Hozzászólások száma: 5280
Oldalszám: 264
Témakörök > Droszt Híradó > Beszélgetés kötöttségek nélkül /vegyes topik/ A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Csumi 2006.04.23. 18:46:07 / # 198290
...azért ne legyél öngyilkos!:-))) Ha te a szeretetben hiszel, az jó!..ha valaki Istenben hisz, neki AZ jó! ...sorolhatnám...lényeg, higgy valamiben! (Istenben, Szeretetben,Családban, Hazában, Magadban mindegy! Csak higgy! úgy könnyebb átvészelni a problémákat! Ma sajnos egyre több ember nem hisz semmiben, max az anyagiakban, az "Aranyborjúban". Ez nem jó! Szerintem...nem vagyok bölcs, nem tudom jól látom-e, de így gondolom)
nuska 2006.04.23. 18:43:23 / # 198289
Ezzel maximálisan egyet értek! S hogy honnan ismerxik meg a jó barát? Hát onnan, h nem vár tőled semmi olyat, ami neked nem jó! No megyek Itt a Géza bá. Reggel vagyok puszi jó melót az éjszakásoknak, jó pihit, többiek! Puszi! A.
nuska 2006.04.23. 18:40:02 / # 198287
az eszméje persze így helyes :D Ej ha ezt látta volna a helyesírás tanár :D

törölt felh. 2006.04.23. 18:39:01 / # 198286
Hogy kiért, miért mit érdemes megtenni? Jó kérdések ezek és ha gondolod Nuska mélyeben bele is mehetünk ebbe. Senkiért nem érdemes semmit sem megtenni, ami neked nem jó!!! Hogy ez egon hangzik? Első olvasatra, de egy kis magyarázattal már más lesz a fekvése a dolognak....és ehhez kellenek az évek, a sok szívás, és stb...hogy eddig eljusson az ember, hogy NEM-et tudjon mondani, mert ez a nehéz. Család kérte ma hogy menjünk valahova, Fox, Réka stb... szintén a fülemet rágta...jöttek a "TE MEGÍGÉRTED" címzetű mondatok, de nemet mondtam, mert nekem nem lett volna jó. Önző vagyok? Egoista, csak az én érdekeimet nézem? Ha elmegyek és nem pihenek, akkor fáradt leszek. A legpitibb dolog ami ebből adódik, hogy nem tudok éjszaka úgy dolgozni, hogy a CSALÁDOMNAK megteremtsem itthonra ami kell. Nagyobb gáz már az, ha bealszok vezetés közben, felrohanok a járdára, átmegyek a másik sávba, benézek egy lámpát. Engem ér a legnagyobb veszteség, vagy a CSALÁDOMAT, esetleg ha érinti őket, akkor a barátaimat...mert nekem azt akkor már tök mind1. Vagyis ha én MAGAMÉRT nem teszek meg mindent, ezzel nekik okozok kárt...igaz, mérlegelni nekem kell és nekem kell tudni kimondani a NEMET: ha ezzel veszítek, még akkor is kevesebbet, mintha a legrosszabbak közül esik meg valamelyik. Vagyis nem mindig az a barát, az tesz meg érted mindent, aki IGENT mond, vagy HELYESEL. Persze ezt jobb hallani, de mint a téma elején írtam, általában nem azokat szeretik, akik így ki is mondják ezeket a TÉNYEKET. De mit tegyünk? Ilyen az élet?:-)

nuska 2006.04.23. 18:38:28 / # 198285
Ez látod igaz. mindig aszondja az ember, h nah ő már átélt mindent. jót is rosszat is, aztán mindig jön vmi, amire azt mondhatja, ilyen jó/rossz még sose volt. De most, h ezt átéltem, már télleg láttam mindent :D
nuska 2006.04.23. 18:34:55 / # 198284
Kicsit felhúztam az orrom, mert az emberek nagytöbbsége a tudatosult naivság és a butaság közé egyenlőség jelet tesz. Tudom, h naiv vagyok, de engem ez véd. téged a humor, engem a naivság. Látom a rosszat, hogyne látnám, de nem tartom fontosnak. majd elmúlik. Abban nem adok neked igazat, h koppanhat az ember, ha a szeretetbe, szerelembe kapaszkodik. mert ha 1 bizonyos emberbe kapaszkodik, rábizza magát, akkor igen, akkor csalódhat könnyen. de itt töbről van szó. egy eszméről. abban pedig nem csalódhat az ember. Mert Eldobhat téged egy jó barát, ki fog késziteni, de mit csinálsz ekkor? új barátot keresel. kicsit óvatosabban, kicsit gyanakvóbban, de keresel. mert a barátság eszmélye nem sérült benned, arra szükséged van. Emberekben lehet csalódni, de ilyen örök értékben mint a szeretet nem. Sztem. De szóljatok, ha bánt titeket egy ilyen komolyabb téma, mer akkor lelövöm magam, meg a mélyen szántó gondolataim. :D
Csumi 2006.04.23. 18:28:07 / # 198283
ez így van........
törölt felh. 2006.04.23. 18:27:54 / # 198282
Mindig könnyebb találni vétkest, vagy olyat, akinek kötelessége támogatni, mint sem, magad elé állni és bevallani: Ezt elbasztam.
Csumi 2006.04.23. 18:26:29 / # 198281
hogy ki nyer, te, vagy te, az is rajtad áll:-)

