Témakörök > Droszt Híradó > ??? - ??? Budapest Taxi Holding - fúziós topic A hozzászóláshoz be kell jelentkezned | |
---|---|
Csumi | 2011.01.09. 21:32:41 / # 220464 |
|
Úszom, csak marha magasak a hullámok....
Előzmény: #220458 tomajer 2011.01.09. 21:27:51 |
tomajer | 2011.01.09. 21:27:51 / # 220458 |
Téged ott vár egy nagyon guszta kis csónak.
Kicsiny, de biztonságos, és igen jó a személyzet!!!:-)
Előzmény: #220449 Csumi 2011.01.09. 20:45:55 |
|
Csumi | 2011.01.09. 20:45:55 / # 220449 |
|
Miután elsők közt estem (ill. inkább ugrottam)a tengerbe, és azóta is csak kapálódzom a kis deszkámon, ( elég kevés palack postát sikerül kihalásznom a tajtékzó tengerből) nem feltétlen értem az utolsó morse üzenetet... Így kapálózok tovább, és értetlenül kapkodok levegő után.. (milyen igaz: A levegőből, amig van dögivel, csak slukkolsz, slukkolsz, észre sem veszed....Mikor fogytán van, csak kapkodsz utána, és mindent megadnál érte... )
Előzmény: #220433 2011.01.09. 16:39:41 |
törölt felh. | 2011.01.09. 16:39:41 / # 220433 |
|
Perfetto!
Érkeztek friss hírek tegnap palackpostán a matrózokhoz!
Állítólag, a kapitány kezdi belátni, hogy a kész átverés show egy rossz vicc csak, ami viszont vele történik, élesben megy!
Signore Santa Giorgo tőkét emelt és ezért Giorgio Pastore tulajdoni részét venticinque per cento -ra csökkentették!
sig Pastore ezért (állítólag!) megpróbált ügyvédekkel egyeztetni, miként lehetne a Hills hívószámait és egy angol matróz barátom által csak data base-nek szólított dolgait kiemelni a kínai felségjelű kikötőtől-kikötőig 3doboz cigiért szállítmányozó nullruppós luna-ing-ból menekíteni!
Arra gondolt, maradék deszkákból összetákol egy barca-t, amire felfesti a Hills nevet!
Arra az egyre nem gondolt, hogy még ha el is indulna, bár szerintem kurvára nem, szinte egyetlen matróza sem lenne, hiszen annyiszor baszta már át matrózait, hogy senki sem hisz már neki!
Azt hitte szegény Giorgio, hogy egy cirkáló közepéről nézelődhet, de barátai mindig egy picit tolnak rajta, egészen addig, míg vízbe nem pottyan!
Kormányos!!
Kormányos van dögivel!
A fő kormányos giga kapcsolatokkal rendelkezik!
Nem is értem!
Szőrmók Segg!
A South Park-ból ismert figura, most még szőrösebb kiadásban!
Ha egyszer leesik eről a hajóról, senki sem fogja felvenni, mert egy ground zero!
Hamarosan elbukja nagy büszkeségét, amit mindenkinek emleget!
Az erősebb kutya baszik!
Ropiláb!
Mit szeretnél, hány kormányost említsek még???
Előzmény: #220353 Rumcájsz 2011.01.09. 12:13:02 |
törölt felh. | 2011.01.09. 16:00:26 / # 220436 |
|
:-) ez jópofa!
Ahogy időm engedi, nevet változtatok és én leszek Komment Elek!
