Hozzászólások száma: 10868
Ugrás a hírhez Oldalszám: 544
Témakörök > Hírek fórumai > Gyökeresen átalakítja a ferihegyi taxi szolgáltatások rendszerét a Budapest Airport A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
hosza829 2006.12.12. 08:46:32 / # 310745
csak 2 órára kell elálni a felhajtókat, mindjárt rend lenne.ennyi idő kell ahhoz, hogy okosék reagálni tudjanak.

törölt felh. 2006.12.12. 02:13:23 / # 310744
törölt felh. 2006.12.12. 02:11:46 / # 310743
Elképzeltem ahogy 5km/órás sebességgel a külső gyűrűn nyitott ajtókkal gurulnak a kollégák és mint a páternoszter esetében a megfelelő ritmusban ugrani tudó versenyzőket szöktetjetjük meg az ellenség karmai közül. Bizonyosan osztatlan sikert aratna a reptérre való érkezés is.. bár igen körültekintően kéne indítani a nagyobb bőröndöket és az utasokat az oszlopok miatt.. A reptéri transzfer eztán magában foglalja majd a védőfelszerelést is ?
törölt felh. 2006.12.12. 01:50:05 / # 310742
Kedves nemkar! "Ha a kocsiban ülök, vagy folyamatosan rakodok /böröndök/, akkor az nem minősűl megállásnak." Sajnos megállásnak minősül ,várakozásnak viszont nem ! Ha a "Megállni és várakozni Tilos" tábla kerül kihelyezésre akkor még a ki és berakodás idejére sem állhatunk meg a tábla szerint!
nemkar 2006.12.12. 00:16:33 / # 310741
"A Ferihegyi reptér termináljai előtt megváltozatták a forgalmi rendet, és ennek keretében kikerült egy olyan tábla, amellyel a 2-es terminál külső körívéről próbálják kitiltani a taxikat. Bár a tábla rendkívüli módon emlékeztet egy KRESZ-táblára, konkrétan úgy néz ki, mint egy "taxival behajtani tilos" tábla, a Budapest Airport szóvivője szerint nem KRESZ-tábláról van szó, mivel ilyen tábla a KRESZ-ben nincs. Ez egy fehér alapon piros szegéllyel ellátott kör alakú tábla, amelyben egy taxi van ábrázolva - mondta Szollár Domokos arra a kérdésre, hogy akkor mi is ez a tábla. A szóvivő szerint mivel egy magánútról van szó, amelynek a Budapest Airport Rt. a kezelője, joguk volt kitenni a táblát. A rendőrség ugyan nem léphet fel, ha egy taxis nem veszi figyelembe a táblát, de a Budapest Airport Rt. fel tud, és fel is fog lépni ellene - hangsúlyozta a szóvivő, azt azonban nem részletezte, hogy pontosan miként. Szollár Domokos ugyanakkor hozzátette, hogy egy olyan megoldáson is dolgoznak, amelynek bevezetése után a rendőrség is felléphetne a szabálytalan taxisok ellen. Ez egy valódi KRESZ-tábla, egy "megállni tilos" tábla kihelyezése volna, amely alól csak a buszokat jelentenének kivételt. A turistabuszok így fel tudnák venni, és ki tudnák rakni utasaikat, de a taxik nem állhatnának meg a 2-es terminál külső körívén - hangsúlyozta a szóvivő, aki elismerte, hogy ezzel a megoldással az autóval közlekedő egyszerű emberek életét is megnehezítenék, hiszen ők sem állhatnának meg arra az időre, amíg kitesznek, vagy felvesznek valakit. A reptéri Zóna taxit nem érinti a korlátozás, hiszen autói a belső köríven veszik fel az utasokat. A Budapest Airport Rt. szerint a szigorításra az újabb "taxishiénák" megjelenése miatt van szükség" Na itt valami jogilag, megint nem értelmezhető Ha a kocsiban ülök, vagy folyamatosan rakodok /böröndök/, akkor az nem minősűl megállásnak. Akkor megint miről beszélünk?!!!! Szerintem a BA vezetői ne próbáljanak velünk kikezdeni, ameddig olyan §-t nem tudnak felmutatni ami a KRESZ-ben is szerepel.-DDDDDDDDDDD

döncielemér 2006.12.11. 22:57:15 / # 310735
Elmebetegkém! Kérdésemet nem értetted túlértékeltem a szellemi nivódat.Nem éjszaka olvasom mivel nappal dolgozom akkor ez sem jött össze baromarc.Te olyan hülye degenerált állat vagy hogy az már fáj. Azt hazudtad hogy most nem voltál kinnt a reptéren majd azt írod hogy a veresék idegesen járkáltak.Műholdkapcsolatban vagy a reptérrel vagy milyen technikával dolgozól? Neked nem gyűjtöttek mert nagy beteg voltál?
