Hozzászólások száma: 35696
Ugrás a hírhez Oldalszám: 1785
Témakörök > Droszt Híradó > Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Neduddgi 2009.03.18. 09:13:11 / # 232907
Mindig minden járandóság jogos. Mindenről szar lemondani, ami eddig járt. Mindig szeretnénk sokkal többet kapni mint amennyi van, amennyit tegnap kaptunk. Normális emberi reakciók. Csak akkor ne kérjük számon, hogy miért nem tették rendbe a gazdaságot. Majd a Viktor megcsinálja. Kíváncsian várom, ahogy majd győzködtök arról, miért is van szükság a megszorításokra. Persze tudom, mert a gyurcsányi elqúrta. És ezzel mindig mindent meg lehet magyarázni:-) Viktornak tényleg könyebb lesz. Benneteket kötélen rángat, mi meg nem fogunk kockakővel dobálózni, ezt megígérem. A lényeg, hogy egyszer valaki csinálja már meg!
bebe 2009.03.18. 08:50:13 / # 232906
Ha neked az értelmi fogyatékos,akkor jó...Ezek szerint,ha te fizetsz valamiért/TB járulék/,még egyszer ki szeretnéd fizetni ha rászorulsz/vizitdíj/Mikor napról-napra élünk simán kitolod a gyerek tandíját.Nem tudok veled vitázni,így ismeretlenül irigyellek./mielőtt jössz a játékgéppel:napi 10-12 órát dolgozok,heti 6 napot,no cigi,még egy sört sem iszok,no szerencsejáték,vagy egyébb drága hobbi, esetleg annyi,hogy támogatom a feleségem és saját szüleinket/
Neduddgi 2009.03.18. 08:13:22 / # 232905
Mindig újra rádöbbenek, hogy ezen a szellemi szinvonalon tökéletesen értelmetlen vitatkozni:-( Olvasd el mit írtál, aztán gondold át még párszor:-) Az én írásaim nem szavazatszámokról szóltak, hanem népszerűségről. Megszavaztak valamit, aztán rémülten visszavonták, mert diégó itt a lapon hirtelenhalállal kimúlt, és ha ez nagy számban fordul elő, kihal a lakosság:-) Hülyék voltak. Ez egyértelmű. Habár mondjuk, az értelmifogytékos népszavazásdömping ellen nehéz lett volna mit tenni:-(
bebe 2009.03.18. 08:02:34 / # 232904
Miért beszélsz baromságokat?!!!!Azt szavaztok meg amit akartok a törvénymódosítások kivételével!A több mint 50% neked csak az alkoholba jelent valamit?Ez a Ti bajotok azorbánfideszorbánfidesz.
málna 2009.03.18. 08:00:46 / # 232903
Diegonak szeretettel! Tessék a válaszom... 1.Nekem sem jó,hogy egyre szarabb minden,nem vagyok mazó! 2.300 milliárd a kasszában..Te láttad?Ha így is volt,azzal sikerült spórolni,hogy szociális és infrastruktúrális kiadásokra nem költöttek egy vasat sem! 3.Euró bevezetés...Az hogy lehet?Orbán úr végig ellenezte az EU-hoz való globalizációs csatlakozást(igaza volt!)...Miről beszélsz jóember??? 4.A lecsúszás és a gazdasági mutatók IGAZAK,mondom IGAZAK,felesleges lenne szépíteni!!! 5.Én nem ragaszkodok Feri bácsihoz,jobbat mondok,Ildikó néni nagyobb gondot jelent,de Viktorkához sem ragaszkodnék! 5.Dehogy akarlak maggyőzni az igazamról,nem vagyok kommunista!Ellenben veled,aki váltig állítja a saját igazát el nem fogadva mások véleményét,mert az ellenség és hülyéket beszél!És most merülj vissza a történelem mélységébe,talán önmagadba is egy kicsit,hogy lásd,te sem viselkedsz másképp,mint annak idején a vaskalapos elvtársak!KOMCSI VAGY!NEM IS KICSIT!
Neduddgi 2009.03.18. 07:19:32 / # 232902
Látod, milyen nagyon sötét vagy? Hogy lenne pártlap, ha egyszer a párt elnökéről ilyeneket ír? :-) Ilyen függelemsértésért, a nemzet főszerkesztője, már rég repült volna! Sőt, gyaníthatóan lelkes aktivisták már a házát is felgyújtották volna azóta. Tudom, hogy félelmetes az önálló sajtó, mert néha elszabadul, és igazat ír a főnökről, de hidd el, szivesebben olvassuk ezt, mint ahol csak dícsérik a saját oldalukat. A népszabó, néha irdatlan pofonokat tud kiosztani, mint a példa mutatja:-) Ez adja a hitelességét. Amiről, te azt sem tudod, hogy milyen! :-)
Bao 2009.03.18. 06:40:26 / # 232901
? :)
törölt felh. 2009.03.18. 00:34:28 / # 232900
Légyszi linkeld már be ezt a mai népszabi cikket málnaironsdsd-k nek.kösz.
törölt felh. 2009.03.18. 00:31:33 / # 232899
Látod mennyire hiteltelen vagy.Azt sem vagy képes beismerni,hogy a népszabi pártlap.Azért mert ők is érzik,hogy gy.f.,az mszp,és az ország a vesztébe rohan,még pártlap marad.Te meg magyar nemzetezel,obánozol , félre beszélsz, és másra mutogatsz.Olvasd el mégegyszer inkább a cikket.Tanulságos,ha már"ti"is ezt modjátok...
