Hozzászólások száma: 5463
Ugrás a hírhez Oldalszám: 274
Témakörök > Droszt Híradó > ??? - ??? Budapest Taxi Holding - fúziós topic A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
focilabda 2014.05.03. 09:31:22 / # 225051
Lári-Fári :-) Igazándiból nem arról szólt a "post" hogy mi az oka a posterminál cseréjének. Leginkább sem arról, hogy Te mit tettél az elmúlt 9 évben. A city-t meg már meg sem akarom említeni. Arról szólna kedves Innovatív Csaba, hogy azt mondod az urh-n a taxisnak, hogy Te mit csináljál a már szükségtelen készülékkel. Na mindegy nem ragozom tovább. A lényeg szerintem pedig az, hogy egy olyan POS terminálunk legyen amire (és erröl valamiért ez idáig egy szó sem esett) Te fel tudod telepíteni a saját cimkiadó, taxikártya kezelö szovtveredet. Erös a gyanúm ha ez nem lenne akkor mindenki ugyan úgy oldaná meg a POS terminál ügyét mint a tengelytávot a csomagtartóméretet a környezetvédelmi besorolást a tíz éves korhatárt a bla.....bla.... bla. Tehát szép az anyag amit írtál söt még igazság is van benne csak az én felvetésemre nem tartalmaz használható választ. Illetve hát nem is nekem kellene a válasz mert én nem kérdeztem a csatornán sem, hogy mi lessz a régi eszközzel. Azoknak adj választ akik kérdezték aztán majd meglátjuk, hogy mit szólnak hozzá.
alelölülő 2014.05.03. 03:03:00 / # 225050
Náluk van a legtöbb villanyautó. :-))
no name 2014.05.03. 03:00:25 / # 225049
De legalább nem nagy betűkkel ír.:D
no name 2014.05.03. 02:59:39 / # 225048
Piacvezető? Nálatok van a legtöbb megrendelés, vagy nálatok van a legtöbb autó?
alelölülő 2014.05.03. 02:53:22 / # 225047
Háát, apja fia! (Muhahaaaa!) :-DDDD

