Hozzászólások száma: 10868
Ugrás a hírhez Oldalszám: 544
Témakörök > Hírek fórumai > Gyökeresen átalakítja a ferihegyi taxi szolgáltatások rendszerét a Budapest Airport A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
kádárjános 2007.01.27. 12:38:09 / # 311902
"A tiszteletet a reptér és az utas fele add meg te, sokat értél vele, nyaltad a reptér és a strandpapucsban, részegen érkező utasaid seggét. 4:ha visszaemlékszel, amikor kimentünk ti rohantatok esdekelve az örök ellenség touristhoz, hogy segitsenek rajtatok mert jött 20 ember" Én azt gondolom meg is adtam, adtuk. Szerintem nem véletlen hogy megtűrt a reptér minket tizenévig. Nem emlékszem hogy szaladtunk volna touristhoz. Inkább a veres szaladt hozzánk, ha neki fizetünk tagdijat, elintézi hogy elmenjetek. Nem emlékszem, hogy felkerült volna szinespityu matricája. Maradtunk ataxisok. Lehet hogy nem haraptuk a dumáját?

döncielemér 2007.01.27. 12:37:03 / # 310828
Nagyon nincsen János!

kádárjános 2007.01.27. 12:27:12 / # 311881
Ez a Laden jól felkavara az állóvizet! Egyébiránt sokmindenben igaza van a Palinak, de ezzel a dologgal nincs képben...

góré001 2007.01.27. 11:31:19 / # 311901
Tudod ez a harminc év sok sok emberrel sodort össze ki ilyen ki meg olyan van aki jól kezdte aztán elkurvúlt és van olyan aki eleve kúrva ként jött a rendszerbe! Ezek a tények ! Senki nem büszke elkúrvúlt barátjára de attól ez még tény és megmásíthatattlan! Ehhez nem neked nekem kellene válltozni hanem neki de ő meg nem teszi meg mert neki a zavarosban a helye és ott tud csak élni! Na nem zavarlak benneteket de ez a nap mint napi vita méltánytalan hozzátok!
Fotó 2007.01.27. 11:18:03 / # 311898
Az hogy a polósoknál vannak barátaid sorstársaid ezzel nem dicsekednék. Én roppantul szégyelném!
döncielemér 2007.01.27. 11:14:25 / # 311897
Csak hogy érsd: a polósok azok a retkek akik kievett a rosseb a nyugatiból, népligetből,europarkból stb. remélem képben vagy. akkor tényleg olvasd vissza. Az Erdei meg védte őket mert a szoknyájához futottak és fizettek, hogy nehogy bajuk essen. Azt most meg szarban hagyják szegény Erdeit mert menekülnek a reptérről mint a patkányok. Úgy futnak onnét hogy a stanpapucs leesik amiben dolgoztak a reptéren,bár sokan kikupálódtak. Nem piszkálják társoságban az orrukat nem rövid nadrágban dolgoznak de még mindig kaszálnak
góré001 2007.01.27. 11:10:44 / # 311896
Én mindíg elolvasom de az elejétől nem tetszik! És nem csapódok egyik félhez sem mert itt is ott is vannak barátaim sorstársaim így csak sajnálni tudom ezt a helyzetet! A pályázatról és erről az egész mai helyzetről már olvashattatok tőlem! - az is sajnálatos!!
góré001 2007.01.27. 11:08:12 / # 311895
Hát Ti tudjátok én nem mínősítek csak sajnálom ezt a helyzetet ami itt egyre durvábban kialakúl! Nem jó látkép sem az újakról sem a régiekről! Egy idegen meg nem is tud külömbséget tenni ! én sajnálatosnak tartom az egészet!

Fotó 2007.01.27. 11:07:29 / # 311894
Én is úgy látom nagyon nem vagy képbe! Olvassál vissza 3 oldalt azt szedd össze a gondolataidat ne legyél Cucó!:))
Kérdések 2007.01.27. 11:04:56 / # 311893
Lehet hogy ezekkel a retkekkel nem húztunk le semennyi időt? Lehet hogy te is így beszélnél róluk a taxis szakma szégyenei?
döncielemér 2007.01.27. 11:03:12 / # 311891
Nagyon rosszkor szóltál bele.Ebből is látszik nem figyelmesen olvasod a fórumot. Most a polósokkal ment a penge váltás. Olvasd vissza figyelmesen aztán rájössz valamire .

