Hozzászólások száma: 35136
Ugrás a hírhez Oldalszám: 1757
Témakörök > Droszt Híradó > Főtaxisok ide KLIKK!!!! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
hiénakutya 2012.12.27. 16:40:27 / # 304801
Drága faszom! Nem tudom, hányszor lett ez már leírva... De most frankón, mondj egy számot, hogy hányszor írjuk le neked, hogy egyszer megértsd! Azért kamerázott, hogy dokumentálja az eseményt, valamint a résztvevők számát. Ezt le tudod követni agyilag - úgy nagyjából -, vagy butítsam le hozzád?
tomajer 2012.12.27. 16:31:16 / # 304800
Nekem, és ezáltal neked kamerázott, ....édesjóbarom! :-(
Nevem senki 2012.12.27. 15:39:39 / # 304799
Maximálisan egyet értek! Ha félre értettetek, biztosan rosszul fogalmaztam.
piszkos fred 2012.12.27. 14:49:01 / # 304798
amikor kameráztál anno te nem láttad,hogy ezeknek a pénzsóvár embereknek teszed?miért vállaltad?
Bátyó 2012.12.27. 12:27:16 / # 304797
IGAZ !!!!!
6ker 2012.12.27. 09:49:08 / # 304796
Ne menjünk el amellett, hogy nagyon sok régóta "taxizó" Főtaxis viszont nemképes csak 1db drosztról dolgozni, akkor is csak drosztelsőként.. Vagy csak egy kerület bizonyos szegmenséből. Lehet 2 cső, 10 perc az első. Ők akkor is csak onnan.

ebg 2012.12.26. 22:28:06 / # 304795
Gratulàlok hozzá amit irtàl az teljesen igaz.Küld el emailbe a tisztelt vezetőségnek.
tomajer 2012.12.26. 21:06:02 / # 304794
Ne bonyolítsd: MZ/X. Már ő is megszokta szegény:-)
Zorba 2012.12.26. 20:26:50 / # 304793
Az MCCCXCII most is a taxi eszének hívjuk! Egyébként a világ LEGKORREKTEBB embere!

hiénakutya 2012.12.26. 17:04:33 / # 304429
Nade azt azért vegyük már észre, hogy a seggfejség, meg a széthúzás között ok-okozati összefüggés van! Hát, itt a példa rá! Adott egy helyzet. Jön ez a MCCC…ööö… mindegy, és a maga szofisztikált, jólnevelt stílusában leírja, hogy a rendszer szar. Ezt mondjuk egyetlen mondattal is letudhatta volna, de gondolom, úgy van vele, hogy legyen már olvasmányos, meg szórakoztató, ha már ír valamit. Még ezeket az emoticonokat is beillesztgeti, amiből jól látszik, hogy tényleg hülye, mert a faszom se bíbelődne ezzel. De nem vagyunk egyformák; Ő igényes a saját munkájára és a taxisokat is meg akarja tisztelni azzal, hogy szórakoztató és látványos dolgot tesz eléjük. Mondom, hogy hülye. Mi erre a reakciója egy igazi seggfejnek? Hőőőő, az nem úgy van, hülye vagy okoskodol, hülye, nem tudod értelmezni, okoskodol, hülye. És rosszindulatú is vagy, okoskodó hülye! Amivel egyébként nem cáfolja MCCC…izé…tökmindegy, beírásának lényegét, mely szerint a rendszer szar és igazságtalan, csupán saját seggfejségéről állít ki bizonyítványt az egésszel. Ami meg látszólag az Ő baja. De valójában itt kezdődik a probléma. Egyrészt innentől már klikkesedünk. Az egyik tábor azt mondja, hogy ez a MCCC… ááá, hagyjuk...tényleg egy okoskodó, szőrszálhasogató hülye, a másik tábor meg azt mondja, hogy aki ilyesmit állít, az egy seggfej. Létrehoztunk egy törésvonalat - hajrá megosztottság! – miközben az alap problémáról már szó sem esik. Bár ez meg lehet egy újabb tábor, meg egy újabb törésvonal, hiszen lehetnek olyanok, akik továbbra is a problémára fókuszálnának, sőt, olyanok is, akik szerint nincs is probléma… Másrészt – és én ezt látom nagyobb gondnak – itt van ugye a MCCC…a picsába már…, aki rendszeresen és igényesen kritizálja a rendszert, gondolkodik és gondolkodásra késztet másokat a beírásaival. Teszi mindezt az URH-kódjával, tehát nem névtelenül, hanem vállalva saját magát és a felelősséget. Nem a taxisokat szarozza, hanem a rendszert. És akkor nem az történik, hogy leállunk Vele vitatkozni, érvelünk, cáfolunk, hanem bejövünk egy nick mögé bújva és lehülyézzük. Persze ezt lehet, semmi sem tiltja. Lehet egyszer, kétszer, tízszer, embere válogatja, hogy hányszor. Aztán előbb-utóbb azt gondolja a legelhivatottabb ember is, hogy „az édes anyátok retkes picsáját, azt nektek. Hát hülye vagyok én, hogy még Karácsonykor is írjak, dolgozzak, foglalkozzak valamivel, ami egyébként ugyanúgy a ti problémátok is, mint az enyém, hogy aztán azt kapjam érte, hogy a faszt okoskodok, én hülye!?”. „Kell ez nekem? Hiányzik ez nekem? Ott rohadjatok meg, ahol vagytok!” Amikor aztán az összes gondolkodásra képes embert sikerül elvadítani, akkor jönnek a seggfejek, akik meg eleve képtelenek az összefogásra. Erről így ír MCCC…nem tudom megjegyezni….: „Tudod az a baj az ilyen fajta emberekkel, mint te vagy, hogy mindenek fölé helyezik a saját érdekeiket. Még akkor is ha netán hosszú távon ő is rosszul jár.” Úgyhogy még akkor is meg kellene becsülnünk a megjegyezhetetlen, leírhatatlan nicket, ha történetesen nincs igaza. Szerintem egyébként nincsen. Minden jól van úgy, ahogy van. Hajrá Nagy Elek, hajrá BA Zrt.! Torzsáig a sok seggfejet!