Előzmény: #220353 Rumcájsz 2011.01.09. 12:13:02 |
Rumcájsz | 2011.01.09. 12:13:02 / # 220353 |
|
Tetszik nekem ez a fúziós hajózási napló! Na, akkor nézzük meg egy matróz szemszögéből: Több, mint tíz éve szolgáltam a Fünf nevű hajón, egy kisebb megingástól eltekintve folyamatosan. ’99-ben egy akkor még idegen kikötőben kalandvágyból elhagytam a fedélzetet, s két hónapig Csepelen dekkoltam. A pénzem elfogyott, munkát sem találtam, de egy kisegítő Skoda-járattal visszajutottam a Fünfre. Nem mondhatom, hogy mindig jól éreztem magam a hajón, mert a matrózok között voltak durvák is, műveletlenek meg önzők, akiknek valahogy mindig több rum jutott. Viszont a hajórend nagyjából tetszett, ráadásul általában előnyére változott, ezért nem néztem másik hajó után. 2000-ben, amikor átléptük az egyenlítőt, a tengerbe dobtam a borotvát. Közben matrózok jöttek, matrózok mentek, a tisztek is időnként cserélődtek, de a kapitány maradt. Három évvel ezelőtt a kedvezőtlen széljárás miatt a jól megszokott helyett egy jól felszerelt, modern, de nem igazán kedvelt kikötőbe kerültünk, ahol ráadásul igen komoly vámot kellett fizetni, túl azon, hogy néhány hajótöröttet is a nyakunkba sóztak. Aztán egy évre rá problémák akadtak az első tiszttel, aki közeli rokona volt a kapitánynak, de gyakran elfeledi, hogy neki köszönheti az előléptetését. (Korábban magányos kalózként járta a tengert.) Akkoriban az első tisztnek már saját hajója is volt, a Vier, külön bejáratú moziteremmel, ahol az első tiszt (a Vieren kapitány) saját maga kezelte a vetítőgépet. A matrózoknak nem mindig tetszett a film, ezért szeptemberben fel is lázadtak, mint a Bounty, és átmenetileg meggyőzték a kapitányt. Ebben segített nekik a Fünf rádiósa is. Két évvel ezelőtt a gondok odáig fajultak, hogy a Hills legénységét is át kellett venni, viszont a hajó ekkora már elöregedett, és nem bírta a Plusz terhet, mert nem volt annyira Mini. A kapitány felkereste az összes csendes-óceáni szigetet, miközben a gazdálkodást nem megfelelő emberekre bízta. Ennek folyományaként szeptemberben már nem a Fünf segített a bajbajutottakon, hanem a Fünf matrózait kellett átmenteni egy még öregebb hajóra. Hát a mentőakció nem sikerült igazán: volt fuldoklás, vér, sikoly, káromkodás, szitkozódás, fenyegetőzés az Északi Hajózási Társasággal, cserbenhagyás, a süllyedő hajó felgyújtása, a túlélő csomagok visszatartása. A két hajó legénysége persze azonnal egymásnak esett, mint az óvodában a gyerekek. Mindez egy nappal azután, hogy a kapitány a Fünf matrózainak megígérte, hogy nem változtatunk útvonalat, nem veszünk vissza a 230km/h sebességből, és semmiképpen nem hajózunk 184-gyel. Megmarad a Fünf (a Fünffel tűzön-vízen át), nem kell a hajó oldalát átfesteni, sem a zászlót kicserélni. A Holdaló nevű hajón a kapitány is csak másodtiszt lett, persze sokunknak az fáj a legjobban, hogy a kiszolgáló személyzetből is csak néhányan élték túl a katasztrófát. Én soha nem tudtam, hogy mennyi rum jár a kormányosnak, meg nem is nagyon érdekelt, amíg nekem is jutott elegendő ahhoz, hogy elviseljem, hogy árbocra kell mászni, fedélzetet sikálni akkor is, ha fúj a szél, ha szakad az eső, és akkora a köd, hogy a szakállamat sem tudom babrálni. Most viszont úgy tűnik, mintha nem lenne kormányosunk, csak sodródunk az árral, amíg zátonyra nem futunk.
|
ragazza | 2011.01.09. 09:16:05 / # 220340 |
|
Legalább itt azonosítottad magad Janó.
Nézd, vannak jó beszúrásaid a történetben, én
nem ilyen részletesen írtam meg a mesét,ezért
hagytam ki belőle. Eredetileg a matrózoknak neveztem a dolgozókat és utasoknak a taxisokat.
Így a történet átírása általad megint nem stimmel. De pontosíthatjuk,ha akarod.
Azt a részét a pontosításból kihagytad, amikor
a kormányos megpróbálta az én szereposztásom szerint (matróz=dolgozó)a matrózok kihajítása
érdekében a kapcsolatait a kalózoknál összeszedni...
P.S.: Mondtam már,hogy nem kakukk vagy...és ennek
az okát is leírtam.
Amit jól kivettél: valóban van bajom a kormányossal, de a kapitánnyal is. Nem is kevés.
Az,hogy a kormányos miként,miért és hogyan távozott még megérne néhány sort, de megfogadva
a tanácsodat, nem részletezem,csak ha nagyon akarod, hiszen itt nem érdekel senkit,mint mondtad, mert Janó, te ezek szerint(legalábbis
saját magad szerint) egy őszinte, mindenki érdekét a legjobban szolgáló a becsületesség
példaképe vagy. Szerintem ennek az ellentéte,
hazug,a dolgokat csak a saját malmára hajtó, korrupt ember. Gondolj csak a matrózok=dolgozók
kidobatására a hajóból...
