Hozzászólások száma: 10868
Ugrás a hírhez Oldalszám: 544
Témakörök > Hírek fórumai > Gyökeresen átalakítja a ferihegyi taxi szolgáltatások rendszerét a Budapest Airport A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
samy 2008.02.11. 16:30:10 / # 314632
Tehát látom a szöveg értelemzés gondokat okoz segítek. Azt írtam hogy szerintem nem voltak ott a temetésen mint pl Te (mire nem válaszoltál) Nem azt írtma, hogy te cbtaxis szidtad, ahnem azt hogy olyanok mit te és ez hatalmas különbség. Ja hogy álsz az álszent kifejezéssel, mert a szövegértés nem nagyon megy. De sebaj a jogsít 8 elemivel megkapod utána meg mehetsz taxizni.

cbtaxi 2008.02.11. 16:27:11 / # 314631
Egy egyenes( nem álszent ) ember,ennél a pontnál tenné fel a kezét,s mondaná: Ok,bocsánat.Visszanéztem és nincs ilyen beírás,tévedtem! De ehhez jellem kell,amit szintén a szülők nevelik az emberbe. Ezért hiába is várnánk tőled,igaz? További kellemes napot!

cbtaxi 2008.02.11. 16:05:32 / # 314629
Kértem tőled valamit.Nem túl nehéz.Rámész az általad gyalázkodó,bunkó beírásomra a zóna 402-ről,jobb gomb másol,majd itt beilleszt! [font size=4]Ugye milyen kellemetlen ha nagy nyílvánosság előtt,írásban hazudsz? Nem tudod letagadni! [/font]
samy 2008.02.11. 15:53:23 / # 314626
Hát mégis le elkezdek vitatkozni, pedig tudom hogy te nyersz, az előző hsz-emnélecsetltem miért. Nekem a szüleim mindig azt tanították, hogy olyan szavakat és jelzőket ne használjak aminek nem ismerem a jelentését.(légyszíves nézz utána az álszent kifejezésnek és találj ráuatló jelet a hsz-ben) ha meg nem megy akkor jöhetsz bocsánatot kérni. Lenne egy személyes kérdésem: Ott voltál a temetésen? Az meg hogy nem készültek képek a temetésről, tényleg nem bánt, mert ez a család dolga! Akkor jó keresést! Várom a bocsánat kérő leveled. Szia
cbtaxi 2008.02.11. 15:29:44 / # 314620
Ha megkérhetlek,légyszi,idézd ide azt a bizonyos hangnemet,amivel beszéltem a 402-es nőről,feleségről,anyukáról! A bunkó stílust itt egyedül te képviseled a rágalmaiddal. Lett volna lehetőség Gyuri bácsiról sztorizni,ahogy a Villás Sanyiról is megtettük. De egy valaki "aki lehet egy kisgyerek anyukája, egy szerető feleség" ezt megakadályozta! És nem látom,hogy ez téged bántana, nem úgy mint jó pár (nem cimbilimbi) zónás KOLLÉGÁMAT!! Álszent vagy,ennyi az egész.Ész érvek hijján,csak a bunkózni tudsz.
samy 2008.02.11. 15:01:15 / # 314110
Először is öszinte részvétem! Igazából nem értem mi ez az iszonyatos ellenszenv a "ZONA 402" ellen, de te biztos tudod, te ott voltál hallottad amit mondott és így értelmezted. (nem voltam ott nem hallottam). Ha minden úgy történt ahogy leírtad akkor (ha minden így történt) akkor talán igazad is van. De és most nem védeni akarok senkit, de itt a legtöbb "cimbilimbid" valószínű nem sokkal hallott, látott többet mint én (pl:cb taxis) és olyan hangnemmel beszél egy NŐ-ről aki lehet egy kisgyerek anyukája, egy szerető feleség stb..! Szerintem inkább a szavakat kéne megválogatni, mert (és ezért nem reagáltam CB-s levelére) "ha bunkókkal vitatkozol, biztos vesztesz, mert legyőznek a rutinjukkal. Itt sajnos arról kéne beszélgetni, milyen aranyos volt Gyuribácsi, egy két jó sztorit leírni, nem pedig egy ismeretlent a sárba típórni a maga bunkó stílúsába. Maradok tisztelettel.
tomajer 2008.02.11. 14:15:05 / # 314107
1, Jelen esetben egy személytől halljuk csak az információt, mely az Ő érdekeit sértette, tehát "lehet" némikép ferdíti az igazságot. Hidd el, semmiféle érdekem nem fűződik, ahhoz, hogy időt, pénzt nem kímélve résztvegyek egy általam nem ismert ember temetésén. Hidd el, nem hobbiból járok temetésekre, és a legkevésbbé sem tartozik a kedvenc szórakozásaim közé, Hidd el, kutyáúl éreztem magam ebben a helyzetben, és ha tudtam volna, hogy a kollegina nem a "hatalom" utasítására cselekszik, hanem csak a saját "értékrendje" alapján, a cikk nem íródott volna meg. Hiszen pont ellenkező szándékok vezéreltek abban, hogy odamentem, ahol sejtettem, hogy nem mindenki lát szívesen. Pont azt szerettem volna elérni, hogy mindenki lássa, érezze: kollégák vagyunk mindannyian. Nem jött össze:-( Sajnálom! 2, Gondoljatok bele, hogy egy öreg bácsi temetésén akit, a családja sírat és végső tiszteletet ad neki, valaki akit életükbe nem is láttak ott fényképezkedik, mint valami "paparadzi". Ha megnézed a lapot, láthatod, hogy rengeteg kolléga temetéséről számoltunk már be. Bevallom, egyiknél sem "zaklattuk" a családot, előzetes engedélyért. De azok a visszajelzések, amik ezügyben valaha is érkeztek mind mind pozitívak voltak. Hiszen ebben a helyzetben van elég bajuk, nem érnek rá azzal foglalkozni, hogy mi történik körülöttük, viszont így a hallotaxin később megnyugodva újra megnézhették az eseményeket. És egy személyes, a végére. Nemrég vesztettem el az apámat. Nagyon megrázott. Teljesen magamba fordulva, szinte öntudatlan állapotban éltem túl a temetést. Ma nagyon hálás lennék, ha valaki fényképezett volna, és megnézhetném.
zónataxis 2008.02.11. 13:55:52 / # 314100
Megint csak elnézést kérek mások miatt!

