Hozzászólások száma: 10868
Ugrás a hírhez Oldalszám: 544
Témakörök > Hírek fórumai > Gyökeresen átalakítja a ferihegyi taxi szolgáltatások rendszerét a Budapest Airport A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
duracell 2006.08.03. 11:40:39 / # 308327
kedves wéber tamás! A Tourist Taxi ügyvezetője az őket ért vádakkal kapcsolatban a Figyelőnek korábban úgy nyilatkozott: a panaszok nyomán voucher-rendszert vezettek be, vagyis az utas a reptéri diszpécsertől tudja meg az árat, a taxisnak pedig az általa kiállított utalványt adja át fizetéskor valótlanságot nem illik leírni azért! a voucher rendszer pontosan 11 éves! ki vezette be akkor?

duracell 2006.08.03. 10:56:54 / # 308326
csak azért kérdeztem hogy kinek mert azt olvastam, hallottam meg van a létszám. vagy mégsem?akkor milyen névsor van leadva?kiket kell röntgengép alá vinni?vagy tényleg igaz a hír hogy a jelenkezett emberek adatait adták le olyanokét is akik nem írtak alá. mondtam várjuk meg azt a 15.-ét lesz még itt érdekesség. vagy tényleg a budapesti legnagyobb céget akarják?ennyi marha barom nem lehet!
duracell 2006.08.03. 10:41:19 / # 308325
hi! zonaszakosztály toborzója?
duracell 2006.08.03. 10:39:20 / # 308324
ja és nem néztelek ki magamnak csak nem szeretem arra fordulok amerről a szél fúj. számomra izgalmasabb ha a taxi48 levelezel.
duracell 2006.08.03. 10:33:49 / # 308323
rosszul tudod barátom a törtélmelmet vagy új lehetsz és beetettek téged is. a torkosnak akkor 86 tanácsadója lehet mert ennyien léptünk ki kb majdnem 3 éve.itt nem az volt a cél hogy bárki is megmutassa ki kicsoda. elmondom mert hiányosak az infóid: amikor a zonapityu felakart venni embereket holott megállapodtunk hogy a létszám nem változhat mert éhen halunk. ez volt a kiváltó oka.elkövette azt a hibát is hogy megpróbáltak megfélelmiteni embereket is és evvel azt érte el hogy még jobban összetartó brigád legyünk.emlékszel kocsi leöntések megtámadás tettlegeség stb emlékszel barátom? mi sem mondjuk hogy torkos a király mi választottuk meg nem pedig úgy mint ti a pityut. az üzletember titulus kicsit erős volt! emlékszel 2005 szeptember eljére meg végére? titeket választottunk akkor szavazással.(bár ne tettük volna)két szar közül a talán a jobbikat.erre szept végén azt mondtátok elég a közösködésből szétválunk. rosszul emlékszem? ki vette fel a polósokat?teljesen el vagy tévedve!azt se tudod hogy ki akarta hogy minden eggyes kft tagunk mondjon le a tagságáról önként dalolva.mert ha nem.....erről sem hallottál? én a mai napig úgy látom hogy nálatok vannak touristos matricával és ti sírtok hogy nem tudtok címeket se felvenni tőlük itt lehet olvasni. így van demokrácia van és szólásszabaság szerencsére! de nálatok?én is hallottam hogy nem lehet akarmiről beszélnetek. szerintem ne erőltessük mert még a végén nem rakhatod fel a csodálatos zona matrinkát és nem fogok tudni veled menni a bulinkra (te mint a taxisöfőr én mint utaska) én speciel nagyon várom!
Neduddgi 2006.08.03. 10:11:54 / # 308320
Aki lemaradt az eddigiekröl: Toborzó gyűlés. 12.00 -kor Ceglédi út 30.

reális 2006.08.03. 10:07:56 / # 308319
Ha már kinéztél magadnak,kezdjük az elején! Kinek köszönhetjük ezt az egész szart?! Annak, hogy a Torkos Feri barátod az ő kis tanácsadóival úgy döntött, hogy ő majd megmutatja a Veresnek, ki ha Ő nem!! (Kertész stb. stb.a polósokat is ő vette fel először ugye??? 1/2 órára sikerült is! Aztán a Veres megmutatta neki, hogy Őt aztán nem!! Ennek a kis hierarchia harcnak lettünk mindannyian áldozatai! Te is én is! És még sokan mások!! Nagyon nagyon sok dologgal én sem értek egyet amit a Veres csinál, de ettől még nem fogom azt mondani, hogy a Torkos a király mert Ő aztán! Nem tudom miről maradtam le és hol ragadtam le, de azért vannak vélemények is, hogy különbözzenek, Te így látod én meg így, elvégre demokrácia van és nem kötelező, hogy a te véleményed az enyém is legyen!(remélem legalábbis) Neked is jó munkát!
duracell 2006.08.03. 09:55:18 / # 308263
most meg megint pörögtél eggyett hány fokosat.bocsesz de már a válaszodat nem várnám mert nem vagy reális! a szerződés azért van hogy megszegjük "steve color"

duracell 2006.08.03. 09:50:51 / # 308316
ezt is nagyon rosszul látod!nem csak a reptéri taxisok beszélgető helye.ketrecben is megy vagy te nem mész oda az a-taxisokhoz?de tudod mit még nálatok is hallottam a közfelháborodást. te sose fogod leírni a nevedet a nicked mellé abban biztos leszek.nem azért mert wc dumáztál hanem a kollegáid elött szégyelnéd hogy ennyire beállsz a sorba. a reális gondolkodásoddal nagy bajok lehetnek!itt már nem csak a reptérről szól a történet.tényleg olvasd vissza lemaradtál vagy leragadtál.a sorokból azt olvastam ki hogy aláírsz.jó munkát sok sikert te biztos a röntgengépi átvilágításon is átmész.