Előzmény: #220269 2011.01.08. 17:19:30 |
törölt felh. | 2011.01.08. 17:38:43 / # 220274 |
|
Üdv!
Már szóltam a Janónak, hogy jó lenne ha írna ide, de mivel sokan azt hiszik, a Latonnarella ő, pár mondatot remélem nem veszel rossz néven tőlem!
Én úgy hallottam az általánost, hogy a "telefonon érkező" rendeléseket kell vinni 8-as tarifával!
Tegnap arra lettem figyelmes, hogy kettő darab ilyen volt, a személyzet!
Az összes többi "beülős" volt, ami ugye 1-es tarifa, ha jól hallottam!
Kicsit elgondolkodva felvetéseden, van szóval egy telefonon érkező 8-as tarifa, a beülős 1-es és hallottam valami matricacsíkról is, amin az szerepel 22h-06h-ig vendéglátó!
Előzmény: #220253 passat 2011.01.08. 14:43:36 |
törölt felh. | 2011.01.08. 17:19:30 / # 220269 |
|
Neked nem csak a helyesírás nem erősséged, de az olvasás sem!
Illetve elolvasni még csak-csak tudod soraim, de a megértésük, már komoly problémát jelent!
Soraid tartalmát figyelve, nem is számítottunk ennél többre!
Te egy igazi kurva vagy!
De erről is hallottunk már.......
"Holló a hollónak nem...."
Össze-vissza írkálsz, eddig kakukk voltam!
Mi ez a nagy változás?
Magad sem tudod!
A hajós történet giga!
Óriási!
Egyedül csináltad????
Te egy zseni vagy!!!
A hajó neve "Five" ezen biztos rengeteget gondolkodtál!
Na nézzük, szóval azt mondod, a hajó lágyan ring a vízen.
Ez idáig stimmel.
Voltak rajta tisztek, kormányos, legénység....
A picsába, eddig azt hittem magától megy!
Te egy kibaszott okos, mindent tudó ember vagy!
Nézzük, hogy látták ezt a hajót mások.....
Volt egy hajó, úgy hívták "Cinque"
De az a hajó nem a Cinque Terre-n ringatózott lágyan ,hanem Budapesten.
A Magyar hajók felségjele tudomásom szerint H-xxxxx, de ennek a hajónak O.S.-
Ez gondolom az offshore jelentése, de te biztos jobban tudod.
Szóval volt ez a hajó és szelte a habokat.
Volt rajta személyzet, nem is kevés.
Matróz is majd 700.
Ez a hajó kurvára nem akart elsüllyedni, hiszen a matrózok által befizetett hozzájárulás pontatlan számítások szerint is több mint 40 Millió Ft volt havonta!
Egy szép tavasz végi napon, szólt a kormányosnak a kapitány, hogy óriási ötlete támadt!Azt mondta: összeállunk egy másik hajóval úgy, hogy a személyzetet vízbe löki, hogy megfulladjanak, de a matrózokat át kell menekíteni a másik hajóra, hiszen a "hajózási hozzájárulásuk" óriási bevétel, nem lenne jó elesni tőle!
Persze a kapitány számolt azzal, hogy pár matróz az átszállásnál vízbe fullad, de ekkora létszámmal nem!
A kormányos rögtön ágált ellene, hiszen megtudta egy, a piacon szinte alig jegyzett hajótársaság lenne az, ahová át kell majd ugrálni a matrózoknak.
Addig, ameddig a "Cinque" kimagasló árakon szállított a tengeren, ez a másik hajó (inkább "Barca")csak úgy tudott szerepelni a kikötői menetrenden, hogy kikötőtől-kikötőig 3doboz cigiért vitte az utasokat.
Ezért aztán lkiensei null ruppós emberek voltak.
Szegény kormányos volt nagy bajban, hiszen a kapitány megkérte, ezt ne árulja el senkinek, mivel ha kiderül, nagy bajban lehet tőle!
Minden nap órákon át próbálta lebeszélni a kapitányt eme cselekedetéről, de sajnos nem sikerült!
Egy szeptemberi napon megszólalt a hajón rendszeresített hangosbemondó, ahol a kapitány beszélt!