Bao 2012.12.26. 14:30:56 / # 304792
Te meg a vodka voltál? :)
Nevem senki 2012.12.26. 14:06:48 / # 304747
:-) Lacika egy unicum, nem véletlenül hívtuk a "taxi eszének":-)

Freedom! 2012.12.26. 14:01:12 / # 304777
Még egy nagy probléma van!Egymást marjuk,nincs egység,körülöttünk változik a világ,és soha nem a mi javunkra.Mi szopunk ,a telefonszám tulajdonosok gyarapszanak,és röhögnek a markukba!!!Ez az Ő nagy fegyverük,és titkuk!Szerintem....

hiénakutya 2012.12.26. 12:05:03 / # 304791
Hát ja, én már a nickjétől is teljesen kész vagyok a csávónak. Ráadásul terjengősebben fogalmaz, mint én. És, ha ez nem lenne elég, még ilyen kis színes emoticonokat is tesz az írásába. De tudod, mi a legnagyobb probléma? A legnagyobb probléma az, hogy a mi imádott kis szakmánkban a hozzá hasonló hülyékből van kevés, és a hozzád hasonló seggfejekből nagyon sok.
tüskebozót 2012.12.26. 11:55:58 / # 304790
Úraim,hölgyeim még karácsony van,ássuk el a csata bárdot!Inkább el kellene magyarázni ennek a sok világtalan fekete varjúnak mi a taxizás!

