Témakörök > Droszt Híradó > (Eredeti RÁDIÓ???) TAXISOK TOPIKJA! / ami a közre tartozhat/ A hozzászóláshoz be kell jelentkezned | |
---|---|
Gentile | 2006.12.17. 22:01:01 / # 177406 |
|
előtte 17 évig meg a XIX-ben volt, dehát egy újszülöttnek...
Előzmény: #177401 2006.12.17. 21:58:31 |
CNN | 2006.12.17. 22:00:15 / # 177376 |
|
Ezt beszopta.A többi info is ennyire tuti????
|
törölt felh. | 2006.12.17. 21:58:31 / # 177401 |
|
Te tényleg butus vagy a R.T a III.kerben van.
|
CNN | 2006.12.17. 21:53:45 / # 177405 |
|
Itt sirtok ritok mint a fürdös kurvák!!!!!!!
Mutassátok meg lépjetek ki minden cégtől legyen az összes taxis mezitlábas, akkor meddig élnétek!!! Csak a szátok nagy ezek vagytok ti!!!!!!!!!!
Előzmény: #177389 krok 2006.12.17. 17:17:23 |
r069 | 2006.12.17. 20:49:42 / # 177404 |
|
Hali.Jol beszélsz igazad van.Sajnos.
Előzmény: #177398 wolfy 2006.12.17. 17:06:27 |
krok | 2006.12.17. 18:51:21 / # 177403 |
|
Ja. A Főtaxi a VIII. kerület, a Rádiótaxi a XIX. kerület. Lehet, hogy egy főkábelen lennének?!
Előzmény: #177402 2006.12.17. 18:41:27 |
törölt felh. | 2006.12.17. 18:41:27 / # 177402 |
|
Mint utólag kiderült a Főtaxinál 3x nem működött a telefon vonal. Nem a diszpécserek nem vették fel a telefont,mert olyan sok cím volt, hogy nem tudják ki adni. Mert címeket sem adtak ki csak az előkéket. Tájékoztatlak benneteket, hogy az adott körzetben sok helyen szünetelt a telefon szolgáltatás ott ahol egy főkábelen van a csatlakozás.
|
krok | 2006.12.17. 17:24:26 / # 177390 |
|
Biztos vagyok benne, hogy ha egy általatok választott szervezet képviselné az érdekeiteket, nem pedig önjelölt, demagóg HP-k, sokkal többet elérnétek az igazi hatalomnál is, ők pedig nagyon hamar eltűnnének a süllyesztőben.
|
krok | 2006.12.17. 17:17:23 / # 177389 |
|
Ha meg sem próbáljátok, tuti, hogy nem fog sikerülni. Ebben bíznak ők is. Egyébként nem olyan nagyok ők, de ti teszitek azzá őket. Csak gondolj bele, ti tartjátok el őket is, a családjukat is. Ennek egyszer már törvényszerűen vége kell, hogy legyen. Csak rajtatok múlik. Én nektek drukkolok!
|
kritikus | 2006.12.17. 17:16:03 / # 177400 |
|
Van egy T-Com-os vezető beosztásu ismerősöm, remélem elmondja az igaz történetet Rádió taxi ügyben.
Előzmény: #177395 anonymuser 2006.12.17. 16:18:20 |
kritikus | 2006.12.17. 17:13:01 / # 177399 |
|
Úgy-úgy.Amikor ezek megalakultak mennyivel kissebb emberek voltak,mostanra már nagyon kinőték magukat.
Dirigálnak szankcionálnak fenyegetőznek.Főleg ez a kis pondró horváth.
