Hozzászólások száma: 35696
Ugrás a hírhez Oldalszám: 1785
Témakörök > Droszt Híradó > Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Bao 2008.12.19. 06:46:19 / # 230957
Egy átdolgozott,átgondolkodott éjszaka után is úgy tűnik,hogy cinikus szavakkal próbáltál nekem betenni (city) a régi sérelmeid miatt. Tévednék?
törölt felh. 2008.12.19. 05:10:06 / # 230956
Ha én szerinted stupid vagyok,akkor fletó,akiről nemzetközileg elismert professzorok állítják,hogy súlyos elmebeteg,és komoly orvosi kezelésre szorulna,akkor ő mi??És azok akik egy ilyen pszihopata diktátort támogatnak,ők mik.Te és a hozzád hasonlóak.Megmondom én.Vagy erkölcstelen nimandok vagytok vagy szimplán ostobák.És akkor még nagyon finoman fogalmaztam...Mert ezt a beteges hazudozót,akinek sikerült tönkre végnia egy országot,ép eszü ember nem támogathatja.Mert még,ha valaki baloldali is,az is elöbb-utobb megérzi, vagy a családja ezt a pusztitást,rablást ,amit gyurcsányék itt művelnek 7éve.Szerintem már pártfüggetlen,hogy eltakarodjon és felszabaduljon az ország végre ,böszme és bandája hazug elnyomása alól.
nemkar 2008.12.18. 22:54:47 / # 230953
Na, páááá....., majd írok, ha lesz ártelme!

Bao 2008.12.18. 22:46:53 / # 230952
Én se benned! Valahol megértem,ha bosszúvágyat érzel irántam. De azt ne feledd,hogy te voltál citys,te érzed a különbséget,te @rtad el! :( Harmadszor és utoljára: az általad hülyeségeknek nevezett dolgok itt történnek velünk,nem én találom ki őket.
nemkar 2008.12.18. 22:28:36 / # 230938
Először is: Nem csalódtam benned.-:(((( Másodszor: Te, a tied töredékét adtad úgyhogy.... Harmadszor, és utoljára: Hülyeségre, csak hülyeség lehet a válasz!!

Bao 2008.12.18. 22:24:01 / # 230951
Szép ember vagy! :) Ha a múlt század közepén élnénk,akkor megkínoznál a 60-ban?
nemkar 2008.12.18. 22:21:59 / # 230950
Nézzd! Most meg alámtesz! A fene se érti.-:))
nemkar 2008.12.18. 22:18:17 / # 230949
Kösz a megtisztelést, de nem élnék vele! Ez a Te véleményed, vagy a szövetkezeté? Bao egy rendes, becsületes magyar taxis. Ismeri a várost, lehet, hogy nem mindegyik utcáját, de, ha azt mondják neki, hogy II. kerület xy utca, akkor nem Lőrincnek fog menni. Ne kapáld el, kérlrk legyél hozzá több bizalommal. Hidd el a City csak nyer vele! El kell vele ugyan beszélgetni, mint a 776-tal, de be fog illeszkedni. Meglátod igazam lesz.
Bao 2008.12.18. 22:08:47 / # 230948
Köszönöm a védelmet nemkár mester! Ilyen jól ment ma új cégednél a Taxi2000-nél,hogy tekintélyes mennyiségű alkoholhoz jutottál? Mert ennyi hülyeséget,mondom,már igen rég hordtál össze!
zodiákus 2008.12.18. 21:38:51 / # 230947
Hidd el,sosem lesz City-s!Teszünk róla!
nemkar 2008.12.18. 20:34:17 / # 230946
Én nem híreket, hanem hozzászólásokat olvastam. Ha Én hülyeségeket írtam, akkor hülye hozzászolásokra válaszoltam! A hírek, meg a bemásolás a Te műfajod! Én Téged védlek, Te meg nekem esel? Hát.....? Azt azért szeretném tudni, mi köze a híreknek a Te faji megkülönböztetésseidnek? -:)) Azt sem tudod milyen táblázatot akartam belinkelni, de már támadsz.-:)))) Fiam! Ne rajtam próbáld ki az agaraidat, mert lehet, hogy nem úgy sű el, ahogy gondolod. Nahh......! Szépen nyugodj le, kortyolj a Dréherből, és gondold át, amit írtál.
Bao 2008.12.18. 19:45:51 / # 230945
Ennyi hülyeséget rég írtál már. Talán nem ide tartozik az a téma,hogy ki hol dolgozik,vagy hová jelentkezett. Szokás szerint nem olvastad el figyelmesen az előzményeket. Sőt nem igazán olvasol híreket sem,mert akkor nem írnál annyi hülyeséget. Ezt olvasd el a táblázatod helyett.