cbtaxi 2008.02.11. 13:43:42 / # 314099
Megelőzött Csumi! Szinte szóró-szóra csak ezt tudom mondani. A lehetőség adott. "A hír szent a vélemény szabad"! Immáron Te vagy zóna 402-es második fogadatlan ügyvédje,aki védelmébe veszi. De még mindig nem kaptunk érdemi válasz a temetésen történtekre,csak üres frázis puffogtatást.Nem úgy volt ahogy le van írva? Honnan tudod? Megmondom: Sehonnan. Ha tudnád,már leírtad volna. A tény: Nem készültek képek Gyuri bácsi utolsó útjáról, mert a zóna 402-es megakadályozta! 2,Jó magam is fényképeztem már temetést.A háttérbe húzódva nem paparazzi módjára. Fogalmad sincs,milyen érzésekkel dolgozik ilyenkor az ember.De Te mégis minősítesz. 3,Erre meg nem mondok semmit,annyira a vicc kategóriába tartozik.
Fotó 2008.02.11. 13:32:17 / # 314098
Kedves Paja.hu! Van csajom, nőm és ha ilyen paraszt lenne amilyen volt a 402 nőnemű tyúk akkor világgá zavarnám! Az csak súlyosbító tényező hogy nőből van a kíválló stilusú általad védett személy, kívánok neked ilyen nőt!
Csumi 2008.02.11. 12:56:38 / # 314094
Ebben egyetértünk....
Csumi 2008.02.11. 12:55:47 / # 314093
Nem biztos, hogy egyetértek Foto stílusával, de egy biztos: Tiszteletet nem parancsolni, kiérdemelni kell! (nemre, fajra, bőrszínre, vallásra való tekintet nélkül...)
Csumi 2008.02.11. 12:52:38 / # 314089
1,: A másik félnek is adott a lehetőség, hogy "korrigáljon", mégsem teszi... Miért? ..éehet, hogy nincs mit? 2,: Az az "öreg bácsi" taxis volt, és nem tudom hány ilyen temetésen vettél részt, de igenis szoktak fényképezni "ismeretlen" fotósok. (újságoktól, vagy a család kérésére,...stb) Ha jól tudom itt sem a családnak volt kifogása.. 3,:A maggam részéről esküszöm nem irígykedem egy zónásra sem, sem a "verdájáért", (ami álltalában nem is az övé), sem a munkájáért...
Paja.hu 2008.02.11. 11:13:30 / # 313974
Kedves Foto! Nem zavar az Téged, hogy amit írsz azt egy NŐ-ről irod és nem egy "nőnemű"-ről, vagy tyúk"-ról? Nagyon sajnálom a barátnőd - ha van -!

