Hozzászólások száma: 35696
Ugrás a hírhez Oldalszám: 1785
Témakörök > Droszt Híradó > Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
törölt felh. 2009.01.19. 12:09:25 / # 231832
Ha a fidesz produkálna egy ilyen 7 évet mint az mszp,soha többet nem szavaznék rájuk.Az egy dolog,hogy mindenki hibázik,de hogy állandóan hazudnak,megszorítanak,hülyének néznek ,és szétlopják közben az országot , az már a pofátlanság netovábbja.Egyébként az öszödi beszéd után európában, mindenhol világgá zavarták volna ezeket.
Bao 2009.01.19. 12:05:49 / # 231831
Egyszerű a képlet. Hittél nekik,rájuk szavaztál? Igen! 2002 óta hatalmon vannak? Igen! Tudjuk mit tettek az óta? Igen! Tehát aki rájuk szavazott annak lehet megköszönni a sok jót. Nem kell terelni a témát!

zodiákus 2009.01.19. 12:05:46 / # 231830
Jó reggelt! Szedd össze magad,ez nem válasz...tőled! :)
zodiákus 2009.01.19. 12:03:18 / # 231829
A nagycápákról dióhéjban. Akik sanyargatják az életünket,azok nemcsak a politikusok.. Tőzsde Adott egy közel 30(!)fős gazdasági elit,amelynek szereplőit homály fedi.Ők azok az emberek,akik családok százezreit hoznak egyre rosszabb helyzetbe a hitelpiacon.Döntéseik során csakis a saját vagyongyarapodásuk áll a nézőponton,bármi áron!Legyen az manipulatív rossz hír keltés,vagy éppen egyszerű kamatláb emelés,lásd Csányi Sándor.. Mol A múlt héten 60 centet esett az olaj hordónkénti ára.Ez 1.6%-os csökkenést jelent.Így az olj ára 35.91 dollár. A Mol (állítólag) 3 hónapra előre vásáról.A lényeg..Hogyan emelhetett a Mol 2 hete 6 forintot,amikor előre vásárol egy negyed évre,miközben szeptember óta 54(!)%-ot esett az olaj ára?!Ha mégsem előre vásárol,akkor hogyan emelhetett bruttó 6 forintot,amikor a jegyzési árnak megfelelő 1.6% csökkenés csak bruttó 3 forint lehetett volna... Ezeken érdemes gondolkodni...

Bao 2009.01.19. 12:02:14 / # 231828
Igazán ügyesen próbáljátok elterelni a témát szeretett kormányotok és szavazóik ténykedéséről. :)

zodiákus 2009.01.19. 09:33:15 / # 231827
Egyetértek veled abban,hogy a hitegetésből és a nadrágszíjhuzogatásból az átlagembereken,elég volt!!!A világ leggusztustalanabb dolga,az állampolgárral megfizettetni azt,ami az urak elcsesznek! De vajon akkor is ezeket írnád,ha a Fidesz lesz hatalmon és nem ugyanígy,de ugyanezt csinálná?
zodiákus 2009.01.19. 09:09:46 / # 231825
Ki a magyar..? Ezt is kiveséztük már,nem egyszer.A magyar keresztény?Nem lehet zsidó?Vagy más vallású,mint te?Ha te Jézushoz imádkozol,nem egy zsidót kérsz,hogy segítsen rajtad?Ha Istenhez,akkor nem az Ő apjához?A kereszténység,nem Jeruzsálemből fakad?A keresztes hadjárat egyátalán nam volt véres és kegyetlen,ugye?A keresztény vallás ezek után miben különbözik a zsidótól,vagy a muzulmántól?Ezek után,miben különbözől te mint keresztény,egy zsidótól,vagy egy muzulmántól?Netán neked más a DNS szerkezeted,mint másoknak?Ember vagy te is,akár a többi!Semmivel sem vagy különb!Maximum,másképp gondolkozol...:))
zodiákus 2009.01.19. 08:51:42 / # 231824
Segítek!Olyan stílust,amely kultúrált formában helyt áll a parlamentben!Ott,ahol azért ülhet,azért kapja a nemkevés fizetését,hogy az adófizetők és a választópolgárok úgy érezzék,nem egy piactéren vannak,ahol az egyik kofa minősíthetetlen hangnemben, szóban leköpi a másikat! A múlt sérelmeit ha valaki képtelen feldolgozni,ne legyen közszereplő!Pusztán 50 évnyi gyűlöletből ne üljön ott,nem ez a dolga!Nem ezért kapja a pénzét,tőlünk! Szerintem!