Bao 2009.03.18. 00:19:49 / # 232898
Nem gondolod,hogy nekünk kéne mégis háborogni,hogy visszajöttetek 94'ben? Gondolkodj már el nedu! :) Na jó éjt,látom szép az idő,ideális a melóra! :)

Neduddgi 2009.03.18. 00:18:30 / # 232897
Veled már régen nem vitázom:-) Bocs, hogy vettem a fáradtságot, és válaszoltam:-) Csak szerettem volna rámutatni, hogy a jelenlegi helyzetnek ti vagytok az okozói. Ezzel amit itt, és más fórumokon műveltek. A hatalom nem tehet bármit. A hatalom fél tőletek. A hatalom rettegi a népszeűtlenséget. Szeretne megfelelni mindenkinek. A gyenge hatalom ebben hibázik. Az erős hatalom tudja, hogy ez lehetetlen, épp ezért nem is törekszik rá. Ebben jobb Orbán Viktor! Mert én elismerem az erényeit. Ha ő valamit meg akar csinálni, akkor nem érdekli ki mit mond, megcsinálja. Reméljük, jövőre komolyan nekivág, és kihúzza az országot a hajánál fogva a vízből. Én veletek ellentétben drukkolni fogok neki, hogy sikerüljön minnél hamarabb. De az érdekelne, mire alapozva nevezed pártlapnak a Népszabót, egy ilyen cikk után?:-))) (amit természetesen olvastam, és sajnos sok igazság van benne) Majd ha a magyarnemzet közöl ilyen cikket megasságos Orbán Viktorról, akkor szólj légyszives:-)
Bao 2009.03.18. 00:18:24 / # 232896
Ja bocsi.... Az igazság nagyon fáj nektek!
törölt felh. 2009.03.18. 00:16:23 / # 232895
Én már csak röhögök rajtuk.Ez olyan ,mint amikor a hóhért akasztják...Ha már a népszabiban is megmondják nekik a frankót, elég sz@r ügy lehet ,a volt párttitkároknak és munkásőröknek...
törölt felh. 2009.03.18. 00:11:00 / # 232894
"agymosodáitok"DDDDDDDD,olvasgass csak bátran...Népszabi online mai szám.Várom,hogy ők is fasiszták lesznek-e vagy most eltünsz napokra?
törölt felh. 2009.03.18. 00:07:35 / # 232893
Hát megint sikerült egy jót orbánoznod való igaz.Tényleg csak ennyire fussa tőletek??Ez már kevés lesz.Persze azzal ne is törödj,hogy 7éve az mszp azt csinál amit akar.Ne is zavarjon az az"apróság"hogy ,ők kormányoznak,náluk van a többség!!De valjuk meg elqrták!Egyébként ajánlok neked a pártlapból egy jó cikket.(népszabadság online)galló béla és gábor péter jegyzi.:gyurcsány maradjon...?menjen...?, a cime.Kötelező olvasmány nektek a józanodáshoz vezető úthoz...
Neduddgi 2009.03.18. 00:07:06 / # 232890
Népírtás:-) Itt a vége, bocs!:-) Innentől kezdve már megint nincs miről beszélgetnünk. Amíg nem érted, hogy bizonyos szint alá ne menj le, addig mindig magadra fogsz maradni. Jó sörözést:-)
Neduddgi 2009.03.18. 00:03:48 / # 232889
Ó ezt te is tudhatnád. Igaz, ahhoz nézned, és olvasnod kellett volna más médiát is mint az agymosodáitok:-) Annyiszor annyi helyen lettek elmondva, ezer variációban, hátha a birka nép megérti. De reménytelen volt, mert a nagyon nagyon hazafi ellenzéknek az volt az érdeke, hogy tönkremenjen az ország:-( Sikerült. Mindannyian isszuk a levét. Haszna csak Orbán Viktornak, és barátainak lesz belőle. Nektek sajnos nem fog jutni:-(
Bao 2009.03.18. 00:02:31 / # 232888
http://video.google.com/videoplay?docid=-2042748610088709917
Bao 2009.03.18. 00:01:58 / # 232887
A népirtás az neked nagy reform,kell a hely a betelepülőknek! Megnézted a Posta Imrés bp tv ben lezajlott beszélgetést? Azt magyarázgasd!

Bao 2009.03.17. 23:58:39 / # 232886
Meséljél már egy kicsit,hogy mit értesz reformon? :)))
Oldalszám: 1785