Témakörök > Droszt Híradó > Főtaxisok ide KLIKK!!!! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned | |
---|---|
tarzan | 2013.08.17. 19:22:18 / # 306340 |
|
Folytatom tovább Mol ûr! Tudja ez a Mostani igazgatô nagyon okos biztos sokat hozott a konyhára de amit csinál azt most nem szeretném félre informálni de általános negyedik vagy ötödik osztályban tanitják az ûgynevezett matematika ugye központ pénztár munkaügy egyéb emberek munkahely megszüntetése ezzel egyîdōben tagdîj stb emelés és HOPPÁ minden hônap nyereségesebb na ehez nem kell egy ilyen Szunômár tudja hova kell a taxisnapon a Zoli bohôc helyett vagy a felfûjhatô csûszda helyére had ugráljanak rajta ! Tudja ōt kéne kidobni a havi 6-8 ezres fizetésével helyére a DUDÁS ZOLTÁNT kinevezni persze egyben a mostani munkakörével ha van rá lehetōség ( nem ismerem a munka törvényt elnézést) akinek a szakma a kisûjjában van és a taxis oldalt is ismeri ! NA ITT SPÒROLNA HAVI 500 ezret még ha felemeli a Zoli fizetését . És taxis téren rá kellene hallgatni .Én nem bántom a mostani szovjet tea edényt de mesélje el a korrekt taxis mûltját harminc éve milyen korrekt valuta áron vitte az utast stb AZ AGY MERT OLYAN OKOS!!! .GONDOLKODJON ÉS INKÁBB A HOSSZÛTÁVÛ KEVESEBB BEVÉTEL MINT A SEMMI ! mert a reptér elvesztését bizony meg fogja érezni ! mi taxisok meg oda megyünk aki megbecsüli hogy termelünk neki !
|
donkihóte | 2013.08.17. 18:42:59 / # 306339 |
|
"fuvaronkénti leadó csökkentéséről is tárgyalhatnak a főg..ivel"
Szerintem meg a megszüntetéséről. Szerintem egyetlen dolgot tehetnek, a tagdíjjal, vagy fuvarszervezési díjjal játszhatnak, leadót nem szedhetnek. Butaság hagyni, mikor látják, hogy bármit el lehet érni. De itt valóban a fővárosi retkeknek kéne lépni, és visszavenni a drosztot.
Amennyiben ez nem történik meg, az azt jelenti, hogy Pista bácsi megint csak nagyot mondott, vagy azt, hogy Sanyi bácsi erősebb.
Előzmény: #306338 alelölülő 2013.08.17. 18:05:41 |
alelölülő | 2013.08.17. 18:05:41 / # 306338 |
Előző beírásomat veheted úgy, hogy megkérdőjeleztem a speciális taxiállomás létjogosultságát.
Viszont mittomén-hány-évre kapta meg a főfő a repteret. Illetve nem is ő, hanem a reptér üzemeltetője. Ezen a helyzeten akkor lehetne változtatni, ha valamilyen ok miatt a szerződést felmondják.
Szerintem van olyan fegyver a repterező alvállalkozók kezében, hogy októberben akár a fuvaronkénti leadó csökkentéséről is tárgyalhatnak a főg..ivel.
Előzmény: #306336 hiénakutya 2013.08.17. 16:11:10 |
|
Rita | 2013.08.17. 17:50:18 / # 306337 |
Téged még nem keresett meg valami fejvadász? :-) És ezt értsd, ahogy akarod. :-D
23
Előzmény: #306336 hiénakutya 2013.08.17. 16:11:10 |
|
hiénakutya | 2013.08.17. 16:11:10 / # 306336 |
Drágáim, olvasgatom itten a TGFSZ nyilatkozatát; hát, el vagyok keseredve.
Kérdezném tisztelettel, hogy senki nincsen taxis fronton, aki esetleg megkérdőjelezné az úgynevezett "speciális taxiállomások" létjogosultságát?
Ugye a rendelet, ami alapján kiszervezték alólatok a repteret, aztat mondja, hogy valami fokozott biztonsági előírásokra való tekintettel lehet speciális taxiállomásokat létesíteni.
Ez nem tudom, mi, de nagyon szép és nagyon jó.
Csakhogy, kérem tisztelettel, szeptembertől itten valami kibaszott nagy rend lesz. Egységes szolgáltatási színvonal, szigorú követelmények a járművekkel szemben, egységes hatósági ár, szigorú ellenőrzés.
Hogy mást ne mondjak, minden engedélyes budapesti taxin ott lesz a felirat, hogy azt mondja: "Minősített budapesti taxi".
A rendet maga a Főváros fogja ellenőrizni, betartatni.
