Hozzászólások száma: 35696
Ugrás a hírhez Oldalszám: 1785
Témakörök > Droszt Híradó > Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Bao 2014.03.01. 11:47:20 / # 257389
Micsoda alakokat húzol elő a szemétdombról... :)
iron 2014.03.01. 11:19:18 / # 257388
"..arra kell szavaznom, akit szintén utálok..." ez megy 2002 óta ..kösz victor, egypártrendszert csináltál.

tomajer 2014.03.01. 08:45:45 / # 257397
Sokan gondolkodnak így. De elfelejtette folytatni.....: Ha arra kényszerítik a Fideszt, hogy a Jobbikkal kormányozzon, négy év múlva a Jobbik is ki van húzva a listáról... Nna? Így is tetszik? :-)))
tomajer 2014.03.01. 08:41:31 / # 257387
Tedd be bátran: [i]„Attól még, hogy a kormány minden mozgatható állami pénzforrást és közmunkást átcsatornáz a pártkampányba és nekik jó szabályokat hoz,...... ...... ...... ..... A választási rendszer például tényleg szemét és igazságtalan és durván segíti a Fideszt. ..... ..... .....[/i] Jó írás ez:-)))
alelölülő 2014.03.01. 04:42:39 / # 257386
fletó nem kétszer győzte le orbáncot, csak egyszer. Biztos, hogy ő lesz '18-ban a kampányarc, maszopp akkorra kimúlik.
Bao 2014.02.28. 22:43:16 / # 257385
Kutya kedvence nem mond hülyeséget. :) Gyurcsány az Összefogás lehető legnagyobb mértékű kudarcában érdekelt Tomajer, Góré és többiek át vannak verve? :)

Bao 2014.02.28. 22:37:49 / # 257384

Bao 2014.02.28. 21:42:59 / # 257383
Akkor dupla szaltóval ugrassz ki a hajad vagyis a kipád alól? :)
mármegint 2014.02.28. 21:25:05 / # 257382
Bocs. Ki írta ezt? Plusnál tudod nem lehet linkeket nyitogatni.:o(
tomajer 2014.02.28. 20:23:08 / # 257381
[b][url= http://www.galamuscsoport.hu/tartalom/cikk/362076_kibujt_a_veres_szog_a_zsakbol]Kibújt a véres szög a zsákból[/url][/b] .... .... Kilenc évvel ezelőtt többek között felvetettem a kérdést, hogy „szeptember 18-án, az addig eredménytelen agitációval – és e cél aránylag csekély társadalmi támogatottságával – hogyan vezethettek volna az események a kormány megbuktatásához?” Majd meg is válaszoltam: „pár – talán csak két-három – ’tüntető’ beáldozásával. Ha [például a tévé székházhoz vezérelt] feltüzelt támadóknak sikerül kiprovokálni, hogy a [...] huzamosan támadott rendőrök közül akár csak egy-kettő elveszítse a fejét, és önvédelemből nem a levegőbe lő – huszonhárom ilyen figyelmeztető lövést adtak le eredménytelenül –, hanem testi épsége védelmében halálosan megsebesít néhány támadót, a kormány nem élhette volna túl a következményeket. Ezt kétségtelenül tudták azok, akik befogadták-beszervezték azokat az elemeket a 18-i ’tüntetésbe’, amelyektől várható volt – kellő feltüzeléssel –, hogy az ilyen reakciót is képesek kiprovokálni.” Majd hozzátettem: „A kormánybuktató szándékúak feltételezhetően éppen azért mozgósították a futballhuligánokat, mert addigi összetűzéseik ’fölépíthették’ bennük a tervezett akcióhoz szükséges rendőrgyűlöletet. Ha ehhez hozzáadjuk a Kossuth tériek radikalizmusát és a Fidesz–KDNP, valamint az egyházak, különösen a katolikus egyház megosztó gyűlöletszítását, mindez együttvéve elegendőnek tűnhetett a kormánybuktató szándék beteljesítéséhez. De jórészt a rendőrök hősies visszafogottságának köszönhetően mindez mégsem volt elég a feszültség huzamosabb fenntartásához [...]. A szeptemberi események után október 23-a magában hordozta a bekövetkezettnél nagyságrendekkel pusztítóbb nemzeti katasztrófa rémképét is. Ha meggondoljuk, hány kiemelten védett állam- és kormányfő tartózkodott fővárosunkban, beláthatjuk, hogy nemzetközi katasztrófa lehetősége is rávetette árnyékát erre a napra, amely pedig ezeréves történelmünk egyik legmagasztosabb, világszerte értékelt ünnepe lehetett volna.” A 2006-os eseményeknek még sok más aspektusát is tárgyaló írásom semmi visszhangot nem váltott ki a „bocsánat, hogy élünk” baloldalból. Kevesen értették meg az akkori események elképzelt politikai háttere által ihletett A technopuccs dosszié – Politikai krimi című, szintén 2007-ben megjelent (ingyen is olvasható vagy letölthető) kisregényem – most már talán evidensebb – üzenetét is. Mivel most már napnál is világosabb, hová vezetett az eddigi elzárkózó, meghunyászkodó magatartás, mindannyiunknak be kell látnunk: nem ejthetjük el Kósa Lajos feldobott labdáját. Viszont ha bevetjük a fideszes egészpályás letámadás-stratégiáját, végre védekezésre kényszeríthetjük Orbán propagandagépezetét, és annál kevesebb idejük jut az erre a kampányra is bizonyára megtervezett karaktergyilkosságokra. Biztos győzelemre vezethet minket, ha áprilisig ellenük fordítjuk a saját papagájkommandójuk „elmúlt nyolc év” propagandáját, és kimondjuk, ha kell százszor is, hogy mindazért, ami 2006 őszén történt, vér tapad a kezükhöz. Kósa óta már nem tagadhatják le, hogy abban a nyolc évben a leggyalázatosabb gyűlöletszítástól sem riadtak vissza az ország magukfajták-magunkfajták megosztásától a divide et impera kétezer éves elvéig. Mígnem eljutottak az annyit is érő nincstelenek kis kunyhóinak lerombolásáig, kiűzetésükig az aluljáró szolidaritásából.

