Hozzászólások száma: 9363
Ugrás a hírhez Oldalszám: 469
Témakörök > Droszt Híradó > Végső visszaszámlálás! Átalakítják a TAXI fuvarozói jogszabályokat. ( MEGSZIVATNAK ) ORSZÁGOS TAXIRENDELET! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
jomeo! 2011.04.10. 12:32:55 / # 264773
Jó, majd tessék letelefonálni, mert múltkor tetszett mondani, hogy ki vagyok zárva. :-DDD
tomajer 2011.04.10. 12:31:09 / # 264772
Nna.... fog ez menni. Tíz éve ugatom, hogy az első lépés, a támogatottság megszerzése... mert csak akkor tudsz erőt felmutatni.... és a hatalom csak az erő előtt hajlik.... Nna ezek a srácok most ezügyben jó úton haladnak. Tehát, ha részt akarsz venni a munkában, részese akarsz lenni a sikernek, akkor uccu neki... a TGFSZ. nyitott szervezet. Mindenkit vár a soraiba, mindenki véleményére szükség van. A tiedre is, leskelődőére is. Tesség bekapcsolódni a munkába... Nem itt kell "fikázni" /ami persze a hallotaxinak igen jót tesz:-)))/ hanem tenni... tenni tenni tenni. Vidéki kollégák, pl: Megalakítani a helyi szervezetet, és csatlakozni... ha elég sokan vagytok, akkor biztos hogy elég komoly súllyal tudjátok képviselni a helyi érdekeiteket.
jomeo! 2011.04.10. 12:28:15 / # 264771
:-))) Ez Freudi elszólás volt. A szervezet helyett foglalkozási ágat akartam írni. Egyszer nagyon keményen nekimész egyes cégeknek, egyszer finomabban, egyszer nem. Ez vagy tudatos, vagy nem. Már egyszer leírtam, a Hallotaxi nem a BBC. Ezt nem csak úgy értem/ értettem, hogy mennyire hiteles vagy rendbenlévő, hanem hogy mennyire számottevő. Egy szakma honlapja a kivülálló szemszögéből huszadranguan fontos. De aki ezen a területen dolgozik már több éve, annak nagyon lényeges.
Rita 2011.04.10. 12:23:57 / # 264770
A munkájukat nem tudod kritizálni, "mert konkrét eredményeket nem tudtak még felmutatni". Ezt én helyből kontrázom. Lelkiismeretes és kitartó munkával összehoztak valamit, ami a szakmát hivatott kirántani a trutyiból és ez, amit összehoztak, szemmel láthatóan működik. Néhány nap leforgása alatt ezres nagyságrendű támogatottságot tudhattak maguk mögött és ezzel a háttérrel + kellő felkészültséggel megállítottak, befékeztek egy folyamatot. A tagság létszáma pedig folyamatosan gyarapszik. És rég nem arról beszélnek, hogy "borzalmas minden", hanem pont hogy a változtatásokon dolgoznak javában. Nem tudom, melyik bolygóról kerültél ide, de ha csakugyan eleget teszel a meghívásnak, nem ártana képben lenned a helyi aktualitásokkal. Azt is szükségtelen minden második behányásodban ecsetelgetni, hogy hányszor 500 az mennyi. Szorozni mindenki tud, ha máshogy nem, hát számológép segítségével. A munkájukba nem tudsz belekötni, (az erre vonatkozó indoklásod most itt lényegtelen) és ha felhagysz a gusztustalan, sanda célozgatásaiddal, magad is rájössz, hogy az égvilágon semmid nincs ellenük. Legföljebb tényleg a szőlő savanyú, mint ahogy írta is valaki.
jomeo! 2011.04.10. 12:16:08 / # 264766
Pontosan ezt írtam, ha van támogatottságod, eredményeket tudsz elérni.
tomajer 2011.04.10. 12:15:35 / # 264751
"Sajnos én sem érzem a hallotaxi függetlenségét, de hát azért asszem ezt nem is várhatjuk el egy szervezet honlapja esetében. " Ezt kifejtenéd bővebben??? .... mert igen kíváncsivá tettél:-)

tomajer 2011.04.10. 12:13:24 / # 264704
Konkrét eredmény? Ez a konkrét eredmény.... majd 1400 aláírás!!! Végre támogatottság.... semmi más nem számít. Tíz éve próbálunk létrehozni egy szervezetet amit a taxisok hajlandóak támogatni. Most talán sikerül. Csak azt tudnám, kik lehetnek azok, akiket ez ennyire zavar???

