Hozzászólások száma: 10868
Ugrás a hírhez Oldalszám: 544
Témakörök > Hírek fórumai > Gyökeresen átalakítja a ferihegyi taxi szolgáltatások rendszerét a Budapest Airport A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
duracell 2010.11.21. 19:51:27 / # 316393
"Teljesen új cégekből áll ez a konzorcium, a tagoknak a névsorát lehetett látni, akik jelentős tapasztalatokkal rendelkeznek ebben az iparágban és ezeket fogják érvényesíteni a szolgáltatás során. " Szakál József egyéni vállalkozó gyerekek én most beszartam...... és ezt komolyan mondta akkor!
tomajer 2010.11.21. 19:46:25 / # 316392
T. Szóvivő úr! Én emlékeznék rosszul, hogy a Zóna Taxi nyerte meg anno a pályázatot, nemnormális tarifákkal??? Idézzek? [b][i][url=/news/view/3056_2]"Majercsik Tamás hallotaxi.hu: Azt ugye leszögezhetjük, hogy ugyan az a taxitársaság marad ott, amelyik eddig volt. Azt is leszögezhetjük, hogy ennyi pénzért, talicskával sem lehet fuvarozni ezen a távolságon. Megkérdezném, hogy ki garantálja az árakat? Van-e hathatós retorzióra lehetőség, ha azokon a táblákon, amin az árak vannak feltüntetve egyszer csak nem ezek az árak lesznek, vagy ezt rábízzák a híresen gyorsan működő Magyar Bíróságokra?" .... .... .... Woodruff: .... .... Egyébként, hogy rátérjek a kérdés lényegére: Mi történik akkor, ha bebizonyosodik, hogy az utasokkal más árat fizettetnek meg, mint ami a szerződésben van? Felbontjuk a szerződést! [/url][/i][/b] Minden betűje bejött. A vége kicsit lassan .... le kellett cserélődnie, a repteres gárdának.
LUD-100 2010.11.21. 19:46:09 / # 316391
Bolond lukból bolond szél fúj!
duracell 2010.11.21. 19:44:41 / # 316390
Ugye megmondtam!Azért a tulajdonos szóvivő is tud csúnyákat írni más névvel!
tomajer 2010.11.21. 19:38:03 / # 316389
Csendesen jelzem, hogy kivágom az egész nemzetközi brigádot, ha nem tanulnak meg kulturáltan fogalmazni.....

Fotó 2010.11.21. 19:37:04 / # 316388
Wazze engem kihagytál genya, csúnya fiú!Már újabb 5 évről papolsz ez is sok volt a többit majd a párhuzamosok között töltsed. 2010 október 6-án azonnali hatállyal szerződés bontott a BA ZRT. zóna taxival ne ragozd ez a valóság nincsen benned az X faktor vesztettél. A Reptéri drosztok a Föváros kezelésében vannak. Nem mondod ... azt hittük hülyítesz. A Zóna szerzödése 2011 máj 25-ig plusz 5 évig szól. Te tényleg hülye vagy pityúúúúúúúú! A BA Rt-nek semmi joga a Rendörséget utasitani... és genya neked volt jogod a Rendőrséget basztatni az adófizetők pénzén pl.: taggyűlés 2004 ben készenlétiek, az esti váltást fenyegetni 2005 ben, hamis bejelentésre 2008 ban kirendeltek 250 rendőrt tudod amikor a volt drosztmestered (I. István.) betámadott, soroljam még..... Az önbiráskodó, nagyszáju, söpredéket lehet hogy nem nézik jó szemmel? Nem bizony úgy hogy el lehet takarodni örökre. Önbíráskodó nem is tudom ki gyújtotta fel a kocsikat ki öntette le őket és még sorolhatnám... nagyszájú hát neked az van na meg arculatod.... söpredék ez sem tagadhatod le egy igazi balos fattyú söpredék vagy. Feljelentéseket te írogattál te nyomoztattál te hurcoltál meg ártatlan embereket te fenyegettél miről beszélsz kis csíra.Talán anyádon kívül mindenkit feljelentettél. Amilyen aljas vagy őt is feljelented, ha úgy hozná a sors. Azért azt nagyon sajnáljuk hogy nem Geréb Ágnesnél születtél. A nyugtatóra nem nekünk lesz szükségünk Hagyó is azt mondta azt szedi marokkal....
görög 2010.11.21. 19:23:53 / # 316387
elemke, ironka, hamletka és barátai itt küldöm nektek a következő kocsitokat! a szin jól fog nektek állni!!az ár meg pazar még erre kaptok kölcsönt!!de ez már nem biztos!!a forma igazábol testhezálló!! http://www.hasznaltauto.hu/auto/tavria/1102/tavria_1102-4297329

