Hozzászólások száma: 10868
Ugrás a hírhez Oldalszám: 544
Témakörök > Hírek fórumai > Gyökeresen átalakítja a ferihegyi taxi szolgáltatások rendszerét a Budapest Airport A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
meglepett 2008.03.16. 20:14:48 / # 313237
Szia! Nem szoktam sűrün ide írni,de matekból fel voltál mentve?Vagy a többi társaság árait nem nézted meg?
nemkar 2008.03.15. 11:48:14 / # 310307
Gratulálok! 1,5 év alatt elértétk, hogy megint Ti vagytok a legdrágábbak.

azisz 2008.03.14. 17:47:35 / # 310270

zónataxis 2008.03.12. 10:41:42 / # 314621
Köszönöm erre gondoltam.
Fotó 2008.03.11. 23:34:51 / # 314534
Szerinted ezek után lesz pofája elmenni a kamarai választásra? Válasz: nem kizárható, valamiből meg kell élnie szegénynek.
tomajer 2008.03.11. 15:01:52 / # 314389
A következő tisztújításon nem őt megválasztani.
Nevem senki 2008.03.11. 14:28:47 / # 314386
Ebben a topicban is felteszem a kérdést: Mi kell még, hogy a kamarából is eltünjön ez az ember??
tomajer 2008.03.11. 13:41:33 / # 314376
Zóna nostra FÓRUM [i] (11) Metodus50 | válasz erre ma 11:46 Roppant érdekes momentum az hogy a három megsérült Zóna taxi amit csákánnyal megrongáltak ismeretlen tettesek mindegyikben volt GPS követő beépítve. A vevő egység amin lehet látni hol tartózkodik a taxi gépkocsi ebben az esetben érdekes vajon hol lehet üzembe helyezve. A másik érdekes dolog, háromból egy gépjármű aznap este nem otthon parkolt. Tehát az hogy három gépkocsit lekövettek az kizárható. Amelyik aznap nem a lakása előtt parkolt és mégis megtalálták felettébb izgalmassá teszi a kérdést. Ilyen hasonló esetek voltak 2007 ben is amikor is egy Lexust (a mostani megrongált gépkocsi 60% tulajdonrészt birtokló hölgyé) szétvertek az utcán. Majd 2007 december 23-án este ugyan ennek a hölgynek az édesanyja házát érte támadás. Persze több ilyen támadás volt gondoljunk csak a repülőtéren dolgozó NEM zóna taxis kötelékében tartozó taxisokra. Tehát kizárható az a feltételezés mi szerint a Zóna taxisokat érte a támadás. Az időben visszamenve az idáig elkövetett különböző támadások amelyek vagyon és személy elleniek voltak azok egyik sem a Zóna kötelékében tartoztak, illetve a Zóna elődje a Tourist taxihoz amelynek a tulajdonosa egy és ugyan az a személy. Érdemes lesz folytatni az oknyomozó riportot mert sok érdekes dolog fog még kiderülni amelyet a nyilvánosság sajnos nem tudhat. Biztosan érdekes lenne, hogy és mennyiért (400000Ft számla nélkül 500000Ft számlával) lehetet bekerülni a Tourist taxihoz. Az hogy a repülőtéren kitett táblák szerint 4200Ft körzet ár 19EU és a 4300Ft körzet ár 20EU szintén elgondolkodtató vajon milyen árfolyamon számoltak másfél éven keresztül és kik hagyták ezt a számolási trükköt az utasok megkárosítására, becsapására. Az Airport Security kipenderítése a „nyertes” pályázó csapatból szintén érdekesség. A 120000Ft tagdíj lebontva 60000Ft a Zónáé a másik 60000Ft a reptéré ami általányban kellene fizetniük (erről szó sem volt a tenderben) így igen magas meg nem fizetet díj halmozódhatott fel a repülőtér felé. Mégis üzemel a Zóna vajon meddig? (10) taxi | válasz erre tegnapelőtt 09:08 Gratulálok a cikkhez! Amit írtál majdnem mind igaz, csak az a gond hogy nagyon visszafogott vagy. Szerinted mi kell ahhoz hogy itt egy BKV vezér , vagy egy politikus lemondjon? Sajnos ez nem elég, és még mindig sokan vannak akik a háttérben elbújva húzzák a hasznot és