Hozzászólások száma: 35136
Ugrás a hírhez Oldalszám: 1757
Témakörök > Droszt Híradó > Főtaxisok ide KLIKK!!!! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
piszkos fred 2012.10.06. 02:35:41 / # 304521
nem csak a 6x6 pörög:)))))))
törölt felh. 2012.10.05. 20:51:10 / # 304520
"tisztelt XP" BUNKÓ VAGY .NEM VAGY TAXIS!!!!
törölt felh. 2012.10.05. 20:43:00 / # 304519
"tisztelt XP2"Nem a DZ.hülye hanem TE es a többiek,akik lekaszálják az utasokat!És még fel vagy háborodva ha bármilyen piti büntetés is kaptok!!Én még az engedélyeteket is elvenném örökre!!!!Ha nemtetszik a tarifa AKKOR NE FIZESSÉL tagdíjat!!!!!Csak rajtad múlik hogy hülyére vesznek vagy nem!De neked csak az a frankó ha Te vered át azokat akikből szeretnénk becsbecsületesen megélni!!! !!!! BUKÓ VAGY .NEM AGY TAXIS!!!
alelölülő 2012.10.05. 18:56:50 / # 304518
Fogalmam sincs, de arra tippelnék, hogy olyasmi jelzővé vált főnévről lehet szó, mint a "népies cserépedény". :-)
baupexim1 2012.10.05. 17:24:41 / # 304517
"Jah, nem vonják tőlük a tb járulékot mi?....úúúú " nem a fixből vonják.
művészúr 2012.10.05. 16:50:54 / # 304516
Boccs a tudatlanságomért, de ki az a "Szamovár"? ...mekkora élet van itt; nem semmi! :-)

krapek70 2012.10.05. 14:35:55 / # 304515
Nincs igazuk? Legalább jó a gurulójuk:-)
Rocktaxi 2012.10.05. 14:21:05 / # 304514
El se viszik. :-) Hívnak inkább egy valamilyen cégest. :-))
krapek70 2012.10.05. 14:12:05 / # 304513
Úgy tudtam eddig, hogy a keletiben tíltás járt 3.rugón aluli kanyarért:-)))

Brian May 2012.10.05. 13:50:03 / # 304353
Ez király volt!-)))))

dodonna 2012.10.05. 13:36:03 / # 304512
Bocs a Béle-ért, néha gyors vagyok, ebben a korban örülni kell ennek is :)) Viktor miatt nem aggódom, eddig sem voltam fityesz közeli, és tudod, nekem is a túlélésről szól az életem :)) Igaz a mikéntjéhez másképp állok hozzá mint Te...
hiénakutya 2012.10.05. 13:20:05 / # 304511
"Igen, ott szoktátok kis székben napszemüvegben, a melegben kitűrt ingben hogy a pizzahas is látszódjék" Hát, az lehet, hogy a nappalos falkatársak napszemüveg használatával óvják a szemüket a káros UV-sugárzástól, miközben laza ruházattal igyekeznek megakadályozni, hogy lucskosra izzadják magukat, de összességében mégsem nálunk dolgoznak olyanok, akiknek elő kell írni a következőket - idézem: "Az izzadságtól származó testszagot a Gépjárművezető köteles rendszeres tisztálkodással, átöltözéssel (ingváltás) és izzadsággátló dezodor használatával enyhíteni, megszüntetni." Nálunk az ilyesmi nem kötelező. Ezzel szemben természetes. "Nálatok ez a sorban - padon ücsörgés, az a központ - "Hallottad, hogy a Béle új tévét újított a múltkori fuvarjából...?" " Helyesen: Nem Béle, hanem Béla, és nem új tévét, hanem új autót. "Most a Béla az első a sorban csöpikém bár hátul áll, de az kis olasz küföldi megszívatta és még sem mentek a Royalba 4 ezerért, érted?") Akit megszívatnak és visszahozza az utast, az a Kerepesin előre állhat vissza, a Thökölyn meg így járt, akár visszahozza, akár nem. "Bélám az van itten, amit én mondok, nincs leírva, de majd ha logó izé lesz a nyakadba, és annyi éve szotyizol itt mint én, dirigálhatsz" A "logó" izé az mi? Ellenőri kitűző? Az nálunk nincs. "Ezt azt hiszem neked nem kell magyarázni, arról szól ott az életetek :)))))))) )" Minden taxis élete erről szól, a túlélésről. "Na, az nálatok nincs, mondhatni önszervezők vagytok,idilli kép a pályaudvaron, angolul is magyarul is az ajánlat....Taxi?)" Sőt, minden további nyelven is. Nálatok mi az ajánlat? Viktor leszól, hogy a muresúszó barátjának cége nyerje meg a tendert? Az jobb? És mi lesz, ha Viktor már nem tud leszólni? Veled, például? :-)))
krapek70 2012.10.05. 12:50:18 / # 304510
Adj neki egy pontot:-)))
iron 2012.10.05. 12:42:33 / # 304509
Te ilyen...központos vagy?? (de szép lenne, ha főtaxis színekben dolgozó taxis kollégáim, miután összeverték egymást, egy-két hétig jegy nélkül vinnék el az utasokat.....)
