Hozzászólások száma: 35136
Ugrás a hírhez Oldalszám: 1757
Témakörök > Droszt Híradó > Főtaxisok ide KLIKK!!!! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
krapek70 2013.02.25. 13:55:02 / # 305438
Igazad van még vannak 1048., 1042., 1033.stb. Bár azóta átkódóltak. Akkoriban az egész csapatot felállította a vezetőség mert kiatlálták, hogy ellenőrök lesznek céges autóval, számlázással stb.
krapek70 2013.02.25. 13:51:31 / # 305437
Ha emlékezetem nem csal, azért van "volt etikás a cégnél" nem is egy, de minek mindíg visszafelé mutogatni. Mindenkinek lehetősége volt akkoriban jelentkezni amikor a Levente vagy a Krisztián ezt megtette és a többiek. (Regenye Zoli EB.)-re gondolok amikor, leváltották őket jött az ellenőri csapat. Azt a csapatot is mindenki köpködte. Érettségi kellett hozzá na meg kúlturált taxis múlt, értem ezalatt, nem olyan akit havonta rendeltek be ilyen olyan ügyek miatt. A másik ami nálam farsúl jött le, hogy kinek mi köze ahhoz, hogy egy kolléga autóját elviszi a bank! Sajnos mindannyiunknak áll a zászló, egy ilyen szakadásra elég egy tőrés vagy nem várt betegség stb. Ilyennel szerintem gusztustalan érvelni. Lehet valakit szeretni nem szeretni de az etikásokat egy cégnél sem szeretik, max.tisztelik, ill. melléjük csapódnak ha már "valaki" után csak köpködik. Alapjában véve az etikások a cég vezetése által előírt szabályokat kénytelenek betartatni, de aki ezt a tisztséget vállalja az tudja mivel jár. Az sem megoldás amikor laza fegyelem van és mindenki azt csinál amit akar. Gondolom a régebbi kollégák tudják amikor a szigeten ment a lehúzás hiába lett egy hadsereg kirúgva addigra az utasok szépen átpártoltak más cégekhez.:-( Nem védeni szándékozom az alább felsorolt ex.etikásokat, megtudják ők magukat védeni. Nem az a megoldás valóban, hogy itt személytelenűl anyázunk gyalázunk bárkit és nem tudjuk, hogy mi van a másik oldalon a háttérben. Tudom magyar vírtus dögöljön meg a szomszéd lova is.

osztap 2013.02.25. 13:33:57 / # 305436
Igen bukottról írtam, de ha "lemond" 1 héttel előbb mint küldenék attól még bukott. Akiket felsoroltál azok viszont nem sarazták be magukat, mindig is korrektek voltak.
666 2013.02.25. 13:27:09 / # 305435
Azert az nem igaz, hogy volt etikas nem maradt a cegnel a teljesseg igenye nelkul: 1038,1049,1310,1525,1779,1868, hirtelen ennyi de biztos van meg csak nem jut eszembe. Egyeb irant nem buktak csak lemondtak ami azert nem ugyanaz de vegul is nekem mindegy:-)
törölt felh. 2013.02.25. 13:06:44 / # 305434
Nem kell ide arc sajnos tudom nagyon fáj amikor kiderülnek dolgog és már nem tudjátok a hazug szemét dolgaitokat elhitetni senkivel adtatok sok embernek nekem is egy két napot hetet csak egy kicsi emberiség jôindulat kellett volna na az nem volt EZT NEM FELEJTI EL NAGYON SOK EMBER !!!! itt senkik maradtok sok ember szemében szépen csendesen dolgozzatok és most már otthon hazudozzatok mert itt nem esszük a sok szemétségeteknek a kimagyarázását!!!!!

osztap 2013.02.25. 12:17:58 / # 305433
Azért amit írt még ha a stílus nem is előkelő tele van igazsággal. Túl sok kollega kirúgásához hozzá járultatok mind a ketten. Husszú lenne a sor, ti is pontosan tudjátok. Az hogy igaz az is bizonyítja ahogy reagáltál,régebben nem ilyen volt a stílusod. Az utóbbi 35 évben bukott etikás nem maradt a cégnél, ti is jobban járnátok ha tovább lépnétek, mert semmi se merül feledésbe, az alkalom pedig csak idő kérdése.
tigyi.gabor 2013.02.25. 07:54:58 / # 305432
Szevasztok!Aki volt katona, az tudja mire gondolok.Kopasz koromban állandó szívatás mellet volt egy borsodi cigó, aki túl lőtt a célon,csúnyán bele gázolt a lelkembe,tudtam,hogy ha meg ütőm mehetek a futkosóra. Volt egy társam,aki be hozott két pár kesztyűt,és sikerült rá vennem a cigót húzza fel.Innentől sport balesetnek nyilvánították az esetet!Ha bárkinek szüksége van két pár kesztyűre,férfias küzdelemben az szóljon !szép napot

