Hozzászólások száma: 35696
Ugrás a hírhez Oldalszám: 1785
Témakörök > Droszt Híradó > Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Bao 2009.04.20. 12:28:28 / # 234160
Gazember! Gondolkozzál már el,hogy kik ezek,milyen módon kerültek hatalomra! Arra építesz,hogy a egy felmérés szerint az emberek már 3 hónapra sem tudnak visszaemlékezni? Méghogy a sajtó,aminek nagyrésze cionista eltúlozza a megszorításokat! Az új vezéred is azt mondta,hogy fájni fog,nagyon és mindenkinek! Magyarázd már el vagy érvelj,úgylátszik az a kedvenc szavad,hogy miért vettek fel az életed értelmei 7 év alatt több hitelt mint kádár 40 év alatt? Nem kéne ezeket elfelejteni! Hányok tőled és protkótól!
törölt felh. 2009.04.20. 12:18:17 / # 234159
Elveszik például a gázártámogatást.Világpiaci áron kapja majd a lakosság a gázt.Csak az felejti el a kormány,hogy a béreket is világpiacira kéne,hogy emeljék .Mert például a 80-100 ezres rendőri fizetések ,csak balkáninak nevezhetők.De az 50-60 ezres nyugdijak is.Vagy bevezik az ingatlan adót a panelprolik legnagyobb örömére.Elveszik a 13. havi nyugdijakat ,béreket.És szerinted ez nem brutális megszorítás.Nézesd már meg magad orvossal.
Neduddgi 2009.04.20. 12:10:39 / # 234158
Ja, valaki leírta:-) Miért nem te írod le végre melyik is az a rettenetes BRUTÁLIS megszorítás? :-) Én kérdezek itt régen. Kérdezem, hogy szerintetek melyik az? A saját családomon levezettem, hogy bennünket, szinte egyik sem érint. Minden család, minden élethelyzet más. Biztos van olyan akit komolyabban érint. De életvezetési problémák, (pl. egyedülálló háromgyerekes nő, egyedül élő rokkantnyugdíjas nagymama, stb) megoldása nem az állam feladata. Ha jól tudom, ti vagytok, akik mindig a család szentségét emlegetitek. Most itt a családok járnak jobban, és a széthullott, magukra maradt emberek kevésbé. A CSALÁD komoly védőburok. Nagy erő. Fontos a túlélés szempontjából. Meg kell tanulni úgy élni, hogy ne én legyek a vesztes, és a kiszolgáltatott. Nem kell mindig segélykéért zokogni. Az a vicc, hogy most éppen a saját hitelveitek ellen lázadoztok:-) Segélyt nyírbálnak, munkajövedelmet támogatnak. Ez történik. Örülnötök kéne! De nektek semmi nem jó:-)
törölt felh. 2009.04.20. 12:00:14 / # 234157
Már leírta itt valaki,hogy mennyi mindent vesznek el megint a lakosságtól.De te csak a saját és pártod hazugságait nyomod.Benned egy nyakó és egy lendvai veszett el.Pályát tévesztettél.
Neduddgi 2009.04.20. 11:57:57 / # 234156
Senki nem üldözi el. Ő már rájött, hogy érvek ellen érveket kéne írni. Csak sajnos nem jut eszébe semmi:-)
Neduddgi 2009.04.20. 11:53:09 / # 234155
Ha számolást vonsz kétségbe, akkor lehetőleg számokkal tedd, mert különben hülyén veszi ki magát a dolog:-) Az euróról meg valami olyat írtam, hogy HA LEJJEBB MEGY az euró, már jobban jártunk. Reméljük lejjebb fog. Azért a 317 hez képest máris jobb a helyzet. Én bízom benne, hogy megy ez még lejjebb is. Mindannyiunk érdeke. Persze gondolom ti most azon drukkoltok, hogy ne így történjen:-( Hazafiak! :-)
törölt felh. 2009.04.20. 11:48:47 / # 234154
Egyáltalán nem felesleges,hogy ide irsz(ne add meg nekik ezt az örömöt,hogy elüldöznek).Nem árt ezeknek az agyukba döngölni az igazságot ídőnként.Még az ilyen neduddgi félék a végén azt hiszik,hogy ha a hazugságaikat sokat irogatják,akkor elhiszi valaki a végén.Ugy hogy maradj.
törölt felh. 2009.04.20. 11:42:17 / # 234153
proletárs,az már most látszik,hogy egy pszihiáter veled is elbabrálna.
törölt felh. 2009.04.20. 11:40:44 / # 234152
Ne eröltesd ezt a számolást mert nem az erősséged.Egyébként tegnap azt írtad,hogy kell ez a megszorítás, mert erősödik majd a forint.Ehhez képest ma már megint 300 körül van.Akkoro,hogy is van ez?
protelos 2009.04.20. 10:06:57 / # 234151
Muszáj ezekkel bibelődni?Morogjanak csak mint a rühes kutyák.Ugysem értik a magasabb logikát!Ahogy igy elnézem elköszöntél este,aztán még irogattál jócskán.Megéri hirdetni az igét-kutyából nem lesz szalonna. Igaz, itt kiélhetik magukat- bezzeg otthon. Csak fujják a magukét.Mi lesz velük ha az istenitett vezérük nem adja vissza azokat a dolgokat,miket ez a" népnyuzó" elvett. Tiszta skizofrénia!
