Hozzászólások száma: 35696
Ugrás a hírhez Oldalszám: 1785
Témakörök > Droszt Híradó > Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
törölt felh. 2009.03.02. 21:06:16 / # 232441
Hát igen,ebben egyetértünk. A volt mukásőröknek és pártitkároknak ki kell halnia.Te egyébként magadnál vagy amikor az Én bünömről vizionálsz??De most tényleg??45+4+7év kommunista msz(m)p kormányzás után.
Neduddgi 2009.03.02. 20:45:33 / # 232440
Az volt az egyetlen, ami nem volt hazugság! Egy olyan pillanat volt, amiből bármi jó is kisülhetett volna. Megreformálható lett volna apolitika. De nektek nem kellett:-( Így hazudnak tovább, mert erre vevő, a sok birka. És ez a te bűnöd. Meg a többi ilyené, aki csak azt szereti, ha az orránál fogva vezetik. Húsz év mire ebből kilábalunk. Ki kell, hogy haljon ez a generáció:-(
törölt felh. 2009.03.02. 20:38:24 / # 232439
ő még mindig azt hiszi,hogy szóba állnak vele valahol...

törölt felh. 2009.03.02. 20:33:10 / # 232438
Hát ez az,hogy neked az utolsó 20év legnagyobb hazugsága tetszett.Az,hogy gy.f. bevalotta,hogy"hazudott reggel-délben-este,adatokat hamisított és trükökk százaival nyerte meg a válsztásokat stb."Egy normális erkölcsü országban már rég börtönbe ülne fletó.Nálunk meg a hozzád hasonló kb.1millió embernek meg tetszett.És ezért nem is te vagy a hibás, hanem a bolgárgyörgyök,oroszjózsefek és büntársaik.
Neduddgi 2009.03.02. 20:19:45 / # 232437
Nekem tetszett! Végre valaki bele mert nézni a tükörbe. Csak sajnos miattatok, nem folytathatta úgy. Szerintem az őszinteséggel többre megyünk, mint ezzel az álszent hazudozással ami most van. De ti ezt szeretitek! Nektek az kell, hogy egy politikus ártatlan szemekkel nézve a kamerába azt mondja: Ő még soha nem hazudott! Vicc. Nincs olyan ember aki még soha nem hazudott. De ez van. Magyarország még nem érett az őszinte beszédre. Mindig az fog nyerni a választásokon, aki nagyobbat mer hazudni. És ne félj, meg fognak felelni az elvárásaitoknak. Akkorákat fognak hazudni, hogy csak nézünk bután:-)
törölt felh. 2009.03.02. 20:09:29 / # 232436
Kicsit elemezd az öszödi beszéd stilusát is légyszi...
törölt felh. 2009.03.02. 20:07:52 / # 232435
Hagyd már ezt a kirekesztést.Unalmas.Engem jobban érdekel,hogy ez a tolvaj banda elzálogosította a jövönket.Nyakig ül az ország az adósságba és gyakorlatilag ki van fosztva.Közben a gazdasági termelés jövőre -5,-6%-os lesz.És ez téged is,és mindenkit kő keményen fog érinteni.
Neduddgi 2009.03.02. 20:06:33 / # 232434
Én nem védek senkit. De te ezt sosem fogod megérteni, mert aki nincs veled, az ellened van. Én csak a stílusotokkal nem értek egyet. Nagyon nem! És mellékesen téged egyszerűen nevetségesnek tartalak. Úgy teszel, mintha itt mindenki hülye lenne körülötted. Leírod ugyanazt naponta hatszor:-) nagyon unalmas.
Neduddgi 2009.03.02. 20:02:03 / # 232433
Miért is lenne kirekesztés, ha megvállogatom kivel kerülök egy platformra? Te nem ezt teszed? Csak én kevesebbet zárok ki. Néhány ...ilyet mint itt ti öten-hatan:-)
törölt felh. 2009.03.02. 19:59:36 / # 232432
Az a baj veletek tudod,hogy azokat véditek ész nélkül,akik kifosztották,eladósították az országot.A számok meg engem,és a veletek nem egyetértőket igazolják.(sajnos)Pl.:Ma már a bankok 315 forintért adták az eurót,214ft.-ért a svájci frankot.És hol a vége...Lassan a devizában eladósodottak lehuzhatják a rolót.
Bao 2009.03.02. 18:57:01 / # 232430
Nagy kirekesztő keverőgép vagy neduggi! :)))
Bao 2009.03.02. 18:56:37 / # 232429
Ez a véleményed,eddig rendben van. lehet mindenkinek. Jó pár dolgot lehetne vitatni benne,de most nem az a célom. Remélem elértél oda,hogy ezekre (akik most vannak) soha többet... Az is valami. Ha teszel valakire lekicsinylő megjegyzést,akkor visszakapod és megy az adok kapok,ami néha szórakoztató is tud lenni. A beszélgetésekben mostanában sok kivetnivalót nem találok,leszámítva lsd provokációit és sajnos iron ezekhez egyre többször csatlakozik. sdsd ha képes lenne leírni mi vitte őt arra az útra,bár ezt kétlem,lehet megváltozna a viszonya mindenkivel.. :)
Neduddgi 2009.03.02. 15:49:27 / # 232428
Egyszerűen élmény olvasni benneteket!:-))) Most semmi okom megszólalni, csak azért teszem, hogy az a néhány értelmes ember aki ide tévedt jobban érezze magát. Coffos: minden szavaddal egyetértek! De hidd el, pont ez az amit sosem fognak megérteni. Nem azzal van baj amit mondanak, hanem azzal: AHOGY! Ahogy nem tűrnek ellenvéleményt, ahogy hazaáruló mindenki aki nem harsog velük, ahogy nem magyar aki nem rájuk szavaz, ahogy beszélnek a többi emberről. Még ha az politikus is netán. Nem értik a demokráciát! Nem értik, hogy ha valakinek más a véleménye, az attól még lehet ember. És persz így aztán: Nem értik, hogy amíg ők azon az oldalon vannak, és az az oldal közösséget vállal velük, addig én bárki másra (vagy ha már nincs más akkor senkire) csak az ő jelöltjükre nem adom a voksom. Végső soron nem értik, hogy ők ártanak a legtöbbet a Fidesznek:-)