DCsaba 2014.05.02. 23:04:36 / # 225041
Horváth Csaba kérésére az alábbi levelet osztom meg: Tisztelt Focilabda! Köszönöm előre is értékes hozzászólásaidat és megszólításodat és ezúttal szeretnék neked a lehetőséghez képes kimerítően választ adni a nem teljesen és elfogadható véleménynyilvánulásodra. Egy kis gyors bevezető és jöhet a racionális válasz a döntésemmel kapcsolatban: Talán az elmúlt években meg tudtam mutatni a piacon felelhető taxi cég tulajdonosoknak hogyan és miképpen is kell versenyezni a megrendelők kegyeiért, amit bármennyire is hihetetlen nem minden taxis számára jött le! Ezt azért merném nagyképűség nélkül és bátran állítani, mert az elmúlt 9 évem alatt komoly szerepet és munkát vállaltunk annak ellenére, hogy volt, amikor egy egész horda próbált meg visszafelé húzni vagy rántani és a konkurencia szinte méterenként ásott árkot hátha beleszédelgek, de ezt kikerülve és megkerülve, nem kis elszántsággal a csapatot minden erőfeszítésemmel a piacvezető élbolyba jutattam. Igen egyszerűbb és könnyebb lett volna, ha nem ennyire a szakadék széléről kellet volna megoldani vagy elszántabb és nagyobb segítséget kaptam volna, de sebaj, szerintem megoldottam és ez mind az a jel, hogy pl. te is becsmérelsz vagy még egy páran és igen van Nick nevem, amire lehet, hogy büszke is vagyok, mert csak annak és azon estekben történik ez, még ha valakitől tartanak. „innovatív köcsög hcs ” Na de térjük a lényegre és a megszólításod valódi tartalmára a POS terminálok cseréjére. Ha megengeded, visszamennék egy kicsit az időben, amikor mi voltunk azon egyetlen cég, amely nem béreltetni szerette volna a terminált, hanem átgondolva megvettetni a taxisokkal! Így eljött a hosszas fejszámolás és bebizonyosodott, hogy az én verzióm a jobb, de ez már nem érdekel az az idő is elmúlt . Az sokkal inkább hogy a hosszú évek alatt, amivel nektek nem kellet foglalkozni azaz a terminál működésével, kiderült, hogy egy olyan piac a bankok részéről amiben nem tudsz okos lenni és mindig fizetned kell mert ez az Ö érdekük! Így megismerve ezt a piacot is és minden lehetséges buktatóján átjutva a lehető legjobb megoldást választottam a csapatomnak, ahogy ezt az elmúlt 9 év is bizonyítja. Ha nem így lenne nem lennél ennyire irigy és csalódott, mert veszed a fáradságot folyamatosan és próbálod a döntéseimet becsmérelni. Annyit hozzátennék, hogy én mindig a lehető legracionálisabb döntést hoztam figyelembe vettem minden lehetőséget és figyelembe vettem az emberek lehetőségeit, de nem lehet egy-egy személy kívánságának megfelelően dönteni, mert ez nem kisszövetkezet és mókus Örs, amelynek nincs létjogosultsága. A döntéseimért és cselekedeteimért vállalok minden felelősséget és számomra ez egy elégtétel, hogy mindenki engem akar kinyírni, mert ezek szerint nem csinálom rosszul, a céget a nullából építettük fel a mai meghatározó helyére. Úgy gondolom, hogy arról beszelnek, aki elér és tesz valamit. Valószínűleg ez neked nagyon fáj, és nem tetszik, ezért írsz becsmérlően Így egy kis száraz tény a City terminálról és a mi jövőbeni kütyünkről: A Cityé az nem egy minden bank által elfogadott csúcs technika (csak az OTP fogadja el) sőt, ha szabad mondanom ezt is körbejárva a valóság az, hogy a Compuworx csak általa forgalmazott PAX típusú kínai fos csoda, amit egy mobilcég mutyi által tudott csak szertifikáltatni azaz regisztráltatni az OTP-hez, amit ha történik valami az OTP és a mobilcég kapcsolatával, akkor dobhatják a kukába. Egyébként baromi sok probléma volt vele, mert szarul működik és az ára 95.000 Ft amire pénzt szedtek be! Ezzel szemben a Miénk vagy a Tiétek, ha már te itt dolgozol az a világon a piacvezető Ingenico terminálról van szó és képzeld ez a terminál szinte a teljes bank hálózatott lefedi! A lényeg most jön, amihez te nem értesz, igaz nem is kell, mert én pont ezét vagyok vagy, ahogy mondanád, azért fizetsz, hogy ezzel az új cserével azt is elértem, hogy akár bármelyik bankhoz be tudunk konektálni nincs egyedi banki szoftver és kiszolgáltatottság a jövőben! Na ehhez mit szólsz? Egyébként a mostani változás, amit ti is szorgalmaztatok az tartalmazza a bankterminál kötelező meglétét! Hogy az egyszerű megnyilvánulásodva reagáljak. Így csak azt tudom röviden mondani , hogy ha a piacon körbenéznél és látnád, hogy a többi nagyokos mit művelt vagy próbál művelni akkor azt látnád hogy hosszú de hosszú idő óta minket vagy engem próbálnak meg másolni mert én értéket és egy jó céget teremtettem még ha te nem is akartál benne részt venni! Akár hogy is fáj, ahogy a többieknek is a Budapest taxi az ma piacvezető cég és azon emberek, akik ebben hisznek, azok büszkén dolgoznak velem együtt, akiknek ezúton is köszönöm. Viszont ha neked ez nem tetszik, nem kell itt dolgozni, ha meg nem itt dolgozol, akkor meg nyugodtan foglakozz azon fáradt vezetői gárdával, akik utánam loholnak! Röviden a focilabdáról csak az a jó labda mivel mindenki játszik megfelelően kemény és jó vele rúgni, azaz nem tojás! A te NIC neved valószínűleg a hibás selejt és a tojás alakot képviseli ezért is kényszerülsz ilyen tettekre nem valami magasztos dologra. Üdv Innovatív hcs

69 2014.05.02. 22:09:11 / # 225040
Nem nem! Nem igaz! Én is hazudtam,meg az összes Citys hazudik! Remélem érted...

