Hozzászólások száma: 10868
Ugrás a hírhez Oldalszám: 544
Témakörök > Hírek fórumai > Gyökeresen átalakítja a ferihegyi taxi szolgáltatások rendszerét a Budapest Airport A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Fotó 2010.12.04. 11:13:22 / # 316691
Na te nemzetközi baromarcú figyelj most: 9182. összéb=összébb lessz= lesz 9183. mecsóválta=megcsóválta probálkozz=próbálkozz 9187. forumozótársaink= fórumozótársaink jühetsz=jöhetsz és ezek csak a durvák gyökér! Kaptál egy körmöst mert szarul írsz! Még van 2 napod azt utána mész a francba. Addig cigizzed a gazdádat nosztalgiázzál milyen jó volt idáig:)) és mi lesz? Azt nem tudod, majd a hómunkás meló közben emlékezz!

Svéd 2010.12.04. 10:55:09 / # 316690
Igen, már emléxem, vittem valakit a Capellába a mult héten, és igen, a feleségeden az volt, amikor fellépett. Kérdeztem is tőle: - Hölgyem, miért kell neked itt dolgozz? Válasz: - Mert Iron (később elmondta otthon is így hív), nem hoz haza elég pénzt... Sajnos itt kell tüllben meg latexban riszáljam magam hogy pénzt keressek... Erre mondtam neki, hogy majd írok neked ezen a fórumon keresztül... Kérlek iron! A magam és forumozótársaink nevében kérek, ne tedd ki a feleséged ilyen jellegű munkának! Azért mert te nem tudod megkeresni a családnak a napi betevőt... Igen, nagyon keveset fizet a Moszkva tér és Déli Pu. távolság, de meg kell szokd, mert a reptérre nem nagyon jühetsz be még pár évig... :))) Tényleg komolyan kérlek, tönkremegy a családod, ha tüllben és latexben táncoltatod a feleséged.. :(
iron 2010.12.04. 10:08:32 / # 316689
Sok ilyen van. És mond mi lesz rajtad, hogy megismerjelek?? Valami tüll vagy latex? :))
iron 2010.12.04. 10:03:27 / # 316688
Sok mindenben igazad van, de nem megyünk el. Most kulturált formában leírom, hogy milyen "ember" a svéd: A bekötő utaktól távol élő, a sötétben láthatósági mellényt viselő és a természetes illatokhoz radikálisan vonzódó. Remélem tudod mi a megfejtés... :))
iron 2010.12.04. 09:47:41 / # 316686
Gyere itt van! Felébredt!! :)))
Svéd 2010.12.04. 09:06:20 / # 316685
Ezt nem értem, ez jópofa? Vagy tényleg a Mónika show után már nem érted, mert annyira leépültél.. Tudod, amikor átléptél 3. általános osztályba, akkor már mennie kellett volna a helyesírásnak... Utána édesanyád nem értette, miért kell a kisfiának immáron 3x kijárnia a 3. osztályt. A tanár mecsóválta a fejét, és csak annyit mondott: -Anyuka ne haragudjon, de a kisfia kicsit visszamaradott, nem tudja megtanulni a helyesírást, örüljünk ha menni fog neki, ennyi évismétlés után... :( Tudom szomorú ez a történet neked, és kellemetlen itt, a többi szánalmas idióta, nyálcsorgató, játékgépező, 300 forintos taxis elott felfedni, de hidd el itt inkább otthon vagy vele, mintha kitörnél innen... Látod ez egy riposzt volt, a te szánalmas beírásodra... Vagy úgy mondom hogy te is értsd, mindhárom verébforma kommentjére lecsaptam azt a bizonyos labdát... De kicsit össze kéne szednetek magatokat, mert ez igen lapos, amit írtok, és még csak ujjgyakorlatnak sem elég nekem... Mondjuk észrevettem, hogy nem igazán szereted használni a vesszőket... Probálkozz vele, hátha menni fog... Azt hogy ki vette a taxisvizsgát, azt inkább hagyjuk. Én nem. Nem tudom honnan vetted, biztos amikor egyik nap bementem a nyilvános wc-be, és bedobtam az 50 forintot, te vetted el tőlem... És akkor mondhattam... Lehet, bocs, nem emléxem..
Svéd 2010.12.04. 08:54:51 / # 316684
Verébforma, nem tudom milyen bérleményről beszélsz??? Nem értem, kicsi összéb kéne lapátolni azt a kevés szemetet, meg uborkalét ami a fejedben lötyög, és valami értelmeset leírni... Lebuzizol valakit? Itt a szinted??? A 130 kilómmal és a 2 méteremmel nagyobb férfi vagyok, mint te a karácsonyfadísz formáddal... Kijössz, ráülök a fejedre és belefingok a szádba... Lehet, hogy ami akkor bekerül a fejedbe, az tartalommal fogja megtölteni, és nem lessz üres mint most... Ez a patron verébforma... :)

