Hozzászólások száma: 35696
Ugrás a hírhez Oldalszám: 1785
Témakörök > Droszt Híradó > Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Bao 2009.04.08. 13:20:51 / # 233722
Én inkább rólad gondolom ezt,megint előmerészkedtél az elképesztő nézeteiddel. :)
Neduddgi 2009.04.08. 13:18:35 / # 233721
Látom unatkozol. Próbálkozol, hátha valaki leáll veled játszani:-)
Bao 2009.04.08. 13:12:40 / # 233720
Szánalmas elmebeteg vagy. :)
málna 2009.04.08. 13:12:15 / # 233719
Köszi. :)
iron 2009.04.08. 13:11:20 / # 233718
és ezért keresed a megnyugvást a "kopaszok" közt? :)))
Bao 2009.04.08. 13:09:39 / # 233717
Felocsúdtál az internacionálé okozta kábulatból gazember? :)
iron 2009.04.08. 13:09:21 / # 233716
tisztelem a türelmedet ( :-D) és a rálátásodat!
Neduddgi 2009.04.08. 13:07:43 / # 233715
Szerinted érdekli, hogy a lázálma minden józan érvnek ellentmond? Szüksége van rá. Kell valakit gyűlölni. Imádnak rettegni:-(
Bao 2009.04.08. 13:06:56 / # 233714
Az lehet,hogy eltértünk az alaptémától,de sajna minden ide vezethető vissza. A palesztínok túlszaporodják őket "ott". Épeszű nem akar ott maradni,leszámítva néhány fanatikust. 20 év múlva el tudod képzelni mi lesz? Számítsd még hozzá az éghajlatváltozást is. Akkor nézzük meg,hogy nálunk mi van. A magyar fogy. A kisebbség nő. Minden rendelkezés a mellett van,hogy a magyar ne szaporodjon. Mindenkinek kedveznek csak nem a többségi magyaroknak. Összeuszítanak minket a kisebbséggel. 20 év múlva az enyhe számítások szerint lesz itt 7 millió lakos,a fele magyar a fele kisebbség. És a legfőbb,hogy nincs ellenállás,illetve aki ellenállni próbál,azt rasszistának,antiszemitának állítják be.. Te elfogult vagy egy kicsit pedig mint mondtam nem kéne!
málna 2009.04.08. 12:45:41 / # 233712
Nekem nem kell hinned..Ha olvastad a Bibliát,vagy láttad a Passiót,tudhatod,hogy a szentföldet nem hagyják el!Nem véletlenül hívják így.De ha te másképp gondolod,ám legyen. Idejönnek.És minek?Mi van nálunk,ami nekik nincs?Mi a motiváció?Az arabok hiánya?Van helyette más...Talán a geotermikus gazdagságunkért kebeleznek be?Vagy a földrajzi helyzetünkért?Hisz itt a környezetünkben mindenki utálja őket..De ha te nem így gondolod,ám legyen! Gondolkozok.Csak másképp látom.Nem baj,ugye? Egy kissé elkanyarodtunk a témától,gazdasági és politikai téren..Egy olyan dologba mentünk bele,amit nem kívánok tovább kommentálni.Olvasok én is rémhíres íméleket,hallottam már ennél faramucibb dolgokat is,de én nem hiszem,hogy ezeknek valóságalapot kéne adni.Ez csak egy tanács tőlem,ha nem akarod,nem kell megfogadnod. Szép napot!
Bao 2009.04.08. 10:46:06 / # 233711
Nézd,ez már túlnőtt az összeesküvés elméleten sokak szemében. Gondolkozz!!! Ideális célpont vagyunk nekik! Te is magyar vagy a vallásod más kérdés. Nem fogja érdekelni őket,hogy neked is az a vallásod..
Bao 2009.04.08. 10:44:00 / # 233710
Ha már régóta írod,akkor elküldés előtt mentsd el.
málna 2009.04.08. 10:20:38 / # 233709
Amíg csak összeesküvés-elméletekkel és alvászavaró képtelenségekkel tömik az emberek fejét,és ez ami őket foglalkoztatja,addig tényleg nem várok sokat ettő az országtól.Mi jön még?Szientológia?A leigázó-betelepülő zsidók után a földönkívüli Xanu és hűséges Tom Cruise barátja?Ugyan... Ez a baj velünk.Megeszünk mindent(már aki),amit elénk raknak!Egy nap ugyanolyan buta és harácsoló nemzetté válunk,mint az amerikai...A kezdeti lépések már tíz éve tartanak!