samy 2008.02.11. 11:12:44 / # 313971
Sziasztok! Lenne egy két felvetésem. 1, Jelen esetben egy személytől halljuk csak az információt, mely az Ő érdekeit sértette, tehát "lehet" némikép ferdíti az igazságot. 2, Gondoljatok bele, hogy egy öreg bácsi temetésén akit, a családja sírat és végső tiszteletet ad neki, valaki akit életükbe nem is láttak ott fényképezkedik, mint valami "paparadzi". 3, Ez az zóna meg nem zóna taxis nekem úgy jön le mintha, kicsit savanyú lenne a szőlő aki nem zónás verdába ül. csak ennyit szerettem volna. sziasztok

Paja.hu 2008.02.11. 10:55:37 / # 313960
Honnan veszed Te a bátorságot ahhoz, hogy másokat ilyen hangnemben jellemez? /"pénzhajhász csicskák", vagy "paraszt"/ Kiváncsi lennék arra, hogy minek tartod Te Magad? Irásodból süt a gyűlölet és a stilusod az csak Téged minősít!
zónataxis 2008.02.11. 10:42:27 / # 313956
Én nem így látom a kialakult helyzetet.Az a tény hogy Tomajer eljött és szeretett volna egy taxis kolléga búcsúztatásáról riportot készíteni csak dicsérendő.Fajra nemre hova tartozás nélkül ebben semmi kivetni való nincsen.Az viszont nagyon érdekes egy zónataxisnő 402 azt hiszem Kati nevű közli hogy nem kollega és hagyja abba a fényképezést mert nem kívánatos személy. Ezt mélységesen elitélem és elnézést kérek én is mindenkitől!
Fotó 2008.02.11. 09:25:13 / # 314060
Ezt ne kívánjad tőle mivel elképzelhető hogy a palija írt, akivel él az utolsó senkiházi pöttyösképű zónás tyúk.Hazugság az életük az őszinteséget meg ne eröltessük mert reménytelen. A pöttyösképű zónakabátos nőnemű valaki megigérte hogy megkeresi a tomajert és helyre fogja tenni. Amilyen primitív még kinézem belőle. Az ilyet kikéne rúgni mint a bilencset!
cbtaxi 2008.02.11. 09:06:07 / # 314057
Népszerűség hajszolása egy temetésen? Ráadásul a zóna topicban? Ez Te sem gondolod komolyan! Ebben a 11 mondatban,akár le írhattad volna az "igazi" verziót is. Miért nem teszed?
nemkar 2008.02.11. 08:14:55 / # 314041
Így sejtetésekbe burkolózva könnyű írni. Ha ott voltál, akkor miért nem írtad le, hogy valójában mi történt, ki, és mit mondott?! Megint csak ködösíteni??? A hócipőm tele van már az örökös félinformációtokkal, hogy mindig csak azt a részt írjátok meg, ami nektek megfelelő. Nem hiszem el, hogy a Tamás csak úgy kitalálta, azt, hogy Ő ott egy persona non grata.
Oldalszám: 544