Tegyük föl immár a kézenfekvő kérdést:
mi a faszom indokolja innentől kezdve azt, hogy a repülőtéri taxiállomásokat egy profitorientált vállalkozás részére kiszervezzék? Vagy: mi a kurva anyjától garantál nagyobb biztonságot - bármilyen szempontból - egy cég, mint a Főváros?
He?
Na tehát, én azt mondom, szeptembertől elérkezett az ideje annak, hogy a speciális taxiállomások létesítéséről szóló paragrafust újragondolják, illetve, ezzel párhuzamosan, a Főváros visszavegye a repülőtéri taxiállomásokat, a köz minél nagyobb hasznára. Egész egyszerűen semmi sem indokolja a továbbiakban, hogy egy fuvarszervező cég teremtsen rendet és szolgáltatási biztonságot egy olyan területen, ahol mindezt az illetékes hatóság már eleve megteremti.
Ebben a helyzetben egy érdekképviselet, mindenféle közhelyes nyilatkozatok helyett egyetlen elfogadható álláspontot képviselhet: a Főváros haladéktalanul vegye vissza a repülőtéri taxiállomásokat, és a speciális taxiállomások létesítéséről szóló paragrafusokat helyezze hatályon kívül!
A picsába! Megint én írtam meg a frankót.
:-D
ötvenhárom
|
|
alelölülő | 2013.08.17. 15:32:26 / # 306335 |
Pedig igazán az lenne jó, ha elmennének a búsba, és a tetves politikusmaffia nem adna közpénzből havi tízmillákat nyomorult patkány cégeknek ajándékba.
Előzmény: #306319 tarzan 2013.08.17. 14:42:59 |
|
tarzan | 2013.08.17. 14:42:59 / # 306319 |
|
Kedves Mol Úr!!!! kezdem azzal hogy tudja SOKAT AKAR A SZARKA DE ..... Ön szerintem jobban tudja hogy jelen pillanatban a Főtaxit a reptèr tartja èletben plàne hogy szeptembertől egysèges lesz a taxi .Èn nem szeretnèk a zsebèben túrkàlni de abban biztos vagyok hogy nem 1-2 valószínű 10 millíókról beszèlgethetünk ani jelen pillanatban havonta hoz önnek kívànom legyen több !!! De gondolkodjon ha jó üzletember . Ez a reptèr most öt èvre szól de mindenki tudja ez sokkal tovàbb mehet (persze ha minden rendben van) Most úgy nèz ki vanbak problèmàk ès ha így folytatja lesznek is ezt ígèrem mert hamar elmehet a reptèr !!!! Próbàljon lejönni a mi szintünkre ha nehèz is .Mi nem HOBBYBÓL taxizunk hanem a napi megèlhetèsünkèrt amit ha így megnehezít akkor nagyon hamar önnek is ugranak a havi milliók !!!!! Tudja mi az hogy örömöt szerezni màsnak? pl : nem irka firka tàblàt kell osztogatni karàcsonykor meg kèpeslapot bàr a gyerek jól jàtszik vele tetszik neki de ő hàrom èves hanem pl. engedjen el fèl tagdíjat vagy csak 20 ezer ft ot Tudja hàny embernek csalàdnak szerez örömet mert önnek csak a milliós szàmok lebegnek de ez az összeg egy taxisnak ès csalàdjànak egy pici lottó nyeremèny! Ami nekünk 10 ezer az magànak 1 millió kb ! Mègegyszer kívànom legyen a vagyona a sokszorosa kívànom de csak àltalunk fog gyarapodni! Vagy minden hónapban egy repteres ès egy vàrosi taxist sorsoljanak ki aki csak fèl tagdíjat fizet maga nem veszi ezt èszre anyagi oldalról de az a Taxis szétkürtöli mindenhol lehet más társaságtôl kedved kapnak ( tudja ez az ùgynevezett ingyen REKLÁM ) Kîvánok magának sok jôt bevételt !!!!! DE FONTOS ! A REPTÉR ELMEGY AKKOR VÉGE ! Elõre kell gondolkodni ! jô egészséget
|
tarzan | 2013.08.17. 14:01:19 / # 306302 |
|
|
sdsd | 2013.08.17. 13:54:04 / # 306334 |
|
A csata megvan no de a háború?
|
sdsd | 2013.08.17. 13:53:16 / # 306333 |
|
Te mekkora tuskó vagy. Te tartod magad taxisnak?
|
Vin | 2013.08.17. 12:56:10 / # 306332 |
|
Eddig se :)
Előzmény: #306276 alelölülő 2013.08.16. 18:42:54 |
Vin | 2013.08.17. 12:40:23 / # 306331 |
|
Ez fordìtva is igaz ;)
Azonnali szerződésbontás volt a "hiénázás" szankcionálása,ezt a szokásosnál sűrűbben lehetett hallani általánosként,ha mégis volt erre példa annak egyszerű az oka: a 2 perecnek köszönhetően a plus az utóbbi pár napban eléggé felhígult,hirtelen sok lett a napokra leállt és gőzerővel beindult "éhes száj". Ezért nem kell általánosítani.
