Hozzászólások száma: 35696
Ugrás a hírhez Oldalszám: 1785
Témakörök > Droszt Híradó > Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
coffos 2009.04.15. 12:03:37 / # 233924
Már nem emlékszem, ez is rég volt...egy könyvben olvastam róla, Petőcz vagy Kende, tényleg nem emlékszem, de anno a munkahelyemen is szóbeszéd volt ( tudod ami megszűnt )
törölt felh. 2009.04.15. 12:01:10 / # 233923
A kálvin téren,a körtéren,a keletinél, a gellért téren stb., gyakorlatilag háborus állapotok vannak.A szabadság-hidat sem birják befejezni pénzhiány miatt.De azért elkezdik a margit-hidat is felújítani.Demszkáj miközben,hogy tönkre vágta budapestet,még neki áll feljebb.De coffosironnedu szerü alakokban, még talál támogatót a rombolásban mint láthatjuk.Máshol ezért amit budapesttel tett, már rég karóba húzták volna...
coffos 2009.04.15. 11:58:36 / # 233922
Erre gondoltam...én is kávéskanállal furatnám ki a metróalagutat Demszkyvel, de az idegbaj kerülget amikor valaki azért "hazafi" mert tojást dobál, meg legutóbb a Hősök terén " aki nem jön el az nem Magyar", meg az ilyen baromságok. Igen én Magyar vagyok ( pedig nem mentem el a Hősök terére ), de most közlöm hogy sosem fogok tojást, utcakövet, libát, molotovkoktélt...stb. dobálgatni, nem fogom más autóját, kukáját felgyújtani, nem fogok kifosztani egy közintézményt sem, nem fogok vitatkozni a rendőrrel, nem fogok politikust, máskéntgondolkodót leköpni ( bunkóság ), kifütyülni, anyjába küldeni ( ez is bunkóság )....de azért még ettől lehetek Magyar ugye ??
törölt felh. 2009.04.15. 11:53:50 / # 233921
Dehogynem reagáltam. szivesen olvasnék erről a 100ezer ft-os részvényről.Lécci valami forrást. Nem sokat tudok a hidról,csak azt hogy lebontják a vállakozók ha nem fizetnek.Helyes,támogatom. Aki pedig felelős ezért a disznóságér,azt biróság elé.Akármilyen szinü. És rendkivül jó válságkezelő lehet kordonka,ha azt nyilatkozza hogy nem értett hozzá. Malévban is ngyon szakértett.Csak 1,2 milliárd folyt el tanácsadásra(itt mennyi fog?) Amúgy biztos igazad lehet,és ártatlan.Talán ezért szeretik annyira debrecen környékén.
turul 2009.04.15. 11:53:44 / # 233920
Gárda-bravúr: rátaláltak a Turul-tolvajokra - nem eszkimók Beszámoló a Magyar Gárda Turulmadár keresésére indított csoportjáról. A lusta és korrupt sündőrök helyett a Gárda bukkant rá a Turul-tolvajokra, akik - vajon kit lep ez meg ma Magyarországon - cigányok. Adjon az Isten! Szebb jövőt!

törölt felh. 2009.04.15. 11:49:29 / # 233919
Titeket nem fog bántani senki ne aggodj(mégha ezt is kell tenned pártutasításra)).Csak szimplán senkik lesztek politikai nézeteitekkel,habár most is azok vagytok már.Lassan gombostünyi támogatottsággal.Ellenben akikért még rajongtok,azokat remélem elszámoltatják,és megkérdezik tőlük,hogy hová tették a lopott 1000 milliárdokat.És szép lassan czushlag-hunwald-kulcsár után ,rájuk rohad a müanyag lakat.
törölt felh. 2009.04.15. 11:44:52 / # 233918
Diego után szabadon: "Most olvasom az indexen,hogy a Bamco már vinné haza a 4-es metró furópajzsait,mert felbontják a szerződést.Ezt is jól megcsinálta az mszp-szdsz-es városvezetés.Az egész város szétb@szva és most igy is marad..." Nem is akartak ezek metrót,legfeljebb egy ócska főldalatti villamost. Bár most hallottam,hogy a kivályt lyukat az illegitim qrmány kisajátítja és a gödör után ez lesz európa legnagyobb óvóhelye. Még valami:Mit tudtok a Ferencz József hídról? El is készűlt,meg nem is? A Margit híd mikor szakad le?Tudja valaki?
coffos 2009.04.15. 11:43:02 / # 233916
Ja, és mielőtt azt kérdezné valaki miért védem ? Nem védem én, "védje meg a nőtanács", csak attól igen rossz kedvem lesz ha belegondolok hogy milyen fél-, ill. álinformációkkal etetik az emberek egy részét ( aki állítólag az Új Többség ), akik ezeket áhitattal hallgatják és elhiszik, és ezek szavazatán fog múlni ey ország jövője.

