Hozzászólások száma: 35696
Ugrás a hírhez Oldalszám: 1785
Témakörök > Droszt Híradó > Az örökzöld politika újra!!! (csak itt!!) :D A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Bao 2009.12.07. 07:12:25 / # 236760
Mindenhol máshol egyetért ebben a jobb és bal oldal. Csak nálunk nem. Hja, hiszen nekünk kommunistából is a legalja jutott! :(
törölt felh. 2009.12.07. 00:56:12 / # 236759
Azért arra kiváncsi lennék,ha pl. kárpátalján élnél magyarként és vizummal kéne magyarországra jönnöd,akkor is ilyen ostobaságokat irkálnál.
törölt felh. 2009.12.07. 00:40:45 / # 236758
Miért fáj az neked,ha egy szlovákiában,délvidéken vagy romániában élő magyar(!!)megkapná a magyar állampolgárságot, mert magyar!?Megmondom én miért.Mert a mocskos mszp azt hirdeti,hogy ide jönne 23 millió román dolgozni pédául,és meghülyítettek téged is ezzel az ostoba szöveggel.Egyébként izraelben aki igazolni tudja zsidó származását az megkapja az állampolgárságot,ha kéri.De igy van ez koszovóban az albánoknál is,és moldovában a románoknál is.Ja,hogy nekik nincs egy gyülölet karmester gyurcsányuk...
iron 2009.12.07. 00:09:35 / # 236757
nem tud. ..."általad preferált politikusok"... ez szép :)
coffos 2009.12.06. 13:57:07 / # 236755
Hogy jönnek ide a zsidók ? Szerintem a Te fejedben van zűrzavar.... "Az állampolgárság kérdése csak szimbolikus dolog"...arra válaszolj hogy mitől lesz jobb a komárnoi szlovák állampolgárságú de magyar nemzetiségű embernek ha két útlevele lesz.Én olyan dolgokat fogok támogatni, amitől KÉZZELFOGHATÓ változás áll be a határon túli magyarok érdekében... Ja, a fenti mondatot azért idéztem mert nem én találtam ki, Te biztos tudod hogy kitől van... És hogy én mennyire vagyok magyar, azt nem Te fogod eldönteni hála Istennek. Lehet hogy Te vagy tudatlan, ostoba hogy azt szajkózod amit az általad preferált politikusok mondanak. Én megpróbálom körbejárni a kérdést, ezért van alkalmam beszélni felvidéki magyarokkal, a családban van elég sok vajdasági is, és hidd el az átlagembereknek nem egyöntetűen az a véleménye mint a neked...szerintük csak egy politikai játszma, amiben kurvára nem akarnak sakkfigurák lenni.... Itt az eu, jöhetnek bármikor, dolgozni, családi kapcsolatokat ápolni, kirándulni, nyaralni, ünnepelni, nincsenek határok, korlátozások, a vajdaságból néhány hét múlva jöhetnek vízum nélkül is, az hogy abban az országban ahol élnek milyen jogokat tudnak kivívni azt meg nekik kell kiharcolni, ehhez nyújthat segítséget a magyar állam, de mit segít nekik egy útlevél ??? Válaszolj. Már ha tudsz értelmesen....
törölt felh. 2009.12.06. 11:34:50 / # 236754
Bezzeg a bibsiknél nem gond,ha valaki kettős állampolgár csak a magyaroknál ugye?Ne gyere már te is ezzel a 23 millió románnal mint a gyurcsányi propaganda.Én meg komárnoban beszéltem olyan szlovákiai magyarokkal,akik el voltak keseredve,hogy az olyan tudatlan ostoba emberek miatt mint te,nem lehetnek magyar állampolgárok,pedig szerintem magyarabbak mint te.
coffos 2009.12.06. 10:42:00 / # 236753
És nekem ehhez mi közöm szerinted ? Az emberek TÖBBSÉGE nem ezek a f@szságok miatt szavazott nemmel, hanem mert fogalmuk sem volt arról hogy mivel fog járni a kettős áll.p. megadása. Hasonlóan mint ha emlékszel nyár környékén volt ez megint téma, akkor is az volt hogy mindegy de megadjuk , és majd kidolgozzuk a részleteket....hát szerintem meg fordítva kellett volna csinálni....Én nem utasítom el a kettős állmpolgárságot, de azért hagy legyenek már apró ( jogos )feltételek.... Az a poén tudod hogy tavaly Galántán beszélgettem erről egy szlovákiai magyarral, és ott tombolt nekem a parkolóban hogy mi a picsáért nem hagyják már őket békén a M.O.-i politikusok, nem veszik észre hogy csak annál sz@rabb lesz nekik ott szlovákiában magyarnak lenni minél jobban ugrál a Viktor ??? Egyébként magyarázd el nekem hogy ennek az embernek miért jó ha van magyar útlevele is ? Beláthatatlanok a következmények ha arra gondolok hogy a nyelvtörvényt is megcsinálták Ficóék, és röhögnek mindenki arcába....szerinted nem tennének további lépéseket a kettős állampolgárokkal szemben ? Még nehezebb lenne a sorsuk odahaza, deee vaaan magyar útlevelük....kitörölheti vele....ott szlovákiában Ha meg visszatelepülne Magyaro.-ra akkor meg lehet nem is fikció az a felsorolás amit idemásoltál....
Bao 2009.12.06. 08:42:33 / # 236752
Bao 2009.12.05. 18:45:26 / # 236751
Ma december ötödike van. A gyászos emlékű népszavazás évfordulója. Mindannyian emlékszünk a balliberális oldal ellenkampányára. Mindannyian emlékszünk, hogy ferenc gyurcsánnyal az élen magyart uszítottak magyar ellen. Az öt évvel ezelőtti napon a kormányzat által vezényelt magyarellenesség ült diadalt. Rettenetes nap volt az öt évvel ezelőtti nap. Mély sebet ejtett. S a magyarellenes politika azóta sem ért véget.
Bao 2009.12.05. 18:44:58 / # 236750
Szia Rock! Költői kérdés volt sajna! :(
wanderer 2009.12.05. 18:25:47 / # 236749
Nem értem a kérdésedet.
wanderer 2009.12.05. 18:23:47 / # 236748
Szerintem azt sem tudják, hogy a lelkiismeret, miféle „betegség”. :(
iron 2009.12.05. 14:07:02 / # 236747
miért kell több nick?
iron 2009.12.05. 14:05:35 / # 236746
nem.
coffos 2009.12.05. 13:10:18 / # 236745
???
Rocktaxi 2009.12.05. 12:31:07 / # 236744
Szia Attila!! Szerinted?? :-((
Bao 2009.12.05. 10:24:40 / # 236743
Vajon a neduggicoffosmálnanemkárironlsdcity315protelusokat furdalja a lelkiismeret a nemért? :(
wanderer 2009.12.04. 23:34:53 / # 236742
Nagygyűlés a Parlament előtt Tizenhat szervezet tart emlékező nagygyűlést szombaton délután három órától Budapesten, az Alkotmány utcában (a Parlament előtt) az árulás napja alkalmából. Emlékezzünk a 2004. december 5-i népszavazásra! Soha többé ne engedjük, hogy az idegenszívűek ármánykodása szétszakíthassa a nemzetünket! Nyújtsuk ki kezünket Erdély, Délvidék, Kárpátalja, Felvidék és Várvidék felé, és fogjuk meg testvéreink kezét! MERT MI EGYVÉRBŐL VALÓK VAGYUNK.