Előzmény: #177398 wolfy 2006.12.17. 17:06:27 |
wolfy | 2006.12.17. 17:06:27 / # 177398 |
|
csak sajnos más elkéstünk. annyira tökéletesen működik annak a náhány patkánynak(tel. szám tulajok - nem csak a HP, hanem az összes!!) a gépezete, hogy lehetetlen(!) már szembeszállni velük, ugyanis nekem, meg a céges taxisok kb. 5-6 százalékának ugyan menne, de ez írtó kevés. A többieke egy része ugyanis, még mindig hisz a mesékben a másik részüknek, meg már ott van a hitel még a házukon is, ők, meg ezért nem tudnak ugálni. Ezek a k**gök belehajtottak mindenkit olyan autókba amelyek részleteit, a tajdíjat és az élet egyéb költségeit alapul véve a jelenlegi tarifák alapján csak ugy lehet kifizetni becsülettel ha heti 6-7 napot, napi 8-12 órát hajtunk. Akik meg beleestek a 3-5 millás kocsikba, remélve hogy azzal majd többet keresnek szembesülnek azzal hogy semmivel se jobb a helyzet csak szebb a vasuk.
Szóval a lényeg, hogy ha megpróbálnánk tönkretenni ezeket a mocskokat akkor nagyon kevesen lennénk, mert ezek a szemetek rohadtul bebiztosították magukat...
Előzmény: #177397 krok 2006.12.17. 16:53:37 |
krok | 2006.12.17. 16:53:37 / # 177397 |
|
Ébredeztek? Éppen ideje!
Előzmény: #177396 muci 2006.12.17. 16:50:14 |
muci | 2006.12.17. 16:50:14 / # 177396 |
|
Sziasztok.
A mostani 37 perc szünet okát nem tudom, de kb 2 éve is volt 1 hasonló szünet, amit hasonlóan magyarázott a Góré001.
Annak okát viszont 100%-ig tudom. Napközben összetalálkoztam 1 kollegával aki lélek szakadtával igyekezett 1 boritékkal. Megálltunk egymás mellet és elmomdta, hogy sietni kell a pénzel, mert külömben nem kapcsolják vissza a forgalmazó csatornát.
Akkor ez volt a szünet oka.:(((
Most mi?.......gondoljátok tovább.
|
anonymuser | 2006.12.17. 16:18:20 / # 177395 |
|
Miért kábítod még mindig a taxisokat, miért akarod elhitetni velük, hogy a Rádió Taxi körül minden rendben van, csupán ellenségeid ármánykodása (nyilvánvalóan irigységből) az, ami rossz híredet kelti?
„Műszaki hiba” – így hívják azt, amikor a telefon társaság kikapcsolja a szolgáltatást a Rádió Taxi telefonszámain, pénteken délután a csúcsidőben? Ez a „hiba” pont addig tartott, ameddig egy kis lóvét be nem toltál a tartozásból. De még mindig van tartozás! Tehát szünet is lesz!
Ez a szünet nem téveszthető össze a Főtaxi időszakos elérhetetlenségével, miután ott egyszerűen nem vették fel a telefont a kezelők, mert nem tudták kiadni a már felvett rendeléseket.
Szerintem ez volt a hab a tortán!
Mert az hogy nem fizeted az alkalmazottaidat rendesen, időben és még mindig nálad dolgoznak, az az ő butaságuk. Gondolom, futnak a pénzük után, és reménykednek.
Szép dolog, hogy egyszerű taxisokat behívsz és mutogatod nekik a „O”-ás igazolást a cégedről.
Csakhogy ez a cég még nem is tartozhat, olyan friss! Hosszú évek óta menekülsz az adó tartozások elől cégből cégbe! Rádió Taxi Kft., HP 77 Kft., és többi hasonló fantázia nevek, amelyek mind felszámolási eljárás alatt állnak, vagy már fel is számolták őket.
Aki egyszer veszi a fáradságot és tájékozódik a cégbíróságon ebben a témában csodát fog látni!
Mikor fogják megkérdezni a kollegák, vajon miért nem nyersz pályázatokon, ahol a cég papírjait kell beadni?
Illetve nem is pontos a kérdés, miért nem nyer a fiad, Csaba? Hiszen ezeknek a cégeknek már nem is vagy ügyvezetője!
Én megmondom miért nem nyertek, pedig elég olcsó vagy taxis érdekvédő létedre!
Mert a papírjaid, igazolásaid nincsenek rendben, mutogathatsz akármit a központba betévedőknek. Inkább a letétjüket fizesd vissza azonnal, amikor valamelyik úgy dönt, ebből elég volt!
