Hozzászólások száma: 35696
Ugrás a hírhez Oldalszám: 1785
Témakörök > Droszt Híradó > Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
tomajer 2012.09.05. 20:46:24 / # 253400
Qrvára kezdem unni a témát. Ha neked ez így rendben van, akkor rendben. Első reagálásodnál leírtam: Csak téged minősít. baumplexi kolléga legalább beismeri hogy hiba volt. Ennyi.
zajos tücsök 2012.09.05. 20:44:21 / # 253399
ja..igazad van:) nemhogy arról beszélnének,hogy franciáknál ez a hollande elnöük vagonirozza a romákat:D ez valahogy elsiklik a figyelmük elöl...állandóan;)
baupexim1 2012.09.05. 20:37:04 / # 253398
és igen, a zászlóégetésen kiakadtam. én is összetrombitálhatnék pár havert, hogy égessük el az azeri zászlót, mert átbasztak minket, mert nem jön ócsó gáz, meg nem locsolnak bele 3 milliárd eurot az államadósságba:) akkor ha ezt megtesszük, és az azeriek ugatnak, akkor őket is hisztisnek mondod? kettős mérce, baszod:)))
zajos tücsök 2012.09.05. 20:35:54 / # 253397
Megint jóleső érzés,hogy olyan országgal akarsz összehasonlitani minket ahol egy baltás állat nemzeti hőssé emelhető(mellesleg ez mellett állt ki a nyugat,usa,europa,maszop,millások) ez már kelet balkán. De hogy mit tennénk? Szerintem tuti nem a diplomáciai kapcsoilatok felbontásán gondolkodnánk,és tuti nem mennél égetni zászlókat nagykövetségek elé. ez még egy vadnomád nép. Kb igy is kezeli a nemzetközi egyezményeket amint látjuk. Bárándira visszatérve. Már első nap közzé tette a külügy azt az iratot,amiben pont azt igazolja az azeri fél,hogy nem modositja a magyar biroság itéletét. ezeket másoltam be neked. erre most bárándi után ezt hiányolod? ha átlépte a határt,nem lehet mit tenni már..vége a fennhatóságnak. Bár,volna mégegy lehetősége a kormánynak,de akkor meg azért vonulna ki a ballib az utcára hogy hogy merné azt meglépni a kormány:D
baupexim1 2012.09.05. 20:35:19 / # 253396
visszafoglaljuk Erdélyt, mi lenne?:) Tomi, egyszerű, ha megöl egy román egy magyart, mondjuk moldáviában, akkor a jog szerint nem lehetne kiadni a szőrőstalpúaknak. így semmit:) leüli kint, Moldáviába. ennyi, nem több:) az, hogy a vitya ezt is elbaszta, nem újdonság:) mivel skizofrén, mivel 9 éve jár Bécsbe pszichiátriára, így nem lepődünk meg a lépésén
tomajer 2012.09.05. 20:34:43 / # 253395
Én semeddig se vizsgálódok. Olvasgatom a híreket. Én itt szóba se hoztam volna. nem az a nagyságrend ami engem érdekel. Neked is azt írtam először. Ha csendben maradtál volna bölcs maradtál volna. Ráadásul következetesen bakinak, és nem bűnnek nevezem...... kellemetlen baki. Nektek van szerecsanmosdathatnékotok:-)
tomajer 2012.09.05. 20:31:52 / # 253394
Te ne hisztizz! Már azon kiakadtál, hogy zászlót égetnek. Mintha ti nem tettétek volna meg ezerszer. Mi lenne a véleményed az alant leírt esetben???
tomajer 2012.09.05. 20:28:50 / # 253393
Nagyon egyszerű ezm csak képtelenek vagytok rá. Fordítsd meg.. avagy fordítsd le az ügyet magyarra... Valahol a világban egy Román megöl egy Magyart. Brutálisan, és egyértelműen azért mert Magyar. Erre kiadják a gyilkost Romániának, ahol az év emberévé választották a gyilkosság évében, nemzeti hősként tisztelik, és hazaérkezése pillanatában kegyelmet kap, jja meg még elő is léptetik.... Nna mit tennétek?
baupexim1 2012.09.05. 20:25:32 / # 253392
Tomi bazd meg, fogd már fel, nem a mi bakink:) ezé a 2 merev faszé... nekünk semmi közünk hozzá... nem kellett volna beleavatkozni 2 ország belügyeibe. ezt 2 tetves ország teheti meg büntetlenül: usa, izrael. ez a 2 fasz miért nem a néppel foglalkozik? eh...
