Hozzászólások száma: 35696
Ugrás a hírhez Oldalszám: 1785
Témakörök > Droszt Híradó > Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Bao 2009.05.11. 11:30:07 / # 234591
:))) Te csak a politikából kiábrándult többségről beszélsz. De hidd el,vannak olyanok is akik nem ábrándultak ki belőle,egyszerűen csak nem foglalkoznak vele! Nagyon sok mai fiatal ilyen pl. Te,hogy állsz a szövegértéssel? Szerinted tehát minden jó,mert úgymond 56 százaléknak volt pénze kikapcsolódni szavazás idején? Nem érzed,hogy ez mekkora hülyeség? :)
coffos 2009.05.11. 11:28:25 / # 234590
Vazze ! Én azt hittem a kódodat írod római számokkal, nem a születési dátumod...:-DD De a post az best off !!
Bao 2009.05.11. 11:27:22 / # 234589
Tetszett a történet! Írhatnál ide máskor is! :)
coffos 2009.05.11. 11:24:45 / # 234588
Menj a picsába...34 évesen akkora komcsi vagyok, hogy enyém a 001-es pártkönyv neem ? Te hülye vagy.Soha nem voltam semmilyen párt tagja, aktivistája, agitátora, soha nem voltam pol. gyűlésen, tüntetésen, megmozduláson, sőt, istenként sem tisztelek egy politikust sem. Én a magam, ill. a normális élet pártján állok de ezeket egyenlőre senki nem képviseli. "Viszont van sok ember akit egyáltalán nem érdekel semmi,bármi is történjen vele. Érdekes róluk valahogy nem nyilatkoztál." Róluk beszéltem pl. imént ( is ). Ha baj van a szövegértéseddel arról nem tehetek.
MCCCXCII 2009.05.11. 11:15:59 / # 234579
VOLT! BIZONY VOLT 100%! Mégpedig itt nálunk, amikor a Hazafias Népfront jelöltjeire lehetett (vagy kellett) szavazni. (Kinek hogy tetszik.) Elmesélek egy történetet. A ’70-es évek elején, amikor az egyik nagy szavazás volt, s ez pontosan az alkotmány ünnepének ünneplése előtti hétre eset. A pontos dátumra már nem emlékszem, de arra igen, hogy a barátommal Horányba akartunk menni egy lányos házhoz. No ez nem olyan mai értelemben vett lányos ház volt, hanem a kislány szüleinek, aki tetszett a barátomnak, volt egy vízparti kis telkük. Ezért kitaláltuk, hogy kicsit felvágásból, mivel kocsink nem volt, hiszen a havi keresetünk 1900-2000 forint volt fejenként, s egy kocsit akkoriban 40-80 ezer forint körüli áron vesztegettek. De ha lett volna pénzünk, akkor is 20 évet kellett volna rá várni. Na most ha belegondolunk, akkor már nem biztos, hogy olyan vonzó lett volna a kislány 20 év múlva. No de most kell látogatást tenni, s én ebben erősen támogattam a barátomat, mert a leányzónak volt egy húga, aki meg nekem tetszett. Szóval mi jól kitaláltuk, hogy a Duna part felöl megyünk lánynézőbe. Szereztünk egy kétszemélyes kajakot. A Római partról neki is vágtunk tervünk végrehajtásának. Úgy terveztük, hogy teszünk egy röpke látogatást a lányoknál, majd vissza a csónakházba, s még este 6 óráig szavazni is lesz időnk elmenni. Az ember fia éljen már a jogaival, ha megadatott neki. Nem igaz? No de nem szaporítom a szót, de ez a bevezető kellett, hogy mindenki megértse a mi nagy bajunkat, ami reánk szakadt az ötlet kitalálásával. De, akkor mi még nem sejtettük, hogy mi fog történni. Addig minden simán ment, amíg vízre szálltunk. A Szentendrei sziget déli csücskéig sem volt semmi baj. De ekkor jött egy vízirendőr, aki közölte, hogy a Duna nagy ága le van zárva az augusztus 20-i vízi parádé főpróbája miatt. Rögtön felfogtuk, hogy a tervnek annyi. No de mi tökös gyerekek vagyunk, és nem adjuk fel könnyen. Kitaláltuk, hogy a kis ágon felmegyünk egy darabig, s ott a parton keresztül közelítjük meg Horányt. Így is tettünk, bár ne tettük volna. Szóval partra szálltunk, akár egy tengerészgyalogos kommandó. Csak nekünk nem volt olyan jó a felszerelésünk. A mienk fejenként egy gumipapucsból, egy fürdőgatyából, s egy kajak evezőből állt. Valamint egy