1787 2013.02.25. 05:51:34 / # 305430
Ennyit tudsz? Arc nélkül gyáva módon vagdalkozni? Ejnye nagyon kislányosan nyomod. Ha lenne benned egy kis tartás vállalnád magadat. Miért nem állsz eléjük és mondod a szemükbe talán azért mert otthonról ilyen példát tanultál? Gyáva volt az egész családod ugye te retardált kislányka?
törölt felh. 2013.02.24. 23:52:17 / # 305429
igen igen tudom ō egy nagy autôn volt ahogy nem lett ellenōr már drága lett de pezsgōzni fogunk mert amit tett a faszkalap katonatiszt meg a citromszájû azt az emberek gyülölete mutatja remélem maguktôl kilépnek de annyi gerinc nincs bennük

sijofok 2013.02.24. 23:00:29 / # 305428
ja a pezsgőben benne vok!
sijofok 2013.02.24. 22:59:55 / # 305427
csak a tisztán látás végett. aki most a focusban ül az gyuszi bá (982 citromszáju). ő mindig is bérelt autón ült előtte 1 galaxin. viszont krisztiánka (787) autóját elvette a bank arany színü lacsi csacsi (így már hogy távolabb került a tűztől még ezt sem tudta fizetni) csak mert nem lát bele az előrendelésekbe.... erre is van story! szóval én rá gondoltam! levente remélem te is hasonló sorsra jutsz!!!
törölt felh. 2013.02.24. 22:11:10 / # 305426
sijofok most mondtad ki !!! egy hatalommal tudni kell élni példát mutatni és nem visszaélni a hatalommal ōk ezt tették csak szôrták a napokat aki nim volt szimpatikus vagy haver barát miôta nincs ellenōri pénz a kocsit is elbukta a másik egy szar focusban rohad most megtudjátok mikor másnak a zsebébōl kiszedtétek a kenyeret hogy mit tettetek senkiháziak voltatok nem sîr vissza senki titeket a francba mehettek pezsgōt fogunk bontani!!!!

sijofok 2013.02.24. 21:39:09 / # 305425
Ez mind nem baj! Viszont gerinc nélkül születtek s döntöttek s taroltak le mindent s mindenkit ki útjukba állt! Hatalommániásak, sajnos egyben agyatlanok is. Komoly orvosi eset mind a 3! levente (179) katona volt, de csak volt, mert annak sem felelt meg, viszont kellett neki a hatalom! krisztián (787) agy nélkül, gerinc, s szakmai tudás nélkül (szegény csak a Bem rakpartról képes dolgozni, mert mást nem ismer, mondjuk ez a nagy tudású leventéröl is elmondható, mert csak a 2. kerület megy a Bimbóról) ítélkezett. Szóval 3 olyan ember, ha embernek lehet nevezni őket (én inkább gyűrűsférgeknek nevezem s előre is bocs a gilisztáktól) került hatalomra, akik nem tudtak TISZTESSÉGESEN élni a hatalmukkal, csak visszaélni vele. Sok ártatlan embert is megbántottak. gyuszi bácsiról csak azért nem esett szó, mert ő csak drosztozik. Ő a 2 perces címet is csak úgy veri le, ha ő a droszt első s lekérik. Ezért is tudta úgy beidomítani levente s krisztián. Szóval a 3 gyűrűsféreg úgy ítélkezett, úgy tették a dolgukat h az nekik s a nagyon szűk seggnyalói körnek jó legyen. Lásd Telenor. Éppen ezért sok ember lelki világába belemásztak. Nem sorolnám az igazságtalan dolgokat, oda bízom. Hála a jó égnek ez már a múlté! U.i.: krisztiánkám (787) annyit sem érsz, h oda álljak eléd s a bérelt autód elé, h mindezt elmondjam!!!
föcyha 2013.02.24. 19:59:04 / # 305413
A probléma ...eddig se kerestelek ezután se lesz másképp ...ne húzd magad nem is említett téged senki...Leventének nem kell segíteni haragudni egyedül is megoldja...nem tudom hol olvastál "problémát " aminek az oka te lettél volna....