görög 2010.11.21. 19:11:23 / # 316386
drága kukifej!F@szfejnek nem neveznélek mert az már méret és akkor talán beleférne valami!!hiba?? leszarom ezen a szinten ahova le kell sülyedni hogy nektek válaszoljon valaki itt teljesen mindegy!!főszerkesztő jön jöjjön, radiroz ám legyen!!attól még te az életbe nem fogsz kilépni ebböl a sötétségből!!takarodjatok juj!!takarodjatok, dögölj meg, köcsög, paraszt!!te duracell testű buzivirág hát még egy képeslapot sem tudnál megírni evvel az ésszel és szókinccsel!!
hiénakutya 2010.11.21. 18:58:15 / # 316385
Drága szóvivő úr! Egyetlen dolgot áruljon el nekem, legyen szíves! Ha Ön olyan biztos a dolgában, akkor miért érzi szükségét, hogy itt minden áldott nap azt bizonygassa, hogy a reptéri fuvarozás joga december 6.-át követően is Önöket illeti? Nem teljesen mindegy, hogy mindenféle nickek mögé bújt taxisok miket irogatnak, ha valóban az Ön állítása fedi a valóságot? Őszinte leszek és szókimondó. Én, az Őn helyében, magasról beleszarnék az egészbe, maximum jót mulatnék azon, hogy itt olyan medve bőrére isznak, amelyik nem fog kimúlni. Szóval, nem pontosan értem az Ön itteni megnyilvánulásainak motivációját.
nemtudom 2010.11.21. 18:52:17 / # 316384
Ahogy elnézem nem sok értelme van a szájtépésnek illetve újkoptatásnak. Sokan ismerik a Zóna hátterét, ez a brigád nem nagyon szeret veszíteni. Az is biztos, hogy a felmondás tényét is sokkal előbb megtudták mint ahogy a médiában lejött és bőven volt idejük a szükséges lépéseket megtenni. Valószínűleg nem véletlen, hogy a Főtaxi nyerte a tendert lévén ZRT. Gondolom a részvények eladása házon belül zajlik. Senki ne ringassa magát hiú reményekbe. A Veres "úr" nem véleltlenül rendelt 150 DB új autót. Max a Zóna matrica helyére Főtaxi kerül. De ha ránézünk a cégjegyzékre van új cég bejegyzés alatt Főtaxi kezdettel ami még nincsen bejegyezve a székhely viszont ua. Szeretném, hogy ne legyen igazam viszont kevés esélyt látok rá. Így vagy úgy továbbra is le foglyák venni a hasznot. Mindegy nekik, hogy Turist Zóna vagy Főtaxi név alatt. Üdv.

zona taxi 2010.11.21. 18:49:32 / # 316378
Kérdések, Nyikhajj, Bebe, A Fötaxis! Csak sajnálni lehet benneteket és a családotokat hogy sötétek vagytok de nagyon. A Reptéri drosztok a Föváros kezelésében vannak. A Zóna szerzödése 2011 máj 25-ig plusz 5 évig szól. A BA Rt-nek semmi joga a Rendörséget utasitani... Az önbiráskodó, nagyszáju, söpredéket lehet hogy nem nézik jó szemmel? Továbra is ugy gondolom foglalkozzatok a saját dolgotokkal, irogassátok a "névtelen" feljelentéseket és szedjetek nyugtatót.