Minden matrózom hagyja el a hajót mondta, mert egy sokkal nagyobb hajóra fogunk átszállni!
Sokkal, de sokkal jobb lesz nektek,induljatok.
Egy hajó várakozott a közelben, ahová átmentek a matrózok, persze volt aki rögtön úszni kezdett inkább a nyílt vízen!
Nem sokra rá, kisebb hajók érkeztek és kimenekítették a hajó dokumentumait, felszerelését, majd éjfél körül, magára hagyták a hajót, ami rengeteg ember és család megélhetését biztosította éveken át!
A kapitány hagyta ott a hajót utolsóként és a tengeri rádióján szinte végig vonalban volt a kormányossal.
Az első pár napban külön dolgoztak a matrózok, majd hétfőn összeengedték őket.
A kormányos végig azon volt, hogy valahogy szálljunk vissza hátrahagyott hajónkra, de a kapitány közölte vele, hogy nem lehet, mert már nem az övé az engedély és a hívószám sem!
Teltek múltak a hetek,rengeteg matróz távozott....
Egyre nagyobb a lett a káosz, menekült aki tudott.
A kormányos miután látta, hogy nincs visszaút és már több havi bérével tartozott neki a kapitány, lépnie kellett.
A kapitány végig nyugtatta, hogy minden rendben lesz, de nem lett.
Közben felmondtak neki, nem törődve azzal, hogy munkaszerződése volt határozott időtartamra!
A kormányos soha nem akart kínai felségjel alatt hajózni és mivel rendkívül bizalmas kapcsolatot ápolt a kapitánnyal, a létező legtöbbet tette meg a matrózok megmentéséért!
Több hónapig még dolgozott is kínai felségjel alatt, pedig hányt tőle!!!!
Miután felmondtak neki, kénytelen volt lépni és sem előtte, sem utána nem járt vissza a "hajó gyomrába", mint ahogy azt említetted!
Az viszont nem zavar csöppet sem, hogy konkurens hajótársaságok dézsmálták a Cinque által elért megbízásokat!
Személyesen Sir Lancelot is áldozatává esett a fejetlenségnek és most csak egyet említettem a sok-sok közül!
De ott nincs kibe belerúgnod, az nem érdekes!
A kormányos nem hiteget egyetlen matrózt sem!
Senkit nem hív a fedélzetre, minden matróz felnőtt ember, azt csinál, amit akar!
Azzal, hogy a kormányos elmegy a kikötői parancsnokságra, senki sem menekül meg!
Ha kalóz lenne a kormányos, nem így oldaná meg a dolgokat, de mivel nem az, a hivatalos utat választotta!
Sok-sok matróz és kiszolgáló tette már ezt, de neked az sem számít!
Itt ugatsz egyedül, kicsit sem feltűnő amit csinálsz, hogy hová, kihez tartozol!
A kormányos elég jól kormányozta a hajót, ezért ahogy kiderült a Cinque zátonyra futása,majd minden hajótársaság megkereste palackpostán és állást ajánlott neki!
Egy percet sem kellett csónakáznia, főleg nem azért, hogy egy másik hajó fölvegye!
Neked lehet, hogy kellene, akár éveket is!
A tengeren hagyott Cinque-t közben megtalálta a kikötői vámszedő hajó és inkasszót tettek rá a kifizetetlen bérek miatt!
Remélem ez a rövid kis mese, segített azon felvetésedet szertefoszlatni, hogy a kormányos mikor és hogyan hagyta el a zátonyra futott hajót!
Bár, nem hiszem!
A te sérelmeid nem erről szólnak!
Neked a kormányossal van bajod és írásaiddal próbálod a matrózokat buzdítani, nem sok sikerrel!
Azok az emberek, akik a kormányost ismerik, esetleg elismerik, mind tudják, amiket leírsz, mind kitaláció!
Akik nem ismerik, de pontosan követik írásaid, már azok is!
Szerintem nyiss egy új topicot, "a kormányos fikázása" címmel és szakadj le a matrózokról, van elég bajuk!
Csináld meg a topicot és győzd meg az embereket, hogy a kormányos által szerzett munkákhoz, ők nem férnek hozzá, mert csak a közeli matrózoknak ad belőle.
Sok sikert hozzá, szerintem többen vannak itt olyan matrózok, akik nem kíváncsiak rád!