zodiákus 2009.01.19. 08:42:34 / # 231822
Máshogy gomdolkozók...Honnan is nézzük?Mert ha az én részemről,akkor te vagy máshogy gondolkozó!Mégsem nézlek le,mert másra szavazol.Te a jobbikban látod a jövődet,én nem!De ez a te dolgod! Emberszámba titeket...Ez az ország ezért nem fog soha a büdös életbe előrébb jutni,mert még a saját fajtáját is gyűlöli!Ilyet csak Afrikában lehet látni!Bár én nem vagyok valami Amerikafan,de az a 200 éves történelemmel büszkélkedhető ország,ahol 29(!)náció él együtt,újra lábra fog állni,ugyanis ők tudják..együtt,többre viszik!!! Cseszheted az 1000 éves történelmünket,ha te saját magad képtelen vagy elfogadni és együtt élni,ha így jobban tetszik,együtt dolgozni azokkal,akik másképp gondolkoznak,mint te! Tehát.Innen nézve te másképp gondolkozol,mint én..De én nem mondtam neked,hogy ne szavazz a jobbikra!Tedd,ha úgy érzed.De ne akard,hogy mindenki így tegyen!
iron 2009.01.19. 08:24:02 / # 231821
nem akarok plagizálni, az én válaszom pont ilyesmi lett volna. köszönöm. Érted Bao?
zodiákus 2009.01.19. 07:18:18 / # 231820
Talán 20 oldallal ezelött vélekedtünk hasonló dolgokról...Akkor ismét leírnám,hátha elfelejtetted..Senki nem fog bocsánatot kérni tőletek!!!A választópolgár biztos nem!!!Ne akard beszabályozni mindenkit,hogy az általad helyesnek mondott érvek alapján döntsön 4 évente!!!Csak a politikusok kérhetnének bocsánatot a polgároktól,hogy elkúrják folyamatosan a pénzüket,az életüket,a jövőjüket! Nem kell a felsőbbrendű,lenéző stílus,hiszen ezzel kisebbségben vagy,kár hirdetned magadról! Érted már?
zodiákus 2009.01.19. 07:09:29 / # 231819
Az,hogy te ezt nem tudod elképzelni,és ami a valóság,az két különböző dolog! Ha feltételezed az egyik oldalon,a másiknál is kell,hiszen az ember,a magyar ember,mindig is részrehajló volt!
törölt felh. 2009.01.19. 02:12:56 / # 231818
Megint butaságokat írtál.Mert nem tudom elkébzelni pl.hogy egy Egerszegi Krisztina vagy egy Kárpáti György vagy egy Grosics Gyula pénzért állna a jobboldal mögé,ellenben egy fajkasházyról,verebesről,alföldyről tudom,hogy suskáért is állnak pártkatonaként lopcsányék mögött.
törölt felh. 2009.01.19. 01:56:26 / # 231817
Szerinted Wittner Máriának milyen stilust kellene azokkal gyakorolnia, akik és elődjeik Őt halálra ítélték és bebörtönözték??Velem kapcsolatban egyébként tévedsz,ha az hiszed,hogy a fidesz miatt gondolkodok igy.Én egyszerüen már unom,hogy ezek a gazemberek, amiota az eszemet tudom,csak hitegetnek,hogy egyszer jobb lesz.Hitegették a magyarokat 1945-ben,65-ben,85-ben,2005-ben és 2009-ben.És most ez a gunárnyaku idióta senkiházi újabb megszorításokra készül megint.