A szemfényvesztésnek, amit az utóbbi években folytatsz, előbb-utóbb vége szakad, és ezen nem segíthet az sem, hogy „munkádat” ismét a 600-as a 120-as és a Bufi segíti.
A beírás nem ellened szó, még ha majd olvasás után ilyen érzésed is támad, hanem azokért a kollegákért, akik bármelyik pillanatban VÉGLEG munka nélkül maradhatnak a Rádió Taxinál, ahogyan pénteken 37 percre!
|
krok | 2006.12.17. 15:36:43 / # 177394 |
|
Nem kell bemutatnod nekem, én aztán ismerem. Nála undorítóbb alakot még nem ismertem.
Előzmény: #177393 kritikus 2006.12.17. 15:33:05 |
krok | 2006.12.17. 15:35:39 / # 177381 |
|
Kedves Pál!
Hogy a memóriád mennyire szelektív, mi sem bizonyítja jobban, hogy már többedszerre mondod egy 1995-ben történt ocsmányságra, hogy 16 évvel ezelőtt történt. Valószínűleg a történet többi epizódját is így szelektáltad a memóriádban. Amúgy teljesen feleslegesen mosakszol előttem, tisztább nem leszel előttem, többet tudok az esetről, mintsem azt Te sejtenéd. Az a Te legnagyobb hibád, hogy mindenki mást hülyének nézel magadon kívül. Amúgy én már rég lezártam magamban a dolgot, levontam a konklúziót, és bár szerettem azt, amit addig csináltam /15 évig taxiztam/, ezek után hallani sem akartam a taxizásról. Nem akartam egy olyan társadalom tagja lenni, amelyiknek ilyen „vezetői” vannak. És ez késztetett arra, hogy most írjak neked. Mert azért 15 évet nem lehet kitörölni az ember életéből nyomtalanul, néha utánanézek, mi van a régi „életemben”, milyenek most a viszonyok. És meg kell mondjam, elkeserítőek. Persze mondhatnád, hogy ehhez már semmi közöm, de azért ez akkor is közügy. Elszomorít, hogy az a sok ezer taxis már húsz éve eltűri, hogy a fejükre nőjenek hozzád hasonló önjelölt „vezetők”, akik ahelyett, hogy megköszönnék nekik, hogy eltartják őket, abban a szerepben tetszelegnek, hogy ők az atyaúristen, több ezer ember nekik köszönheti, hogy munkája van, és van képük az általuk „érdekképviselt” taxisokat senkiházinak, szarházinak, meg mit tudom én, minek nevezni. Ha csak húsz ember lenne a taxisok között, akik úgy döntenének, hogy egy alulról kezdeményezett egyesületet alakítsanak, attól tartok, rövid időn belül Te is, meg a hozzád hasonló demagóg alakok is a levesbe kerülnének. De valószínű, nekik nincs idejük ilyesmire, mert a családjuk és a TE eltartásod annyi energiájukat leköti, hogy erre már nem marad.
Az, hogy két éves korodban bepisiltél meg bekakiltál, az úgy fixálódott benned, hogy még most is szarsz azokra, akiknek az érdekét kéne képviselned. Erre jobb bizonyíték nem is kell, mint az a hangfelvétel, amit itt hallgattam meg, ezen a honlapon. Ha a nap huszonnégy órájából húszat nem azzal töltenél, hogy a saját glóriádat fényezd, hanem tényleg tennél is valamit érdemben a taxisokért, 11 év óta /amióta én már nem tartozom közétek/, történt volna valami érdemleges változás a taxizás terén. De nem történt ilyen. Tulajdonképpen csinálsz Te valamit? Amire amúgy büszke is lehetnél? Csak a nyálad vered!