dodonna 2012.10.05. 12:39:25 / # 304508
Hoppácska...tudtam a te mimóza lelkedet is megérinti a keletiben a kis széken... :))) Azt mondja: - aki a leggusztustalanabb kint az utcán (Hát, ez meg mit takarhat? Túrja az orrát?) (Igen, ott szoktátok kis székben napszemüvegben, a melegben kitűrt ingben hogy a pizzahas is látszódjék) - hírből kapott információi vannak (azok sem jók, mert a 20. szájon keresztül hallja, így a valóságtartalma szinte nulla) (Nem jár be a központba jópofizni) (Nálatok ez a sorban - padon ücsörgés, az a központ - "Hallottad, hogy a Béle új tévét újított a múltkori fuvarjából...?" " - aki a saját meg a haveri kör érdekeit nézi (De kinek az érdekeit kellene nézni?) ("Most a Béla az első a sorban csöpikém bár hátul áll, de az kis olasz küföldi megszívatta és még sem mentek a Royalba 4 ezerért, érted?") - aki az etikai szabályzatot hírből sem ismeri (Nem tekint bibliaként egy, valaki mások érdekeit szolgáló diktátumra) ("Bélám az van itten, amit én mondok, nincs leírva, de majd ha logó izé lesz a nyakadba, és annyi éve szotyizol itt mint én, dirigálhatsz" -- aki az ügyeskedésről híres (Túlélő típus) (Ezt azt hiszem neked nem kell magyarázni, arról szól ott az életetek :)))))))) ) - a megrendelő pedig (akiből ÉL) a legutolsó.... (Mint egy fuvarszervező, akinek a taxis a legutolsó /akiből ÉL/). (Na, az nálatok nincs, mondhatni önszervezők vagytok,idilli kép a pályaudvaron, angolul is magyarul is az ajánlat....Taxi?) Belőled jó pályaudvaros lenne, de Te az is vagy :))))
dodonna 2012.10.05. 12:32:15 / # 304506
Inkább ne is válaszolj tényleg....mert csak tovább járatod magad.... "Azok az emberek kapnak egy fix fizetést, nekik mind1 hogy kártyával fizetnek vagy sem, nekik nem kell Autót venni 4-5-6 millió forintért, nekik nem kell adózniuk, nekik nem kell járulékot fizetnük..:" Jah, nem vonják tőlük a tb járulékot mi?....úúúú Tényleg ne irkálj, mert a héten már másodszor Gratulálok Neked! Lesz ez még több is ha így folytatod :)))))))))))
hiénakutya 2012.10.05. 12:19:56 / # 304505
Hoppácska! :-DDD Jajjajjajj! Milyen a jó zónás, vagy a jó pályaudvaros? Azt mondja: - aki a leggusztustalanabb kint az utcán (Hát, ez meg mit takarhat? Túrja az orrát?) - hírből kapott információi vannak (azok sem jók, mert a 20. szájon keresztül hallja, így a valóságtartalma szinte nulla) (Nem jár be a központba jópofizni) - aki a saját meg a haveri kör érdekeit nézi (De kinek az érdekeit kellene nézni?) - aki az etikai szabályzatot hírből sem ismeri (Nem tekint bibliaként egy, valaki mások érdekeit szolgáló diktátumra) - aki az ügyeskedésről híres (Túlélő típus) - a megrendelő pedig (akiből ÉL) a legutolsó.... (Mint egy fuvarszervező, akinek a taxis a legutolsó /akiből ÉL/). Dodonnából jó Dudás lenne. :-D

2xp 2012.10.05. 12:05:29 / # 304504
Őszintén szólva nem is tudom minek válaszolok egy ennyire buta embernek mint te, de most még megteszem, ígérem többet soha! Nyugodtan szopkodd a kis péniszüket, hidd el, soha nem lesz ettől több pénzed.. A mekis példád meg annyit ér mint te.... Azok az emberek kapnak egy fix fizetést, nekik mind1 hogy kártyával fizetnek vagy sem, nekik nem kell Autót venni 4-5-6 millió forintért, nekik nem kell adózniuk, nekik nem kell járulékot fizetnük, nekik nem kell, mondjuk ha nem egyéni vállalkozók, akkor rendszámpénzt fizetni.. Tehát a példád tükröz téged, egy nagy nulla! Többi no comment, ezt is bánom hogy leírtam, szarból várat építeni nem lehet!