zajos tücsök 2012.09.05. 20:25:30 / # 253391
Jaj.. ezen már rég túl van mindenki,csodálom hogy csakl eddig vizsgálódsz.. "jah,ha a bárándi irta akko az jó..az emeszpés." Fölkéne fogni már,hogy a nemzetközi jog (pláne hogy csatlakoznunk kellett jópárhoz mikor uniós tagok lettünk) felülirja a hazai jogot ezügyben. Ezt bárándi is tudja nyugi,csak mondja a sületlenségeit "baráti" tv-ben,mert ott nem kérdeznek rá semmire. Ha igy lenne,gondolod nem ezzel lobogna obama,brüsszel,és a maszop? Ez a hangulat keltés amit emlitettem. "aszonta a tvbe"
zajos tücsök 2012.09.05. 20:22:02 / # 253390
Nem védek én senkit,csak szeretnék láétni valamilyen szerződést,amit megszegett ez a kiadatási döntés. Konkrétumot!!! Utána uszulok én is veletek együtt,igérem. Lesz piros balta a fejemben,örmény zászlóba csomagolom magam,de valami konkrétum már jól esne. Mit szegett meg a kormány azzal hogy kiadta? Bárándy mit irt?(öreg vagy a maszopos?)
tomajer 2012.09.05. 20:21:09 / # 253389
tomajer 2012.09.05. 20:17:15 / # 253388
Tényleg nem érzed, hogy már az gáz, ahogy ezt az ügyet véded? Néha ki kell tudni mondani, hogy hibáztunk vazze. Erre vagytok képtelenek. Ez az ügy emberileg , és diplomáciailag volt baki. Mellesleg a Bárándy leírta, hogy hol sértett törvényt vele a kormány, de ez ugye lényegtelen, mert a Bárándy írta:-)
zajos tücsök 2012.09.05. 19:55:56 / # 253387
Egyébként,hogy igazold az igazad,utána nézhetnél milyen nemzetközi jogszabályokat sértett meg a kormány azzal,hogy kiadta. na.akkor megkövetlek,igérem;)
zajos tücsök 2012.09.05. 19:54:02 / # 253386
Sületlenségeket hallani pár helyről..nem kell ahhoz nekünk semmibe belekeveredni:) nem idéznék az elmúlt évekből;)
zajos tücsök 2012.09.05. 19:49:35 / # 253385
Ha majd egyszer megvizsgálod kicsit jobban is a történetet,szerintem Te is rájössz hogy ez nem rajtunk múlik már. Hivatkozást még eddig senki nem adott ki arra vonatkozólag,hogy milyen bűnt követett el a kormány,hogy mit szegett meg(mert nincs). Az egész csak hangulatkeltéssel van felturbózva,ez a gyanús nekem. És főleg az örmények lépése,ami eléggé túlreagált.
tomajer 2012.09.05. 19:39:33 / # 253384
Lehet ezt ragozni bármeddig. Megszólal boldog boldogtalanm akinek mikrofont tolnak az orra alá.... és beszél a saját érdekeinek megfelelő sületlenséget. ....nna pont ezért nem kellett volna belekeveredni!!!
zajos tücsök 2012.09.05. 19:39:28 / # 253383
Amúgy nem furcsa,hogy egy köztörvényes gyilkos miatt ekkora hóvihar lett a biliben? Mindneki állást foglal. Örmények terrorkodni akarnak,már háboruznak vasárnap óta karabahhban,obama-putyin,ensz,brüsszel... hirtelen világközpont lettünk azért,mert az azeriek ssegget csináltak a szájukból. nem furcsa ez?
zajos tücsök 2012.09.05. 19:34:33 / # 253382
Azért néztem ma a hirtv-n komment nélkül-ben...az örmény kisebbség vezetőjét..mert valamiért megkell szólalni most mindenkinek a kormány ellen. Abból is jól érződött,hogy ráuszitás van. Ilyen marhaságot mondott,hogy "óriási hiba volt kiengedni(nem engedte ki senki,átszállitás volt a hazájába) egy olyan gyilkost,aki !!!FIGYELJ!!! "emberiség elleni bűncselekményért" ült. Emberiség elleni? Keverik a hamut a mamuttal megint. De legalább szépen ki volt húzva a szemöldöke ceruzával;)
tomajer 2012.09.05. 19:28:25 / # 253380
Micsinálok vele? Nincs elég követője?:-) De nem ez a lényeg. Mi köze ennek, a mi baklövésünkhöz, a baltás gyilkossal??? merthogy ez az izgi itt. Van egy baki, ami rossz fényt vet ránk... nem ám mi hibáztunk, hülye a miniszterelnökünk vagy a stábja, dehogy... a gaz zsidók rákényszerítették! :-)
Oldalszám: 1785