reális 2006.08.03. 09:38:00 / # 308318
Beszéljünk másról! Mitől lett ez a fórum hirtelen reptéri taxisok beszélgetőhelye? a ketrecben nem megy? vagy oda kéne az arc csak azt nem vállaljuk? ahogy az első ember pl. te leírod a nicked mellé a neved, én is ezt teszem!!! Hogyan tovább? Én úgy látom,hogy van egy üzletember akit úgy hívnak,hogy Veres István és mint az üzletemberek általában, csak az Önös érdekeit tartják szem előtt! Ugye? Ez az üzletember megnyert egy pályázatot ami felhatalmazza nagyon sok dologra, és Ő élni is fog evvel a sok dologgal, mert nem hülye. Ahhoz, hogy ezt a sok mindent létrehozza kell neki 150 (most)majd egyre több taxis aki általában elég felnőtt ember, és eldönti, hogy akar-e az üzletemberrel szerződni írásos formában! Ha szerződött akkor ott fog dolgozni ahol mondják akkor amikor mondják, és úgy ahogyan mondják, (Ez a városban mindenhol így van!! Tudod? Nem? Majd megtudod!Mindent mondanak: milyen matricát hová és mikor,mibe öltözz, mennyivel fuvarozz!!!!!Ugye?) Ha nem szerződött akkor azt csinál amit akar! Tegye a szívére a kezét magában mindenki és gondolkozzon el rajta, hogy a Veres helyében a kapcsolati, és anyagi lehetőségeivel nem ugyanezt csinálná?? Mint tudjuk, az emberi gyarlóság! Azt hiszem ez reális!
duracell 2006.08.03. 09:15:52 / # 308262
vigyázz mert téged is nyomoznak a a wc-s dumádért számomra érdekes a 180fokos vagy több fordulásod így ahogy visszaolvastalak.

duracell 2006.08.03. 09:13:29 / # 308315
én nem csodálkozom ezen elég régen vagyok ebben a milőben.nekem az a lényeg hogy igaz vagy nem. számomra igaznak tünnek a dolgok bárcsak másról beszélhetnénk.az hogy ki írja qrvára nem érdekel.de azért én is hallottam nagyon szeretnék tudni egyesek hogy ki kicsoda. itt a téma az hogy most mi lesz hogyan tovább. visszaolvastam de ezt te sem írtad még reális. hallhatnánk reálisan te hogy látod?
reális 2006.08.03. 09:07:23 / # 308261
Nem! Nagyon csodálkozom azon, hogy mindenki megfejteni akarja, hogy ki lehet a másik, pedig ez nem számít, csak az,hogy igaz-e amit ír vagy nem. Vagy az nem számít??Csak az, hogy ki írja??
reális 2006.08.03. 09:02:23 / # 308314
Üdv. Nem írtam alá semmit,azért van nálam a papír is különben leadtam volna. Köszönöm aggódásodat, jól vagyok és nem fáj semmim! Ennek a papírnak ha olvastad, a tartalma egy nulla,jogilag több ponton megtámadható és "csak" egy nyilatkozat ami a WC-n sem állja meg a helyét mert dörzsöl! Olvasgass tovább!
duracell 2006.08.03. 08:58:27 / # 308260
figyi szerintem se a jenő azt hiszem én rájöttem hogy ki a reális.tipikus szóhasználat de ha jó a tippem akkor viszont csodálkozom rajta.te vagy T.? ez a keresztneved első betüje.
duracell 2006.08.03. 08:52:32 / # 308313
jó reggelt!néztétek a tv-t most reggel sipeki riportját? én nem megyek a citybe:-))

tomajer 2006.08.03. 08:21:35 / # 308312
Hééé! A City máshonnan sem vesz fel senkit! Egyszerűen nincs felvétel! Akkor ebben mi a diszkrimináció? Az lenne az izgi, hogy ha mi nem mehetünk Citysnek, őket meg most hipp hopp felveszik! Néha gondolkozz, mielőtt írsz:-)
kibic 2006.08.03. 08:21:20 / # 308259
Szerintem a city-hez most nem vesznek fel senkiit!!!!!!!!!!! A repteresektől szerintem nem akar igazán senki sem city-s lenni!
törölt felh. 2006.08.03. 08:08:18 / # 308258
Hello! Sajnos ennek a kérésnek nem tudok eleget tenni, mivel ha történés lesz a citynél, akkor azzal foglalkozni fogok, de ígérem, te mindig beírhatod, hogy én maradjak a Palikámnál:-)) A rövidke magyarázatoddal ellentétben, én akkor is diszkriminációnak minősítem a City álláspontját, mivel nem a tudás hiánya miatt nem felelnek meg a kollégák (hiszen a lehetőség sem volt nekik a bizonyításra megadva), hanem az eddigi hovatartozásuk miatt. Vagyis a City taxi diszkriminál, és már pedig az miatt, amit te is írtál, mert megteheti. Sajnálatos...

franko 2006.08.03. 07:54:43 / # 308309
Üdv. Idáig olvastam most már tollat ragadok. Köszönjük hogy eredetiben is látjuk akkor tényleg nem hazudtak. Azt látom hogy Te tourista vagy csak egy kérdés: Te aláírsz? Akár a Jenő vagy, akár nem. Azt is látjuk nagyon fáj neked valami. Semmit nem bizonyít?Azért ezt nem írtam volna. Frankóra lennék kiváncsi! Írjatok én olvasgatok tovább. Lelkes olvasótok
Oldalszám: 544