turul 2009.12.04. 13:14:56 / # 236741
MÁS: Öt évvel ezelőtt történt December 5-én, 15 órakor: Öt évvel ezelőtt történt - emlékező nagygyűlés a Kossuth téren Tizenhat szervezet, a Magyarok Világszövetsége, a Jobbik Magyarországért Mozgalom, az Új Magyar Gárda, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom, a Történelmi Vitézi Rend, a Trianon Társaság, a Kárpát-Haza Nemzetőrség, a vecsési Városi Nemzeti Szövetség, a Gój motorosok valamint a csatlakozott szervezetek: a Magyar Nemzeti Bizottság 2006, a Torgyán-Kisgazda-Koalíció, az Összefogás a Fennmaradásért Mozgalom, a Magyarországi Rendszerváltók Országos Szövetsége, a Hegyvidéki Trianon Társaság, A Nemzet Emlékezés Harangja Alapítvány és a délvidéki Magyar Polgári Szövetség emlékező nagygyűlésre hívja mindazokat, akiknek fontos a magyar nemzet egysége, és akik 2004. december 5-én igennel szavaztak, és ha lenne egy második népszavazás, igennel szavaznának! Jőjj, ha igennel szavaznál! Szónokok: Dobos Attila, dr. Hegedűs Loránt, Kiss Róbert, Patrubány Miklós, Pápai Szabó György, Rácz Sándor, Toroczkai László, Szegedi Csanád A külhoni magyarok üzenetét hozzák: Dr. Czirják Árpád (Erdély), Fuksz Sándor (Felvidék), Rácz Szabó László (Délvidék) Fellépnek: Bánfi Ferenc és Kanalas Éva Főszervezők: Gyetvay György Gergely és Hompoth Zoltán Budapest, 2009. december 3. MVSZ Sajtószolgálat

turul 2009.12.04. 12:44:07 / # 236740
Mottó az alábbi képhez: Kit megfosztottak minden szép aránytól S a természet becsapott termetemmel (…) Nem is tudok egyébbel szórakozni, Mint hogy a napon nézem árnyamat És csúfságomat magam magyarázom: Én, mivel nem játszhatom a szerelmest, Hogy eltöltsem e csevegő időt – Úgy döntöttem, hogy gazember leszek S utálom e kor hiú gyönyörét…” (Shakespeare: III. Richárd) Nézzétek ezt a gonosz arcot. Tekintete mindennél árulkodóbb. A barátja sem külömbbül.

Oldalszám: 1785