Bao 2009.01.18. 23:03:15 / # 231816
2002-ben és 2006-ban is ti máshogy gondolkozók elrendeztétek a sorsunkat. Hová jutottunk veletek máshogy gondolkozókkal? Borzalmasan lezüllesztettétek az országot. Ezek után vegyünk emberszámba titeket? Az meg is van,én ezt az emberszámbavétel dolgot úgy értelmezem,hogy a bocsánatunkat kéritek. De ugyan meddig bocsássunk még meg nektek? Amíg teljesen koldusbotra jutunk? Ha már a térképen se leszünk rajta miattatok,azt is bocsássuk majd meg?? :( Ezeken gondolkodj el! Jó éjt!
iron 2009.01.18. 22:12:14 / # 231815
jól akarod keverni a kártyát, de nem nagyon megy. :) már száz oldallal ezelőtt leírtam, hogy mi a véleményem a dolgokról... .."Aki nem ért egyet az elmebeteg diktátorotokkal az mind fasiszta ,rasszista"...én mondtam ilyet? ha nem vennéd észre a vita itt a részemről főleg, arról szól, hogy vegyetek már végre emberszámba minket is, akik nem úgy nézik a dolgokat és az életet, mint Ti! "Ez a velejéig romlott banda csinált ki mindent,nem pedig a fidesz."...így írtok Ti :) mi csak felvesszük a kesztyűt. :)
Bao 2009.01.18. 20:51:45 / # 231813
De jól van játszunk! Aki nem ért egyet az elmebeteg diktátorotokkal az mind fasiszta ,rasszista. Ez a kormány csak a kisebbségeknek és a devianciáknak kedvez. Nem a magyaroknak. Elképesztő az arcátlanságod neked is,hogy 2009ben fel vagy háborodva,hogy magyar a "magyar" ellen van! Csak azért mert nem rájuk szavaztunk! Ha nem tűnt volna fel a dolgoknak vannak kövekezményeik. Az a kis "csak" 2002 óta romba döntötte az országot! Talán tapsikolni kéne megvezetett "magyar" testvéreinknek akik dacból a józan ész ellenére a pusztulásra szavaztak! Ugyan már! Ez a velejéig romlott banda csinált ki mindent,nem pedig a fidesz. Vedd már észre! :(
Bao 2009.01.18. 20:39:03 / # 231812
Itt látszik igazán,hogy csak egy bér iron vagy. Csak provokálsz. :)
zodiákus 2009.01.18. 20:24:05 / # 231811
Látok a jobb oldalon zsidót és cigányt is.Nincs is ebben semmi baj,hiszen az emberek különbözőek!Ez sem volt okos összehasonlítás a részedről! Az pedig,hogy ki a meleg...háááát meglepődnél,hogy hányan szeretik a kukit,mégha hivatalból utálnia kell is!
zodiákus 2009.01.18. 20:13:48 / # 231810
Látom,te pedig félúton elvesztetted a fonalat.. A véleményem az általam is nagyra tartott közszereplőkről pedig az,hogy mindenki maradjon a kaptafánál!De nyílván itt is a pénz beszél..Ugye nem gondolod,hogy ingyéé állnak a Fidesz mögé? Kiváncsi lennék,hogy feladnád a büszkeséged és a politikai hovatartozásod megváltozna egy esetleges vastag bankszámla érdekében,vagy nem.. Igaz,ez csak feltevés,némi túlzással,hiszen a jelenlegi mondataid és gondolkodásod szoros összhangban van a személyiségeddel,így nem hinném,hogy bárhol is szükség lenne rád.
Oldalszám: 1785