focilabda 2014.05.02. 17:44:31 / # 225046
Neked is csak azt tudom mondani, hogy nem ez a lényeg és én csak azt írtam a cityvel kapcsolatban amit a H.Cs. magyarázatként felhozott.
Fantomas 2014.05.02. 16:48:31 / # 225045
A City nem béreli,megvette a terminált 45000 Ft.
focilabda 2014.05.02. 12:47:29 / # 225044
Nem az a baj, hogy cserélni kell mert azt tudtuk, vártuk. Az a baj amit válaszként adott, azokra a kérdésekre amit a taxisoktól kapott.
búbánat 2014.05.02. 08:45:52 / # 225043
Én nem akarom a Csabát megvédeni,de nem Ő találta ki a Fos-terminál cseréjét!!!!!!!!! Lejárt a terminál "Banktechnikai" engedélye!!!!!!! Nem felel meg a mai biztonsági előírásoknak,és a Bankoknak az a jó buli,hogy újat vetetnek,vagy béreltetnek a partnereikkel! Az egy másik kérdés,hogy hosszú távon a bérleti díjjal Ő jár jól!!!Különben 135-ezer Ft-ért lehet ma készüléket venni!Aztán négy-öt év múlva kezdődik megint a játék előröl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ez a csere lényege!!!
focilabda 2014.05.02. 02:14:44 / # 225042
Néhány apróság elkerülte a figyelmedet. Amikor megkérdezi tőled a csatornán a taxis, hogy mit csináljon a ~85000.- ért megvásárolt terminállal akkor az a válaszod, hogy Te nem tudsz vele mit csinálni az enyhén szólva is túlzás. Mert mint tudjuk ezt az eszközt azért volt szükséges megvenni a taxisnak, hogy a Te fuvarközvetítői szolgáltatásodat igénybe tudja venni, közvetve ezzel támogassa a Te piaconmaradásodnak a lehetőségét. Erős túlzás azt mondanod, hogy azért kell új terminált a taxis részére biztosítanod mert a 'rendeletelőírja'. A rendelet sok mindent előír amiket Te nem akarsz a taxis számára biztosítani. Nem sorolom őket. Tehát ez a terminál megint csak azért kerül rajtad keresztűl a taxishoz, hogy a továbbiakban IS biztosítva legyen a taxisok hozzáláncolása a Te szolgáltatásodhoz. Nagyon könnyű úgy vezetni a Te vállalkozásodat (és még így sem az igazi) hogy az innovációnak nevezett faszságoddal magadhoz láncolod a taxist. Nagyon szép dolog a cityre meg a főtaxira hivatkoznod, hogy ott is bérlik a terminált. Szép dolog, a szívem szakad meg tőle. De sajnos számunkra ez nem viszonyítási alap. Van egy olyan Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság álltal kiadott állásfoglalás miszerint ha egy szolgáltató csak a saját maga álltal PÉNZÉRT rendelkezésre bocsájtott eszköz használatával tudja (ez itt a terminál) a saját szolgáltatását az ügyfele (ez itt a taxis) részére elérhetővé tenni, akkor ha az ügyfél már bármilyen okból nem kívánja a szolgáltatást igénybe venni a szolgáltatónak kutyakötelessége az eszközt visszavenni. Na jó. Nem gondolom, hogy most a közel 600 taxiból bárki is meg fogja kisérelni ezt az ügyet rajtad keresztül nyomni. De az esélye megvan. Egyszerűbb ott a csatornán kicsit sirdogálni meghallgatják a Te magyarázkodásodat és kész. Szóval szorosan tartani a gyeplőt nehogy kicsússzon a kezedközül mert akkor elszabadul a balhé :-) Szóval én azért átnézném ezt az ügyet már csak a becsület kedvéért, hogy hátha mégis van más megoldás. Tudod mint ahogy a csatornán is mondta valamelyik kollega, hogy bizony nagyok az anyagi terhek. Hátha ti is tudnátok a (erősenextra) profitotok terhére vállalni egy kicsit. Nem baj ha nem válaszolsz. Majd a tetteid mindent megmagyaráznak. Mert ugye tudjuk mindketten, hogy az embert nem a szavai minősítik hanem a tettei! Szavakból már volt sok jöjjenek a tettek. :-)

justitia 2014.04.12. 14:47:34 / # 225039
Nincs mit köszönni, örülök, hogy jobban van:) ötvenhét
nuova 2014.04.11. 19:24:05 / # 225038
Köszönöm szépen az információt. Nem is tudod, mennyire jót tettél. Ha bármikor Miskolcon jársz és segítség kell... meghálálom. Béla jobban van!
justitia 2014.04.11. 11:31:27 / # 225037
Szent Imre kórház, de többet nem tudok sajnos:( hetvenkilenc
nuova 2014.04.10. 22:37:39 / # 221969
kórházban van? melyikben?

justitia 2014.04.10. 22:26:26 / # 225036
Testvérével találkoztam, Ő mondta hogy stroke:( hetvennyolc
nuova 2014.04.10. 22:14:23 / # 225035
Ez komoly? Nagyon messze vagyok tőle... és nem tudom elérni.
justitia 2014.04.10. 21:17:47 / # 225034
Tudja valaki mi ez a nagy felhajtás a holdingnál, hogy mindenkinek be kell mennie, csak azért, hogy fotót készítsenek róla? Agyas állítólag beteg:( negyvennégy

nuova 2014.04.10. 20:26:02 / # 225033
szólna vki agyas556-nak, hogy nem tudom elérni a 20as mobilján? rádiótaxi

Oldalszám: 274