sunyi módon nem állnak ki a nyilvánosság elé. A zóna most fogja emelni az árait, de a tagdíj is emelkedik, és a létszám is növekszik. Havi 150e Ft minden autó után már nem rossz bevétel. Főleg úgy hogy nem fizet semmit a BA Zrt-nek. Most kb 300 autó dolgozik a veresnek, de szerintem a főszezonban 400 is lehet! Tehát itt nem az az érdek hogy minőség legyen , hanem az hogy minél több legyen az autó és a befizetett tagdíj.Ha meg bukik minden akkor a veres elrakja a bevételt, leköltségel fiktív számlákkal, és minden megvan oldva. Senkit sem érdekel hogy a veres nevén több betéti társaság elment felszámolásban, hogy miért kellett ez az offshore játék most gyorsan, és hogy a sogor lesz az aki elviszi a balhét? Szerencsétlen tényleg azt hiszi hogy ezt Ő vezeti, meg hogy ez milyen jó üzlet! Ha tudná hogy ez a vég kezdete..... (9) topista | válasz erre 2008-03-06 14:38 Mégis csak az én feltételezésem igazsága látszik beigazolódni.Az,hogy az igazi nivós bünözéshez politikai kapcsolatok is szükségesek. De mondja meg valaki,hogyan lehet elkerülni a cégek és igazgatótanácsok élére és tagságába vezényelteknél a politikai kapcsolatokat?Lehet de ahoz ismeretlen és szegény embereket kellene találni.Nos egyszer ez is megtörtént már,amikor munkás igazgatókat és közhivatalknokokat neveztek ki és amikor parasztok és munkások kerültek a törvényhozásba. Sajnos ez sem vált be,mert alighogy ezek kikupálódtak máris korruptak és pártelkötelezettek lettek.Akkor most mi is a teendő??,Pártoktól FÜGGETLEN RENDŐRSÉG,BIRÓSÁG,ÜGYÉSZSÉG. iGENÁM,DE EZEK ÉLÉRE HONNAN VEGYENEK EL NEM KÖTELEZETT VEZETŐKET?és korrupcióálló közkatonákat?Nem nagy ez a feladar nekünk magyaroknak?akik nem birunk meglenni csalás egyéni haszonlesés,korrupció nélkül? (8) sashalom | válasz erre 2008-03-06 12:24 Nem lenne ez gond, ha , mint annó már felvetették limitálnák az engedlyek számát. Egész Ausztriában nem fut annyí taxi mint Bp.-en Persze ez nem a cikkre és az ottani mutyira vonatkozik, csak általánosságban mondom, mert, ha limitált lenne az engedélyszám a taxisok, vagy cégek talán jobban vígyáznának a renoméra az engedély miatt. De hát ezt akkor sem tudtuk kicsikarni amikor én is még aktív voltam, ma már meg mit akarnak a becsületesen dolgozók, körberöhögik őket oszt mehetnek a semmibe!A nagyot meg lenyúlják a jó helyen nyaló vagy összeköttetéssel bíró urak/?/. Üdv!S.Z. előzmény: Metodus50 | 2008-03-06 11:11 (6) (7) Rodin | válasz erre 2008-03-06 12:19 Bátor irás, és tovább is kéne vinni! Magam is "áldozata" voltam annak idején a reptéri Tourist taximaffiának, akik a legpofátlanabb módon egyenruhás felvezetőjükön keresztül előre közölték a várható fuvardijat s aki a taxiórára mert hivatkozni, azt fel sem vették. Még az APEH-nél is megpróbáltam ellenőrzést kezdeményezni, ott viszont azt nem tudták eldönteni, melyik területi hivatal illetékes erre (a Kelet-pesti vagy Észak-pesti)? Mindenesetre szükséges valamilyen "oknyomozó" módon ezeknek a bűzlő maffiózóknak a politikusi illetve közéleti ismerőseit arra késztetni, hogy tagadják meg őket, és szégyeljék, kerüljék a velük való bármilyen kapcsolatot. Kivetni őket a társadalomból, ha már ők törvényen kivülieknek képzelik magukat! (6) Metodus50 | válasz erre 2008-03-06 11:11 Az éjjel kicsapta a biztosítékot valakiknél a cikk.Három taxi gépkocsit szétvertek! A Gazdasági Verseny Hivatalnak evvel kéne foglakozni, hogyan és miképpen nyerhették