törölt felh. 2006.04.23. 18:26:18 / # 198280
Egy ember akkor kezd igazán tapasztalt lenni, amikor azt mondja, hogy tapasztalatlan. Amíg azt állítja, hogy Ő már eleget tapasztalt és sok tragédiában volt része, akkor az egy bizonyítvány arra, hogy tapasztalatlan. Példa: 1 éves taxis azt állítja kezdi megismerni a várost. 10 éves taxis azt állítja már elég jól ismeri a várost. 20 éves taxis azt mondja, most már elég sokat voltam ebben a szakmában, hogy elmondhassam: NEM ISMEREM A VÁROST! :)
törölt felh. 2006.04.23. 18:24:06 / # 198279
Ááááá ne is mond. Kezdődött a Foxal, azt most Nusi, meg közben egy ilyen véres választási fórumba beírtam egy ártatlan kérdést, azt mindenki idegbeteg lett. Bocsi, ma vannak a választások? At hiszed vették a lapot a komunistázás és a bunkózás között? Nem:-)
nuska 2006.04.23. 18:23:51 / # 198278
hm...sajnos fiatal korom ellenére, volt bőven alkalmam arra, hogy bizonyságot nyerjek. De az biztos, h nagy igazság van ebben.
Csumi 2006.04.23. 18:22:59 / # 198277
itt nincs magyarázat! Ha te úgy érzed, akkor az az igaz, bárki bármit mond! Ha!...úgy érzed,... és nem sugallta valami (pl. 1 könyv), vagy valaki(k) (pl.barát(ok)) ez egy egyszemélyes játszma..csak TE vagy!!!
törölt felh. 2006.04.23. 18:22:32 / # 198276
Bocsánat, de félreértettél. Semmi jogom ahhoz hogy bárkinek is megmagyarázhassam, hogy mi az élete értelme, célja. Azt mindenkinek magának kell eldönteni-e. Én arra próbáltam utalni (és nem rád erőltetni), hogy bizonyos kor után az ember (az addigi negatív tapasztalatai miatt), rájön arra, hogy a barátok iagzán jóóó dolog, a szerelem, és a szeretet is...de ha CSAK ezekbe próbálunk kapaszkodni, akkor baromi nagyot fogunk koppani. És abszolút, de nem megbántani akartalak, csak a magam stílusában (amit talán nem ismersz, vagy nem értékelsz, vagy valaki más miatt eziránt ellenszenv lakozik benned), de én meg ilyen vagyok. Ha valamit komolyan fogok fel, akkor viccelek vele. Tudom ez ne fedi egymást, de így lehet kivédeni azt, hogy szarul érintsen ha nem jön be. Én pl. ez miatt a kialakult védekezési mechanizmus miatt sem lennék soha öngyilkos, mert már előre levédem magam- magammal szemben. Mert egy isten van csak, és az TE magad vagy.
Csumi 2006.04.23. 18:18:58 / # 198275
!!!!!!!!!!!!!
Csumi 2006.04.23. 18:18:29 / # 198274
velem viccelődhatsz DDD de ha mégsem, jó melót!
nuska 2006.04.23. 18:17:48 / # 198273
egyetértek veled. az én életem értelme a szeretet. ez ál a központjában. De ha aztmondja vki, h ez nem az, akkor magyarázza meg, h mi...
törölt felh. 2006.04.23. 18:16:57 / # 198272
Barát a bajban, feleség a betegségben ismerszik meg. Ez egy igen igaz mondás!!!!!!
Csumi 2006.04.23. 18:15:56 / # 198271
jaaa...a barátok szeretetéről meg csak annyit, hogy ezt csak akkor tudod meg valós-e, ha egyszer tényleg bajba kerülsz! (tapasztalat) 1-2 vigasztaló szót "odavetni" nem kerül semmibe....

törölt felh. 2006.04.23. 18:14:49 / # 198270
Hűhaaaaa, látom ma jobb ha senkivel nem viccelődöm. Inkább megyek meló pááááááá

Oldalszám: 264