Neduddgi 2009.04.20. 09:50:40 / # 234150
Még egy kicsit elmélyedtem a papírokban, és rá kellett jönnöm, hogy ennyire nem fényes a helyzet. Mert eddig nem az egész adózött a 36%-al. (nem vagyok egy könyvelő típus) A múlt havi adóelőlege: 56 900.- volt. Ehhez kell hasonlítani a majdani 44 000.- et. Így mégiscsak megállja a helyét, a havi húsz rugó. Nem is vagyok én olyan hülye!:-) Sajnos:-(
Neduddgi 2009.04.20. 09:36:39 / # 234149
Ehhez már elővettem a számológépet. A 233 000.- 36%-a: 83 880.- A 233 000.- 19%-a: 44 270.- Végkövetkeztetés: Nagyon pesszimista becslés volt a havi húszezer, mert majdnem negyvennel marad neki több a borítékban. Kétségbe vagyok esve! :-)
Neduddgi 2009.04.20. 09:29:46 / # 234148
Megnéztem az asszony bérlapját. Az előző hónapban 233 volt a bruttója, ebből kapott meg, 122-őt. Ha a 233-mat megszorzom 12-vel, az 2 millió nyolcszázezer. Tényleg nem tartozik bele. Most 36%-ot vonnak tőle, jövőre 19-et. Nem kéne a matekkal erőlködni. Nem megy :-)
Neduddgi 2009.04.20. 09:20:35 / # 234147
Most, ha jókedvű lennék, azt mondanám, hogy van isten! :-) De nem vagyok az, mert elszomorít, amikor emberek ennyire nem tudják értelmezni az olvasottakat. 1; Nem a kiszámoláshoz kellett 26 perc, hanem ahhoz, hogy ráérjek veletek foglalkozni. Már azóta kiderült, hogy én értelmeztem jól, (előre tényleg nem volt egyértelmű, de én úgy gondoltam logikusnak) tehát öt százalékkal csökkentik a Tb-t. 32%-ról 27%-ra. Azért ez nekünk tétel.
bebe 2009.04.20. 09:08:39 / # 234146
Nem akarlak elszomorítani,de a feleséged havi 30000ft-al kevesebbet keres annál,hogy ti ezt a tervet megérezzétek,más sávba tartozik.Egyébként visszanéztem 26 perc alatt számoltad ki a 100000 5%-át,tehát ez alól felmentelek.Egy dolog még amit eddig senki sem tud és mielőtt vitatkozni kezdtél ide akartam kilyukadni:nem mindegy,hogy a járulék összege,vagy a járulék alpjának összege csökken!Ezúton szeretnék Tőled elbúcsúzni,nem írok ide többé mert felesleges.
Neduddgi 2009.04.20. 07:45:46 / # 234145
Én nem haragszom. Csak egyszerűen téged többre tartottalak, a Bao Diégó Beni triónál. Gondoltam, te alkalmas vagy gondolkozásra az agyaddal. De sajnos, ha ez így lenne, akkor sem vagy képes átlépni az árnyékodat, és elismerni, hogy ezek a megszorítások nem olyan brutálisak, mint amilyennek a sajtó beállítja, és a Magyar lakosság döntő többségétől nem vesz el semmit. A vállalkozóknak, és a munkajövedelemmel rendelkezőknek meg határozottan jó. Legalábbis a jövő évi tervezetekkel együtt.
Neduddgi 2009.04.20. 07:40:44 / # 234144
Tudtommal az IMF hitelből hitelt adtak bankoknak. Ami remélhetőleg egyszer visszajön. Hogy miért is kell a bankokat támogatni? Jó kérdés. Talán, mert ha bedőlnek, akkor a betétesek pénze úszik, és még nagyobb kárt okoznak. De mondom a bankok (elméletileg) kölcsön kapták.
