Hozzászólások száma: 35696
Ugrás a hírhez Oldalszám: 1785
Témakörök > Droszt Híradó > Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
zodiákus 2009.01.20. 12:21:11 / # 231935
Ha már Bao és Wanderer nem válaszol,remélem te igen..Mi a nemzeti önvédelem lényege?
törölt felh. 2009.01.20. 12:08:53 / # 231934
A mi böszménk meg nálunk hátulról az első...
törölt felh. 2009.01.20. 12:06:15 / # 231933
Egy hete voltam én is párkányban.Még mindig fele annyiért lehet elmenni egy étterembe mint itthon.Az árak csak azért tünnek nekünk drágábbnak mostanában,mert a sz@ros forintunkat folyton leértékelik az eurohoz képest.Ma már 288 ft.-is volt egy euro!!!Ha majd 350ft. lesz egy euró akkor még drágább lesz szlovákia.Vágod?Egyébként beszéltem szlovákiai magyarokkal, akik csak az aprók kis méretére panaszkodtak.De az sem véletlen,hogy robert fico szlovákia legnépszerübb politikusa magasan,aki bevezette az eurót.A mi böszménk meg nálunk hátulról az utolsó...
törölt felh. 2009.01.20. 11:57:29 / # 231932
Abban biztos lehetsz,hogy a magyar gárda kiváltó oka(létrehozója) gyurcsány és politikája.Ha nem lenne magyarország min.elnöke egy ilyen szélsőséges gazember a gárda is oka fogyott lenne.Erre mondják,hogy elöbb az okozót kellene megszüntetni...
zodiákus 2009.01.20. 11:15:41 / # 231931
Mi az a nemzeti önvédelem?
dorong 2009.01.20. 10:57:03 / # 231930
Megkaptuk :) bao köpött egyet és visszafeküdt...nagyjából ez is szintje, nem is vártam mást. A gárda őrizze álmát :)
Bao 2009.01.20. 10:51:35 / # 231929
"A kisebbséget elrettentő felvonulásával?" Egyem a szívét a szent,ártatlan kisebbségnek.... Aki amikor leszáll az est lopni jár és brutális kegyetlenséggel öl.. :( "Aktívan vegyen részt katasztrófa-elhárításban, rend- és polgárvédelmi feladatokban. Ez még viccnek is rossz.Mellesleg példát sem hallottam volna rá hogy "dolgoztatok" volna..." Látod dorongkám,a cionista tv2-őd elhallgatta azt a tényt,hogy a gárda a becsületes kisebbséggel együtt küzdött az árvíz ellen.. Mert van köztük becsületes is,csak azok háborognak akiknek van félnivalójuk a rendtől... Kívánom neked és zodiákusnak ,hogy költözzetek le egy faluba,ahol olyan 70/30 az arány és éljetek ott egy évet.. Azután folytassuk a vitát! Na visszaalszom .... De már ez nekem sok,egy igazi köpedelem alak vagy dorong! :(
zodiákus 2009.01.20. 10:48:37 / # 231928
Várnánk a választ... ..vagy Baotól!
muci 2009.01.20. 10:21:30 / # 231927

dorong 2009.01.20. 10:19:26 / # 231926
Ez gyönyörű...de tényleg... De kérdem én...mert hogy azt írod; 1.)Ápolja a magyar kultúrát és történelmünk emlékeit, adja tovább a felnövekvő generációk épülésére. Hol? Mikor?A kisebbséget elrettentő felvonulásával?Az aztán tényleg történelmi ápolás.Vagy május elsején virslit árultok majd? 2.) Rendkívüli helyzetben a nemzeti önvédelem erősítése. Hogy? Mivel? ( Akkor valaki mégiscsak fegyver ad a kezetekbe? ) 3.) Aktívan vegyen részt katasztrófa-elhárításban, rend- és polgárvédelmi feladatokban. Ez még viccnek is rossz.Mellesleg példát sem hallottam volna rá hogy "dolgoztatok" volna...és mindre meg van már a megfelelő szervezet.Ismét megkérdem, ki kért meg rá titeket hogy önkényesen ti részt vegyetek bármilyen állami feladatban is?Hmm? Az esküről meg csak annyit, hogy katonai szervezetnek van hasonló, no comment...illetve annyi, ki a frász pénzeli az egyenruhátokat és a többit?Ez is az én adómból megy?
