Hozzászólások száma: 35696
Ugrás a hírhez Oldalszám: 1785
Témakörök > Droszt Híradó > Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
málna 2009.03.17. 11:26:41 / # 232843
Akkor mondhatjuk a Borókai Gábor ex-fidesz-kormányszóvivőre,hogy kurva?Mert ezek szerint az..Újságírói- médiaszakon és politológia szakon szerzett diplomát.Jó pénzért bármit... Te biztos visszautasítanál egy nettó félmillás fizut és számla nélküli költségtéritést szolgálati verdával,mert az elveiddel ellenkezik.Ugyan mááár!Legalább minket ne nézz hülyének!
málna 2009.03.17. 11:14:32 / # 232842
...agymosott panelprolik... Ez szép.Te hol laksz?Trendi lakóparkban?A rózsadombon?Netán önkormányzati szükséglakásban? Csak a panelosok a balosok?Most már lakóhely szerint is lehet politikai hovatartozást beazonosítani?Ne bassssz.Nem tudtam. Istenem!Kérlek add,hogy diego gyermeked agyában gyújjon világosság,legyen megértő embertársaival,ha már kereszténynek született,és a bibliában meg van írva!Add,hogy ne gyűlöljön,hiszen ettől ezrével hullanak az agysejtjei. Mindenkinek vannak gyenge pontjai..Mi megértünk téged diego.Nincs semmi baj.Minden rendben lesz.Nyerni fogtok,ne izgulj már.:)
törölt felh. 2009.03.17. 10:28:15 / # 232840
Esment megelőlegezted a saját leendő véleményemet.Lehet, hogy a nicked telefonos gyógyító sámánunkat rejti? Gyurcsok Józsi bá. A hitelesség is??? A hazugságokat kiigazítani nem itt kell. Néhány szinttel feljebb!!! Itt véleménykülönbség van , ott meg szintkülönbség. Még szerencse, hogy a fizika még az EMBEREK pártján van. Az szerint, még minden lefelé zuhan. Van, aki látszatra nem, de hidd el, előbb utóbb az is.Csak nem mindegy mit ránt magával!!! A gyűlöletet pedig a nyilvánvaló hazugságok gerjesztik, és a szinte tehetetlen düh. Ennyi nyilvánvaló bukta után, már minden ( a törzsfejlődésben a gerincesek osztályába tartozó)egyed rég elköszönt , vagy menekült volna. Nálunk gerjeszt. Vegyük fel trafónak.:))) A "megvetendő egyed" mint nő, nekem kifejezetten tetszett. Kis hibája volt, hogy "prosti" lett. Jó pénzért bármit. De , hogy most már ugyanúgy kigülüzi a szemét az igazához, mint a "képviseltjei", az már szánalmas.Mint hordágy ági míg a molnárt védte. Oszt miniszter lett. Aztán 1 gurigáér szarafara turista.És ez tette az egészseggügyet. Ja. Tönkre. Bernike milyen miniszter lesz.Mit lehet még szétb.szni, a bagázsukon kívül?
Neduddgi 2009.03.17. 07:56:11 / # 232836
Már megint összevissza beszélsz. Itt sdsd-n kívül senki nem tapsolt! Én személy szerint soha szóba nem hoztam a kormányt, soha egy jó szót nem szóltam róla, egyszer nem dícsértem, vagy értettem vele egyet. Veletek vitázunk, veletek is leginkább a stíluson. A hazugságokat szoktuk kiigazítani,és a gyűlölet hangját szeretnénk csillapítani. Példáúl, amikor egy fiatal alkalmazottról, aki fizetésért a munkáját végzi, egy olyan mondat hangzik el, hogy: "Megvetendő egyed". És ezt fogjuk tenni, amikor majd a következő kormányt szidjátok hasonló hangnemben:-) És persze mi is dolgozunk, adózunk, becsületesen élünk, stb.
Neduddgi 2009.03.17. 07:48:45 / # 232835
Nem a nevében nyilatkoztam, hanem tőle idéztem Nem mindegy:-) Ismét bebizonyosodott, hogy értelmetlen veletek beszélgetni, mert egy röpke kétmondatos írás megértése is nehézségekbe ütközik:-( Atta! Mi is csak összehasonlítunk Orbánnal. Hisz ő az alternatíva. Nem? A különbség csak az, hogy mi őt sem találjuk bíztatóbbnak:-) Persze nem is tudom miért beszélek többesszámban? Okosabb, ha csak a magam nevében nyilatkozok, hisz mi, nem egyet gondolunk, nem vezényszóra álmodunk:-) Az itt megnyilatkozó, "nem jobboldaliak" világnézete, értékrendje, véleménye, igen messze áll egymástól. Csak onnan a széléről tűnik egyformának:-)
törölt felh. 2009.03.17. 07:48:43 / # 232834
Ez a baloldal fegyvere. Minden ,és mindenki szélsőséges, ha nem az ő ritmusukban tapsol. Még saját berkeken belül is!!! Pedig lehet, hogy nekik nincs ritmusérzékük??? Az szélsőség, ha valaki dolgozik, adózik,-nem is keveset-, becsületesen él,-ellentétben...kal- ezért kilopják a szemét, hülyének nézik nemzeti szinten, és lejáratják mint Magyart nemzetközi szinten, mindezt egy "ember"-?boldogságáért.

