Hozzászólások száma: 35696
Ugrás a hírhez Oldalszám: 1785
Témakörök > Droszt Híradó > Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
wanderer 2009.10.01. 12:54:00 / # 236297
Hogy mi történt a magyar nemzettel? Felhígult a nemzet. Felhígították. De a magyar nép nem hitvány. A magyar ember nem birka. Csak szeretnék, hogy az legyen. A magyar emberekben igenis van összetartás és erős életösztön. Az idegen szívűeknek eddig is mindig az ostoba önteltségük és határtalan kapzsiságuk okozta a vesztét. Most is így lesz.
turul 2009.10.01. 10:53:11 / # 236296
Mit is mondott gróf Széchenyi István? Így figyelmeztetett: "Ha valami oknál fogva ostoba vagy komisz emberek ülnek egy bölcs és becsületes nép nyakára, akkor a nép azokat a silány fickókat minél hamarabb a pokol fenekére küldi. De, ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén, akkor biztos, hogy a nemzetben van a hiba!" Vajon mi történt a magyar nemzettel? Hová süllyedünk még a kettős állampolgárságról szóló népszavazás után? Gondoljunk Kós Károly Trianon utáni, ma újra nagyon aktuális szavaira: "Régi zászlónk összetépve, fegyverünk csorba, lelkünkön bilincs. De tudom, talpra kell állanunk mégis." Mikor kezdjük?Minden egyes nappal,amit ez a szélhámos,léhűtő,de ugyanakkor nagyon is számító banda művel,egyre messzebb kerülünk a talpraállás lehetőségétől is. Adjon az Isten,szebb jövőt.
kujon4 2009.10.01. 06:15:17 / # 236295
Vérlázító, de országosan kis halak.
mew 2009.10.01. 01:17:36 / # 236289
Antall Attila másfél milliárdos végkielégítést fizetett ki haverjainak. Est taxi, Bkv, .... ? Mit tesz még tönkre? Most a Vértes Volánnál "dolgozik".

mew 2009.10.01. 01:15:37 / # 236288
...bolgár,orosz,gálvőlgyi,kuncze,mew? :-DDDDD
kujon4 2009.09.30. 19:56:26 / # 236294
A politikai hovatartozástól függetlenül, a Gondolkodók azért hánynak ettől a 8 év alatt történtektől, mert ez kamu-szocdem brigád lelakta az országot! Ez a Fő Bűnük! Ha felvirágoztatták volna, akkor ha nem is szeretem, de RESPEKTÁLOM!, becsülöm a teljesítményt. Ha tettek volna valamit a kiárusításon kívül, a rózsanszínre festett vörös ördögök/-nem a Liverpool-/, a nem szeretik őket, emberekben is lenne becsületük. Egy példa: a lengyel paraszt lényegesen több eurós támogatást kap, mert nem olyan puhafa**úan tárgyaltak a csatlakozásról. A medgyesy meg megszokta, hogy "csinálják" hátulról.., csak most nem szovjetek, hanem az EU. A 3000 éves történelemben nem találsz példát az önzetlenségre. Az érdekeidet neked kell megvédeni, megszerezni.
törölt felh. 2009.09.30. 19:32:14 / # 236293
Ma rabosította a főügyészség borovszky timeát,az oktatási minisztérium főosztály vezetőjét.De ez már nem is meglepő ugye.Tolvaj banda.

kujon4 2009.09.30. 19:28:41 / # 236292
Igen, ilyeneket Mozambikban sem mernének, és ráadásul ezek még a kis alsasságok, és sokat "koncnak" dobnak a "nép" elé, hogy ne az ennél is nagyobb féregségekre figyeljenek!...cirkuszt.., kenyeret.. Áldás
törölt felh. 2009.09.30. 18:49:22 / # 236291
Teljes mértékben igazad van!De látod itt is vannak páran,akiknek ez a sz@r jó.Már teljesen ellepett minket a guanó,de még mindig van aki ezt a kommunista-tolvaj csürhét magasztalja.Más.:Mai hír,hogy a máv humán politikai igazgató helyettese,felbírt venni 67 milliós végkielégítést.Jegyezzük meg a nevét,hátha egyszer szükség lesz rá...:kugler flórián
kujon4 2009.09.30. 18:33:37 / # 236290
Magam is ellentmondó érzelmekkel viseltetek a Haza iránt. Szerelmes is vagyok, gyűlölöm is. Azért a szerelem erősebb... 88-89-ben az un. "előprivatizáció" során ellopták az ország felét, 90 óta a maradék 2/3-adát nyelték le, ergó kilopták a seggünk alól saját országunkat. Ez példátlan. Tanítják is a Ge*izés Akadémián. A férfiak átlagéletkora 61, ami közép afrika átlagával azonos. Ez tény, és annyira sokatmondó, hogy nincs is mit hozzátenni. A VALÓDI Hatalommal bírók számára, mi nem emberek, hanem fogyasztók vagyunk, s nekik ez nem Haza, hanem PIAC. A tömeges elszegényesedés miatt, egyre kevésbé fontos piac. Az államadósság a duplája mint bárkinek európában, ergó már gyarmattá váltunk. Semmink nincs a termőföldön és az egyre fontosabb édesvíz készletünkön kívül. Ha maradunk a "gyáva népnek nincs hazája" magatartásnál, idő kérdése, hogy a maradékot is elveszítsük. EDDIG VOLTAM TÁRGYILAGOS. Voltam disszidens a kádákorszakban, dolgoztam külföldön vendéglátóban többször, Nekem Sza*darab marionett álpolitikusok ne mondják, hogy "EL LEHET MENNI" !!! Nem akarok! Fehéren feketén bebizonyosodott, hogy a titkosszolgálatokhoz kötődők követték el a roma gyilkosságokat, figyelem elterelésül. A felügyelő miniszter megy ugyan, de marad pártja üdvöskéje. ez már abszurdia, Pakisztán. A saját Hazánban a legalacsonyabb kasztba kerültünk. Az angol Economist-ból többet tudhatsz meg Magyarországról. Úgy vagyok a Hazámmal,ill. inkább "uraival", mintha egy mocskos, aljas, álnok kígyó prostituáltba szerettem vona bele. MÁS. Az "oszd meg, és uralkodj" olyan jól sikerült.., hogy a Taxis Társadalomnak nincs! erős, Érdek Érvényesítő Képviselete, mind a mai napig. És ez ku*vára nem vidám.