luxbela 2012.12.26. 11:27:29 / # 304789
Csak strapálod magad.
MCCCXCII 2012.12.26. 11:00:47 / # 304788
Ha én hülye vagyok, akkor hülye vagyok, és még büszke is vagyok reá! De, te mire vagy büszke? Végül is egy okos ember, mint amilyennek tartod magad, az akár egy hülyétől is tanulhat valamit. A sárga házat, azért zárták be, mert kint már többen voltak mint bent. Ha, meg nem sértelek, akkor te hol voltál? Vagy még azt a szintet sem ütöd meg, ami egy bekerüléshez szükséges? Tudod az a baj az ilyen fajta emberekkel, mint te vagy, hogy mindenek fölé helyezik a saját érdekeiket. Még akkor is ha netán hosszú távon ő is rosszul jár. Ismerek olyan embereket, akik először nagyon lelkesedtek bizonyos szabályok bevezetésekor, mert akkor ott pillanatnyilag nekik előnyük származott belőle. Lelkesen tapsikoltak, hogy ezt így kell csinálni, ez így van jól. Azután telt múlt az idő, és ő(k) is belekerült(ek) a szórásba. Milyen érdekes. Rögtön megváltozott a véleménye. Elkezdett köpködni, hogy ez így nem jó, meg rohadt szemétség az egész, stb., stb. Most megkérdem tőled, ha kicsit távolabb tolnak majd téged a tejfölös bödöntől, akkor is kitartasz a véleményed mellett, vagy elkezdesz te is köpködni? Mert ha kitartasz a mostani véleményed mellett, akkor te egy igazán karakán ember vagy! Akkor megkövetlek, de addig nem. Addig hagyjuk függőben a dolgot. Egy valamit szeretnék megkérdezni tőled, hogy az utas azon kérdésére, hogy a reptér a városba befelé menet miért van messzebb, mint a városból kifelé menet? Ha olyan okos vagy, mint ahogy tartod magad, akkor egy kis hülyének mint én vagyok, ezt el tudnád magyarázni? Szeretnék tanulni tőled! Ha veszed a fáradságot és megnézed, akkor láthatod, hogy egy csomó taxis cég reklámozza magát a repteres transzferárakkal, amelyek olcsóbbak, mint a Főtaxié. Akár kifelé fuvarról van szó, akár befelé fuvarról. Azután az utasok sem lehetnek olyan hülyék mint én, mert nagyon hamar rájönnek, ha ő maga rendeli a taxit, akkor sokkal olcsóbb, mert nem kell kifizetnie a „pacsi pénzt”. Ez akár a reptérről befelé történő fuvarokra is érvényes. Ha nem tudnád ezért van olyan sok rendelése a többi társaságnak, ami nagyon fáj a BA-nak, mert nincs utánuk „pacsi pénz”. A Főtaxinak is fáj, mert elesik egy tetemes bevételtől. Tudod korábban beszélgettem valakivel, és akkor nagyon lelkesen mondogatta, hogy azért van befelé olcsóbb tarifánk a reptérről, mert így minket hívnak az utasok. Akkor még a Zóna taxi javában virágzott. Most fordulni látom a kockát, mert a Főtaxinál is vannak olcsóbb taxik. A fuvarvesztés pedig mindig fáj, főleg azoknak, akik ráállnak egy bizonyos fuvarra. Ezek a kollégák olyanok, akár a panda macik. Lehet, hogy aranyosak ezek a taxisok, bár kétlem, de kihalásra vannak ítélve, mert csak egy bizonyos táplálékot fogyasztanak. Segíteni kell nekik, hogy életben maradjanak. Azután hogy megnyugtassalak a recepciós torony magasan tojik a voucheren szereplő számra. Ő azt a társaságot fogja hívni, amelyik több „pacsi pénzt” ad neki. Sőt elmondom neked, hogy zsírosabb fuvarokra nem is a társaságot hívja, hanem közvetlenül a taxist. Ha rövid a fuvar, és nem néz ki belőle semmi „pacsi pénz”, akkor hívják azt a társaságot, amelyik nincs benne a „pacsizásban”. Vagy ezt nem tudtad? Akkor most tanultál valamit. Egy picit megint okosabb lettél. Azután ahogy mondod, csak azok a rendelések vannak feldobva, amik a 4222222 telefonra érkeznek be. És ezt még komolyan el is hiszed? Tudod a központban nem azt vizsgálják, hogy melyik telefonra érkezett a hívás, hanem azt, hogy honnan érkezett, azaz milyen számról. Mert ha reklamálnod kell, akkor az a legkevésbé érdekes, hogy melyik telefonon fogadták a hívást. Az lehet, hogy a leadó meglátja a megjegyzésben, hogy hova akar menni az utas, és úgy kéri, hogy repteres kollégát kérek, és mondja a címet. De, itt álljunk meg egy szóra. A felvevő kifaggatja az utast, hogy hova akar menni? Úgy tudom ez csak karácsonykor szokás a Főtaxinál, bár már ez is elavult módszer, amikor túlkínálati piacon kell dolgozni. Vagy aki a 4222222-es telefonszámot hívja az kizárólag a reptérre megy? Vagy esetleg csak „mászkál” a városban? Akkor most hogyan van ez, hogy csak a 4222222-es számon érkezett fuvarokra nyomnak majd a repteresek előnnyel? Hangsúlyozom ismételten, hogy semmi bajom ezzel a módszerrel addig, amíg kizárólagosan a „repteresek” viszik ezeket a fuvarokat. De az már irritál, hogyha nincs „repteres taxis” egy bizonyos fuvarra, akkor a „városi egyfogú” taxist kötelezik arra, hogy elvigye. Na, itt kezd el sántítani a dolog. És nem az irigységről van itt szó, hanem a következetességről. De tényleg én vagyok a hülye, hogy elkezdek veled vitatkozni, amikor a fundamentumunk nem azonos szinten van. Már csak abban reménykedhetem, hogy az alapjaim vizenyős talajon vannak, azután elkezd süllyedni, és majd akkor egy szinten leszünk.
666 2012.12.26. 08:55:12 / # 304787
Alapvetően megint az a probléma veled, hogy hülye vagy és nem értelmezted a beolvasást. Csak azok a fuvarok kerülnek kizárólag a reptereseknek felkínálásra és azok is csak az 5 perces feldobásig amik a voucheren szereplő 4222222-es számra érkeznek be. Tehát értelmezzük a te kis sötét agyadnak is a dolgokat. Megérkezik a kedves a reptérre elmondják neki, hogy ha a Főtaxit rendeli kedvezményes lesz a vissza útja a reptérre. Szerinted mit fog mondani a külföldi a hotelban kérem hívja ezt a számot vagy pedig kérek egy autót ettől a cégtől. Szerinted a recepciós majd nézegeti a voucheren szereplő számot vagy rutinból tárcsázza a 2222222-et? A többi dologra nem is térek ki mert már az alapokat is félre értetted így nem várok csodát tőled. Csak a szokásos rossz indulat, irigység és okoskodás beszél belőled ami már hosszú évek óta annyira jellemző rád.
donx 2012.12.25. 23:27:50 / # 304786
Te egy neveletlen, rosszindulatú ember vagy. A Te vélt, vagy valós sérelmeidre a kollégáidban keresed az okozókat, legyen az " repteres", vagy "egyfogú". Azt nem mondom, hogy nem értek egyet bizonyos felvetéseiddel, de erről mi "kollégák" roppant keveset tehetünk.
warek 2012.12.25. 19:19:55 / # 304785
Én azt hittem,hogy ebből: http://nol.hu/belfold/20121217-milliok_ropkodnek_oda-vissza
Oldalszám: 1757