zodiákus 2009.01.20. 10:16:56 / # 231925
Értem. Igazából a felsorolás első részeiben nem látnék kivetni valót.. De a nemzeti önvédelem és a nemzetőrséggel nem értek egyet.Valamiért úgy érzem,a nemzetet ért valós vagy vélt sérelmekért önbíráskodás címszóval,elégtételt kell venni másokon,ez az értelmezhetősége.Erre semmi szükség szerintem!!! A hagyományőrzés és a karitatív dolgok jók,de ehhez nem kell a gárda személyesen,ezt eddig is megtehette aki akarta,bármelyik erre a célra szakosodott szervezetnél. Az egyenruhát pedig végképp nem értem,miért van ezek után rá szükség?! Ha leírnád,mit jelent pontosan,számotokra a nemzeti önvédelem,a tisztán látás kedvéért..
wanderer 2009.01.20. 09:53:19 / # 231922
A Magyar Gárda 2007. augusztus 25-én bontott zászlót. 1100 évvel a dicsőséges pozsonyi csata és 300 évvel az ónodi országgyűlés után. Egy olyan pillanatban, amikor a magyarság fizikai, lelki és szellemi önvédelem híján maradt. Egy olyan pillanatban, amikor nemzetünknek már nincs hová hátrálnia. Egy olyan pillanatban, amikor már csak magunkra számíthatunk. A Magyar Gárda pártok és határok felett áll. A nemzetközösség erő- és érdekközössége akar lenni. Életre hívója és támogatója mindannak, ami nemzeti felébredésünk és felemelkedésünk irányába mutat, de megingathatatlan gátja a magyarság szellemi és fizikai gyengítésének. A Magyar Gárda felkiáltó jel kíván lenni! Üzen mindazoknak itthon és a nagyvilágban, akik nemzeti széttagoltságunkban, megtörtségünkben és megsemmisítésünkben érdekeltek: Nem hagyjuk! Üzen mindazoknak, akik ha nemzetünk sorsáról van szó, tespedtek, célvesztettek vagy meghunyászkodók: Ébresztő! Végül üzen mindazoknak, akik régóta sóvárognak egy szebb magyar jövő után: Eljött az idő! A Magyar Gárda Mozgalom a következő feladatokat tűzi maga elé: • A felesketett gárdisták fizikai, lelki és szellemi képzése és önképzése, hogy feladataikat példamutató hatékonysággal, kellő erővel, céltudatossággal és alázattal hajthassák végre. • Ápolja a magyar kultúrát és történelmünk emlékeit, adja tovább a felnövekvő generációk épülésére. • Aktívan vegyen részt katasztrófa-elhárításban, rend- és polgárvédelmi feladatokban. • Karitatív és szociális missziók támogatása és szervezése. • Rendkívüli helyzetben a nemzeti önvédelem erősítése. • Része vagy gerince kíván lenni a majdan felállítandó Nemzetőrségnek. A Magyar Gárda esküje "Én .... a Magyar Gárda gárdistája a Magyar Szent Koronára esküszöm, hogy hazámhoz, nemzetemhez, a magyar néphez mindörökké hű leszek. Történelmünk nagyjait példaképnek tekintem, nemzetem, hazám haladását, szabadságának, értékeinek, hagyományainak védelmét életem végéig tartó feladatomnak fogadom el. Zászlóinkat, társaimat el nem hagyom, a Gárda vállalt feladatainak végrehajtásában becsülettel kitartok. A Gárda Szolgálati Szabályzatát elfogadom és annak megtartását magamra nézve kötelezőnek ismerem el. Ha eskümet megszegem, sújtson előljáróim és társaim megvetése, és a Magyar Gárda soraiból való örökös kizárás. Isten engem úgy segéljen!"