iron 2009.03.02. 15:23:27 / # 232425
fehér színű leveszöldség...
coffos 2009.03.02. 13:33:35 / # 232424
Inkább ne beszélgessünk, mindkettőnknek jobb lesz.
coffos 2009.03.02. 13:28:28 / # 232427
Csak neked nagy vonalakban, de légyszíves fogadd el a válaszom. Az első dolog hogy a közeli ismeretségi körömben van Mszp-s parlamenti képviselő, akivel sokat dumáltam erről ( egyébként már Őt is elküldtem finoman...), talán van egy kis rálátásom a politikai pártok működésére ( elárulom hányinger az egész jobb-bal ). Úgy voltam vele hogy egy ciklus semmire nem elég, mint ahogy ez bebizonyosodott az elmúlt idők során, tehát adtam még egy esélyt hogy mozduljon valamerre az ország. Mint leírtam ebben én most elég nagyot csalódtam. A másik, a jobboldali retorika amit az O.V. féle vonal képvisel a Fideszen belül. Látom a naggyűléseken hogy rajonganak érte emberek, de én ilyenkor mindíg belegondolok abba hogy ez egy milyen pontosan kimunkált, koreografált színjáték, és ettől én igen messze állok. Tudod volt nekem Fideszes barátom, akivel nem lehetett 2002 után szóba állni, szószerint geci hazaárulónak nevezett, egyszerűen nem lehetett vele értelmesen beszélni, míg az Mszp-s ismerőssel bármikor bármiről lehetett beszélni, még ha nem is értettünk egyet ( sokszor megesett..). Nagyjából ennyi. Sosem szerettem egy bizonyos szemszögből vizsgálni dolgokat, ezért nem tudok veletek egyetérteni. Veled lehet beszélni, ami jó dolog, de nézd meg diego-t ( nem bántani akarom ), egyszerűen nem is veszi észre hogy van véleményem ami a sajátom, mellesleg sérteget. Ő pont a volt haveromra emlékeztet.... Amúgy sajnálom hogy a háttérbe tolták a Pokornit, meg a Rogánt. Ők megújíthatták volna a Fideszt, lehet hogy egyel több szavazójuk lenne...
törölt felh. 2009.03.02. 13:22:16 / # 232423
Na megjött a másik humanista inqlight.Gondolom legszivesebben ő is ciánkapszulázná az ellenzéket, mint a lop stop bajnok...

sdsd 2009.03.02. 13:17:10 / # 232422
Hali. Ne küzdj velük nincs értelme. Hidd el.
sdsd 2009.03.02. 13:14:08 / # 232421
te fadarab mi közöm a haverodhoz?????
sdsd 2009.03.02. 13:11:08 / # 232420
te népmüvészeti agyagedény!!!!!!!! ki ajánlott kötelet a másik oldalnak???
Oldalszám: 1785