Hozzászólások száma: 5463
Ugrás a hírhez Oldalszám: 274
Témakörök > Droszt Híradó > ??? - ??? Budapest Taxi Holding - fúziós topic A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
smokie09 2011.01.22. 13:38:51 / # 220446
Legalább nem kerül majd sokba nekünk a nyugdíja:) Az hogy van, hogy 3 diplomával (ezt állítja) le tudja írni többek között, hogy "semmijen". Pali! Állj vissza lehel piac elsőnek, az való neked. Nehéz béka tudom, de egyszer mindennek vége szakad.
zodiákus 2011.01.22. 13:06:40 / # 220442
eljárás?persze,hogy nem volt..járulékot,adót nem fizettél soha!majd becsődöltetted a cégeidet és más néven csináltál egy újat!ezt csinálják a pásztorék,a szenciék és még sorolhatnám..egy hazug,adócsaló,sikkasztó szardarab vagy!ne hazudtold meg az embereket akik ismernek!a részemről lezártam a vitát..undorodom tőled!
tom888 2011.01.22. 12:35:57 / # 220378
A Horváth oldalakat keresném, tud valaki segíteni hol találom?

góré001 2011.01.22. 12:21:18 / # 220377
Annyir ocska és annyira hazug hogy nem is mondok semmit akinek ezt látni tudnia kellett az tudja látta te soha sem tartoztál bele ! Sohha semmijen eljárás vagy gyanú féle nem induklt bellenem pedig az biztos annyi ellenőrzésen mint lén nem sokan mentek át mindig minden rendben volt Ruszkik te össze keversz valakivel mögöttem ellnem soha senki nem volt sőt! De ez megint nem rád tartozik ! A mai dolgokra meg csak figyelj járj nyitott szemmell nyitott füllel!!
zodiákus 2011.01.22. 11:42:26 / # 220374
nyílván én vagyok a hülye,te pedig az isten...számítottam erre:) de én emlékszem azokra az időkre,amikor sikkasztottál,adót csaltál,mindig más céget csináltál,reszkető pénzt fizettél a ruszkiknak,focicsapatot finanszíroztál,nem fizettél időben a diszpécsereknek,nem fizettél ki csekket a taxisnak,te döntötted el hogy mennyivel járjanak mások,mindezt úgy,hogy semmi sem a te pénzedből volt,hanem a taxiséból!de bizonyára ez nem így volt...az a baj,hogy erre mindannyian emlékszünk,minket nem tudsz meghazudtolni!hazug embernek ismertelek meg és ezt fenntartom most is!legutóbb akkor szakadt nálam a cérna,amikor azt hazudtad 2001-ben,hogy a Zolikának a temetését kifizetted!ugye emlékszel a veszekedésre az FMK-ban,amit a problémák kibeszélésére hívtál össze és a kurva kauciód bevezetése után vagy 80-an leléptek tőled!!!mi emlékszünk rád és nem felejtünk!
exex 2011.01.22. 11:38:25 / # 220352
Jól látod a lényeget, nem véletlen vagy rég a szakmában! Túl sokan vagyunk,semmi szükség a rengeteg eladósosott droidra, akinek esélye nincs utolérni magát. Kifelé velük! Pali hova mész?? Ez persze tréfa volt! :-) Jól sejted, el kezdtem távolodásom. Köszönöm, hogy sok siker kívántál hozzá! De, ne éld bele magad a jólétbe, mert valamelyik droidtartó biztos felvesz közben "plussz" 2 embert. Lehet pont a "törzskönyves". Sikeres távolodást neked is!
zodiákus 2011.01.22. 11:33:35 / # 220346
és te miért vagy ebben az egészben benne?talán a vérvonal végett?ez érthető lenne,de mégsem..miért nem tudtál a kávézónál maradni a tesóddal,amit az akkori taxisok hoztak össze nektek?miért nem becsültétek meg azt,ami nem a ti pénzetekből lett kifizetve?miért erőlteted mindazt,ami az apádnak sem sikerül?miért nem tanulsz mások hibáiból?miért nem becsülöd többre a taxist egy lehúzandó birkánál? sok a kérdés tudom,de ha van még benned intelligencia,akkor elgondolkozol ezen,csendben maradsz és nem erőlteted tovább...ez jobb lesz így mindenkinek!legalább nem rólatok fog szólni ez az egész!eléggé uncsi,hogy úgy mondjam!
góré001 2011.01.22. 11:32:56 / # 220337
Hát zodiákus mindenfajta ismeretből - 1 es!! azaz EGYES !!! Nem részlezetem mert nem értenéd!!
