Hozzászólások száma: 35696
Ugrás a hírhez Oldalszám: 1785
Témakörök > Droszt Híradó > Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
zajos tücsök 2012.09.02. 00:04:37 / # 253279
Ugyanigy ez is igazságérzetet irritáló,senki nem tagadja. De nagyobb baj akor lett volna,ha ezt odahaza halálbüntetés várja. Na,akkor tuti nem adták volna ki. Igy meg...mi csak nyerhetünk az ügyön,a többi az ő dolguk.
nagyonkedves 2012.09.01. 23:55:36 / # 253278
Az a baj, hogy az ikreknek nem kimondottan erőssége a hatástanulmányokkal való szöszölés. Ezért ilyen kiváló politikusok, mint a viktor, a fletó, meg a tarlós. De legalább szórakoztatóak, ahogy bajó mondaná. :) A vona legalább már egy oroszlán. Végre félhetünk is a nagy viháncolások után.
tomajer 2012.09.01. 23:37:53 / # 253277
Ilyenkor felmerül bennem, ha ez két évvel ezelőtt esett volna meg mit hörögtetek volna:-P
tomajer 2012.09.01. 23:36:29 / # 253276
Látom az "értelem" megint kicsapta a bisztit:-DDD
törölt felh. 2012.09.01. 22:52:49 / # 253275
És ráadásul az a szerencsétlen már ugyse éled fel.És csak a magyar állam tarthatja el ezt az azerit.Azzal együtt egy gyilkos és sitten lenne a helye,de otthon...

törölt felh. 2012.09.01. 22:44:13 / # 253274
Látom tómajer itt te vagy a fő hisztiző ballib.Pedig tök egyszerü a dolog.Egy idióta katona(!)lemészárolta egy vele hadban álló ország polgárát, helytelenül.És pont itt.Mi meg nagy lét várunk az azeriektől valószinü,hogy talán neked is kevesebb adót kelljen fizetni.És a kormány egy kretén-fanatikus miatt ezt nem akarja elbukni.Ez ilyen egyszerü,még ha neked ez bonyolult is...,de talán ez az ország érdeke.

Rita 2012.09.01. 22:34:21 / # 253273
Nem igazán értem, milyen párhuzamot lehet vonni az azerbajdzsáni baltás gyilkos és az ír gázoló ügye között. Utóbbi a tette után meglépett, hazamenekült. Az őt elmarasztaló ítélet is a távollétében született. Az írek a saját honfitársukat védik és nem akarják kiszolgáltatni egy másik állam jogrendszerének és lepukkant börtönkörülményeinek. Ezzel együtt dühítő és igazságérzetet irritáló, hogy nem adják ki Magyarországnak.