törölt felh. 2009.03.17. 07:35:40 / # 232833
Most meg Bao nevében nyilatkozol. Sajátod nincs, vagy már Te is unod???:-)))
törölt felh. 2009.03.17. 07:32:00 / # 232832
Bízz benne , hogy legalább kettőt büntetlenül magadnál tarthatsz. Bár, ha egy csinos rendőrlány motozna... Csak magával ne vigye bűnjelnek, mert otthon a raktáros nagyon precíz.:-)))
törölt felh. 2009.03.17. 02:44:10 / # 232831
A hétvége történései után,ha buda-pest taxis vagy, a felirattal valószinü iritálod a rendőr elvtársakat.És nagyon vigyázni kell a tojás vásárlásal is a mai rezsim alatt.
mew 2009.03.17. 02:14:28 / # 232830
ELNÉZÉST! Én törvénytisztelő vagyok, elnézést kérek, és a rendőrelvtársaktól tartok- egy kérdésem lenne: Kimehetek-e felmatricázott autókával a közterületre anélkül, hogy lecsuknának, nehogy mán a kocsikán lévő feliratot az Uraságok magukra ércsék! Könnygázas József Attila uccát kívánva erőt egészséget.

Bao 2009.03.16. 23:34:29 / # 232829

törölt felh. 2009.03.16. 23:03:06 / # 232828
Megint összemosol. Senki nem éltette itt viktort,max összehasonlitási alapnak használta(nem őt,hanem a kormányzati idejét) ezekkel szemben. Tőletek jön folyton hogy orbánorbánorbán. Akkor merről jön a gyűlölet?

törölt felh. 2009.03.16. 22:40:01 / # 232827
Te honnan tudod,hogy két év mulva mit fogunk csinálni?Jövőbe látó vagy?Egyébként 98 és 2002 között nem gyülöltem a fideszt.Sőt, azt láttam,hogy valami legalább elkezdödött az országban.És meg fogsz lepődni,még rájuk is szavaztam 2002-ben,mert elégedett voltam velük.De sajnos az agymosott panelprolik és a kilóra megvett cigányok többen voltak...
málna 2009.03.16. 21:21:35 / # 232826
...megvetendő lény. Ez egy munka.Egy állás.Akárcsak a tied.A pénzért csinálja,ez a dolga.Akárcsak neked. Talán téged is meg kéne vetni?
Neduddgi 2009.03.16. 21:18:05 / # 232838
Nem mondok én meg neked semmit. Csak egy pár ilyet már átéltünk az elmúlt huszon év alatt! Mdf, Kisgazdapárt, Miép, Fidesz, jobbik, A sor nem teljes, és a folytatást, még nem látjuk. Szép lassan mind "hazaárulóvá" vált, válik, a gyűlölködő szélsőjobbnak. Képtelenek elég aljasnak lenni ahhoz, hogy kielégítsék a gyűlöletvágyatokat.
Neduddgi 2009.03.16. 21:12:10 / # 232825
Idéztem Baótól, bocs!:-) Csak hogy tudd, ő már előre gyűlöli őket:-(
málna 2009.03.16. 21:03:56 / # 232824
Lauder,utána Grün bácsikám beavatott az üzlet mélyébe..Sarki zöldséges bolt után kertészeti nagykert nyitottam,de előtte még vettem egy vegyészeti technikusi érettségit is.(Kérdezd Attust,mennyi igaz ebből) Te sem lennél rossz gyerek,ha kicsit mások lennének a nézeteid.:) A taxi témát pedig köszönöm... :)
wanderer 2009.03.16. 20:52:06 / # 232822
Bocsánatot kérek a pontatlanságomért. Tehát mi az, ami idegesít? Szeretnélek megérteni.
törölt felh. 2009.03.16. 20:38:57 / # 232821
Ja most már zsidesz.Az előbb még fidesz.Olyan vagy mint a "főnököd" te töketlen bábu. Két egyforma mondatotok nincs. Amúgy ne mond meg nekem, hogy mikor hogy érezzem magam, mert ezt szeretném én eldönteni helyettetek, és főleg nélkületek.
Bao 2009.03.16. 20:36:58 / # 232820
Te nem értesz minket. Mi nem elvtelen emberek vagyunk mint te. Még ha jól is csinálná kormányod ,akkor is fenntartásunk lenne velük szemben. Ők a komcsi utódpárt,iszonyú bűnökkel a magyarság ellen. Nem kéne összemosni a fidesszel őket.
Oldalszám: 1785