Hozzászólások száma: 5280
Oldalszám: 264
Témakörök > Droszt Híradó > Beszélgetés kötöttségek nélkül /vegyes topik/ A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
törölt felh. 2006.03.10. 10:54:40 / # 197713
Elmesélek egy érdekes sztorit, legalábbis tanulságos. Telefonos rendelés, 3 roma srác beszáll. Elől és jobbhátul két csíra. Ha nincs náluk fegyver, akkor nem téma. De balhátulra egy igazi nehézfiú ült be. Tudjátok, az az intézetes, sittes fazon. Bika nyak, szálkás izomzat stb… A két csíra elkezdi a kóstát. Megy az oltás ezerrel, nekem meg tele a gatya, mert a balhátsó nagyon csendben van, de a szeme csak úgy villog. Kezét nem látom egyik hátulülőnek sem. Már épp ott tartottam, hogy valaminek nekicsapom az autót és hagy hulljon a férgese, amikor megszólal a srác. Mi a faszt piszkáljátok a taxist? Hívja a kollégáit és agyon vágnak minket mint a szar. Erre csend lett. Ő már egyszer ezt átélte. MEGTANULTA. MEGTANÍTOTTÁK VELE. És ez többet ért, mint az, hogy én közfeladatot ellátó senki vagyok. Többet ért a késnél, pisztolynál és az online fényképnél. Ezt a fejébe verték, valószínűleg szó szerint. Na ezért kell néha az utassal dulakodni, még akkor is, ha ez nem fér össze a cég arculatával. Mert más nem véd meg minket!!!

nuska 2006.03.10. 10:53:29 / # 197711
egy jó alapos verésbe is belehalhat vki... vagy megnyomorodhat :( megvetem az erőszakot. nem értem miért kellett utánuk is menni. én erről lemaradtam. :O ha ott helyben visszaüt, az ok. az önvédelem. de hogy hajtóvadászat induljon ellene :O ez olyan tipikus férfias büszkeségre fogható kicsinyes butaság. ÉS ha történetesen bele hal? meghal egy ember. aki lehet egy tisztességes családapa, vagy akárki, aki felöntött a garatra. de ne is kutassuk, h kicsoda, micsoda. Az emberi élet szent és sérthetetlen. minden ember egyszeri, megismételhetetlen és pótolhatatlan. és igen, kötekedett az angol, agresszív volt, de hiszem, h kevesebb lett volna a világ, ha meghal. Minden emberért kár, aki erőszak áldozata lesz. a másik meg börtönbe kerül. tönkre megy az élete, mert onnan nehéz újrakezdeni. mi lesz a családjával??? vagy ha úgy sül el, h az angol erősebb, és vmelyik taxis hal bele... átgondolta ezt vajon bármelyik is abból a társaságból, vagy forró fejjel minden mindegy, de megbosszuljuk? mert oké, h büszkeség, meg nekem van igazam...De emberi életet kioltani? vagy kockáztatni a sajátom? ér ez ennyit?nem. semmi nem ér meg ennyit.

Csumi 2006.03.10. 10:49:26 / # 197710
mondjuk nem tudok ilyen elnéző lenni velük, mikor rendelésre odamegyek, és engem is elzavarnak, megfenyegetnek...csak azért, mert ők is az utcáról élnek. ...de nem akarok újabb vitát
Csumi 2006.03.10. 10:46:14 / # 197709
bocsi! a sajtóban az jelent meg, hogy a taxis át akarta verni az utasát, aki történetesen angol túrista, és mikor az ezt nehezményezte, a taxis megkéselte vétlen átvert utasát. Ebben a formában szerintem kifejezetten káros, ha felkapja a média
törölt felh. 2006.03.10. 10:45:54 / # 197708
Pontosan. Én is azért tartom hibásnak a Cityst, hogy nem adott le 3-ast. Megdumáltuk volna az angolokkal, hogy ezt nem szabad, ez nem India, és mi nem bevándorlók vagyunk. Majd mindenki megy a dolgára... és én nem tudok örülni, hogy a Mamutos srácokat elverték, mert ŐK is az utcáról élnek meg, mint mi. Hogy nem korrekten dolgoznak? Miért, a 159 Ft/km korrekt?
Csumi 2006.03.10. 10:40:24 / # 197707
Látod ez életszerű, mint már régebben kiveséztük,abszolút ELKÉPZELHETŐ, hogy így történt,de NEM BIZTOS. De ha így történt is a késsel akkor sem értek egyet. egy jó veréssel igen
macipapa 2006.03.10. 10:40:12 / # 197706
Féltem szólni de én is nevettem.
nuska 2006.03.10. 10:38:13 / # 197705
Háth fiuk, h őszinte legyek, én mosolyogtam a képen, de inkább a politikusokon nevettem, akik ezt kitalálták. rengeteg ilyet lehetne még csinálni... Az esetről már akkor is az volt a véleményem, h nem baj az, ha egy egy ilyet felkap a média. mert lehet, h rossze ezt olvasni, hallani, de tudja már meg a világ, h a taxis meg fogja védeni magát! és egy két ilyen hír után talán kevesebb lesz a taxis támadás. Az meg, h angolok...És akkor mi van? Az ő élete is épp oly drága, azt sem szabad kioltani, ugyanakkor rá is vonatkoznak mind az etikai, mind a valós leírt törvények...ha igénybe vesz egy szolgáltatást, fizesse ki. ha becsapták, kérhet kártérítést. ez is önbbiráskodás. nem?