válaszok 2006.12.11. 22:14:07 / # 310734
Keresztanyu! Úgy érzékelem és csak azt látom minden írásodban, hogy majd meg esz a fene, hogy vajon milyen kis történeteim vannak még. Mint régebbi levelemben már utaltam rá pont ezt szerettem volna érzékeltetni, hogy te és Tomi barátod mindigcsak ezen tudtok élvezkedni. Majd én eldöntöm mikor és mit írok, te csak törődj azzal most, hogy anyuciról minnél több pénzt tudjál lehúzni az izraelita segélyből. Ugye tudod miről beszélek? Egyébiránt a Balázzsal nem tudtam beszélni az érdekedben, mert nem voltam a reptér közelében, de ígérem hamarosan összehozom a találkozót vele. Remélem elkeni a szádat!
tomajer 2006.12.11. 21:26:54 / # 310733
Próbálok úgy közlekedni a világban, hogy ne nagyon láthasson bennünket senki együtt! Néha nem sikerül:-)))
válaszok 2006.12.11. 20:19:22 / # 310732
Tomajer! Egyszer-kétszer láttalak a reptéren benneteket együtt. Nyerő páros vagytok és egész jól kiegészítitek egymást. De a barátságon túl ne kerüljetek, mint a cowboyok!
válaszok 2006.12.11. 20:16:01 / # 310731
Tomi! Torkos Feriről semmi rosszat ne várjál tőlem, mert nagyon jól tudom és tisztában vagyok vele, hogy ugyanazon a véleményen van veled kapcsolatban, mint én. Ez nekem mindennél többet jelent. A problémám most csak az, hogy ezeket a sorokat te már csak éjszaka 1-2 körül fogod elolvasni, mikor az ötcsillagos Emke hoteled tombolása lecseng. Nagyon sajnálom, hogy én éjszaka alvással töltöm az időt, te meg szerény kis írásaimat elolvasva idegesen fogod ütni a klaviatúra gombjait, miközben minden 5 percben nicket váltassz. Ja! Fater seggét hányszor kellett kinyalnod hogy ilyen komoly szállodánál dolgozhass? Jó éjt picim!
tomajer 2006.12.11. 20:12:48 / # 310730
Sajnos nem tudunk mindig mindenhol ott lenni! Kérek mindenkit, ha bármi érdemlegeset lát, örökítse meg, és tegye ide be. Ezt a barátság dolgot, meg ne feszegessük! Nem vagyok büszke rá!:-)))
válaszok 2006.12.11. 20:08:33 / # 310729
Tomajer-Csogu! Először is csak annyit:elképesztő páros vagytok írásaitok alapján, de azt látom jóbarátságban vagytok. Annyit szeretnék nektek írni a reptéri táblákkal kapcsolatban ma este történt, amit Tomajer a napokban megjósolt az ma félig megvalósult. Ugyanis van olyan tábla, amire fekete zacskó került és van olyan is, amit szigetelő szalaggal X-be leragasztották. (Élelmes taxisok) Látnotok kellett volna, amint este fél 7 körül Veres és Samu mint egy töketlen kutya úgy szaladgáltak fel s alá. Szép látvány volt! Kár, hogy nem láttátok!