jomeo! 2011.04.10. 12:11:49 / # 264765
Ne haragudj, ezt válasznak írtam, és most nem Neked címezve. :-) Te nem másfél hónapja működsz. (2:12) Az a baj ezekkel a fórumokkal, hogy nincs hangsúly.
jomeo! 2011.04.10. 12:05:54 / # 264764
Új bekezdés. Sajnos én sem érzem a hallotaxi függetlenségét, de hát azért asszem ezt nem is várhatjuk el egy szervezet honlapja esetében. Ha valakinek nem tetszik a Hallotaxi, alapítson egy új taxis honlapot, ami nekem is átfutott már néha az agyamon. Szóval Leselkedő, csináljunk egy másik honlapot. Gondolom, Tomajer szívesen beszámolna az építkezésről. :-DD Bár ha fizetnénk neki (reklám) minden bizonnyal nem zárkózna el. Ezzel nincs is semmilyen probléma. A fizetett választási hírdetés, vagy egy reklám teljesen rendbenvaló dolog. De mondjuk lehet úgy is fizetni, hogy pl. tudom hogy a főszerkesztő szereti az epertortát, akkor egész egyszerűen egy éven keresztül minden nap küldik neki egyet. Ezt csak ő tudja meg én...
málna 2011.04.10. 12:03:37 / # 264763
?
málna 2011.04.10. 12:02:40 / # 264762
Újra? Hát jó..türelmem, az van.:)
málna 2011.04.10. 12:01:20 / # 264761
Ugye ezt most direkt csinálod, Attila? Másfél hónapja működünk, amit lehetett, azt eddig is megtettük! Még rengeteg dolgunk van, de Te már most kérdőre vonsz minket..Felőlem csinálhatod, engem biztos nem tudsz felhúzni. Változtatni szeretnénk, hisz ez a célunk! Bár a pár napos írásaid alapján bizonyára Te nem ezt nézed ki belőlünk..Maximum a direkt marketinget feltételezed. Nézd. Mindenkinek vannak hibái, így a tavalyi értetlenkedésedet nem hozom fel negatívumként számodra. Amikor Apukával megszültük Újévkor az újraélesztés gondolatát, akkor tudtuk, hogy lesznek olyanok is, akik kritikával fognak minket illetni..Csak azt nem gondoltuk, hogy az egyik Te leszel! Ha már a cél elvileg közös a részedről.. Köszönjük a tanácsaidat, ígérjük, hogy megfontoljuk.
tomajer 2011.04.10. 11:59:21 / # 264760
Te nem a hallotaxit véleményezted, hanem az itt megnyilvánuló kollégáidat. Hisz itt mindenki saját magát adhatja, mindenki elmondhatja a véleményét..... te is :-)
jomeo! 2011.04.10. 11:58:24 / # 264759
Én értem Leselkedő kritikáját. Nem hülye, nem azért írja le 6x, mert idióta... Csak zárójelben jegyzem meg, mindig voltak minden pártnak, mozgalomnak stb. ellenfelei és támogatói. Manapság már nem bunkósbottal ütik ezeket a szervezeteket, hanem pl. lejárató kampánnyal vagy éppen az ellenkezőjével az egekig emelik őket. A háttérben nehéz megtalálni az összefonódásokat... A Taxisok Világa című újságban is ritkán :-DD olvasni taxitársaság-kritikákat, nyilván azért, mert két oldallal odébb ezek a cégek százezreket injektálnak vissza reklámokon keresztül a főszerkesztő uraság lapjának.