dodonna 2012.10.05. 11:40:12 / # 304503
"Én a vezér mellett csak azért álltam ki, mert néhány kolléga már ment hozzá segítséget kérni, főleg akkor mikor jogtalanul, jobban mondva nem jogtalanul, de aránytalanul hosszú időre letiltottak, ő mindig segített... ha nem is sokat, de megfelezte a büntetést... " Áhá, szerinted akkor vannak egyenlők és még egyenlőbbek.Szerinted akkor ha valaki hibázott elég csak sírni "fönt" és már is elengedik a büntetést.Nagy ötlet.Jó kis morálcsökkentő hatás azokkal a kollegákkal szemben akik meg tudomásul veszik a büntetést.Vagy képzeld el, netán korrekten dolgoznak. Te azt sugallod (jó magyar módra) a tisztességeseknek, hogy "igenis, tessék csak megkerülni a rendszert (az etikai szabályzatot, az ellenőrőket)" Valahogy Orwell Állatfarmja jutott eszembe.... Ha az utas oldalát nézem egy fél pillanatig, kíváncsi vagyok ha bemész a mekibe és megrendeled a kis sajtburgeres menüdet és még kártyával is fizet meg még pontgyűjtő kártyád is van, mennyire lennél boldog ha a pult túloldalán azt magyarázná neked az eladó, hogy ennek a bunkónak még mosolyogjak is miközben 350 forintos órabérért ácsorgok itten....Te nyilván nem reklamálnál az épp fősulit végző managernél.Mert Te nem az a fajta vagy.Áh nem... Ami a repterezést, illeti egyetértek kismajer barátunkkal.Akiben egy fél pillanatig is szorult némi vállalkozó matematika, az kiszámolja hogy nem gazdaságos a reptéri transzfer se innen, se onnan.Elmúltak már a "zónás idők" (nagyjából) amikor nagyot lehet kaszálni.A reptér tulajdonosa vette át ezt a szerepet.Lehet reklamálni "FENT", mert ezt a szerződést is ők kötötték ám komám...de menjél csak a taxi plushoz, meg a fejlődő csogu corporationhoz, vagy az alakuló neve nincs taxi társaságokhoz, annyi van már belőlük mint csillag az égen (nyilván mindet azért alapították hogy a TAXIS jól járjon...háhá) ezeknél mind van 200.000 cím (olyan is, pont azt érdemled) és lehet dolgozni.Meg rágurulni a címre, mert a guruló fogalma ott nem számít.Ja és család centrikus.Sőt, kolbászból van a kerítés is.Mert itt neked az ismerőseidet bántják, letiltják, és a többi korrekten dolgozó kollégával szemben ők itt éhen halnak... Kár is rád vesztegetni a szót, te az a - szó szerint - fajta taxis vagy, aki a leggusztustalanabb kint az utcán, hírből kapott információd vannak (azok sem jók, mert a 20. szájon keresztül hallottad, így a valóságtartalma szinte nulla), aki a saját meg a haveri kör érdekeit nézi, aki az etikai szabályzatot hírből sem ismeri, aki az ügyeskedésről híres, a megrendelő pedig (akiből ÉLSZ) a legutolsó.... Jó zónás, vagy pályaudvaros lett volna belőled.....
tomajer 2012.10.05. 09:57:09 / # 304502
Akkor rendben...... én csak szótamm:-)
Oldalszám: 1757