góré001 2007.01.27. 10:58:35 / # 311892
Tényleg nem vagytok normálisak! Húsz évet húztatok le egymással , koptatátok a flasztert, a padokat , és a szátokat! benne voltatok minden jóban rosszban voltak közös örömeitek , bánataitok ünnepeltetek közösen sok sok szülnapot , névnapot és temettetek el sok sok barátot közületek! És most egymás zsigereibe járkáltok becsmérelitek a barátságaitokat a családaitokat! Adtok azoknak igazat akik akkor a régi világotokért kiközösítettként kezeltek benneteket! Kinek , mire jó ez?? Ez az új csapat ami most kint van ez egy zsoldos sereg még soká lesznek barátok még soká fognak olyan sztorikat mesélni mint ti régi öregek ! Ők a nagy profit igérete miatt mentek ki , hát most majd ők is rájönnek nem olyan könnyű kenyér ez mint a látszat! Szerintem fellül kéne már emelkedni ezen az egymás csesztetésén mert addig amíg a Verest valaki le nem cseréli ez a helyzet így marad! Ti meg veszekedtek tovább mint a húsz éves házasok ahelyett , hogy elválnátok szépen csendben , mert ez a hajó már elment a régi békebeli időket már nem lehet vissza hozni az bíztos akkor meg minek!!! Bocsi , hogy belepofáztam!

Fotó 2007.01.27. 10:44:59 / # 311880
Nem akarok belemenni a hogyan volt című fejezetbe de.... hogy volt, amikor kikerültetek sajnos...nem egyszer megtörtént nem a körzetárért történt a polósok által történt taxizás. Pl Gellért 5900 szektor helyett 10.000 feletti ár.Felsorolást nem folytatom. Vér nem válik vizzé? Na ezért sem, akartunk titeket hogy értesed. Ezt a reptéren is eljátszottátok jópáran.

Kérdések 2007.01.27. 10:32:36 / # 311879
Lehet hogy kidugtad a fejecskédet Erdei bácsi zoknyája alól? Lehet hogy vissza kellene dugni mert megfázik?

döncielemér 2007.01.27. 10:11:31 / # 311886
Ismerős szöveg!Te is egy szarember vagy aki kitévedt a reptérre és tátott szájjal nézett. Most már haragszotok a pityukára, azért ne keverjél minket vele össze meg a mamájával aki III/III volt.Szarrágoskódtunk veletek?Hát ha ezt annak nevezzük, hogy nem vettünk be a csapatba titeket akkor azok vagyunk és büszkén vállaljuk.Mi nem személyeskedtünk veletek csak szeretjük az igazat hallani. Azért nem dugtátok mert nem volt mivel.....ne irigykedj. Eladtad a zöld szarodat?

döncielemér 2007.01.27. 10:05:39 / # 311877
Teljesen tudat hasadásod van. Senki nem rohant a touristhoz erre nem jól emlékszel biztos megzavart hogy most fejkendős néniket viszel külföldiek helyett. Ami a fületekben lógott a telefon genya azt már kivehetitek mert nem kell hívni tolmács segítséget. Majdnem mindegyik ott maradt augusztusban közületek. Nem figyelünk rátok hogy hova mentek hol döglötök éhen.A szakma szégyenei és csodálkozom hogy ezt is eltűri a Fővárosi Közgyülés. Jó lenne ha több lenne az ellenőrzés pályaudvaroknál,vásárközpontoknál és minden olyan helyen ahonnét ilyen taxisnak álcázott hiéna kaszálja az utasokat.

döncielemér 2007.01.27. 09:56:06 / # 311890
Írjuk le hogy mindenki értse: Kidobott sütőolajjal jártak a nagypályás pólósok néha az auchanból vett leárazott Vénusszal mert annyit kerestek hogy megtudták venni. Olyan volt mikor egy Mc Donals földrengés után.
döncielemér 2007.01.27. 09:52:09 / # 311889
Minket nem szívattatok meg eltévedtél nagyon. Mi akkor is megélünk amikor visszamész az esztergapadodhoz picsabasznádba. Egy féreg brigád voltatok teljesen az erdei szoknyája alá.
beiro 2007.01.27. 09:36:59 / # 311888
Kedves nyugdijas bácsik 3/3 as csökevények ha nem tudnátok ahonnan kiveszek pénzt oda be is kell rakni ezért vagytok csövesek. Ha ott a teremben nem szarrágoskodtok akkor most ti vagytok ott nem a Pityuka . A személyeskedésről annyit mi nem dugjuk egymás feleségét .
merc1 2007.01.27. 09:36:55 / # 311887
2: az a 200 forintos papucs lehet hogy többet ért mint a ruházatod! A tiszteletet a reptér és az utas fele add meg te, sokat értél vele, nyaltad a reptér és a strandpapucsban, részegen érkező utasaid seggét. 4:ha visszaemlékszel, amikor kimentünk ti rohantatok esdekelve az örök ellenség touristhoz, hogy segitsenek rajtatok mert jött 20 ember 5: nem minden polosbol lett zonás. aki maradt már abbol is jöttek el azota ( ha figyelnél)
Oldalszám: 544