Hozzászólások száma: 5463
Ugrás a hírhez Oldalszám: 274
Témakörök > Droszt Híradó > ??? - ??? Budapest Taxi Holding - fúziós topic A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
szálka 2013.12.02. 20:56:53 / # 224661
Azt csiripelik...12.000/nap.
kardigán 2013.12.02. 20:00:46 / # 224660
Sokat dolgoztál ezzel a rendszerrel?
focilabda 2013.12.02. 16:44:07 / # 224659
Nem. Ez nem hazugság. Ez csalás. Adó csalás. De szerencsére már csak a sötét távoli múlt.
anyad 2013.12.02. 14:12:38 / # 224658
Tudod ö csak a szépre emlékezik.Igaz sajnos abból kevés van de mindegy.Azért ö is rendesen hozzátett a mi takdijunkbol a magyar focihoz.Még M.L.SZ.elnöknek is jelentkezett.Képzeld ha nyer mennyire emelte volna fel a tagdíjunkat.Arra sem emlékszik mikor a diszpécserek a fizetésüket utalványba kapták meg és a taxisoknál kelet beváltani.Ez is hazugság ugye????
alelölülő 2013.12.02. 13:41:18 / # 224657
Összeg nem publikus? Szerintem nyugodtan megírhatnád, hadd lássa ország-világ.
Bao 2013.12.02. 13:29:17 / # 224656
Milyen igazságos... Inzert szeretni fogja... :)
dr.Kotász 2013.12.02. 13:21:03 / # 224655
Nyugodj meg a plus-nál is megcsinálják a pénzt. Jaaaaaa,hogy a befizető vállalkozó az meg nem,hát az az ő dolga. Olyan a technika,hogy amit ember talál ki azt ember irányítani is tudja,...bármikor. 85
szálka 2013.12.02. 09:20:22 / # 224654
Próbálta már valaki felhívni azt a telefonszámot, ahol érdeklődni-jelentkezni lehet Horváth Csaba új játszóházába? Konkrétan az Opel Zafirákra gondolok. Állítólag a nagyon szíves tájékoztatás után, azzal oszlatják el a telefonáló abbeli félelmeit, hogy vajon kitermelhető-e a jelentősnek mondható napi leadó, hogy "nyugodt lehetsz, meg tudod csinálni a pénzt." Mi mindenre lehet alkalmas az új rendszer, ha rossz kezekbe kerül...

góré001 2013.12.02. 06:04:27 / # 224653
Zavaros elméd zavaros beírása ! Azt sem érti senki mit is akarsz !nem baj köpködj nyugodtan ! Ez ma divat ! De rád is vonatkozik amire ezt írtad !
Rtaxi378 2013.12.02. 03:20:22 / # 224652
Tudod amit ők meg te megalkottatok, az a taxisok kizsákmányolása volt. Tudod, én még emlékszem azokra az időkre, amikor a római csónakházaknál vendégül voltam látva, csak azért hogy az általam hozott vendéget hazavigyem. Ma ezért kirúgnának, fuvarlenyúlásért. De ami jó és szép azt biztos, hogy nem neked köszönhetjük, sőt mondhatnám a hiányát azt igen. Szerintem többet ártottál a taxisoknak, mint a Miniszterelnökünk a focinak.
Vin 2013.12.01. 20:50:11 / # 224651
Oké,ezt csúnyán lesarkítottam,de kb ezt szűrtem le :) Tedd tisztába légyszíves,kiváncsi vagyok,mit értesz limuzinozás alatt,én úgy tudom,ezeket a megrendeléseket az Elit külsős,(tinédzser és lassan felnőtt korú) Lincolnokkal oldja meg. Hogy érted azt hogy különválik,lesz külön hoteles,és külön repteres "sorotok"?
Vin 2013.12.01. 20:43:00 / # 224650
Tehát ha egy sedan W212 viszi ki a kedvest a reptérre,akkor el lehet térni a hatóságilag rögzített ártól? Merthogy a felét sem mutatja magától az óra,az biztos. Ugyanakkor,ha a repcsin szunyókálás előtt a Petneházy Huszárcsárdában még megebédel,és csak egy kombi W211-et tudnak értük küldeni,akkor a + 14 km távolság ellenére csak a fenti transzfer felét kell kifizetnie,és nem 25 ezret?
mr hawken 2013.11.30. 14:05:11 / # 224649
Nem neked szántam,csak tisztába szerettem volna tenni a dolgokat.
donkihóte 2013.11.30. 13:54:08 / # 224648
Én idéztem egy előttem lévő hozzászólásból. Arra gyártottam egy összeesküvés elméletet, amit meg is cáfoltam. Ebből gondolom, hogy bár nekem címezted, nem nekem szántad.
mr hawken 2013.11.30. 13:52:07 / # 224647
A 15000 ft-os reptereket limuzin csinálja,(általában MB 212 típusú)ugyanis kettéválik a hoteles taxizás és a limuzinozás.A taxi órával megy ki a reptérre és még a budai oldalról sincs normál körülmények között 8500 ft-nál drágább kiszállítás.Alakulóban van egy harmadik változat is,na az érdekes lesz.
