Hozzászólások száma: 13508
Ugrás a hírhez Oldalszám: 676
Témakörök > Droszt Híradó > 6x6 Hatszorhatosok kuckója A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Provokatőr 2012.08.04. 06:53:29 / # 166901
Egyetértek.

mármegint 2012.08.04. 03:24:01 / # 167012
Ne bántsátok már egymást gyerekek! Ez egy jó kis közösség volt mindig.-Frankó! Te meg ha már kiléptél, akkor mit idegesíted magad,(meg bennünket)?

Frankó 2012.08.03. 19:34:46 / # 167020
Nem focizom,tehát nem is lövök gólt és még öngólt sem. Etikusok? A 952 -re gondoltál kiscsirke vagy szólíthatlak H.Cs.-nek vagy inkább Raménak esetleg, talán csak nem a 20-as? Nem az etikások ellen hanem egy bűnöző ellen írtam amit írtam.A gumisoknál mondjuk ezt nem tanulhattad meg A 20.as- ról meg a véleményemet illetve a 6x6 taxisok véleményét, mert azért még beszélek velük.Szegényke kicsit nagyon sötét, főleg hogy egy bűnöző kezét nem engedi el!A matricás lopott ötletei meg adottak. Kérdezd meg a taxisaitokat ha beszélsz velük. Nagyon sötét vagy de ez már magánügyed és a drága mama sem tehet róla én kérek elnézést. A kérdés, ez most a kiscsoport vagy már a középső? Semmit nem bizonygattam még a "hozzáértő " Karsai alatt távoztam és nem kívánok már vissza menni főleg nem ahol az etikai bizottságban bűnöző van. Vajon miért véded az említett embereket csak tán nem te vagy? Nem véletlenül regeltél és olyan nagy hirtelen előkerül a rád illő nicknév.Az enyém sose fog eltűnni és ha valami tettszik akkor azért, ha valami nem akkor azért fogok írni! Sajnálatosan közölnöm kell veled hogy nem szartam be és még a véleményeid vagy ötleteid még meg sem mosolyogtattak, szedd össze magadat nem vagy humoros. Tudod van sötét ember és van sötétebb is, te az utóbbi osztályhoz tartozol! Az hogy nem érdekel senki azt nem állítanám az utcán másról beszélnek. Tényleg mikor lesz a kivizsgálás, tegyetek pontot és ha nem igaz, hogy meglopta a 6x6 taxi társaságot 952 és bűntársai akkor maradjon etikai bizottságban a 20-as barátja mellett. Ez azért lemaradt a gyönyörű Shelmok Homlok beírásodból.A falon lóg és látod magadat benne ....úgy hívják tükör, néha azért bele mersz nézni? Nem engem kéne basztatni nem az én érdekem saját magatokról írjátok a bizonyítványt!
nagyonkedves 2012.08.03. 15:26:32 / # 167019
Tyü. Ezt a kukacos színvonalat romboltam-e volna-e én porig? :D Nem baj. Legalább szegény szupernovának megint volt egy jó napja, egyem azt a drukkolós szivit nekije. :DDD

tótágas 2012.08.03. 11:12:54 / # 167018
Csodálatos gólt lőttél!Szépen kidolgozott akció,és szép egyéni teljesítmény végén egy csodaszép gól!A baj csak az,hogy a saját kapudba lőtted!Ez a ciki nem a faláb! Elmondom mi a szitu kicsirigó.Elkövettél egy hibát,amiért az etikusok rádmérték a jussodat.Ez annyira bassza a csőrödet,hogy egyéni akciót indítottál az etikások ellen,elsősorban a 952 ellen és a 20 ellen.Több néven próbálsz tüzet rakni,de most elkúrtad.Nem kicsit.Nagyon.Összekeverted a neveidet,mert annyi az eszed,mint egy levágott fitymadarabnak.És amilyen hülye vagy,még kézzel lábbal kapálózva próbálsz a szarmocsárból kimászni.Ettől egyre mélyebbre süppedsz a szarban.Már az is gyanús volt,ahogy két három névvel egyetlen témán lovagolsz olyan hosszan,hogy te is belebonyolódsz.Ráadásul ez már régen lerágott csont.Persze újat nem tudsz,ezért időről időre felhozod ugyanazt a témát.Komolyan mondom,jót nevettem ahogy lebuktattad saját magad.Annyira erőlködsz,hogy összefüggéstelen baromságokat írkálsz.Feltűnően bizonygatod,hogy te már nem vagy a 6x6-nál,amivel pont az ellenkezőjét igazolod.Itt vagy te még,csak próbálsz elrejtőzni.De most nagyon rábasztál.Ezek után csak röhögni lehet az erőlködéseiden. Azt is tudom mi lesz ezután.Az egyik név szép csendben eltűnik,vagy lehet hogy mind.Nemsokára regisztrálsz egy új néven,de lehet már meg is tetted és azzal kezded előlről ugyanezt.Így a 20,úgy a 952,amúgy a HCS. Miért nem húzol vissza oda,ahonnan kipottyantál!Az összes neveddel együtt húzz el a picsába.Okosan viselkedj hogy kedveljelek!Senki nem kiváncsi rád nem veszed észre?Bukott szarember vagy!Tanulj a szüleid hibájából!Mindig használj óvszert!
Provokatőr 2012.08.03. 10:02:21 / # 167011
Annyi bajod van, hogy nem adom neked az én @-om. Ez a kövi nicked pink.
1Taxis 2012.08.03. 09:38:46 / # 167010
Nem kell hozzászólni reggelente a Kondorosin szopogatja a @-t.Inkább azt mondanám hogy nagyon egyszerű ember akinek atomvillanás a negro.
Provokatőr 2012.08.03. 08:57:23 / # 167009
Van képed dumálni több nickű? Lapulj inkább sz@rjankó!
duracell 2012.08.03. 01:13:19 / # 167008
Ne kérd még a nicked sem tudja leírni, annyira sötét mint a föld!