Neduddgi 2009.04.20. 07:37:34 / # 234143
? Na? [url=http://www.magyarorszag.hu/hirkozpont/hirek/gazdasag/kokajanos20041123.html?highlight]- Ha már említette ezt: pénteken egy rövid hír látott napvilágot arról, hogy a kormány kompenzációt tervez a gázáremeléshez kapcsolódóan. Ennek részleteit kidolgozták már? - A gáz nagykereskedelmi ára az utóbbi időben drasztikusan emelkedett, miután a hordónkénti nyersolajár a harminc dollár körüli szintről ötven dollár körüli szintre nőtt. A minisztériumban most azt vizsgáljuk, hogy a végfelhasználói árakra az importárnak ez a drasztikus emelkedése milyen hatással van. Ha ennek meglesz az eredménye, akkor foglalkozunk azzal, milyen eszközökkel enyhítetjük a lakosság és a gazdálkodók terheit. Mert a kormány nemcsak energetikai, nemcsak piaci, hanem ennél nagyobb mértékben szeretné érvényesíteni a szociális és a gazdaságfejlesztési szempontokat. Létrehozva: 2004. november 24., szerda [/url] Ki kormányzott 2004-ben? :-)
bemondó 2009.04.20. 06:58:22 / # 234142
Kedves Gusztos Péter! A Magukfajták végtelen arcátlanságával eddig is tisztában voltunk. Ön most már odáig vetemedett, hogy a Jobbikot - amely az önök pimaszsága ellen fellépő egyetlen politikai párt - politikai terrorizmussal vádolta. Ön és pajtásai nagyon haragszanak a Jobbikra. Ezen egy percig sem csodálkozom. Ez az egyre erősödő párt ugyanis megzavarja azt a forgatókönyvet, amely alapján a Magukfajták ezidáig különösebb nehézségek nélkül kifoszthatták és gyarmatosíthatták Magyarországot, elszegényíthették és reménytelenségbe taszíthatták a magyar embereket. A Jobbik ennek véget vet. Velünk az élen, a magyar emberek fellázadnak a Magukfajták terrorja ellen. Véget vetünk a leigázásunknak, kifosztásunknak. Önök úgy képzelték, hogy aki emberi jogaival élve tiltakozik az önök gyalázatos viselkedése ellen, utcára megy, tüntet, véleményt nyilvánít, vagy akár az 1956-os forradalomra emlékezik, azt börtönbe zárhatják, annak kilőhetik a szemét, ÁVH-s módszerekkel kínozhatják. Ön, Gusztos Péter személy szerint is élen járt e terv végrehajtásában, a magyarok emberi jogainak sárba tiprásában. Amikor 2006. szeptember 19-én éjszaka Budapest utcáin elkezdődött az állampolgárok önkényes rendőri levadászása, összeverése, bebörtönzése és kínzása, Ön, Gusztos Péter személyes felelősségének érezte, hogy ez a folyamat akadálytalanul folytatódhasson. Gyalázatos viselkedésével megakadályozta, hogy a Fővárosi Büntetésvégrehajtási Intézetben tartott Országgyűlés Emberi Jogi Bizottság-i ülés feltárhassa a történteket. Megbízói akaratának megfelelően – a jegyzőkönyvek tanúsága szerint – követelte, hogy a tényfeltárást az emberi jogi bizottság fejezze be, vagyis a tömeges állami terror folytatódhasson. Még Dr. Pelle Andrea, a liberális Társaság a Szabadságjogokért szervezet jogásza is úgy reagált az Ön viselkedésére, hogy: „Szégyelld magad, Péter!” Ön személy szerint is felelősséggel tartozik azért, hogy 2006. október 23-án az önök kormányának felhatalmazására a magyar rendőrség 14 embert szemen lőtt, több száz békés állampolgárt megsebesített és hasonló számban indított koncepciós eljárásokat. Párttársa, Demszky Gábor, aki kitüntette az őrjöngő Gergényi főkapitányt, e gesztusával kifejtezte törpepártjuk elkötelezettségét, a magyar emberek szemkilövetés, könnygáz, vipera általi megfegyelmezésének. Ön, Gusztos Péter pontosan tudja, hogy ha Magyarországon eljön az igazság órája, akkor ezért és számos más tevékenységéért elvtársaival együtt jó eséllyel börtönbe kerül. Ezért retteg a Jobbik előretörésétől és ezért nevezi pimasz módon politikai terrorizmusnak a Jobbik tevékenységét. Vegye tudomásul Ön is, és pajtásai is valamint megbízóik is, hogy az ÖNÖK IDEJE LEJÁRT. Visszavesszük az Önök által külföldiek illetve az elvtársaik kezére juttatott nemzeti vagyont, újraépítjük a magyar gazdaságot, talpra állunk és visszavesszük a hazánkat a Magukfajtáktól. Nekünk, Magunkfajta magyar embereknek ugyanis kedves Gusztos Péter, csak ez az egy hazánk van: Magyarország! Nem hátrálunk meg az önök arcátlanságától, a Jobbik napról napra erősödik és kifejezetten kérem, hogy gyalázza csak a pártot minél gyakrabban, mert semmi sem segítheti úgy a győzelmünket, mint az önök gyűlölt törpepártjának rettegő megjegyzései. Üdvözlettel: Morvai Krisztina A Jobbik EP listavezetője

törölt felh. 2009.04.19. 23:58:28 / # 234141
Már gordonka is -6% gdp visszaesésről beszél.Ez 2 havonta nő,ha megfigyelted.Nyáron majd bevalják,hogy 8-10% is lesz az,és újabb megszorítások kellenek.Ez egy ördögi kör mert nem értenek hozzá.Most mondta a tv-ben Csaba László,hogy az ilyen mértékü brutális megszorítások,a fogyasztás visszaeséséhez,és a gdp visszaeséséhez vezetnek,amit majd újabb megszorításokkal akarnak kezelni.Szép jövő...
Oldalszám: 1785