Horváth Krisztián1 2011.01.22. 11:28:44 / # 220336
Ámen!
zodiákus 2011.01.22. 11:24:09 / # 220335
örömmel látom,hogy már ezt a topikot is a magadévá tetted,bár senki sem hívott ide!ezen ugye nem lehet csodálkozni,aki ismer téged régről.. én csak egyre híván fel a figyelmedet.te nem vagy már taxis!fuvarszervező-közvetítő vagy,régóta!!!!senki sem kér belőled már taxis szinten,aki pedig még bízik benned ezek után,az dönthet úgy,hogy még mindig szeretne eltartani téged,szíve joga!de te már rég nem vagy taxis!csak szükségből taxizol és ez más! el fog jönni az az idő (én bízok benne), amikor véget ér a vállalkozási kiskirálykosásotok veled,a fiaiddal,pásztorokkal,zengővel egyetemben,és el fog jönni az az idő is,amikor a taxisok nem fognak belőletek kérni,így nektek diploma nélküli fuvarmicsodáknak el kell mennetek munkát keresni abból a 30 ezer féle más szakmából!!!! én szeretném,ha így lenne!
góré001 2011.01.22. 11:05:50 / # 220305
Egyébbként ez jó hogy csak ez kis jelentéktelen dolog maradt meg benned ! De - ha ennyire utálod ezt a szakmát ugyan már tedd meg annak az 5552 embernek hogy abba hagyod!! Van még 30 ezer féle más szakma! és akkor eggyel kevesebb emberrel kellene osztozkodni! Ugyanis ennek a szakmának a sok sok hátulütöjének a legnagyobbja hogy ez a pici VILÁGVÁROS ?? nem bir el ennyi taxist!!! Kezd el hát ha az itt csak sirók kicsi tábora követ és aki megmarad az fenn marad!! -NA??
Horváth Krisztián1 2011.01.22. 10:59:33 / # 220303
Te miért dolgozol? Jó téteményért?Ne is mond isten fizesse meg mi?:))
góré001 2011.01.22. 10:59:24 / # 220302
Na látod a kocsid kutya oszt még is törzskönyve van a személyid az a tE TÖRZSKÖNYVED A SZÚLETÉSI ANYAKÖNYVI KIVONATOD MEG A TE SZÜLETÉSI TÖRZSKÖNYVED!! aZTÁN EGYIK SEM KUTYA!! hhmm !!:))
Horváth Krisztián1 2011.01.22. 10:55:56 / # 220301
Neked úgy tűnik,hogy feltüntetem magam valahogy is! Szerintem csak tényeket közlök.
exex 2011.01.22. 10:43:26 / # 220299
Erre csak egy válasz van: az én nevem semmit nem mondana se neked, se neki. Nem voltam a droidja, nem kerestem egyikötök társaságát sem, egy egyszerű taxis voltam-vagyok aki ebből szeretett volna még régebben megélni. Nektek maximum egy kód lehettem, aki valahova köhögi a tagdíjat. Ti nekem valakik vagytok, valakik akik hozzásegítettek hogy ezt az egészet megutáljam. Ha még ezek után azt hallgatom tőletek, hogy mennyire jó srácok vagytok az elég jópofa. Veled véletlen sem szeretnék egyébként vitatkozni, mert te aztán tényleg csak a "szépre emlékezel". ui. Ne nézd le a fiad, nem kutya, hogy törzskönyvezzék! Ejnye bejnye!
góré001 2011.01.22. 10:27:11 / # 220295
Kedves exex és az erre reagálok tömege!! Egy dolgot nem szabadna elfelejteni ! Bár Ő már nagy fiú önálló gondolat és cselekvő képességekkel tehát meg tudja magát védeni tettel is meg gondolattal is de A SAJÁT TÖRZSKÖNYVEZETT NEVÉN IR !!!! Mig ti a nagyokosok na majd én megmondom a frankót ?? meg megannyi nick név mögé bujva!! irogattok mintha mindig minden lépésnél ott lettetek volna a zsebében benne lettetek volna a könyvelőjének a bizalmasa lettetek volna a család egyébb tagjának bizalmasa lettetek volna egyszóval azért tudtok FRANKÓT mindenkiről mindent mert ezek közúl valamelyik a birtotokban lett volna!!?? Na van min meditálni azt hiszem!!!Jó fáradást!!