föcyha 2013.02.24. 19:44:08 / # 305424
"Néma Levike " kezd kijönni belőled az állat.....romlik a stílus és még te nevezel "primitívnek " ...Valamit nagyon össze keversz drága NEM...LEVENTE..te azt írod..." gondjaim" ... Semmi gondom a problémát te vetetted a nyilvánosság elé nekem csak véleményem volt te pedig ezért megsértődtél és meg akarsz győzni,hogy micsoda" pompás idők voltak"....hát most is azt tartom... "terror volt" ..és te folyamatosan szeretnél meggyőzni......... "de .. MINT ELLENŐRT HASONLÍTOD A KETRECBEN ÉLŐ TAXISOKHOZ ...ellenőrtől elvárható... MINDIG ETALON KELL LEGYEN AZÉRT BÍZTÁK RÁ A FELADATOTT ... de a taxisok a felelősek igénytelensége miatt... Olyan embert ARANYOZOL..akivel nem vagy beszélő viszonyba .... nem írtam elég példát a LEVENTEFÉL BIZ... gazságairól ezt komolyan hiányolod ???...híd el nem mocskolni szeretnék.. (ügyvédkém)... egy korszak elmúlt ne sírjuk már vissza .. mert nem vagyok a DIKTATÚRA híve és főleg ne dicsérd a DIKTÁTORT ......... Még egy probléma van itt(némalevente)..az a problémád: ""legszemetebb büfés Ferit nem emeltem ki" szóval téged nyugtat ha szidják a szemét Ferit...(aki cserbe hagyott a felmondásnál...kicsinyes duma)
némalevente 2013.02.24. 18:10:25 / # 305423
Ez így van jól,megosztott a dolog,és el is fogadom ha van rá értelmes magyarázat. De neki még nem volt. Feldobtam neki a ruha témát,azonnal rá is kapott,de ez kevés. Ha valaki nem élte át amikor nem hazaküldenek átöltözni hanem kiosztanak azonnal 1 napot,vagy mosatás után még be kell mutatni az autót egy etikásnak és utána indul a 24 óra,vagy mikor állsz a repteres droszton 3-4 órát majd jön a paraszt és elküld a drosztról mosatni mert koszos a felnid és nem állhatsz vissza a helyedre,na ezek a rohadék dolgok,és előttük így történt a szankció!
tudomis(kibic) 2013.02.24. 18:00:43 / # 305422
Hi-hi... :) Buli van! Nem vagdalkozik, csak sérelmei voltak Veled kapcsolaban. Utcai verekedés? Ugyan uraim!
tele5ös 2013.02.24. 17:34:32 / # 305421
Mi lenne akkor ha odamenne AZ ÖSSZES TAXIS a fuvarszervezőhöz, és közölné vele hogy csak egy tarifával óhajt fuvarozni és nem ad senkinek kedvezményt. Mi történne akkor ? Kirúg ? Mindenkit ? És akkor mi van ? Megtalál az utas a droszton, leint az utcán. Pár napot kellene kibírni. Csak hát ez egy álom. Nem vagyunk képesek megcsinálni. Pl. Hidegkút, nem viszik. Bemondja hogy repül 4800-ér, és összenyomnak rá. Mindegy hogy a Taxis-nak megéri vagy sem, pillanatnyilag lesz a zsebében (vagy majd ha bemegy a központba) 4800 Ft. Mennyi lenne Hidegkútról a reptér 240-el ? Leírjam ? Ezért vannak ezek a nevetséges transzferek.
L U L U 2013.02.24. 17:28:24 / # 305420
A Levente .. néma. Azt nem értem, hogy amikor le(fel)mondtak, miért is kellett aláírást gyűjteni? Most akkor jók voltak vagy nem?
1787 2013.02.24. 17:10:14 / # 305419
Miután ez egy anonim fórum ezért lehet, hogy én vagyok én de az is lehet, hogy nem. De ha mégis én lennék én a 1787, azt kérném tőled te nick név mögé bújó gyáva gerinctelen nyomorék, hogy keress meg személyesen és mond a szemembe a problémádat ne itt vagdalkozz mint egy lány.
Oldalszám: 1757