törölt felh. 2009.04.15. 11:35:39 / # 233915
tojással dobálták meg Demszkyt Tojásokkal várták Demszky Gábor főpolgármestert kedden délelőtt a Markó utcában, ahová egy bírósági tárgyalásra ment a Budapest főtolvaja. Demszky Gábor újabb ruhadarabjával bővülhet a Budapesti Történeti Múzeum gyűjteménye. Budapest főpolgármesterét ezúttal nem politikai rendezvényen dobálták meg tojással, mint 2008. március 15-én, hanem a Pesti Központi Kerületi Bíróság épülete előtt, ahová egy magánvádas eljárásban idézték be. Több találat is érte. A bíróságra érkező Demszkyt egy ismeretlen fiatalember várta tojásokkal a bejáratnál. Az SZDSZ-es politikust testőrök is kísérték, akik igyekeztek az épületbe menekíteni a főpolgármestert. A dobáló hazafit a rendőrök előállították, tette a Btk. szigorítása óta közvádas bűncselekménynek minősül. Demszky elzavarta a hírTV riporterét A főpolgármester nem kívánt nyilatkozni a hírTV-nek. Riporterünket indulatosan küldte el, miután a dobálásról kérdezte. Közölte: feljelentést fog tenni ellene, mert túl közel állt hozzá miközben telefonált és ezzel megsértette a magántitkot. (Hír tv nyomán) http://www.youtube.com/watch?v=VlJNZNtw28U

coffos 2009.04.15. 11:33:46 / # 233914
Meg nem mondom Neked...üsd be a Google-ba azt hogy Hajdú BÉT, feldob párezer lehetőséget, én ezek közül is sokat elolvastam ( széljárástól függetlenül ), ott írnak a Raiffeisenről. De ha tényleg az OTP, az rosszabb, mert akkor oda ment a pénz....Csányi nem jobbra húz egy kicsit ? Amúgy beszélgetünk, nem bíróságon vagyunk. Ezen a fórumon elhangzanak olyan kijelentések hogy a hajam égnek áll tőlük, mégsem kérsz forrást annak bizonyítására. Viszont elolvastam a linked, és megnyugodtam egy kicsit. Engem igazol sok mindenben. Nézzük. Amikor a HB már nagyon szarban volt, 25 mrd adóssággal, akkor beszállt a Wallis, és két év alatt rendbetette a céget ( ez már a Bajnai éra ), visszafizették a hiteleket, és levitték az adósságállományt 5 mrd-ra ( talán értett a válságkezeléshez...).Aztán jöttek a kedvezőtlen piaci hírek a madárinfluenza és tsai, illetve az államnak ( még a Fidesz )sem tetszett a kokurencia, ( a HB piaci ellenfeleit jelentő veszteséges állami cégekbe öntötte a Mezőg. Min. az adófizetői milliárdokat, a magáncéget meg magára hagyta a libatenyésztőkkel együtt )...és az lett a vége hogy csőd...a befektető ( a Wallison keresztül szted az OTP ) meg kivette amit még ki lehetett venni...az ingatlanvagyont... Ja, a Megyeri hídra nem reagáltál.
törölt felh. 2009.04.15. 11:05:58 / # 233913
szivesen olvasnék erről a 100ezer ft-os részvényről.Lécci valami forrást. Viszont( mégha ez igaz is lenne),ott nem jelöltette magát egyik se miniszterelnöknek. És én úgy tudom,hogy az otp hitelezett,nem az amit megadsz.(honnan szedted ezt pl?) http://www.korrupedia.hu/index.php/Hajd%C3%BA-B%C3%A9t
coffos 2009.04.15. 10:49:28 / # 233912
Hát ezaz ! Senki nem tudja az adatokat, amúgy a Raiffeisen adott pénzt a Wallisnak az ügyletre. 99-ben a Wallis megmentette a Hajdú BÉT-et a csődtől, ergo megmentette a beszállítókat is... 2001-ig működött is a cég, majd eljött a 2002-es év, amikor a baromfitermékek import ára 40 %-al esett, a Wallis 400 millió mínuszban zárt, 2003-ra rosszabb lett a piac, és ezért csukták be a boltot végleg... Tanulság ? Az nincs, legfeljebb annyi hogy a befektető mindíg hozzájut a pénzéhez, lásd itt van hasonló példa a Megyeri híd saga... A Vegyépszer mint tulajdonos szted nem vette ki a vagyont a Ganz Acélból mielőtt felszámolást kezdtek ellene ? Az a pénz hová lett ? Azokkal a beszállítókkal miért nem törődtök ? Mert az nem kellemetlen a kormánynak ? Esetleg a Vegyépszernek igen ? Annak a cégnek akinek a Fidesz kormányzása alatt az állam 100000 ( százezer )Ft-ért adta el a vétójogot biztosító aranyrészvényét ? Utána kapta ezerrel ( közbeszerzés nélkül ) az állami milliárdos megbízásokat ? Ezek is kérdések sok embernek.... Egyébként pont a fent nevezett cég megbízása miatt ( M7 autópálya )vesztettem el akkor az állásomat, érdekes hogy akkor nem képviselte senki a kormány részéről a kis ember érdekeit....