meg a kiírt pályázatot Zóna nevű cég, szerintem nem tisztességes versenyen ahogy a cikkben is írva vagyon. A cikk nagyon ott van még ha visszafogott is. Azt sem publikálták, jelenleg is folyik büntetőper ellenük. Gratulálok és örülök, végre leközölték a nagy Magyar valóságot ami iszonyatosan szégyen! (5) georg48 | válasz erre 2008-03-06 10:33 Uraim! Erre az elit megvonja a vállát és azt mondja, na és? Soha, de soha, ebben a büdös életben ezt már nem lehet megváltoztatni. Annyira beleitta már magát a becstelenség az ország életébe, hogy teljesen reménytelen ezen javítani! Olvasta valaki közületek a Cosa Nostra történetét? Karácsony előtt jelent meg, most olvastam ki. Ami ott van Sziciliában, az lóf.....sz ehez képest. (4) zsil | válasz erre 2008-03-05 16:40 Nem szeretném, ha off-topic lenne, amit írok, de vallom, hogy minden összefügg mindennel. Főleg egy társadalmi struktúra esetében igaz ez az állítás. Az, hogy a magyar gazdasági és politikai élet főszereolői /tisztelet a kivételnek/ nagyrész a maffia csúcsemberei, nos, ez nem jelent ma senkinek sem megrázkódtatást. Ha jól emlékszem, a különböző médiumok taxis maffiaként emlegették a reptéren kizárólagos jogot kapó alakulatot. Én úgy gondolom, hogy igenis kellenek azok az emberek, akiket véd a nyilvánosság és kell, hogy nyilvánosságra kerüljenek ezeknek a "jóarcú" embereknek a dolgai. Ahhoz, hogy mélyre lehessen ásni , viszont az kell, hogy a társadalom érett legyen, semmilyen körülmények között sem kívülről figyelje az eseményeket és a fotelból ajvékoljon az áldozatokat nézve valamelyik csatorna előtt. Vagyis, mint minden, rajtunk múlik! (3) sashalom | válasz erre 2008-03-05 15:00 Kedves Brayen! Én az átkosban kezdtem taxizni, szerettem, de már akkor a reptér egy megközelíthetetlen valami volt , mint a pu.-k környéke, csak akkor híénáknak hívtuk őket. Azóta sem sokat változott a helyzet , bár én a sárgarendszám után abbahagytam, tehát nem tegnap. Azonban volt kollégákkal beszélgetve ma már eszembe sem jutna a taxizás, inkább a munkanélküli segély, nem veszi be a gyomrom azt a vílágot! Üdv!S.Z. előzmény: brayen2008 | 2008-03-05 14:47 (2) (2) brayen2008 | válasz erre 2008-03-05 14:47 Szeretnénk megköszönni a Heti válasznak hogy végre valaki le merte írni azt amit idáig is tudtunk, csalással nyerte meg a Ferihegyi taxis tendert a Zónataxi! Remélhetőleg most már erre is felfigyel valaki meg a sok egyébb csalásra is ami a mai napig is folyik a reptéren. Sok sikert a folytatáshoz! (1) brayen2008 | válasz erre 2008-03-05 13:10 Tisztelt Heti Válasz! Gratulálok a cikkhez de tartok tőle ez csak a jéghegy csúcsa. Remélhetőleg az összes mocskosság és maffia kapcsolat kiderül mint az is hány ártatlan embert ért különböző atrocitás és különböző támadás ami amai napig is megtörténik. Az hogy a főtaxisokat (kb 150-200 embert)oda vezényeltek választani Taxis Kamarai Vezetőnek majd 2004-ben a Tourist taxisokat (Veres István féle) brigádot akiknek Antal Attilára kellet szavazniuk.Ezek az emberek sose voltak kamarai tagok ott a helyszínen léptették be avval az igérettel hogy a kamarai tagdíjukat átvállalják. A mai napig kapják a felszólító leveleket hogy az elmaradt kamarai tagdíjakat fizessék be. Gyomorforgató ez az egész. [/i]
zónataxis 2008.03.11. 13:06:36 / # 314353
http://www.hetivalasz.hu/cikk/0803/zona_nostra Érdekes dolgokat olvastam a Heti Válasz fórumában.Át lehet ide is tenni?