exex 2011.01.22. 09:44:36 / # 220262
Igazad van itt az idő, hogy átgondoljam a dolgokat! Eddig inkább csak mérgelődtem, ha megdobtak kővel, de már látom minimum kezet kellett volna csókolnom, hogy ne tűnjek rossz indulatúnak. Történeteddel azt akartad kihozni, hogy nem szóltál véletlen sem, hogy ki rakott A-t az autóra, csak mosolyogtál, elvégre jött a lé? Kedves vagy, hogy aggodsz agyi kapacitásom miatt, de szólok, majd ha fáradok! :-) Nem nevezném boldogságnak, inkább némileg szórakoztat, hogy milyen színvonalon próbálja meg magát valaki "hiteles, jóindulatú becsületes , stb." emberként feltüntetni. :-)

Horváth Krisztián1 2011.01.22. 09:32:43 / # 220252
Neked kedves barátom annyit még,hogy 95%-ban, mert 5%-ot szedett a Gyuri! Szóval 215-5% vagy 184!Na indulhat a matek remélem nem kell segítenem!Persze ebből az én feladatom csak annyi volt,hogy megszerezzem!

ragazza 2011.01.22. 09:32:07 / # 220251
Nem értem,miért a Krisztiánt piszkáljátok. Mint már korábban próbáltam itt leírni,igaz konkrétumok nélkül, de vajmi kevés köze van a Tele5-nél kialakult állapotokhoz. Volt ott egy "másik",aki igen sokat tett azért,hogy ez a helyzet alakult ki.Igaz, mostanában egy kevesebb hozzászólást írt, egyrészt mert kimoderálták, másrészt lehet, hogy erőt gyűjt a másik nick neve alatt. Bár senkit nem akarok itt védeni,aki akarja,megvédi magát, mindenkinek "tisztelet a kivételnek" vannak rossz húzásai az életben. Tudjátok, a bíróságon is súlyosabb az ítélet, ha valaki előre megfontoltan követi el azt,amit elkövetett. Éppen elég szar neki,hogy ilyen testvére van és nem hiszem,hogy büszke rá. Gondolom olvassák ezt a topikot azok is, akik soha nem szóltak hozzá és közöttük vannak egyszerű,átlagos,becsületes emberek sokan,akik lehet,hogy nem Mercedessel járnak,mert nem jutott nekik rá,mert arra költöttek,hogy a családjukat,gyerekeiket eltartsák tisztességesen,és csak utolsó dolog volt az autó,még ha a munkaeszközük is. De én nem nevezném összetartó embernek azt, ki seggnyalással és luxusautóval a segge alatt próbál felemelkedni. Sőt,már említettem, az ő esetében kb. Júdáshoz hasonlítanám. Tudjátok,ő volt az egyik legkedvesebb "tanítvány",csak ez a tanítvány azon munkálkodott,hogy a maga malmára terelje a vizet.Cseppet sem érdekli,hogy a többiekkel mi lesz,-igaz az exclusiv részleg nem jött létre,hiába nyüszített a kapitánynál,(egy kis anyagi segítségért a tervéhez)mert már késő volt. Ha létrejött volna, akkor ő most nagyon boldog lenne, jóval magasabb tarifával ,a többiek meg maradjanak a szutyokban.-gondolta ő. Nagyon boldogtalan most,hogy nem sikerült,de hát nem féltem, olyan ügyes csávó,hogy mindenhol megtalálja,hogyan lehet felemelkedni és azt is említette,hogy tárt karokkal fogadják bárhol.

Horváth Krisztián1 2011.01.22. 09:24:28 / # 222321
Nos barátom mesélek egy másik sztorit!Sok van még! Szóval úgy hozta a sor,hogy egy T5-ös etikás hívott, hogy biztosítsak a részére autót.Természetesen segítettem neki.Nos ez az autó alapból B kategóriás volt adottságai miatt.Valamilyen oknál fogva rákerült az A betű tudtom nélkül!Nem én kategorizáltam az autókat sose,és minek után ők sem kedvelték ,hogy odakerültem,ezért folyamatosan boncolták az autóimat ,és a rajta ülő embereket! Egyébként ahogy vissza adta a gépjárművet vissza került a B betű. Még mielőtt szét tekernéd agyad segítek!266 droid autó volt a cégnél,ennek ellenére folyamatosan én voltam kereszt tűzbe!Na ennyire voltam törvényen kívüli!Soha sehol nem tapasztaltam annyi rosszindulatot mint amennyi ott volt a levegőben. Látom neked is van bőven!pedig az méreg a testnek léleknek ugyan úgy mint az alkohol vagy a drogok! De ha ettől boldogabb vagy?Nekem ez a fontos a lelki békétek!
Oldalszám: 274