zona taxi 2010.11.21. 18:35:55 / # 316383
Magda Úr és társai! A tarifákat a béka segge alá viszik gazdáitok.. A legutobbi tenderen 140ft/km dijjat ajánlottak a "nagy" taxis cégek... Sirdogáljatok ezen. Vegyetek jó hosszú centit mert sokat kell még vágni hogy a Zóna ideje lejárjon
duracell 2010.11.21. 18:09:23 / # 316382
görög meg a szerb ne erőltessétek az írást inkább szóban szörnyű milyen helyesírási hibákat produkáltok olyan szarul írtok mint a gazdátok.Még egy számlát sem tudtok megírni nem tehettek róla szerényen van bútorozva az agyatok.Mindjárt jön a Főszerkesztő bácsi aztán kicsit belétek radírozik ne féljetek nem fog fájni csak egy kicsit. Padlóvázák a gazdáitokkal együtt és takarodjatok.

kopasz 2010.11.21. 17:40:10 / # 316381
Szégyelljétek magatokat! Egyikőtök sem 100-as. Buta és primitív emberek vagytok. Nagy szájúak és balhésak.Tisztelet a kivételnek.A jóérzés hiányzik belőletek, és otthon milyen a családi élet? Szerintem nulla! Ha a butaság fájna, egész nap ordítanátok. ( habár így is )

Hamlet 2010.11.21. 16:44:01 / # 316380
Köhög a bolha muhahaha! :-) Cserélj pelust lacettis majom! :-)
görög 2010.11.21. 16:02:00 / # 316379
kuki brigád!igen ti egyszerüek vagytok mint az ékezet!! jól írtad!!taxisok ááá nem lehuzosók inkább!!írhattam volna parasztot de nem hizelgek!!sajnos drága kukijaim nekem nem kell mennem külföldre hogy legyen pénz!!mult és jövő?tudod bumburnyák nekem már akkor volt multam mikor neked becsipte a kukid a csatogos lepke mert ahoz is hülye voltál hogy melyik oldalról kell tolni!!jövő?a tiedén én már most kacagok!!vesztes??ezt a szerepet már kiosztották nektek!!!139 fT.-os buzivirágok!!
a szerb 2010.11.21. 15:45:12 / # 316377
Látod megint milyen primitiv vagy szókincs az nulla csak a vicsorgás meg az ugatás azután meg ha valaki rád pislog vonyitasz szűkölsz,nyugi vasárnap van lazits éld a filléres napjaidat/kannás-bor,sofi,krimo na és persze szerencsejáték csúcsa a cserkós-gép/ jó szorakozást elvégre hétvége van ma nem leszel megkötve
Fotó 2010.11.21. 15:23:43 / # 316376
Hívd egyszerűen népművészeti edénynek vagyis köcsögnek, ha ragozni akarjuk akkor köcsögdudának. Idáig terjed az agyuk úgy fognak visítani december után öröm lesz hallgatni.Tényleg ha a Citáról is repül színes mi lesz ezekkel a szopkovicsokkal? Egyszer már átbaszta őket átfogja legközelebb is.A reptérre 400 ezerért szépen lejöttek.Fizess paraszt!
Fotó 2010.11.21. 15:17:51 / # 316375
Görög igen mi csak egy egyszerű városi taxisok vagyunk. Te mi vagy apuci? Mész vissza a Citadellára hiénáskodni mint régebben vagy sorompó őrnek? Mi lesz veled, öcsém mész a faszba vagy megint meg próbálkozol Angliában vagy Írországban? Nem cserélnék veled se múltad se jövőd ez van, törődjél bele ilyennek születtél örök vesztes. Görögbe ne menjél ott most nem buli azt tudod remélem evvel az agyberendezéssel.

görög 2010.11.21. 12:49:00 / # 316374
kukika!!köszi eme jó kivánságokat!!de én már elfogyasztottam finom ebédem szerető családi körben !! jaj kukika hirtelen 5 fogalom amiről neked halvány gözöd sincs!!ne nehesztelj másokra sajnos apukád pisivel fejezett be igy neked ez jutott!!
Oldalszám: 544