egész a cégnél uralkodó morálról és az E.B. szinvonaláról mindent elárul a péntek v. szombat éjszakai kis egyperces bohózat. Főszereplők : Gödí rendelés,109 kollega,747 "Andriska",Diszpécser,740 kollega,. Egyszerűen az ember esze megáll.50000.- tagdijért azt megtehetik bárkivel.Aki hallotta tudja miről beszélek. Azért mert az ember háborog és kritizál az nem azt jelenti hogy nem szeret itt dolgozni.Csakhát a kibaszás az mindenhol kibaszás.

WTF? 2009.07.21. 13:32:51 / # 318588
"..nem lehet nálam autót bérelni, nem adok ki rendszámot bérbe stb...csak szerinted" Hol írtam én ilyet? Linkeld már be légyszíves! Azért kérnek a reptérre "A" kategóriát,hogy a nagyobb autó menjen értük és nem az autó kora miatt. A 124 mercire sok mindent lehet mondani (szidni),de hogy kicsi és kényelmetlen lenne azt nem. "...és ne hétfőn írjál 12 és 17 között a te munkaidődben...!" Értem a célzásod ,de nem vagyok etikás és nem is szeretnék az lenni. Úgy látom téged valami személyes vélt/valós sérelem vezérel az írásaidban így vissza olvasva is ez tűnik ki. IST 882 jól írta : Neked semmi sem tetszik ami itt van. Minek vagy még itt? (Ha egyáltalán itt vagy!!?) Tárt karokkal várnak minden cégnél a jó autóddal és a magas szakmai hozzáértéseddel és persze tagdíjaddal+kaucióval a kezedben!! Máshol biztos jó és tökéletes minden...... nincsenek klikkek ,nincs haver, stb (nehogy csalódás érjen!)
IST 882 2009.07.21. 09:10:16 / # 318587
Nagyon érdekes amiket írsz. Csak egy dolgot nem értek. Te miért vagy ott, ha ennyi minden ellentétes a te jó érzéseddel. Vagy talán nem is vagy ott, csak mesélnek a jól informált barátaid? A 100-as Béla pont nem volt semmire sem jó. Ő annak adott igazat, akivel beszélt. De legalább dönteni nem tudott önállóan semmiben.
sullivan 2009.07.21. 01:14:51 / # 318586
Még valami kedves baráti körön belül lévő. Úgy látom,Te minden jól tudsz. Ha megtennéd, hogy iskolázatlanságom miatt és mivel én gyengébb képességű rend tagja vagyok nem lehet nálam autót bérelni, nem adok ki rendszámot bérbe stb...csak szerinted!!!! Őszintén, és becsületes mondj véleményt csak az autóról az emberről persze ne. Csak az autóról az szerinted reptér képes? nem az irigység beszél belőlem ,bár nem csak a taxizásból élek...Mondjuk én normális autóvak dolgozom,mert úgy gondolom, hogyha szolgáltatás adunk, akkor az legyen megfelelő színvonalú és ne egy trágyadombbak akarjak pénzt keresni.... Nekem ennyi a véleményem. Kíváncsian várom a tiédet. Csak kérlek tedd a szívedre a kezed közbe és ne hétfőn írjál 12 és 17 között a te munkaidődben...! köszi
sullivan 2009.07.21. 01:00:05 / # 318583
Melyik kollégáról írtál? A 027 kollégáról? Az autója rozsdásabb,mint a titanic!!!! Ne viccelj már,hogy lehet egy közel 20 éves autó "A" kategóriás!!! Az biztos, hogy csak bratyizva és gondolom nem véletlen lett időmérő sem. Egyébként Ő is marha sokat mér...... Hallottad már egyszer is? Nem egyszer találkoztam vele időszűkítés után a címen csak általában ő nem abban az időben volt ott....... Egyszer egy "régi" taxis azt mondta, hogy nem minden a jó autó a minőségi szolgáltatásnál, hanem hasonló kaliberű kolléga (vagy ha így jobb) jó ember anyag szükségeltetik hozzá. Szerinted melyik? Ettől a cégtől már a korrektebb jobb autós kollégák elmentek. Persze jöttek újak akiket mindenhonnan kirúgtak nagy rádió, nagy pálya miatt. Néha beszélgess el egy-egy zónással.... Kiket vettek fel ide. Az ember pár hónapja van itt hetente kétszer késik legalább. Az ijet a 3. alkalom után el kellene távolítani. Normális helyen ezt is teszik... itt nem. mert más már nem jönne ide. És tudod 1 tagdíj... az nem sok csak ha sok semmirekellőt elküldené egy normális etikai brigád, akkor 150 -nél több autó nem maradna..... Na menjél ünnepeld az időmérő haverodat, aki nem mondja be.... ja mert nem mondhatja be.....
sullivan 2009.07.21. 00:44:33 / # 318581
Kedves Kolléga! Melyik időmérőről beszélsz? Arról amelyiknek megmondják,hogy kit lehet mérni és kit nem? Szerinted melyik nagy pályás szarik be az időmérőktől? Nézz már körbe ember!!!!! Az egész cég egy nagy baráti körre épül.... Az a 10-20 ember gyönyörűen éldegél a cégnél miközben az teljesen tönkremegy. Szerinted a Mikit érdekli,hogy mi történik ennél a cégnél? Semmit nem tett pedig már rengetegen szóvá tették neki.Ameddig neki ez a "stílus" amit ez az etikás csapat képvisel az jó, addig ez a cég a lejtőn halad tovább. 3-4 éve egy aránylag jól menő cégként működtünk, most az utolsó a sorban... Akit még megelőzünk az a lady-, a travel-, meg a max taxi azt annyi!!! Én már nem is írogatok,mert nevetséges az egész. Már az elején megmondtam a 100-as Béláéknál 3x nagyobb rend volt. Nem véletlenül tüntették el. Nem volt ekkora bratyizás sőt a klikkeket is szétszedte. Akkor még normális cég volt........... Tudod kit mérnek? a szerencsétlent aki nem az autó és rendszám kiadásból él? Aki dolgozna és néha megcsúszik pár másodpercet... Persze van kivétel,mint mindenben. DE Te és mindenki tudja,hogy kik azok akiket nem mérnek,mert nem mérhetnek..... Jó munkát nektek!
WTF? 2009.07.20. 16:41:29 / # 318580
Minek írsz arról amiről nem tudsz csak valótlan dolgot írni? 2008 tavasszal jött amikor még csak szó volt a buda és tele5 egyesítésről. Fél évvel utána lett ídőmérő. Ennyit a szavahihetőségedről.... "Lehet valami csókja.." a fentiek alapján ez a kijelentésed csak téged minősít. T. sullivan! Szerinted csak az a jó időmérő akit te hallasz szerepelni? PL: Ha bemondja egy időmérő ,hogy xxx számú időben volt a haller utcában , akkor utána mennyire lelkesen nyomkodnak a szerinted "nagy pályások" azon a részen? Vagy nem mondja be és utána valakit megfog késésért. Mikor végez jobb munkát?
mew 2009.07.16. 01:14:12 / # 318579
HA FELMUTATJA A TÖRZSUTASKÁRTYÁJÁT A KÖZPONTBAN, 40 %-AL KEVESEBB TAGDÍJAT KELL BEFIZETNIE.