Ott majd belezavarodhatsz, a ki viszi, ki nem viszi,holló-kakukk, megkereslek-nem kereslek,találkozunk-nem találkozunk, ekkor találkozunk-előbb találkozunk hazugságaidba!
|
hellraiser | 2011.01.08. 15:44:56 / # 220254 |
|
Tisztelt Passat! Lehet még sem ismered, olyan jól. A Symbolhoz nem sok köze van, bár segített benne. A 184-et nem én erőltettem, sajna ez az ár a cigányszencinek köszönhető. Annak amit ő elkezdett egykoron, lásd más társaság ugyancsak etnikum vezetőjét, csak ilyen áron tudtak embereket toborozni maguk köré. Ahogy őket le tudod beszélni erről a 0-ról, akkor én is elfogom érni, hogy emeltebb áron utazhassunk.
Előzmény: #220253 passat 2011.01.08. 14:43:36 |
passat | 2011.01.08. 14:43:36 / # 220253 |
|
Janó, Janó.
Ismerlek rég, és hát megosztó személyiség vagy. de az konkrét hogy vannak címeid, amit jópénzért bedobsz a közösbe. nem tudom és nem is érdekel, hogy a zengőnek mennyit ér meg, de ez a magánügyed. nyilván jól el tudod adni magad. Csak azt nem értem, hogy a mixen felbuzdulva mindenki azt gondolta hogy a symbol jó lesz, de hát ez a 184ft, enyhén szólva nevetséges. te nem így látod? méregdrága szórakozókomplexum, tele gazdag zsidókkal, mi meg jópofizzunk 184 ért. jól csinálod amit csinálsz, ezért csináld ugy ahogy elkezdted, hidd el kibírja a hely az 5öst, és mindenkinek jobban fog esni a dolog
|
ragazza | 2011.01.08. 08:26:07 / # 222289 |
|
Méga annyit ,hogy jó,mennyire figyelsz mások
helyesírására és olasz nyelvtudására.
Ezt még kamatoztathatod. A sitten kultúrfelelős
lehetsz majd,ha igyekszel. -jobb,mint pl.a mosoda.
Előzmény: #222085 2011.01.07. 17:23:00 |
ragazza | 2011.01.08. 08:08:50 / # 222287 |
|
Kedves Menő Janó!
Sajnálom,hogy téged a nők fel szoktak pofozni.
De az is lehet,hogy ilyen fajta aberrációd van.
Hál'Istennek nekem az anyám utoljára kamaszkoromban adott egyet, de azt meg is érdemeltem.
Azt gondoltam holló a hollónak nem vájja ki a szemét,de akkor most tiszta vizet
öntök a pohárba egy kis történettel. Egy hajóról
szól, neve legyen moondjuk Five.
Volt egy szép kis hajó, szépen ringatózott egy ideig a tengeren. Szállított sok-sok utast(én is ez voltam), volt rajta sok matróz és természetesen a tisztek. Kapitány, elsőtiszt,másodtiszt,stb.
Kormányos is volt rajta, ez volt a Janó.
A kapitány igen nem törődött vele, merre ment a hajó, ő inkább elszórakozott a rumoshordóival,
néhány kikötőkből felhozott csajjal és csak néha
kérdezte meg a személyzetet: Jó irányba megyünk?
JÓ!Felelték azok. A kormányos viszont nagyon feltörekvő ember volt. Mivel saját hajója nem volt, megpróbálta úgy irányítani a Five-ot,hogy
az elvigye őt a hőn áhított kincses szigetre.
Mivel a kapitány nem igen figyelt oda,elég könnyű dolga volt. Néha lepaktált egy-két kalózzal,akik kicsit megdézsmálták a hajó rakományt és az utasok pénzét is, természetesen a kormányos kapott belőle a tippért. Később viszont jöttek a rosszabb idők, nagy szelek, egyre nehezebb lett a hajósok munkája. Később még léket is kapott a hajó. Elkezdett süllyedni.Ilyenkor ugye az utasokat kell először menteni,de ez nem sikerült, nem volt összehangolt munka,a kapitány sem volt a helyzet magaslatán. A matrózokat és az utasok egy része kénytelen volt
beugrani a tengerbe, mások,akik szerencsésebbek voltak megmenekültek. Volt viszont a KORMÁNYOS-
ő látva ,hogy süllyed a hajó, fogta a mentőcsónakot és elmenekült vele a többieket maga mögött hagyva. Addig csónakázott vele a tengeren,míg fel nem vette egy másik hajó. Most onnan, a távolból nézi,hogyan kapaszkodik néhány régi kolléga a deszkákba és azt hirdeti: Ne féljetek! Elmegyek majd a kikotői parancsnoksághoz és ti megmenekültök!