mr hawken 2013.11.30. 13:47:19 / # 224646
Szinte minden kiszállítást órával teljesítenek,kivétel a régen kiajánlottakat.A beszállításokkal van probléma.Pont a napokban volt néhány Elites ellenőrzés.
justitia 2013.11.30. 07:17:33 / # 224645
:) A "szálka lettél a szememben" csak poénnak szántam, a nick neved miatt, de hagyjuk:) Nem vagyok sem könnyed sem hűvös, de ahogy hallottam már a plus is elkezdett valami hasonló dolgot az ájfonjai mellett, akkor nem kezdődött el egy olyan folyamat amiben a taxisok veszthetnek? Nem a feltöltős kártya volt az első kártya amit az rt5 csinált, hanem a céges, és annak a mintájára készült a többi is, ezért nem lehet tudni, mikor melyikkel fizetnek. Így a taxis nem tehet róla, ha olyat fogad el, ami éppen egy kedvezményes, és ezért nem értem, hogy mit akart mondani neked a komáromi azzal, hogy nem lesznek elnézőek. Ha ez törvénytelen, akkor a törvénysértést kell megszüntetni és nem a taxisokat riogatni, szerintem. csabával meg beszélgessél te, és kérdezd meg, ha annyira érdekel, én 3 éve nem beszéltem vele, akkor is csak egy mondatot, amikor a t5 beolvadt, vagy fordítva? Megemésztettem a végeredmény meg legyen a tied:) tizennégy
szálka 2013.11.30. 03:01:52 / # 224644
És mi van akkor, ha szálka lettem a szemedben? Valamilyen megrendítő eseménynek lesznek tanúi a Hallotaxi olvasói? Milyen könnyedén, és hűvös távolságtartással írod le, hogy: "elkezdődött megint egy olyan harc, amiben csak a taxisok veszthetnek majd" Számodra nincs tétje, igaz? Megpróbállak egy kis időre komolyan venni. Becsüld meg és figyelj! Miért olyan fontos, hogy egyforma legyen az összes kártya, ha egyébként nincs titkolnivaló azokon, és szerintetek teljesen jogszerű a használatuk? Miért annyira lényeges az összetéveszthetőség, hogy ezt még külön ki is emeled az írásodban, mintegy megnyugtatásul a taxisoknak? Egyébként észrevetted, ahogy kívülállóként írsz a taxisokról, és nem többesszám első személyben? Miből olvastad ki, hogy uszítom a taxisokat? Akár meg is tehetném, nem lenne ellenemre, de annyira mégsem vagytok fontosak, hogy forradalmi hangulat fenntartásával múlassam az időmet. Annyit írtam, hogy gondolják meg mit csinálnak. Ezt még megtehetem? Megengeded? Egyébként meg mindössze tolmácsoltam Komáromi szavait. Mondhatnám megkért bennünket, hogy tájékoztassuk a taxisokat, mert nem lesznek elnézőek. Megtettem azt, amit ti bűnös felelőtlenséggel elhallgattok. Ha, nem terheltelek meg nagyon, akkor folytatnám! Áruld már el mi szükség van arra, hogy Csabika örökösen ott szerepeljen a rádión, és arról prédikáljon, hogy minden amit csinál jogszerű, törvényes, mindenki nyugodjon meg, csak "a TGFSZ gizdáskodik"?? Lenne erre egy roppant kézenfekvő megoldás. Ír egy levelet a Komárominak, állásfoglalást kér a kedvezményekkel kapcsolatban, és a választ beolvassa a rádióban. Pont. Minek fecsérelitek a drága időtöket a szakszervezet szarozására? Emészd meg, aztán kérdezd meg a gazdit mit kell válaszolnod!
Vin 2013.11.29. 22:53:57 / # 224643
Igen,Blaha-reptér 15 rugós transzfer :)
justitia 2013.11.29. 22:53:12 / # 224642
Még egyszer elmondom neked, de utoljára, hogy egyformák a kártyák! Érted??? Olyan a céges is, mint a kedvezményes!!! Kezded már érteni??? Ezért nem lehet felelősségre vonni a taxist, mert nem tudhatja, hogy az a kártya amivel nála fizetnek melyik! Sőt, van olyan feltöltős kártya is, ami nem kedvezményesen lett kiadva, hanem névértékben. Tehát, ne a taxisokat uszítsd, hogy ne fogadják el, mert úgy is elfogadják a fuvar végén, hanem intézkedj, hogy szüntessék meg a kedvezményes kártyákat, kérd a visszavonásukat, ha már ennyire okos vagy. És még egy, ha ez annyira törvénytelen, akkor miért nem intézkedik a hatóság??? A többiben igazad van, ezzel elkezdődött megint egy olyan harc, amiben csak a taxisok veszthetnek majd, és ha te tudsz ellene tenni, akkor csináld, de ha nem, akkor ne uszíts mindenkit a pc-d mögül:) Szálka lettél a szememben. kilencvenöt
Oldalszám: 274