törölt felh. 2009.09.29. 22:11:43 / # 236287
szerintem adókat kéne emelni,és újakat bevezetni... elvenni még a családoktól,és tovább tőkésiteni a magánbankokat he

törölt felh. 2009.09.29. 01:55:10 / # 236286
Nagyon ül ez az írásod.Köszönöm!És tartsuk magunkat ahhoz,hogy ezeknek a szánni való alakoknak nem válszolunk,még ha provokálnak is.
törölt felh. 2009.09.29. 01:03:55 / # 236285
A bkv valamelyik szóvivőja,valami székelyné,az esti a hiradóban azt mondta,hogy kocsis istván munka ideje kötetlen.Akkor jön és megy amikor akar.Az mszp-s horváth csaba meg rendbelévőnek nevezte,hogy 20 munkahelye van kocsis elftársnak.Közben egy mai ksh adat,hogy 10%-os lett a munkanélküliség.Az egy évvel ezelőttihez képest 100 ezer új munkanélküli lett.Ez ám a jog és életminőség egyenlőség az elvtársak szerint.
törölt felh. 2009.09.28. 22:38:27 / # 236284
Nap-lemente

Gyurcsányi 2009.09.28. 13:06:01 / # 236283
Ez ám a f@sz@ legény a gáton.Hol van ehhez Toldi hatalmas ereje,vagy Kinizsi Pál? Legény a javából ez a kocsis/így kis í-el/ Ilyen is csak nálunk van: 150%-os prémiumot kap a BKV-vezér, amiért bejár dolgozni Azért kap kettő és negyed millió forint havi prémiumot kocsis istván, a BKV vezérigazgatója, mert bejár a munkahelyére, és elvégzi a munkáját - derítette ki a Blikk. Kocsis István fizetése 1,5 millió ft/hó plusz a 150% prémium. A hab a tortán az,hogy ezenkívül még 19 munkahelye van.Naaaaaa ezért fasza csávó ez és irgalmatlan nagy a teherbírása. Megraknám a hátát Recsken sziklával oszt vigyed fiú napi egy löttylevesért. Íme a legerősebb Magyar:

turul 2009.09.28. 10:36:30 / # 236282
Ki az a mi barátom? Talán a qrmány besúgói?Mint te jómagad? Ez az első és az utolsó,hogy én reagálok egy ilyen rangon aluli beirásra. Ezek vagytok magukfajták: Íme az ország, ahol címlapon ünnepelnek minden szilikonos kurvát, ahol emelt pénzdíj jár, ha vérfertőzésből születik a gyermek, ahol kormányzati támogatás dukál a milliárdosoknak, viszont büntető pénzelvonás a nagycsaládos munkavállalónak. Ajkunkig ér a bűn. És szalmaszál sincsen, nemhogy mentőkötél. A költő még azt panaszolta, hogy a törvény szövedéke mindig fölfeslik valahol; mi már elmondhatjuk: mindenhol fölfeslik. A teljes társadalom van szétesőben Magyarországon, minden alrendszere az exitus határán. Légyen szó iskoláról, egészségügyről, közlekedésről, postáról, rendvédelemről, bármiről. És rá kell mutatnunk a Bal-Magyarország vezetőire: Ti tettétek ezt, vörös grófok! Gondolkozz barátom mielőtt leütsz egy betüt,mert nevetségessé teszed magad.
Bao 2009.09.28. 05:20:16 / # 236281
Nemhiába mondják rátok, hogy a pofátlanság magabiztossá tesz! Ilyen 8 év után, nemhogy behúznád füled, farkad, még fennhangon hirdeted a hülyeséged! Gratulálok!
pistaxi 2009.09.27. 23:55:44 / # 236280
Neked meg már úgyis mindegy, mit veszel be... MaSZoP a SZaDeSZ
iron 2009.09.27. 23:14:51 / # 236279
na, te meg melyik szánalmas vagy? ezzel nick cserékkel mi a célotok? ha te is beveszed amit felírt az orvos, akkor szebb jövőd lesz!
iron 2009.09.27. 23:10:33 / # 236278
jól magadra vetted. a bünözőket mi se szeretjük(cuslag, hunwald stb) de, Mi a hülyéket se birjuk.... és abban a 80%-ban nem mindenki olyan hülye, mint pl.: ti (1-2 ide írogató) de az Isten is tévedhet, valószinű te is ezért vagy... rád fér a szebb jövő,hova fognak téged rakni?( sajnos a gumiszobát is privatizálták..)
Oldalszám: 1785