Közben pedig néha megpróbál visszalopózni a roncsokhoz, hogy még elvigye onnan,ami emlékezete szerint a hajó gyomrában van.
Na, Kedves Janó! Csak azért, mert provokálsz és
anyázol, nem foglak felkeresni. Fogunk találkozni, abban biztos lehetsz, lehet,hogy korábban,mint gondolod. Addig is jó evickélést,
csak arra kérlek, a korábbi kollégáidat ne akard
átvágni.
Üdv. Ragazza
Előzmény: #222085 2011.01.07. 17:23:00 |
törölt felh. | 2011.01.08. 02:36:24 / # 222221 |
|
Jaj!!! Kicsit megkésve Boldog Karácsonyt!
http://www.youtube.com/watch?v=crMrZiIYrr8
|
törölt felh. | 2011.01.07. 22:15:16 / # 222213 |
|
Ne viccelj!
MesĂŠlj, mi tĂśrtĂŠnt?
Előzmény: #222207 nemtom 2011.01.07. 21:56:33 |
nemtom | 2011.01.07. 21:56:33 / # 222207 |
|
Kihagytad azt az epizódot mikor V.I.P. vendég volt a lagziban.
Előzmény: #221717 2011.01.07. 04:45:19 |
törölt felh. | 2011.01.07. 17:26:26 / # 222087 |
|
Kedves Tom!
Ez így nem igaz!
A holdingban pörögnek a dolgok!
Elöljáróban csak annyit szeretnék most mondani, hogy a lottó show már kockás terítőt használ!
Ha érted, mire gondolok!
Ugye érted!
Előzmény: #222007 tom888 2011.01.07. 16:51:46 |
törölt felh. | 2011.01.07. 17:23:00 / # 222085 |
|
Kedves vagy, hogy szóltál, holnapra kaptam időpontot a dokitól.
Te pedig, ha rám hallgatsz, frissítsd a magyar nyelv tudásodat, azon belül pedig a helyesírást!
Ha nagyon elfoglalt vagy, vannak erre levelező tagozatok is!
Sorrento ---rövid o-val írják!
Lehet, hogy a google fordító is segít neked, bár nem hallottam, hogy a román már benne van!
Az már mindenki számára tiszta, hogy a pofád nagyobb a kelleténél, hiszen nem kerestél meg a sérelmeid miatt, mint azt ígérted!
Egy jellemtelen senki vagy!
A kollégák is megjegyezték, hogy vad irányba tart a fórum, erre te megint jössz a kioktató dumáddal!
Ha ennyire biztos vagy személyemben, keress meg!
Megsértettek, légy nő és pofozz fel!
Annyira remélem megy az olasz, hogy tudd, a nick neved mit jelent!
Szerintem inkább cseréld le!
Ajánlataim is vannak:
1.,amit itt csinálsz, arra a legjobb a :ragazzata
2.,Aminek tűnsz: ragazza immagine
Válassz kedvedre!
Előzmény: #221762 ragazza 2011.01.07. 08:38:46 |
tom888 | 2011.01.07. 16:51:46 / # 222007 |
|
Ha nem csírázzák egymást, nem pörög az oldal! A holdingban meg biztosan semmi érdekes nem történt.
Előzmény: #220858 exex 2011.01.06. 15:22:39 |
ragazza | 2011.01.07. 08:38:46 / # 221762 |
|
Kedves Janó!
ne felejtsd el a szereposztás végére majd kiírni,hogy "ez a forgatókönyv nem jött volna
létre, ha nincs jelen Júdás a menő Janó"
De ahogy kérted, figyelek majd csendben, ahogy kérted ,hiszen ez lesz
számodra a nagy felemelkedés. És ki tudja,még
a végén híres te is leszel... Nem tudom, egyébként
ha már a színészetről van szó, nem te szerepeltél egy olyan filmben, aminek az volt a címe, hogy "John, a sorrentói cigány."
Nem jól értelmezted a kakukkot! Nem vagy kakukk,
hiszen nincs mit más fészkébe helyezned. Magadat
helyezted oda, ez pedig nem szép dolog egy igazi
menő csávótól.
Előzmény: #221717 2011.01.07. 04:45:19 |