törölt felh. 2009.04.15. 10:27:53 / # 233911
Egyébként azt sem ártana tudni,mennyiért jutott hozzá a hbéthez a wall-is,mert könnyebben kiszámolható lenne az az összeg amit állitólag "elbukott". Igy hamar kiderülne a "befektetőd" szándéka.
törölt felh. 2009.04.15. 10:19:51 / # 233887
Bőgette a motort valaki,azt hallottam. Meg ez a hülye vona magánhadseregnek használja gárdát. Nem csodálom hogy tavaly ketté vált az MG,mert nem igy képzeli ezt mindenki.

törölt felh. 2009.04.15. 10:16:38 / # 233909
Nem,ilyen nem lesz:) Csak "begyüjtjük a kóbor kutyákat és telepekre visszük";) Ez nektek elfogadható demokratikus eljárás,nem?:D
törölt felh. 2009.04.15. 10:14:56 / # 233908
Bocs,de soha nem állitottam hogy gordonka lett volna a wallis tulaja.És ilyet sehol sem olvastam. Arról beszélünk,hogy milyen furfangos eszközökkel semmizte ki a gazdákat,vette el a hbét ingatlanjait,mentette ki a cég kintlévőségeit,a beszállitott állatok árát,stb. Ha nem avatkozik be az állam (magáncég)gazdasági ügyeibe(milyen joga lett volna?),akkor az a bajod,ha bele avatkozik(majd,a reprivatizálásnál)akkor meg az lesz. Furcsa szerzetek vagytok. Egyébiránt 2003-ban a tieid mennyiben segitettek a gazdákon?
coffos 2009.04.15. 09:58:53 / # 233907
Minket meg akik nem azt mondjuk amit Ők, 11 hónap múlva Dunába lőnek, vagy mi lesz ? Vagy kicserélnek minket az Új Magyar Állampolgárokkal és emigrálhatunk Ukrajnába ? :-)))
iron 2009.04.15. 09:46:31 / # 233906
tegnap du. gondoltam Rád. azt mondták a hírekben, hogy egy motoros belehajtott a rendőrökbe....... ez igaz? :)))))
iron 2009.04.15. 09:43:50 / # 233905
te miket olvasol, hogy tájékozott légy?! a sex se megy? a kocsidat is elveszik? Én hallottam a könyvről, de nem vettem a kezembe.... nyugi még 11 hónap és elmúlnak a problémáid.
coffos 2009.04.15. 09:20:38 / # 233904
Bocs, de Te meg elhiszed a Hír TV "objektív" tényfeltáró riportjait ? A tegnapi Magyar Nemzet pl. öt vagy hat pontban leírta hogy hol "tévedett" a Bajnai-Wallis-Hajdú BÉT ügyben...asszem ezt hívják helyreigazításnak. De mint tudjuk, ez is egy kommunikációs technika, híresztelj az ellenfeledről bármit, azt a hívek úgyis elhiszik ( tökmindegy ha az nem igaz, ill. egyoldalú, a lényeg hogy hatásos ), és ha ezen információk már beépültek az agyakba, akkor lehet (esetleg) kiigazítani, az már nem fog érdekelni senkit ( úgy sem verjük nagy dobra, legfeljebb a kötelező minimum az 5. oldal alján egy hat soros mondat...) Ami tény, csak erről mindíg elfelejtenek tájékoztatni a jobboldali médiák : a Hajdú BÉT a piaci folyamatoknak köszönhetően már '99-ben fizetésképtelen volt ( érdekes hogy a Magyar Mezőgazdaság Megmentője, az akkori Fidesz-FKGP kormány nem avatkozott be a tenyésztők érdekében...), ekkor lépett be befektetőként a Wallis, akkor Bajnai még nem is dolgozott a cégnél ( nem hogy tulajdonosa lett volna....ilyen is elhangzott ), amúgy ez a pénz tartotta életben a Hajdú BÉT-et még évekig. Bajnai miután átvette ennek a befektetésnek a menedzselését ( a Wallis megbízásából ) próbálta megoldani a nehéz helyzetet. Mivel ez nem ment, a befektető viszon szerette volna látni a pénzét, és a felszámolás mellett döntött. A Bajnai mint a befektető megbízottja ezt hajtotta végre. Te mit tettél volna ? Mit tett évekig kormányon, évekig ellenzékben a jobbooldal a libatenyésztők érdekében ? Én ezekre a kérdésekre is várok válaszokat....
Oldalszám: 1785