Bbetyár 2006.03.10. 10:37:21 / # 197704
arra gondoltam
Csumi 2006.03.10. 10:35:29 / # 197703
ha a"rosszabbul élünk"-re gondolsz, az frappáns, tetszett!
törölt felh. 2006.03.10. 10:35:27 / # 197702
Elmondok neked egy előttem kirajzolódott lehetséges verziót. Az angolok rendeltek egy Cityt, a kocsi meg is érkezik. A cím: Margit krt. - Török utca sarok. Útközben hangosak, a kocsi is az övék a 180 Ft/ km-ért. Ismerős? Megérkeznek, az órában 800 Ft. Az angol ad egy ezrest. Taxisunk megköszöni és visszaadja a 200 forintost. Az angol, mivel ő úgy hiszi, hogy tízezrest adott elkezd balhézni. Persze taxisunk elfelejti hogy ő Citys és ennél a cégnél a dulakodás nem megengedett és hogy nagyon kedves külföldi utasai vannak, nem ad habokra vissza 9000 forintot. Az angol hogy nyomatékosítsa az igényét elkezdi ütögetni taxisunkat a 200-sal. Ezt ő rossznéven veszi, ismét elfelejtve, hogy Ő csak egy taxis és ellöki a kezét az angolnak. Erre az üt. Taxisunk kimenekül az autóból az angolok utána. A meccs kimenetele nem kétséges, a taxis a földön. Közben a Mamutos fiúk épp mennének vissza a helyükre. Meglátják mi történik és kiszállnak segíteni, az angol egy jó fizikumú emberke. A Mamutos a földön, porig alázva. Közben a Citys összeszedi magát és a fogát, autóba ül és elhúz a balfenéken. Az angolok elkezdenek inkább hazafelé sétálni. Jön az erősítés és ismét bunyó. Megint a taxisok veszítenek. Az angolok vidáman sétálnak hazafelé, jó balhé volt. Mamutosok összefognak és (ezt vallotta a sértet felesége is) egy autóba ülve az angolok keresésére indulnak. Elégtételt venni. A házuk előtt meg is találják őket. Felfegyverkezve nekik rontanak. Az angol elveszi a botot és azzal kezdi püfölni a taxisokat, az egyiket beszorítva a sarokba. Nincs mese. Ott a kés a kezébe. SZÚR: A kezét célozza meg, de mivel az angol megpróbál elmozogni, így a hóna alatt a szív felé irányul a szúrás, pont a szíve előtt 1 milliméterrel áll meg. Mindenki megijed és futásnak erednek. Az angol hős, meg áldozat lesz egyből.
Bbetyár 2006.03.10. 10:34:24 / # 197701
alatta pár sorral
Csumi 2006.03.10. 10:33:19 / # 197700
melyiket?
Bbetyár 2006.03.10. 10:32:54 / # 197699
a másikat nem is véleményezted!
Csumi 2006.03.10. 10:24:30 / # 197697
pedig már mennék az irodádba,... csak tudnék..
törölt felh. 2006.03.10. 10:23:11 / # 197698
Van, ne félj:) Dolgoztunk rajta. De az sem fog mindenkinek tetszeni...sajnos a humor az már csak ilyen. A humor olyan, mint a kígyó nyelve...
törölt felh. 2006.03.10. 10:21:30 / # 197696
Nekem azért volt lejebb egy mondatom: Kivételt képez, ha életveszélyben volt. Ezt a menekülési útat meghagytam.
Csumi 2006.03.10. 10:21:14 / # 197695
Holnapra olyat tegyél fel!!:-)))
Csumi 2006.03.10. 10:19:30 / # 197694
neked kéne legjobban tudni, hogy én sem az angolokat védtem, csak nem tudok már semmit erről az egészről mint itt már más sem, és semmi képp nem tudok azonosulni a késelővel. ennyi
törölt felh. 2006.03.10. 10:18:03 / # 197693
Most erre mondhatnám hogy az irodám mindig nyitva áll...de nem mondom, mert félek nem érti ma senki a viccet:-) Erre amit írtál ékes bizonyítéka tomajer és az én kapcsolatom...állítom még senkivel sem vitáztam annyit mint vele, de mégis barátom:-) Az viszont jó, hogy néha van köztünk 2 km távolság:-)
Oldalszám: 264