válaszok 2006.12.11. 20:00:56 / # 310728
Fantomasz II. Tudod a legszerencsésebb embereknek nem feltétlenül a legjobb van mindenből. Ezzel én is így vagyok, de saját kis otthonomban saját kis kazánom dübörög. Én egyszerűen, amit az utamon találok felértékelem. Te hogy vagy ezzel?
válaszok 2006.12.11. 19:55:22 / # 310727
Fantomasz! Nagyon megható aggódásod, felejtsd el ami elmúlt, hagyd magad mögött a hibáidat, a fájdalmaidat és összezárt fogakkal fizesd ki az albérletedet! "Szeretettel"
oldstaff 2006.12.11. 17:28:21 / # 310726
M1 Regionális híradó. Szollár úr nyilatkozik a 2.2 milliós kötbérről,mert nem működött a Zóna honlapja .Háttérben, mögötte az oldbandi kb 10 éves taxiszínű w-210-se! utána: Veres úr európai szinten is lenyűgözőnek minősíti a cégét! Meghatódottságomtól rohantam PZS-ért!Utána egy kicsit hánytam is!!! MAGYARORSZÁG MAGYARORSZÁG MAGYARORSZÁG MAGYARORS MAGYARORSZÁGZÁG MAGYARORSZÁG MAGYARORSZÁG MAGYARORSZÁG MAGYARORSZÁG MAGYARORSZÁG

döncielemér 2006.12.11. 15:34:12 / # 310724
A fonalat én is elvesztettem de hogy direkt csinálja megbízásból az tuti.
döncielemér 2006.12.11. 15:25:50 / # 310723
Köszönöm a bőséges fórumot olvastam és válaszolok. Elmebeteg válaszoknak: 3198 válaszodbaan elnézést kértél a 3207 válaszodban meg azt írod én vagyok még 5 féle néven. Követni már én sem tudlak.Nincsen kedved befejezni a találgatásaidat meg a mocskolódásaidat állítólag nem ezért vagy itt hanem infókat igértél. Reméljük azért a gázszámla kifizetése nem fog gondot okozni neked. Azt is észrevettem hogy te nagyon irigy megsértett bántott ember lehetsz. Torkosról mi a véleményed?
válaszok 2006.12.11. 15:07:03 / # 310720
Ennél azért többet gondoltunk rólad!!! De most megint csalódnunk kellett!!!!!!!!
válaszok 2006.12.11. 15:05:53 / # 310722
Újra itt vagyok te csótány!! Nem vagyok jövőbelátó, de látom nagyon idegesít, hogy én sokkal többet tudok rólad, mint te rólam.Tudom mindennapod menetét, tudom hol eszel(VII.ker.)nap mint nap, és ott milyen jópofa gyereknek adod elő magad. Erőltesd meg a szürkeállományodat a Budaörsi úttal kapcsolatban. Az üldözési mániáról csak annyit nem én raktam tele a fórumot plöttyedt testem mutogatásával, amikor az ex-feleséged jól elverette a picsádat. Igaz te csótány?!
válaszok 2006.12.11. 15:00:07 / # 310721
Itt vagyok te csótány! Úgy veszem észre a trottyos picsád nagyon remeg, mert mindig próbálsz félrebeszélni. A fogadott apának miköze az életkorhoz, te sötét! Ha már erre késztettél, hogy újra Zuzit hozod szóba, akkor most legalább elmondhatom mit gondolok rólad, azzal kapcsolatban, hogy amikor a Zuzi anyagi problémákkal küszködött kislánya miatt és tőled várt volna némi segítséget, akkor te a segítség helyett az uzsora kamatot választottad Pedál kollegánk felé. Hát mi vagy te, ha nem egy nagy csótány!!!
Oldalszám: 544