törölt felh. 2011.04.10. 11:56:52 / # 264758
szar ügy, ha a hallo taxit véleményezik? no comment! A vezetőségtől kérdeztem, de megteszem ezt emailben, remélem azt is elolvassák!
jomeo! 2011.04.10. 11:48:52 / # 264757
Hála Istennek most már a videóra rögzítés és annak közszemlére bocsájtása nem egyesek monopóliuma, hanem mindenki számára elérhető lehetőség. A munkátokat nem tudom igazából kritizálni, mert konkrét eredményeket nem tudtatok még felmutatni. A médiában itt-ott megjelentek, de ennek csak az az oka, hogy akkor a konkurencia a médiák között, hogy minden apró hírre ráugranak és rágcsálják, míg le nem eszik róla az összes húst. Nézd. El kell menni tárgyalásokra, egyeztetésekre, és el kell érni eredményt a helyzet megváltoztatásáért. Valakik azt mondják, nem érdemes mozgolódni, mert a pozitív változások már folyamatban vannak, már az utolsó fokozatban állnak, tehát nyugodjanak meg a taxisok. Valakik azt mondják, érdemes mozgolódni, mert teljesen rossz irányba mennek a dolgok. Már manapság, sőt már hosszú évek óta vergődnek a taxisok, mert alig bírnak megélni, de ennek ellenére a mai napig bárki számára nyitva a kapu, és beállhat a drosztokra és várhatja az utast, ami nincs! Vidéken meg egészen elképesztő a helyzet. Köszönöm a meghívást, és szívesen adok tanácsokat. :-) De azt gondolom, most már nem üléseket kellene tartani, ahol megállípatjuk, hogy borzalmas minden, hanem változtatásokat kellene csinálni. üdv.
zodiákus 2011.04.10. 11:48:45 / # 264756
háát ez most nem fog tecceni..drága jóember!én nem lenni taxis,csak voltam,most utasként funkcionálok.az a típusú ember vagy,aki fikázni akar mindenáron.kaptál választ, eleget, erre csak ráhánysz egy újabbat,ráadásul ugyanazt szajkózva.dőjjé hátra, és hagyd, hogy dolgozzanak a srácok,ne baszogasd őket!baszogatod,mert ez nem javaslat volt.javasolni egyszer szoktak!
tomajer 2011.04.10. 11:36:01 / # 264755
Szar ügy, ha a véleményedet véleményezik mi??? :-))))
törölt felh. 2011.04.10. 11:29:52 / # 264754
Hát pont erről beszéltem 883 hsz 884 hsz szerintetek erre ki kíváncsi? Javasoltam valamit, illetve kérdeztem! Nem azt kértem, hogy mindenki véleményezze az írásomat, hanem egy állítólag taxisokért létrejött szervezet munkájához javasoltam (szerintem építő jellegűt).

szálka 2011.04.10. 11:06:39 / # 264753
Drága kukucska! Nekem nem kell udvariaskodnom, mert ezzel nem rontom a TGFSZ renoméját, ezért csak megkérdezem: Áruld el szépen mi a fene bajod van? Semmi nem jó Neked. Bármilyen információhoz hozzájuthatsz itt is, de más felület kell. Nem mindegy, hogy mit írsz be a keresőbe? A hír a fontos, azt pedig elérheted. Fórumozni akarsz, de nem itt. Ha kérdéseid vannak, és egyébként megkapod a választ, akkor nem mindegy, hogy milyen honlapon keresztül? A vezetőket itt is elérheted, ez miért nem jó? Ez is szakmai fórum, ha még nem tűnt volna fel. Ráadásul tekinthető egyfajta bölcsőnek is. Különben, ha akkora a lelkesedés, hogy támogassátok ezt a kezdeményezést, akkor talán ti is összefoghatnátok. Létezik postaszolgáltatás, de akár személyesen is felkereshetnétek a szakszervezet vezetőit pusztán azon okból, mert valószínű, hogy nektek több időtök van, kiállhattok egy nemes cél mellett, és ezt ilyen módon is nyilvánvalóvá tehetitek.
Oldalszám: 469