Provokatőr 2012.08.02. 20:18:10 / # 167007
Duracelltől kérd! Ő a neked való (rózsaszín nyuszi).

1Taxis 2012.08.02. 19:48:38 / # 167017
Te melyik @ szívó vagy? Tegyél bele a csomagba engem is úgy szeretném!
Provokatőr 2012.08.02. 17:08:52 / # 167016
Frankó=Duracell :) Bukta! ...és ciki...
luxbela 2012.08.02. 12:23:27 / # 167015
Túl bonyolult vagy...
tomajer 2012.08.02. 12:19:06 / # 167014
Úgy látom nem érted amit kértem! :-(
otto 2012.08.02. 12:13:45 / # 167006
A taxitársaság tulajdonosa elárulta, hogy a cég hosszú távú tervei közé tartozik, hogy mindenki a Max Taxival utazzon. "Az egyik társam fogalmazta meg, hogy mi igazából az egész várost szeretnénk... Valahol ez így van, de ez tényleg egy olyan torta, amit már felosztottak. Új utasok nem keletkeznek, viszont a meglévőkből minél többet mi szeretnénk szállítani, amit remélhetőleg pár év múlva már ötszáz-hatszáz autóval tehetünk majd meg!"
tomajer 2012.08.02. 12:07:58 / # 167005
Szépen kérem, hogy válassz ki egy topicot a mondandódnak, és ragaszkodj hozzá. Kössz!!!
otto 2012.08.02. 11:55:30 / # 167004
Elgondolkodtató A hajógyári sziget hogy meghalt tudjuk miért sajnos. Kérdezem melyik társaság húzót belőle hasznot. Max taxi segítek. Tele lett emberekkel a Morisson liget ahol eddig csak lézengtek az emberek és nem igazán akart beindulni. Budapest parkról meg ne is beszéljünk szinte teljesen üres volt. De mihelyt bukta volt a hajógyári érdekes tömve lettek ezek a szórakozó helyek. Kinek az érdeke volt mindez. A XVI.-ker társaságnak. Csak nézzétek meg mit nyilatkozót a Tsz. D.T.tulajdonos http://www.napiaszonline.hu/aktualis/a_max_taxi_diszpecserei_elbeszelgetnek_a_torzsutas_26077
mármegint 2012.08.02. 11:28:01 / # 167003
"ne csak lásson hanem nézzen is"-hm.:o)
Frankó 2012.08.02. 11:11:31 / # 167002
Mivel az én beírásom volt csak duracell átmásolta én válaszolok beírásodra. Teljesen felesleges megkérdezni, mivel aki lopott és bűnözött az számomra érdemtelen hiteltelen bűnöző ember. Az hogy ilyen vastag a pofáján a bőr hát erre nem tudok mit mondani. Képzeld el ha 6x6 -os vagy : címet tévesztesz vagy kisebb vétségért beinvitálnak a bizottság elé és ez a lopós fiatalember fog ítélkezni feletted. Azért álljunk meg egy szóra, a 6x6 taxinál mindent lehet? A tulajdonos sajnos hibát hibára halmozott ezért is jöttünk el sokan lásd Karsai projektet! Mondhatnám a H.CS. is aki felmatricázza a kocsikat gazdagon, biztos neki van érdekeltsége a nyomdánál.A gumisoknál is így dolgozott azért váltott vajon, vagy közös megegyezéssel? Ennyi kókler egy rakáson, most volt még ez a szerződés mizéria is. A tulajdonos sajnos nem üzletet lát a taxiban hanem a csókosok és komák elhelyezését. Ezért is van olyan mélyen jelenleg, ott is marad amíg ezek a dolgok működnek. Roppant érdekes az is hogy a 20-as barátja ez a 952-es a kérdés megint felvetődik vajon miért..... Tudom hogy gazdasági válság van az is publikus volt mennyiért vállalta a 20-as de...: aki ott van bent az ne taxikázhasson stb. Szindróma: olcsó húsnak híg a leve! Mivel eljöttem ezért partvonalon kívülről mosolygok ennyi kóklert egy rakáson! Sokáig voltam a cégnél és ez ad jogalapot hogy hozzászóljak mielőtt bárki....no meg a demokrácia. Surányi idejében is 100x jobban ment de azt végképp nem értettük miért kellett a Tóth- Lakat párost lapátra tenni? Ennyi baromság mellényúlás nem volt, ők legalább még értettek a taxis szakmához valamennyire és nem hibáztak ennyit! Ja és bűnözőket nem foglalkoztattak és nem is szervezkedtek a tulajdonos ellen. Röviden ennyi, sok sikert 6x6 és csak sajnálkozni tudok meg egy kicsit drukkolni a jobbért! Kívánom hogy, tulajdonos szeme csak egy kicsit is de nyíljon ki végre, ne csak lásson hanem nézzen is!
Picur 2012.08.01. 21:31:37 / # 167001
Esetleg kérdezd meg tőle személyesen, bizonyára válaszolni fog, ahogy megtette a megfelelő embernek, fültanúja voltam, ő pedig úgy döntött, alkalmas a posztra, hallomásból szerzett információid alapján, te bizonyára nem tartod alkalmasnak a pozícióra, de egyelőre nem te vagy a 6x6 tulajdonosa.
Oldalszám: 676