Az, hogy ez az ország itt tart, ahol most vagyunk, köszönhető az ilyen bunkó alakoknak, mint amilyen Te is vagy. Ha ilyen pitiáner helyen lévő „vezetők” ilyen diktatúrával tudnak hatalmon maradni, mit várunk az igazán magas pozíciókban lévőktől? De ez már egy másik topic témája… Azért BOLDOG KARÁCSONYT mindenkinek! Még Neked is!
|
kritikus | 2006.12.17. 15:33:05 / # 177393 |
|
Folyamatosan hazudik.
Előzmény: #177385 krok 2006.12.17. 10:40:25 |
kritikus | 2006.12.17. 15:30:23 / # 177383 |
|
Nem csak két évesen szartál meg pisáltál be hanem 52 évesen is.Nem emlékszel? A szigeten amikor kaptál egy kokit meg egy gyomor port és visítva pörögtél a porban.
Előzmény: #177382 góré001 2006.12.17. 09:03:33 |
góré001 | 2006.12.17. 13:41:50 / # 177391 |
|
Az , hogy Te minek meg hogyan tartasz az nem érdekel ,de hogy most amikor más nincs amivel meg kellene találni amikormég az eddig oly ellenséges hangokat megütő 3-4 ember sem cseszeget akkor Te az ismeretlenségből mint bűvész a cilinderéből előhúzzál egy 16-éves ügyet amiben persze semmilyen károkozást nem olvasott rám senki pedíg büntető ügy volt sőt itélet is született sőt további autók is tüntek el pestről az most már bosszant!
Pe4rsze , hogy a cégem volt a forgalmiban mert annélkül taxi sem lehetett volna!
De én és a cégem is csak áldozata volt egy szélhámos tranzakciójának!
Igaz persze , hogy a címeket én tudtam csakhogy a Barcsi bank kötelezett a címlista kiadására és ezt nekem meg is kellett tennem!
Ha bármilyen módon benne lettem volna / soha sem csinálnék ilyent!/akkor símán elitéltek volna engem is!Mert még azokat is elitélték akik visszahordták az autókat! meg még azokat is akik szétszedték őket de nyílván ezt már Te nem tudod!
Még ma is nálam dolgozik akitől az utolsó autót lopták el úgy hogy leszerelete majd megkért engem hogy csak hétfőn reggel hozhassa el az autót mert szombat esete az Erkel szinházba menne vele nos megtette és onnan vitték el törés nyom nélkül!
Egyszerűen lekövették!
Na mindegy nem foglalkozom ezzel a dologgal elég sok bosszúságot okozott akkor és utána még négy évíg nekem !
Legyen elég ennyi a többi meg csak rád tartozik!
Ne Te szeress hanem a családom!!!
Egyébbként mehg igen mocskolódásnak veszem szakember segítsége nélkül mert karácsony elött egy héttel egy ilyen rég lezárt szaros üggyel előjönni hát mi más lenne ebben való részvételt bármilyen kicsi formában is rám húzni 16-év távlatában mindenfokon megjárt bírosági végzés alapján és az elitéltek " hovatartozását "ismerve hat mi más lenne????
Még valami mivel csak egy egy hónapot kellett kifizetni abból kára egyetlen taxisnak sem lett csak azután származhatott ha utána nem talált magának másik autót!
De nem így volt mert akkor szereztem a Suzuki Varrónál a személyigazolványra kihozható kocsikat és szinte mindenki beleszállt!
De erről Te honnan is tudhatnál neked nem ez a hír a hír hanem hogy belérúgjál egyet mert ez itt dívat! Megkereshetnél jópár taxist akinek bízony bízony én segítettem fennmaradni!
De nem is írok erről többet akik ezeket tudják azok a Te szenvedélyes ellenszenves beírásodat úgy sem értékelik úgy ahogyan Te azt szeretnéd!
Nomeg nem is kívánok itt Veled vívni mert értelmetlen lenne!Neked csak a Te régi igazságod az igazság hogy ez valóban az -e az már téged nem izgat! az neked nem fontos!
Azért mert 2-éves koromban még néha bepisiltem meg bekakiltam meg ne bántsál azért szegény ÉDESANYÁM adott eleget!BOLDOG KARÁCSONYT!!!!!!!!
Előzmény: #177385 krok 2006.12.17. 10:40:25 |