Neduddgi 2009.07.15. 21:23:20 / # 318578
Senki ne menjen dolgozni, mert nincs munka! Irány a strand:-)
mew 2009.07.15. 20:31:45 / # 318577
Senki nem menjen a Budapesthez dolgozni, mert nincs munka!!!!

L U L U 2009.07.15. 14:08:01 / # 318574
Ez csak játék a betűkkel. A bizottság második t-jét megváltoztatta n-re, és előrébb tette. Egyébként régi "vicc", már nálunk is elsütötték párszor 100 évvel ezelőtt. Nincs mögötte semmi.
gera 2009.07.14. 15:06:58 / # 318572
Az éjszaka csendjét kihasználva a diszpi beolvasta az általánost. Így kezdte: "Az ETNIKAI bizotság határozata!" Felkaptam a fejem!Már ide is begyűrűztek?

Rocktaxi 2009.07.14. 14:48:37 / # 318571
Van akinél akkor is két kód jön, amikor csak beszélget. :-)
gera 2009.07.14. 14:36:22 / # 318565
És minden nyomásnál ragad a gombja.Az igazolásnál már nem.Érdekes..
gera 2009.07.14. 14:32:02 / # 318570
Psszt... mindenki alszik..

sullivan 2009.06.26. 07:41:41 / # 318557
Szia! Köszi az infót! Ja, akkor mindjárt más.... Ugye nem ezekről beszélgettünk eddig!? Biztos hihetetlen korrekt taxis, példamutató munkával és makulátlan autóval. Én még 1x sem hallottam, hogy mért volna valakit. Megnézném a időmérőlapját. Vajon,akkor miért akart időmérő lenni? Gyanítom így könnyebb melózni, mert őt így már nem mérik. Hihetetlen... Megtisztulás....nincs bratyizás...stb....
bambalo 2009.06.25. 23:15:00 / # 318556
A 027 a Buda-Tele5-böl jött.Lehet valami csókja mert 2!hét után időmérő lett....
sullivan 2009.06.25. 21:52:09 / # 318555
Eléggé megállt a fórumozás.... Több munkánk lett? Valaki tudja, hogy ki a 027 kollega nálunk? Vagy kinek a cimbikéje? Azzal a múmia mercedesszel, aminek a kora vetekszik a Medveczky művésznő korával. Ráadásul "A" kategória........ A minőségi szolgáltatás, ha már árban nem megyünk le..... ( ugye Pajánk azt mondta, hogy a válságban nem árat kell csökkenteni, hanem a megszokott minőséget nyújtani továbbra is). Hát nagy minőségi változást nem vesz észre az az utas sem, aki utoljára 1200 ladával haladt az esküvőjére 1970-ben. MAx. annyit, hogy a kollega csuda mercikéje tényleg ugyan olyan színvonalat biztosít. Bár meg kell jegyeznem lassan 40 év telt el...... AZ a kocsi volt szemlén????? Ha volt,akkor hol? A jászberényin, a roncstelepen? Az az autó már nem is az emberé,mert a tulajdonjogot már a rozsda gyakorolja. Förtelem. Mit akar ez a cég ilyen szemétdombokkal? Bár az új kollégák a "reptérről" szép, új kocsikkal és Zónás lendülettel jöttek. Jó is nekik minden 3-mal, igaz csak akkor, ha előrendelés. Egyébként 5-10 nyomják. Ezt sem veszi észre senki. Hol vannak az új, jobb időmérők, vagy az etikásaink? megpróbálom, hogy többet nem írok. Megpróbálom....
tomajer 2009.06.19. 19:40:49 / # 318549
Bebukott a kisasszony:-) Mehecc Kempes a léditaxiba 165.-é:-)))
attus 2009.06.19. 19:31:22 / # 318548
Baszki! Most döbbentem rá, hogy Te vagy a hobbytaxis!:DDD
Oldalszám: 184