kétszemélyes kajakból, s alig fél liter vízből, ami utóbbin ketten osztoztunk. Eleinte más gondunk nem volt, csak az, hogy a világ összes szúnyogja valószínűleg rajtunk akart lakmározni. Ezt még elviseltük valahogy, de a nagyobb baj az volt, hogy nem vettük figyelembe a vízművek lezárt területét. E miatt legalább 10 kilométert kellett gyalogolnunk hátunkon a kajakkal. Mire elértünk a vízpartot igen késő délután volt. Mondanom sem kell, hogy a lányok se vártak meg. Sőt a szavazásra se érkeztünk meg 6 óráig. Nagy búskomorság vett rajtunk erőt, hogy hazafias kötelességünknek nem tudtunk eleget tenni. Az egész hátralévő napomat egy nagy letargiában töltöttem. Másnap lógó orral mentem be a munkahelyemre dolgozni. De lássunk csodát. A jó emberek minden esetben elnyerik jutalmukat. És hogy mi volt a jutalom? Nem más mint az újság szalagcíme! Ezen pedig az volt olvasható, hogy dolgozó népünk 100%-ban szavazott a Hazafias Népfront jelöltjeire. Kis szívem rögtön vidámabb lett. Éreztem, hogy előző napi gondolatomat valaki vette a szavazó bizottságban. Érezte, hogy nem fogok odaérni az urnához szavazatom leadása végett, s volt oly kegyes, hogy helyettem leadta a szavazatomat. No hát így jött ki a 100%. De a gondolat nem hagyott nyugodni, s azért a munkahelyemen az egyik pártfunkciónáriustól megkérdeztem: — Vaze (így kezdtem, hogy meg is értse kérdésemet), hogy a bánatba jött ki a 100%, amikor a haverom, és én nem voltunk szavazni, mert …. (itt elmondtam a fenti történetet). Nem válaszolt semmit, csak nézett azzal a nagy buta őzike szemeivel, s látszott rajta, hogy most nem tud válaszolni, mert erre nem képezték ki a pártgyűlésen. De a történetnek azért van, vagy volt/lett tanulsága, mert a következő választás alkalmával a szalagcím így jelent meg ugyan ezen újság címlapján. DOLGOZÓ NÉPÜNK 98,99%-ban VÁLASZTOTTA MEG A HAZAFIAS NÉPFRONT JELÖLTJEIT. Tehát, igenis volt nálunk 100%-os szavazás, de mi ezt is elrontottuk! (:-)))
coffos 2009.05.11. 11:15:33 / # 234587
Mond mikor volt valaha a világon bárhol olyan szavazás v/választás/amikor 100%-os részvétel volt.Ilyen nincs.Aki nem ment el az kirándúlt,balatonra ment stb.Ez az arány éppen egy átlagos részvételt tükröz. Bocs de ha egy város 56 %-ának van pénze kirándulni, meg a balcsira menni, akkor semmi gond.....sorry ez magas labda volt :-))
Bao 2009.05.11. 11:12:42 / # 234586
Nem veszem be,te a lelked mélyén komcsi vagy,őket mentegeted állandóan. Az vak,vagy hülye aki nem veszi észre a fidesz és az mszp kormányzása közti különbséget! Viszont van sok ember akit egyáltalán nem érdekel semmi,bármi is történjen vele. Érdekes róluk valahogy nem nyilatkoztál. :)
coffos 2009.05.11. 11:08:13 / # 234585
Az utóbbi időben kifejtettem Nektek ( csak Ti ezt elfelejtitek ), hogy én sem értek egyet az mszp kormányzázával, kapkodnak, szarul kommunikálnak, dobálják a magas labdákat...etc. De arról is írtam hogy CSAK azért nem fogok a voksommal támogatni valakit, aki annyit mond "Én vagyok a megoldás". Nekem bizonyíték kell, nem ígéret...abból már tele a padlás Na most ebben a helyzetben ha valaki tanácstalan, nem szólítja meg senki, akkor kire szavazzon ? Akkor lenne felelőtlen ha olyanra szavazna akiben nem biztos. Megvan a lehetőségem hogy a két rossz közül egyiket se válasszam. Sőt továbbmegyek, a távolmaradók igen nagy része pont ezzel fejezi ki a nemtetszését. És az a hülye aki ezeket a hangokat leszarja....szerintem...meg a pécsiek 56 %-a szerint is.... Könyörgöm, erre várok hogy valaki kivezesse az országot az apátiából, aki mögé én is állhatok. De ha nincs ilyen akkor minek ? Köztünk az a különbség hogy engem meg lehet győzni, csak hangnem, stílus és értelmes gondolat kell hozzá.