zajos tücsök 2012.09.01. 22:30:27 / # 253272
Ilyen a politika. Most azerieknek kell smúzolni,mert tőlük akarunk valamit.Örményektől nem. Engem ennél sokkal jobban izgat,mit keresett az a 3 rendőr sziriában... Ironka hozta föl,nem én;)
tomajer 2012.09.01. 22:26:05 / # 253271
Nem értem a küzdelmed...:-) Te kezdtél el róla itt beszélni. Elolvastam mindent hirtelen ami elérhető a témában. Pontosan tudni lehetett, hogy szabadon engedik, sőt nemzeti hőst csinálnak belőle. Innentől minden más csak mosakodás. Fölösleges..... nem nagy ügy. Csak magadról állítasz ki bizonyítványt:-)
zajos tücsök 2012.09.01. 22:22:03 / # 253270
Ez lemaradt "Az életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélt személy legkorábban 25 év múlva bocsátható feltételes szabadságra. Az azeri minisztérium arról is tájékoztatta a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériumot, hogy Ramil Sahib Safarov ítéletét nem alakítja át, hanem az ítélet végrehajtását közvetlenül folytatja a magyar ítélet alapján. "
zajos tücsök 2012.09.01. 22:19:56 / # 253269
Ilyen alapon soha senki nem adna ki senkit,mert ahogy átlépi a határt,nem tehetsz semmit. Jó,ha már nem olvasol: Magyarországon 2004. február 19-e óta fogva tartott, Gurgen Margaryan örmény állampolgár megöléséért életfogytig tartó szabadságvesztés börtönbüntetésre ítélt Ramil Sahib Safarov azerbajdzsáni állampolgár, az elítélt személyek átszállításáról szóló 1983-as strasbourgi Európai Egyezmény alapján, a kiszabott büntetés letöltése céljából, átszállítását kérte Azerbajdzsánba." (ők is aláirták) "Az azerbajdzsáni igazságügyi minisztérium tájékoztatása szerint a Magyarországon meghozott büntető ítélet alapjául szolgáló cselekmény az azerbajdzsáni büntető törvénykönyv szerint is bűncselekmény, amely életfogytig tartó szabadságvesztéssel büntethető. " Renoménkról meg gondoskodtok 2 éve;) Ez nem oszt nem szoroz már..
tomajer 2012.09.01. 22:12:22 / # 253268
Én nem félek. Nem én hibáztam:-) Mindenki tudja, hogy elmúlik. nem dől össze a világ. Csak még tovább romlott a nemzetközi renoménk. ui: Ha nem tudod garantálni, hogy a másik ország megfelel az alapvető normáknak, akkor nem adod ki. Pont ezért nem adják ki az írek nekünk a gázolót....
zajos tücsök 2012.09.01. 22:02:33 / # 253267
ehh,,szóval semmit se tudsz róluk,de rögtön ugrasz a heccre. Örményeknek miért adták volna ki ha egyszer azeri a majom? Hogyan tudod garantáltatni,hogy egy másik ország kivégzi-e vagy sem azt akit kiadsz? Pláne,ha az elnökük igéri meg irásban,hogy folytatni fogják a magyarországon hozott itélet végrehajtását? Annyit tudj,hogy most az azerieknek kell nyalnunk,mert onnan kaphatunk óccsó gázt. Az örmények meg nyilvánvalóan tűúlreagálják az egészet ellenünk. Valszinü valami indok kell nekik a háborúhoz. Kb annyira túlzó,mintha mi megdobálnánk pl az ír nagykövetséget,zászlót égetnénk,és megszakitanánk velük minden diplomáciai kapcsolatot azért,mert nem adják ki a gázolót(asszem leányfalu). Pár hét,és megnyugszanak a kedélyek,nefélj.
tomajer 2012.09.01. 21:53:30 / # 253266
Ezen most nem fogok veled leállni vitázni. Én személy szerint semmit nem tudok, se az azerikről, se az örményekről. Nem is akarok a téma szakértőjévé válni. De aki a kiadatásokban dönt, mérlegelnie kell annak következményeit. Se az nem fordulhat elő, hogy kivégzik az elitéltet, se az ellenkezője. Az infók szerint pontosan tudni lehetett, hogy az azerik nemzeti hősnek tekintik, és nagy látványosan szabadon engedik..... Aki ezt a döntést meghozta, hatalmasat hibázott. Csak az lett volna nagyobb baki, ha az örményeknek adják ki. ...és a hírek szerint, ez a döntés bizony magától a vezértől származik. Amit azért vagyok hajlamos elhinni, mert lejjebb, azért még talán értenek ahhoz amit csinálnak. A külügy eddig még nagyjából stabil színvonalon működött.
zajos tücsök 2012.09.01. 21:45:12 / # 253265
Ki védi? Olvasd már el pontosabban mi történt Nyilvánvalóan gesztus akart lenni. Nehogy már ő legyen most ezért a világ gonosza. Mellesleg nem ő engedte szabadon... Obama pl azzal kampányolt,hogy bezárja guantanamót. 4 éve ma is üzemel hol vannak az érzékeny fülek? Mellesleg azt az országot,ahol nemzeti hős lehet egy baltás gyilkos,nem venném komolyan. Ez vadkelet
tomajer 2012.09.01. 21:37:09 / # 253264
A mi érzékenységünk??? Az Örményeké. Inkább az az érdekes, hogy te emellett kiállsz. Tood, ha egyszerűen nem szólalsz meg a témában, tudomásul veszi az ember, és nem feszegeti. De hamáá, akkor most magyarázd el, hogy hogy fordulhat ilyen elő? Ekkora bakit, ilyen amatőr hibát a külpolitikában nem szabad elkövetni. Csak azt mutatja ez az esemény, hogy kedvenc Viktorod, még a diplomatákat is felülbírálja... azt hisz bármit megtehet. Hát nem. Ott kinn a külvilágban nincs kétharmada nekije...
zajos tücsök 2012.09.01. 21:05:33 / # 253263
nagyonkedves 2012.09.01. 19:41:23 / # 253262
Szerintem ő eleve nem kajál. Az ilyen vékony idegesek nem nagyon esznek. Tündérkirály nagyobb bajban lenne, pláne hogy az asszony is egy vérbeli házitündér. Mondjuk azt is várhatnánk mire elfogy az a kis tor meg potroh. :D A kolbásztöltő fesztivál azé egy komoly kihívás lenne... :)
baupexim1 2012.09.01. 19:10:00 / # 253261
:)
alelölülő 2012.09.01. 18:30:04 / # 253260
Szerintem ő hónapokig ki tud tartani. Véletlenül se gondolok arra, hogy titokban táplálékot venne magához, mert a természetétől idegen a csalás, egyszerűen ilyen kivételes adottságai vannak. :-))
Oldalszám: 1785