zodiákus 2009.01.20. 09:32:46 / # 231921
Orbán Viktor 2004 évértékelőjén azt mondta,hogy van élet az EU-n kívűl és a forint stabil fizetőeszköze lehetne a térségnek,nem kell Magyarországnak feltétlenül az eurót bevezetnie. Megkell hagyni,igaza volt akkor... Csak azt nem értem,hogy most miért ennyire fontos nekik?A szlovákokkal annyira én nem példálóznék..Két-háromszoros árdrágulás ment végbe(három napja voltam kint),nem örülnek(még)odakint sem ennek! Ki is lehet lépni az EU-ból,van rá mód!Sokba kerülne...de lehet,hogy mássabb,vagy éppen jobb lenne! Én személy szerint globalizáció ellenes vagyok,így támogatnám az elszakadást minden olyan gazdasági tömörüléstől,amely beleavatkozik egy adott ország működésébe!
zodiákus 2009.01.20. 09:07:45 / # 231920
Jó reggelt! Kérlek,írd le nekünk,mi a szerepe a gárdának a magyar közéletben: 1.Milyen ügyekhez lehetne eljárása? 2.Milyen okok végett van szükség rá? 3.Az esetleges intézkedéseinek vagy megnyilvánulásainak ki adna felhatalmazást? 4.Melyik politikai párt támogatná a Jobbikon kívűl? 5.Min tudna változtatni és hogyan? Gondolom méllyebben vagy ebben az egészben,mint itt bárki más...
Bao 2009.01.20. 08:13:06 / # 231918
Köszi a választ . Elég szomorú,hogy elhiszel mindent a ballib cionista médiának. Semmit nem tudsz a gárdáról. Petőfi tényleg foroghat a sírjában,de sajnos tőletek! :( U.i.:Akiktől kirázhat a hideg az inkább a zsinkal sec. 150ezres tagsága.
dorong 2009.01.20. 04:30:53 / # 231917
Én elmondom szívesen...végül is, én is "egy vagyok a sok közül" :) Attól nem lesz nemzetibb egy nemzet hogy felállítunk ( kérdezett minket bárki is hogy akarunk-e egyáltalán ) egy látszatra is félfasiszta szervezetet.Én nem éltem ugyan a II. világháborúban, de a látványuktól is kiráz a hideg.És az a véleménynem, hogy ez a szedett-vedett társaság rossz irányítói kézben veszélyes dolgot művelhet.Hiába próbálja a kuruc info és a hírtévé "nemzeti gárdává" mosni ezt a társaságot.Ne legyen igazam, de ha ezek hatalmat kapnak a következő választás után, visszasírod a böszmét is, garantálom... Petőfi forog a sírjában...
törölt felh. 2009.01.20. 00:30:02 / # 231915
Egy"hiteles"ember:http://gondola.hu/cikkek/63101

törölt felh. 2009.01.19. 22:16:39 / # 231914
Gondolom neked deviza hiteled sincs és nem is érint,hogy ma történelmi mélypontra zuhant a forint.1euro-286ft.1svájci frank-193ft,Igen-Igen ezt is megcsináltátok!
törölt felh. 2009.01.19. 21:52:43 / # 231913
Látom bemásoltad a népszavát.De azért nem árt,ha tudod az igazságot is,hogy mi töténik manapság hazánkban.Az mszp rossz gazdaság politikájának köszönhetően végletesen eladósította az országot 7év alatt.A gazdasági mutatókat(a gdp-t)meg a legalacsonyabb szintre süllyesztette az uniohoz csatlakozó országok között(2008/1%,2009/-3%)A magyar államkötvényeket,amivel lehetne finanszírozni az eladósodott,rosszul müködő állam müködést, 3hónapja nem veszik a külföldi befektetők.Maradt a IMF hitel, amit csak csödközeli országok igényelnek.Innentől ők diktálnak.Vagy állandó megszorítások és népsarcolás, vagy bedől az ország és a forint.És ahogy látom, te és társaid ezt nem igazán fogjátok fel.Az,hogy azzzorbánnal riogattok már édes kevés.Valami mást is tenni kéne pártotoknak és kormányotoknak.Mert a több 100ezer utcára kerülő,az újabb megszorításokat elszenvedő között, többségben lesznek a volt balodali szavazók,ebben biztos lehetsz.Mert a az mszp szavazóbázisát,a lakótelepeken élőket,a szegényeket, fogják elsőként érinteni az újabbnál-újabb megszorítások.
bebe 2009.01.19. 21:36:53 / # 231905
Szia!Nem tudom ismerjük-e egymást,szerintem Te egy értelmes EMBER vagy.Ezért Rád nem volt jellemző,hogy Ő se,vele se,sesese lenne jobb!Erre,bárhogy is fáj a dicső baloldalnak,semmi jel nem mutatott 2002-ben!
Oldalszám: 1785