Frankó 2008.03.10. 10:40:56 / # 313961
Furcsa hangú levélben magyarázkodik Antal Attila. Demszky segített lemondani a BKV-vezérnek Azt nem értem miért kell még magyarázni is a tényeket igaza van a topictársnak el kéne húzni a pi...ba.

zónataxis 2008.03.10. 09:26:14 / # 313882
Bódis András az aki írta a Zóna-Nostra című cikket? Akkor én is garatulálok neki.
Fotó 2008.03.10. 09:01:17 / # 313864
Tizennyolcadszor adták át a Pulitzer-emlékdíjakat vasárnap Budapesten. Oknyomozó cikksorozataiért Bódis András, a Heti Válasz belpolitikai rovatvezetője kapott elismerést. Gratulálunk! Reméljük lesz folytatás!

Fotó 2008.03.10. 08:57:30 / # 313858
Antal Attila a Taxis Kamara elnöki posztjáról is takarodhatna! Ilyen korrupt senki házi szar ember csak árt a taxis kamarának és a taxisoknak. Dicsérendő, a társadalom kilöki magából az ilyen embereket.Kezdünk felnőni? Én is azt mondom mint Horn:Kókához fordulva: "..nem azt mondták Feri, azt mondták, menj a picsába, valljuk be. " A Ferit Attilára cseréljük ebben az esetben.
nemkar 2008.03.09. 23:59:02 / # 313382
Csak jó ez a TOPIC valamire.-:)))
tomajer 2008.03.09. 22:25:19 / # 313345
[font size=4][b] Felmentését kérte a BKV Zrt. vezérigazgatója egészségi állapotára hivatkozva Antal Attila a BKV Zrt. vezérigazgatójának sajtóközleménye[/b][/font]

Kempes 2008.03.09. 20:01:48 / # 313252
[font size=3]Zónapörköltnél lesz főszakács!!

Kempes 2008.03.09. 20:00:25 / # 313253
Budapest Lemondott a BKV vezérigazgatója Index - ugyelet@mail.index..hu | 2008. március 9., vasárnap 18:17 "A családom kérésének eleget téve egészségügyi állapotom miatt, a mai napon kértem a BKV ZRt. arra jogosult Igazgató Tanácsának elnökétől a felmentésemet" – áll Antal Attila vasárnap esti közleményében. A BKV vezérigazgatója szeretné felnőni látni a negyedik, 3 éves gyermekét is. Közleményében az áll, hogy pár napja életmentő műtéten esett át, és még több hetet kell szívszanatóriumban töltenie. "Mondhatnám azt is, akik és amit akartak elérték, félreállok" – írja. A BKV felügyelő bizottsága február végi ülésén több hiányosságot is talált a használtbusz-beszerzésben, például Antalnak az fb szerint mindenképpen szólni kellett volna, hogy a fia kapcsolatban áll a tender egyetlen jelentkezőjével. A közelmúltban vizsgálat indult a BKV milliárdos tanácsadói szerződései miatt is.

szega 2008.03.09. 19:01:24 / # 313247
:)))) Hülye! :))))
Kempes 2008.03.09. 17:51:48 / # 313240
Te most vemhes vagy? Vagy vehemens?
vehemes 2008.03.09. 15:23:53 / # 313226
pityuka 2020 neven fut most.kis vörös hallom mostanaba antall,samu,vajda,a nyerő paros,atfogo vizsgalat a nemzetbiztonsagnal,csilla titkarnő a milliomos pairon ide oda repitik a nem letező zset,jo lenne ha kikerdezne a hatósag.
Oldalszám: 544