baupexim1 2014.02.28. 17:20:23 / # 257380
"S nézd meg,hogy mivé lettünk,mit hoztak a századok?" bosszúra csak bosszú, s hatalomra a lázadók...
szálka 2014.02.28. 16:12:10 / # 257379
A te őseid nem jöttek valahonnan "ide"? He? Vagy itt teremtek a fán?
Szittya 2014.02.28. 16:10:59 / # 257378
Ha nem veszed rossz néven,akkor a 2006-ban történtekhez csak annyi fűznék hozzá,hogy az nem volt megszervezve,nyugtasd meg magad!Ha úgy tetszik,akkor autentikus helyről értesültem.Magamtól.Tudom,hogy sejted,hogy miért.
Szittya 2014.02.28. 15:59:16 / # 257377
Nem zavaros csak olvasni kell a sorok között!Engem nem érdekel,hogy ki,mit hisz,csak a hazám,házam,tulajdon jogaimat ne akarja különböző manipulációval megszerezni,tönkretenni.Nem én megyek oda,hanem ők jönnek ide.Érted? A tények makacs dolgok.Nekem prédikálnak erkölcsről,szeretetről,megbocsájtásról ők? "S nézd meg,hogy mivé lettünk,mit hoztak a századok? Ó,Magyarország,miért nem süt már rád a nap?"Azért mert eltakarják előlünk a világosságot készakarva.Látod,más fajták vagyunk,s ezért nem értjük egymást.Amikor összekeverik a sz...a hug....abból fo..lesz.Na,Adjon az Isten!
baupexim1 2014.02.28. 14:51:52 / # 257376
jaaa, köszi...nem olvastam a lentről jövő hangok nem érnek fel a fülemig :D
baupexim1 2014.02.28. 14:51:06 / # 257375
Lámpavasból épül a jövő mobilhálózata jobbat is el tudok képzelni a lámpavassal... fellógatni a sok tetvet...

alelölülő 2014.02.28. 14:49:15 / # 257374
Ez volt Tomajer eredeti hozzászólása: Tessék mondani, az az volt, ahol spontán, tankkal rohangáltak a hős nemzeti forradalmárok, ünneplés címén? Később azt írta, hogy neki egy bulinak tűnt az egész, erre írtam, hogy a Deákról tolták a tüntetőket a fityesz-gyűlésre. Ez mind október 23-án volt.
baupexim1 2014.02.28. 14:40:20 / # 257373
ez nem akkor volt:)) a tv ostromkor 4 napig tartott a bál. 1. nap: tv ostrom 2. nap: oktogon 3. nap: blaha 4. nap: erzsébet-hídi barikád, amt eltoltak a tetvek a blaha felé amit mondasz, az okt. 23.-án volt, amikor a jobbikosokat feltolták a fideszes bulira
iron 2014.02.28. 14:12:47 / # 257372
Azt pontosan tudjuk, hogy rendőrök milyen emberek...tisztelet a kivételnek. Egy ilyen helyzetben kész szerencse, hogy ennyivel megúsztuk. (itt a kijevi példa) Ne legyenek illúzióid, ha ezt a tetvet akarnád így megdönteni, akkor ugyanígy lépnének fel. Szerintem meg azért vannak benne, talán még sokkal jobban, mert évek óta terelgették és felhasználták a szimpatizánsaikat! Kész harcosokká forrtak.
alelölülő 2014.02.28. 13:57:05 / # 257371
Nem lehettek pont annyira benne, mert a rendőrséget, titkosszolgálatokat, ügyészséget nem ők irányították és felügyelték. Nem csak az utcán volt erőszakos rendőri fellépés, hanem a rendőrségeken is, plusz sok kamu feljelentés, megalázás.
Oldalszám: 1785