nemkar 2008.12.18. 19:29:09 / # 230855
Hááát......, a táblázat valahogy nem jött le, de a lényeg az írásban, akkor is benne van.-:)))

nemkar 2008.12.18. 19:19:23 / # 230940
Most, hogy pár napja nem olvastalak benneteket, és meglepődve láttam mennyit írtatok, egy pár szót Én is hozzáfűznék globálisan. Egyszerre mindenkihez, nem darabolnám fel a topicot. csogu: A Zsinagógába bármikor bemehetsz, semmi bajod nem lesz! Én már jártam ott: qva szép! Igaz, ez kb 40 éve volt, de még élek.-) Akkor még volt, környezet óránk, és ennek köszönhetően meglátogattuk a Zsinagógát. Egy nagy kecskeszakállas rabbi fogadott minket, és vezetett körbe az imaházban. Mondjuk engem nem érdekelt, amit mondott, nem akartam „kikeresztelkedni”, de a freskók, az ikonok, azok lenyűgöztek! Hidd el baromi szép belülről, és érdemes megnézni. City315 Sohasem értettem veled egyet, de most néhány beírásoddal igen. Van egy olyan érzésem, hogy Te nem sokáig fogsz féllábon állni. Bao ugyanis, már jelentkezett a citynél, csak a kocsija miatt nem felelt meg. Mihelyst kocsit cserél, abban a pillanatban citys lesz. Őt is majd reklámozod itt a topicon? Ahogy elnézem, minden esélye meg van rá, pedig nem érdemli meg! Én is szembeszállok a nézeteivel, de tudomásul veszem, hogy Ő ilyen. Próbálok faragni belőle, de néha hatástalan. Van, amikor írok, és akkor, 1-2 napra visszafogja magát, de ilyen az élet. „…Küzdj, és bízva bízzál…” Bao Te leszel a leghosszabb! Miért zsidózólsz, cigányozólsz itt a topicon? Ez politikai oldal állítólag, nem népnemzeti. Ki a franc kíváncsi a Te etnikumi hovatartozásod iránt? Hősök Tere ok! Nem! Akkor? Én javaslom a Bazilikát! Legyen karácsonyfa a Dohány u.-ban, a Zsinagóga előtt, a leválasztott, és járdaszigettel védett sávon, míg a Tora legyen a Bazilika mellett lévő parkolóban, oszt annyi! Milyen szépen elférne a két jelkép, két utcasarkon belül.-) Még valami: Nekem a zsidókkal soha semmi bajom nem volt. Békésen szállítottam őket, és Ők mindig fizettek! A cigányokkal sincs semmi bajom, kivéve azt a 90%-ot akik börtönökben ülnek / ültek /. A maradék 10%, meg rendes zenész, és bérből, fizetésből élő ember. Holokauszt meg igenis volt! Nézd meg a táblázatot: Több mint 5. 000. 000 zsidót végeztek ki. És azok, nem csak magyar zsidók! Vagy, azok csak megunták az életüket, és a haláltáborokban talált eszközökkel önként vetettek véget az életüknek? Még, hogy nem Holokauszt?! Hát Mi? És akkor az echte magyarokról: II VH. -ban a kormány papírbakancsban küldte ki a Don kanyarba a magyar hadtestet! Akkopr is gyurcsány volt a miniszterelnök? Az is Gyurcsány hibája? Echte magyar, mint Te, vagy Én! Szégyenlem, és nem vagyok rá büszke! Azt kell, hogy írjam: Fiam tanulhatsz még! A Gulágról nem hallottál még? Hány magyar pusztult el? Ennyit Ukrajnáról! Te eche magyar! Gyerek! Te itt ne köpdöss, mert nagyon sokunkat idegelsz! Amit Te művelsz, az nem politika! diegohoz meg nem szolok, mivel értelmetlen, gyárilag stupid, így már az Ő véleménye lepereg. Hát kb. ennyi.

Bao 2008.12.18. 19:11:08 / # 230939

turul 2008.12.18. 15:18:10 / # 230944
2008-12-18 13:14 Bencze megvárná a jogerős ítéletet a Magyar Gárda ügyében. Az országos rendőrfőkapitány szerint a Magyar Gárda ügyében mindenkinek meg kell várni a jogerős ítéletet. Bencze József hozzátette: egy törvényes, bejelentett demonstrációt a rendőrség a jövőben is tudomásul vesz. Eszerint a Magyar Gárda Mozgalom tagjai továbbra is felvonulhatnak. Nem eszik forrón a kását. Kösz Bao a klippet.
baupexim1 2008.12.18. 14:07:31 / # 230943
örülök,hogy legalább az iróniánkat megőrizzük:))))
törölt felh. 2008.12.18. 13:13:13 / # 230942
138 milliót költöttek ezek a gazemberek a visszavont tulajdonosi program reklámozására is.Majd ezt a "reform", gyurcsányi agyszüleményt is visszavonták...
iron 2008.12.18. 11:49:26 / # 230941
természetesen. :) ha nem lenne jó a társaság, akkor nem írtam volna.
MCCCXCII 2008.12.18. 07:54:01 / # 230937
A kis nyű kidugja a fejét a trágyából, és ezt kérdezi a mamájától: - Anyuci! Mi az a csodálatos kék felettünk? - Az az ég, kisfiam. - S mi az a ragyogó sárga az égen? - Az a nap, kisfiam. - És az a pompás zöld körülöttünk? - Az a fű, kisfiam. - Anyuci, ha minden olyan csodálatos kint, akkor mi miért élünk itt a szarban? - Ez a hazánk, kisfiam!

Oldalszám: 1785