Hozzászólások száma: 9363
Ugrás a hírhez Oldalszám: 469
Témakörök > Droszt Híradó > Végső visszaszámlálás! Átalakítják a TAXI fuvarozói jogszabályokat. ( MEGSZIVATNAK ) ORSZÁGOS TAXIRENDELET! A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
tomajer 2013.04.07. 18:24:57 / # 268125
Irigyellek az örök optimizmusodért....:-) De szerintem sajnos a legjobb dolog ami történhet most velünk, ha baj nélkül megszavazzák az "A" verziót. Ha sikerül megint levetetni a napirendről, akkor vagy a kukában landol az egész tervezet, (és marad minden a régiben) vagy az időhúzásnak köszönhetően, még rosszabb lesz a helyzetünk, .... mert kezdi elemében érezni magát az ellentábor:-(
sipi 2013.04.07. 18:19:32 / # 268124
Na köszönjük! Akkor igazam volt. Ős Tgfsz ösvényt tapos az egyedül maradottaknak. A már egységben lévők meg az utcán hangoztatják, senki kedvéért nem térnek le a sajátjukról. Akkor készülhetünk egy újabb 30 napos egyeztetésre. Az utak találkozhatnak! Ami után májusban döntés születhet!
tomajer 2013.04.07. 18:14:12 / # 268117
És akkor az alkotmány utcai. Pénteken, bepánikoltam elsőre én is. Én is úgy voltam vele, hogy inkább semmi, mint a "B" verzió. Amikor utoljára beszéltem Apukával, aki akkor épp dolgozott, még szét voltam hullva. Akkor már tudtuk, hogy a Metálék terveznek valamit reggelre a Versenyhivatal elé. Én azt javasoltam, hogy mi szervezzünk egyet keddre, de nemhivatalosan menjünk el a Metál félére, hogy akivel lehet beszéljünk, és a keddire szervezzünk embereket..... ... aztán sokat gondolkoztam, pár okos emberrel beszélgettem, és lehiggadtam. Rájöttem, hogy megint az előző heti stratégia az egyetlen amit követhetünk. Az, hogy nem teszünk semmit, aki kérdez minket, annak azt szajkózzuk, hogy FIXTARIFAFIXTARIFAFIXTARIFA, és különben meg elmagyarázzuk, hogy gigászok küzdenek a fejünk fölött, mi kivárjuk mi lesz a végeredmény, hogy tudjuk mi ellen kell majd harcolnunk. Nna ezt már nem tudtam előadni Apukának. Akit hajnalban a Metál a hóna alá kapott, és elvitt a rendőrségre demonstrációt bejelenteni.... mert hát, nem mondtunk nemet. Mire én felébredtem, már ki is jöttek a rendőrségről. Itt kicsit rimánkodtam neki, és aztán az egész napom arra ment rá, hogy meggyőzzem, bármi áron húzza ki a fejét a hurokból. Mint látjuk ezt nem sikerült elérnem. Csak abban bízom, hogy legalább a színpadra nem megy fel szónokolni:-( Sz'al hibás vagyok én is az események ilyetén alakulásában... és nem tudtam helyrehozni. Apuka indítéka érthető. A "B" verzió mindenáron való megakadályozása. Logikus, és fontos.... hogy ehhez nem kellett volna a TGFSZ-nek a nevét adnia, az más kérdés. Tehettünk volna mást, másképp. ui: Én a hotelba megyek. Ott most többet lehet tenni, ha odajön pár újságíró. uui: A Metál pontosan tudta hánykor van az Aréna hoteles... nem véletlen az időpont választás:-(

tomajer 2013.04.07. 18:03:52 / # 268123
Jajj! Hol van ilyenkor Forest??? Nna sz'al, ez a kezdeményezés kizárólag Foresté... akiért tűzbe teszem a kezem. Mielőtt bement a politikus Horváth Csabához, már tudtam róla. Mivel addigra már nyilvánosságra került a "B" verzió, nem volt okom, hogy lebeszéljem róla. Elmondtam neki, mi a TGFSZ álláspontja, elmondtam mi az enyém, és mi az amit nagyon nem szeretnék, ha ott szóba kerülne. Megígérte, hogy megpróbálja úgy irányítani a dolgokat, ahogy kérem. Kijövet megerősítette, hogy ez sikerült, és elmondta a zuglói beszélgetés tervét. Mondtam fusson neki, én hírt adok róla, és elmegyek, hogy elmondjuk együtt mik a problémák a tervezet körül. Szó sem volt fuvarszervezőkről. De. Mivel ő sok helyen jóban van a vezetéssel, el tudta érni, hogy beolvassák általánosba. persze a fuvarszervezők értik, az ő indítékait (visszavonatni az egészet) és ezért támogatják. .... hogy aztán bármelyik fuvarszervező oda meri e tolni a képét, azt nem tudom, de szerintem nem.... remélik, hogy Forest kikaparja nekik a gesztenyét.