málna 2009.04.08. 10:09:18 / # 233708
Azért írok részletekben,nehogy kidobjon ez a ... :) Egy egységes gondolkodáshoz szükséges egy vagy több olyan ember,akit meg kell hallgatni.Azokra,akik már eljátszották a renoméjukat,nem szabad időt pazarolni.Nálunk ez pont fordítva működik!Azokra figyelünk,akikre nem kéne,és arra nem,akire talán jó lenne.Ez kicsiben is igaz,pont a taxisokra...Nézd meg,hány olyan kolléga fikázza teljes mellszélességgel egy taxisbarát kezdeményezést!Talán a génekben még mindig a hatalmi fölénnyel bíró emberek felé húznak többen..Talán ezért nem lesz összetartás,és felemelkedés.Talán ez van megírva ennek az országnak. Lehet,hogy azt hiszed rólam,én borúlátó és pesszimista ember vagyok.Ezek a jelzők csak a környezetemre érhetők,a saját életemre nem,mert-vagy így,vagy úgy-de megpróbálok tenni ellene valamit.Nem hinném,hogy ezzel bárkinek is ártanék,még ha más is a politikai-vallási nézetem,mint a tied.Én elfogadlak már olyannak,amilyen valójában vagy.Bár nem tagadom,volt idő,amikor csak azért húztalak egy-egy témával,hogy megértsem vagy éppen jobb belátásra motiváljam a véleményed.De rájöttem,ez inkább rád jellemző,a saját képedre formálni a világot,ez a szimpatikussabb számodra.Én inkább nem így teszek,ha megengeded.. Köszönöm,hogy végig olvastál! :)
Bao 2009.04.08. 09:53:27 / # 233707
Gondolj a múltkori bptv-s beszélgetésre! Egyre jobban beigazolódni látszik minden szó...
málna 2009.04.08. 09:48:57 / # 233706
Lehet itt kettős állampolgárság,vagy liberális szocializmus,egyik sem segít az országon!A hatalom megszerzése és ahhoz ragaszkodása más balkáni országokban is jellemző.Mi is ehhez tartozunk,még ha szépíteni szeretnénk is,nem fog menni.Nincs egység,nincs konszenzus,megy a mutyizás és a hatalomért való küzdés.A szenvedő alanyai az adófizetők és a nyugdíjasok.Majd amikor már két generáció is végignézte a kimerítő csatározásokat és végkimerülésben,idő előtt kihal,újra kezdődik minden! Én egy percig nem fogom sajnálni,hogy ha el kell innen mennem!Ez még mindig a balkán,és az is marad!Legyen Orbán,Gyurcsány,Dávid vagy éppen Bajnai hatalmi kormányzás,mindig az önös érdek lesz a számottevő! Elkeseredett,megviselt és türelmetlen nép a mienk.Talán épp ezért,a mindennapi keserűség végett képtelen felelősen gondolkodni.Pedig a felzárkózáshoz ez kell elsősorban!Nem elég az EU-hoz globalizálni,kopírozni a nyugati jólétet,eladósodni,újjal mutogatni a másikra.Fel is kell nőni a feladathoz,ez nem egy terepasztal legóemberekkel és játékokkal,hanem egy ország,egy nemzet,egy gazdaság.Nem játék!
málna 2009.04.08. 09:25:13 / # 233704
Gyorsan tudnám jellemezni,miért kerültünk idáig. Orbánnak teljesen igaza volt,hogy a ciklusa alatt a segélyeket,a kisebbség taníttatását,és más egyéb szociális juttatásokat kemény szabályokhoz kötötte.Még a BTK-t is szigorította.Ez is jó volt.Bár át lehet esni a ló túloldalára...(Ajánlott könyv:1984,vagy a "V")Aztán jött a liberális gondolkodás,és magával rántotta a gazdaságot is..Megelőlegezett szocpol,nem kell iskolalátogatási papír,nem muszály dolgozni ha jön a segély,stb..A könnyű hitelfelvétel végett,az ország kétharmada eladósodik.Elkezdődik a vákuum! Az állam egyik zsebe mindig lyukas,és az is marad.Ez a szociális zseb.A másikat pedig megtömeti az adófizetőkkel.De mi van akkor,amikor kiürül a szoczseb és már az adózseb tartalma is kevés a szint helyreállításához..?Hitelt kell felvenni,megszorítani,és újabb adóterhet kell kitalálni! Ezért tartunk itt.És ezért nem áll helyre a szint.Ha beakarjuk foltozni a lyukat,ahhoz gondolkozni kell egységesen(!),de erre a magyar képtelen!Tehát Hölgyeim és Uraim,az ország ebbe fog beledögleni!
málna 2009.04.08. 09:02:57 / # 233703
Látod?Pont erről írtam..Én teszek rá nagy ívben,hogy mi tetszik neked.Ti állandóan el akartok valakit számoltatni a véleményével.Ez egy kissé felsőbbrendű viselkedés mód,csak azt nem értem mire.. Pontosan tudom,mire értetted.És azt is,hogy miért nem mész bele a részletekbe.És azt is tudom,hogy akik egy rétegben egymás mellett dolgoznak,de politikailag utálják egymást,egyik sem fog segíteni a másiknak.Ezért tartunk itt,ahol tartunk.Magyarok és taxisok egyaránt. (jobbos és balos is hibás!) Egymásnak esni,vért hányni,leköpni a másikat.Ez jellemzi a megosztott társadalmunkat.De közben lopni,csalni,plazma tévét venni,autókat fenntartani,trendi lakóparkba költözni,és agyatlan emberek módjára providentes hitelbe úsztatni magát...azt aztán tud a magyar!Erre van esze!Na én ezért nem kérek ebből a tortából..Szeleteljen aki akar! Lehet,hogy nem hazafias gondolkodás,de hülye azért nem vagyok!Majd ti biztos megoldjátok! :)
iron 2009.04.08. 07:29:33 / # 233702
Igen!! és készülők a jövőre... megvettem a best of Orbán könyvet és azt is kell olvasgatni, Tisztelt Hölgyeim és Uraim, kedves Barátaim...
iron 2009.04.08. 07:25:38 / # 233701
örülők , hogy hiányoztam. :)
Oldalszám: 1785