Mi lett volna a helyes,az hogy nem vesznek fel transzfert befelé?
Ugyanmár..
Előzmény: #306306 Olcsó János 2013.08.17. 03:05:10 |
newyorki | 2013.08.17. 12:39:05 / # 306330 |
|
A Vizy, Szunomár úr, úgy tudnak hazudni,hogyha kib....ák őket innen
esetleg elmehetnek politikusnak is,
tökéletesen megfelelnek rá.
Nincs lelkiismeret, viszont pénz ott is van.
|
newyorki | 2013.08.17. 12:20:52 / # 306329 |
|
Azok akik dolgoztak, és hordták be az utasokat a leállás alatt, ne haverkodjanak a parkolóba hanem azon "gondolkodjanak el,hogy esetleg ő érdekükbe is történt a sztrájk.
Talán nem kéne havonta mécsesnek égnie a ketrecbe, és nem lenne kötelező tartozéka
az ellenőri autonak a fekete szalag.
|
newyorki | 2013.08.17. 12:11:24 / # 306328 |
|
A szóvivő szerint jelentősen, brutálisan megnő a repteres taxik bevétele..............
Akkor viszont több napig tudnak leállni
|
newyorki | 2013.08.17. 12:08:02 / # 306327 |
|
Gratulálok minden demonstráló, és vele szolidaritást vállaló kollégának.
Egy napra úgy éreztem, hogy ez megint egy nagy család, függetlenűl attol, hogy ki hol dolgozik.
Ha ezek a nagyképü f...ok így tárgyalnak
velünk szeptemberben is valózsínű, hogy
48 órás lesz a leállás.
Azt már nem bírja ki a Szunomár széke se,
de lehet hogy a főtaxi is megy a városba.
Akkor se leadó se tagdíj.
|
krapek70 | 2013.08.17. 11:53:00 / # 306326 |
|
Ez a csíra nedves fejű bukott tévés miről ugat?!
Ez nem normális, hogya Taxisnak jelentősen nő a bevétele, persze majd ők szépen lenyúlják a különbözetet.
Ebbe a retkes országban tényleg mindent szabad, és nincs egy Hivatal ami ez ellen a kizsákmányolás ellen lépni tudna.
Ezek szerint minden "kedvest" bőségesen le kell húzni aztán menjen panaszkodni ha kedve tartja.
Gusztustalan a megközelítésük a nagyfejűeknek.
Előzmény: #306310 tomajer 2013.08.17. 09:28:07 |
Fotó | 2013.08.17. 11:33:25 / # 306325 |
|
Érdekes az airport taxi idejében sem ilyen sem zóna taxi idejében történt dolgok nem voltak. Ez az idő 2001 elötti idők voltak nem keverendő össze sem a tourista szakosztály aljas működésével sem a zónával!Azért nagyon remélem dolgoznak a nyomozók mert még mindig szabadlábon van a főkedvenc!Aki miatt mindezek történtek és idáig jutott a taxis társadalom.
|
Fotó | 2013.08.17. 11:26:37 / # 306324 |
|
Nekem speciel az jött le a film bejátszásból hogy sajna némely taxis még mindig nagyon sötét olyan mint a föld.Azért akar dolgozni hogy a Főtaxit etesse na meg a BA-t., ő meg haljon éhen. Milyen 10% emelést tart reálisnak ?A Vizy meg megint bizonyította hogy bizony nagyon nagy sötétség lakozik a fejében és kurvára nem ért a taxi kérdéshez. Mi az hogy nagyon meg fog emelkedni a taxis bevétel? Nem kevés pénzt teszek rá hogy ez nem így lesz! Ilyenkor jön a bevált közmondás hallgatni arany, még szóvivőnek is lassan a Szollár homokost is übereli ez a derék szerencsekerekes.
Előzmény: #306310 tomajer 2013.08.17. 09:28:07 |
IST 882 | 2013.08.17. 11:22:16 / # 306323 |
|
Azért ebbe ne éld bele magad! Nekik munkaszerződésük van és az abban foglaltak szerint kell a munkájukat végezni. Valószínűleg olyan nincsen benne, hogy elsődlegesen a taxisok kénye-kedvére. A fizetését is a munkaadójától kapja, nem tőlünk! Az, hogy a munkáltatónak honnét-miből van bevétele - amiből fizetést ad - az egy más kérdés.
Előzmény: #306321 Csaholó 2013.08.17. 11:09:13 |