törölt felh. 2013.04.07. 18:00:30 / # 268115
Na ezt ami most eszembe jutott ezt inkább nem írom le :-)

sipi 2013.04.07. 17:57:00 / # 268114
Aki tud menjen szállodába,mondjuk el nem kérünk rt5 HCS-félékből! Aki tud menjen Alkotmányba mondjuk el a Médiának nem kérünk az ellen érdekelt csoportokból! Oszt kedden lesz ami lesz!

tom485 2013.04.07. 17:55:50 / # 268113
Hagyd már, mondogatják be általánosba mindenhol, hogy menjenek el! Mit gondolsz, ha ez nekünk lenne jó, akkor küldenék oda a taxisokat a telszámtulajok? Lófaszt! Ők intézték!
tom485 2013.04.07. 17:54:23 / # 268112
nem!
tom485 2013.04.07. 17:53:37 / # 268111
Marci! Ez pont 20 éve gyulladásos szakma, de mostanra már annyira folyik belőle a genny, hogy amputálni kell! Ezt teszi éppen az összes H.CS. meg a többi tetű! Innen már kicsik vagyunk ehhez, ez sok pénzbe kerül, de odaadtuk rá, nekik!
nofear69 2013.04.07. 17:51:57 / # 268110
sziasztok én úgy tudom az mszp frakcio vezetöje Horváth Csaba hívta zuglóba a Taxisokat csak a Taxisokat hogy meghallgassa őket.

törölt felh. 2013.04.07. 17:50:33 / # 268109
Ha megszavazzák a metálsárga szint akkor ezek eltünnek? (költöi kérdés).

törölt felh. 2013.04.07. 17:48:27 / # 268108
Igen. Szerintem is.
törölt felh. 2013.04.07. 17:41:13 / # 268107
H CS,H CS. Az ember,csak kapkodja a fejét. Melyik H CS?Melyik mit akar? Ebből mi nem jövünk ki jól. Kufárok védik a zsákmányt.Ezért bizony álldoznak is.Nem kicsit,nagyot.

sipi 2013.04.07. 17:35:16 / # 268106
Ok. .Mit keresne ott rt5HCS tovább kavarja... Nazoli? MszpHCS rendezvénye. Ami rt5HCSé is. Aminek Forestnek semmi köze, csak épp bent járt nála, s mondta neki politikaHCS:..,nincs mit tenni Gyere Zuglóba hétfőn? PolitikaHCS, telefon TaxiHCS : " Gyere Zuglóba folyt. köv." Forest?
tom485 2013.04.07. 17:32:54 / # 268105
Bájgunár rózsadomb Csaba, ígér megint sok szépet, meg jót, amiből lófasz sem lesz! Ezt már ismerjük, volt benne részünk, oda nem szabad menni, mondjuk a másikra sem érdemes. Nincs már jó, csak kevésbé rossz van, meg szar!
tom485 2013.04.07. 17:30:22 / # 268104
Pista bá' sárgát akar, ez nem kérdés! De nyitott a fixre is, mert tudja, hogy ki van kivel! Eleknek is jó a fix, T.M.-nak is jó a fix! Fix lesz az, csak nehezen! Vagy nem, de az könnyen! :-D Tetves politika! :(

törölt felh. 2013.04.07. 17:28:28 / # 268103
Mielött magatok mellé akarjátok állítani a taxisokat jólenne tudni, hogy mi az amiért az "A" variációt elutasítva (most a B ben rejlö lehetöségeket direkt kihagyom) egy "C" variációt választana. Nem akarok nagyon okosnak látszani a tomajertöl tudom, hogy valami ellen tüntetni k@rva egyszerü. Az alkotmány utcai rendezvény az valami mellett szól! Mi várható a hotelben???
tom485 2013.04.07. 17:27:49 / # 268102
De az Imi intézte, mint írta, hogy benn volt rózsadomb Csabánál! Nem figyelsz?
tom485 2013.04.07. 17:26:31 / # 268101
Hány éves vagy Robikám? És még hiszel a mesékben? Szar ez mindenhogyan, de nincs mit tenni, ezt a taxisok hagyták idáig fajulni, mert sosem látnak előrébb egy napnál! (Tudom a pénz, meg nem teheti meg... bla bla) Azért érdemesebb lett volna rááldozni erre a projektre 1-2 napot, és lehet más lenne minden! De mind1! Az Arénában ott lesz az RT5 H.CS.? Roland! Vissza az egész, én nem megyek, mert abból sitt lesz, és Te nem győzöl főzni! :-D
baupexim1 2013.04.07. 17:24:26 / # 268100
"De azt nem Ők kezdeményezték,hanem Forest a taxisok egyéni érdekeiért." a faszt:) nem a Forest rendezvénye, hanem az mszp-s HCS-é. a Forest csak megosztotta velünk, nem Ő szervezi :))
Oldalszám: 469