Bao 2009.05.11. 10:54:50 / # 234584
Coffos te nem érzed felelőtlennek azt aki nem él a szavazati jogával? És nem kell a hülye duma,hogy nem volt kire szavazni. :)

coffos 2009.05.11. 10:49:11 / # 234583
csak egy Rolexet .-))
Bao 2009.05.11. 10:45:10 / # 234582
coffikám órákat vettél ron werbertől? :)))
coffos 2009.05.11. 10:44:27 / # 234581
De szeretném ezt hallani egy naggyűlésen.... az ország fele le van szarva...Te mondtad.. Ez szép hitvallás, gratulálok hozzá.
Bao 2009.05.11. 10:41:12 / # 234580
Aki nem élt a jogával az le van szarva,ez ilyen egyszerű. :) Jössz megint ezzel a komcsimosdató dumáddal...
coffos 2009.05.11. 10:09:13 / # 234578
Én nem mondtam olyat hogy aki nem ment el az szoci szavazó. Ezt honnét vetted ? El kéne már olvasni egyszer amit írok ha már veszed a fáradtságot és válaszolsz. Egyébként normális viszonyok közt a 60-70 %-os részvételi arány nem utópia.Az már nevezhető reprezentatívnak. De azért nem kell hozzá matematikusnak lenni hogy belásd egy város 44%-nak a 65%-a az közel sem az emberek többsége.... Mi lesz jún 7-én ?
turul 2009.05.11. 09:42:17 / # 234577
coffos Mond mikor volt valaha a világon bárhol olyan szavazás v/választás/amikor 100%-os részvétel volt.Ilyen nincs.Aki nem ment el az kirándúlt,balatonra ment stb.Ez az arány éppen egy átlagos részvételt tükröz. Az meg,hogy aki nem ment el az szoci szavazó,na ezen jót derűltem. Bao jól írja.Jön jún.7.-e.Valamint közeledik 2010 tavasza és végre eltakarodik ez a tolvaj,szélhámos,hazug,undorító,gnóm csapat. Több becsmérlő jelző nem jutott eszembe,pedig szívesen folytatnám. Hajrá PÉCS!!!!
coffos 2009.05.11. 07:45:01 / # 234576
Tök jó hogy már gondolatolvasó is vagy...:-))) Csűröd-csavarod a mondanivalóját mindenkinek, csak arról nem beszélsz ami a lényeg volt az írásomban.... Azért mégegyszer megpróbálom. A pécsiek 56%-át nem érdekli se az mszp, se a fidesz, sem ez ez az egész idióta politizálás. Egyébként beszéltem pécsi ismerőssel ( ott született, ott nőtt fel, oda járt egyetemre ), és Ők meséltek nekem a Páva zsolt 90-es évekbeli "ténykedéséről", ezért nem ment el a város TÖBBSÉGE szavazni. Most meg sokan úgy látják hogy csakazért is odab@sszák a nyakukra a radart, oszt lehet majd kampányolni a p.m. ellen hogy ezt sem tudta elintézni. Ennyit a győzelemről. Ezekről kéne beszélni, nem csak a számadatokról. Ez a bajotok hogy a hatalmat látjátok célnak, amikor az csak egy eszköz. Nem azért lesz jó egy p.m mert narancssárga, hanem hogy mit tesz a városért, és kik állnak mögötte ennek érdekében. Erről beszélgessünk.
attus 2009.05.11. 03:11:42 / # 234575

Bao 2009.05.10. 22:16:08 / # 234565
Még jó,hogy nem azt mondta coffi (csak gondolta),hogy az emberek többsége az mszp-re szavazott volna,tehát ők győztek. :)))
törölt felh. 2009.05.10. 22:07:48 / # 234564
Nevetségesek.Már nem tudnak mit kitalálni az ilyen megalázó vereségek után.Szánalmas bagázs.

törölt felh. 2009.05.10. 22:05:47 / # 234574
Hagyd már ezt a lejárt nyakópistis lemezt.Egyébként teccettek volna elmenni választani...De,ha ez a hülyeség téged megnyugtat,akkor nyugtatgasd csak magad.Lesz még rá alkalmad...
Oldalszám: 1785