Svéd 2010.12.04. 08:50:55 / # 316683
Hableány kisbarátom... Ezt már nem mosod le magadról, együtt kell élj vele... :) És ugye a ....., ......, szórakoztat az a te programod... De mindegy, nem tudom, leírok valamit és nem érted, ez a hiányos iskolázottságnak és a minimális iq-dnak köszönhető....
duracell 2010.12.04. 08:24:57 / # 316682
Reméljük időben fel ébred és kiér a repülőtérre, mert a Capellában adja elő a kígyós számát, amiben el szokott fáradni! Indul a Last Minute csak tessék tessék!

duracell 2010.12.04. 08:17:56 / # 316745
Szerintem elnézted hogy kinek írod ezt a szép gondolatsort ami felszólít a való elmenetelbe.Véletlenül nem a nemzetközi majomnak akartad írni mivel ő minket vagy esetleg vele érzel és a szimpátia dúl irányában. Ez a topic kb 5 éve megy és mindenki itt volt nyitás óta.Tehát maradunk ha megengeded mint régi repteresek akik a színesből nem kérnek!
nyuszicsiga 2010.12.03. 22:24:02 / # 316680
Mit akarsz itt te vamzer köcsög!Azért kellenek a rendszámok,hogy szaladj vele a Vereshez hátha jópontot szerzel nála és újra szopizhatod... Senki nem kiváncsi rád!
nyuszicsiga 2010.12.03. 22:18:01 / # 316681
Miért nem mentek innen a!!! Nyissatok magatoknak egy új topicot" egymást" Címmel. Ott szapuljátok egymást ne itt.Amit ti csináltok itt annak semmi köze nincs a reptérhez. Egyikőtök sem külömb a másiknál.

iron 2010.12.03. 21:00:10 / # 316746
Neked biztos nem szorítja agyadat a koponya, mert ha neked ez a trend- "Főz, takarít, szórakoztat... kislány..."- és mindezt egy hímmel tudod elképzelni, akkor te egy erőszakos vagy.... Ugorj ki a bérleményedből, rázd meg magad és légy férfi! Hétfőn kimegyek, remélem nem magassarkúban fogsz hisztizni. :)))
duracell 2010.12.03. 20:01:19 / # 316678
Itt vagyok hallom hómunkás ....ez jó! Én úgy látom úgy térdig beléd gázoltak de fel a fejjel, még kapsz 3 napig azt eltűnsz örökre. Azt is látjuk hogy használod a gugultot ne dicsekedj tudod más tollával ne.... A programodat meg ne írjad annyiszor már tudjuk de nem sajnálunk.:))
Rea 2010.12.03. 19:55:25 / # 316677
Te a zóna személyes rendőre vagy (agyilag biztos). Szolgálunk é Svédünk!
Fotó 2010.12.03. 19:55:16 / # 316676
Ne törődjél vele két ss mert megérdemled és külön mert te is külön vagy a másik nevedtől. Ha meg nem érted az üzenetet az gáz nagy gáz. Pedig válaszolni illene ha már megszólítottak. Látod nekem legalább taxisvizsgám van amit nem vettem vagy vettek nekem. Kinézted már az új helyedet vagy mész hómunkásnak?
Svéd 2010.12.03. 19:51:04 / # 316675
Hableány megint itt vagy... :) Nem gázolt bele semmibe, elég szép riposztot kapott... Nem is tudott mit válaszolni rá.... :)))) A riposztot majd nézd meg.... Tudod... Bakos: Idegen szavak és kifejezések szótára... Tudod, a színes melyik végén van... Te nem a jó végén vagy, az biztos... Főz, takarít, szórakoztat... kislány... :))))
Svéd 2010.12.03. 19:47:22 / # 316674
Tehát már nincs energiám visszaolvasni, és elmondom miért... Mert meg vagyok áldva olyan kommentelőkkel, mint például te is aki nem tudja, hogy nem foss talicska hanem fostalicska... Egy s betű, és egyben... Igen, elnézem neked, kevés az a 8 általános, ami a taxisvizsga előtt megvolt... :(
duracell 2010.12.03. 19:44:02 / # 316673
Több okból nem lehet az övé egyik sem!!
duracell 2010.12.03. 19:42:10 / # 316672
Azért nem válaszol másnak mert a Kérdések bele gázolt a nemlétező lelki világába. Vagy csak az igazságot írta le és valóban ő a színes! Na színes hétfőtől nézzük milyen fasza karakán gyerek vagy!Meddig állsz ki a birkáid mellett akiket idáig fejtél. De úgy látom azért sokan ott hagytak biztosan a vállalkozók akiket ki akartál rúgni ha eljött volna az idő.Mert ugye a droidoké a jövő mondá pityú......
Oldalszám: 544