Hozzászólások száma: 13508
Ugrás a hírhez Oldalszám: 676
Témakörök > Droszt Híradó > 6x6 Hatszorhatosok kuckója A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
berci 2010.05.29. 11:36:45 / # 163051
Nem is vagyok kiváncsi a válaszodra.Tudom az igazság néha fáj."EMELT FŐVEL TUDNI KELL MEGHALN"Aki nem Neked ad igazat az nem biztos hogy hazudik.Ez vonatkozik azokra a csókosokra is akik itt a "KICSINÁLÁSRÓL" papolnak.TE tudod hány kolégának nem tetszett az amit itt csináltál.UGYE-UGYE akik ezt szóvá tették vagy le is irták azok mind "KI AKARTAK CSINÁLNI?????" Az EB igen lazán is vette.
mtv 2010.05.29. 11:34:19 / # 163040
Gyökér vagy te meg a legközelebbi rokonod!
berci 2010.05.29. 11:22:00 / # 163039
Gyökér vagy MTV.Aki kiakar lépni megkapja a pén- zét.Ha itt vagy a 6x6-nál hétfön telefonálj kedden ha nem vagy droid mehetsz amerre látsz. Nem Te vagy az "új fradika"????????
mármegint 2010.05.29. 11:08:25 / # 163021
Igazad van.-Barbiról nem is hallottam.

mtv 2010.05.29. 11:03:00 / # 163032
Mi a f...t rágódsz ezeken a dolgokon még mindig? Lehetséges,hogy jót tettek veled, mert neked még jutott kaució! A hibát akkor követted el amikor felhívtad az általad említett etikást! A barbit is ő jelentette fel. Meg akar dolgozni a pénzéért. Felejtsd el az egészet! A Yurinak igaza van: KI AKARTAK CSINÁLNI!!!!!! Sikerült.
mármegint 2010.05.29. 10:44:44 / # 163027
Neked nem is válaszolok, akkora f.. vagy.
mármegint 2010.05.29. 10:42:07 / # 163026
Most sok butaságot írtál, amire majd este válaszolok, mert most rohannom kell, de alegfontosabbakat azért gyorsan tisztázzuk.1. "Amikor megtudtad, hogy be vagy rendelve, felhívtál egy etikást, hogy szeretnél azonnal kilépni, mi ennek a módja."-Felhívtam a Petit, hogy miért vagyok letiltva.(a kilépés már régóta foglalkoztatott)de ez nem került szóba. 2."Amikor nem tudtál kilépni, felkerested a megrendelőt személyesen. Vajon miért, hogyha még azt sem tudtad, miért vagy berendelve? (Magad írtad, hogy úgy mész be etikára, hogy nem tudod, miért.) Vajon miért, hogyha te biztos voltál az ártatlanságodban?"-Etikáról hazafelé jövet mentem be a megrendelőhöz, hogy tisztázzuk a helyzetet, tehát itt sem pontosak az infóid.-3."Etikán azzal védekeztél, hogy a megrendelő úgysem tudja bizonyítani az állítását."- Nos miután megesküdtem a gyerekem életére, hogy nem követtem el amivel vádolnak, és nem hitték el, ez után mondtam azt hogy o.k. akkor bizonyítsátok be.-3."Az utasod nem részeg volt, mindössze éppen annyit ivott, hogy már nem ült volán mögé."Én is azt írtam, hogy nem láttam rajta, hogy részeg lett volna, mindössze egy lehetséges magyarázatnak véltem. -A többit este. Na léptem szia jó pihenést.

Yuri 2010.05.29. 10:19:18 / # 163134
Nem kell elnézést kérned, mert úgy gondolom, ez a fórum azért van, hogy megbeszéljünk dolgokat kulturált stílusban. És ha már leírtad a történetet, szerintem beszélhetünk róla. Megértem, hogy meg akarod védeni a becsületedet. Természetes, ugyanakkor nemes dolog. De ezzel a pereskedéssel óvatosan bánnék a helyedben. Ha valamilyen oknál fogva mégsem te nyered a pert, nem csak a becsületed lesz oda, de a perköltséget is fizetheted, és talán még a fogyasztóvédelem is megtalálhat. Azon szerencsés emberek egyike vagyok, aki két - ahogy te nevezted - hiteles történetet is hallottam ugyanarról az esetről. Ami a tiedből hiányzik: Amikor megtudtad, hogy be vagy rendelve, felhívtál egy etikást, hogy szeretnél azonnal kilépni, mi ennek a módja. (Hm... 1) Amikor nem tudtál kilépni, felkerested a megrendelőt személyesen. Vajon miért, hogyha még azt sem tudtad, miért vagy berendelve? (Magad írtad, hogy úgy mész be etikára, hogy nem tudod, miért.) Vajon miért, hogyha te biztos voltál az ártatlanságodban? (Hm... 2) Etikán azzal védekeztél, hogy a megrendelő úgysem tudja bizonyítani az állítását. (Hm... 3) Az utasod nem részeg volt, mindössze éppen annyit ivott, hogy már nem ült volán mögé. (Igazán reagálhattál volna taxiboy erre utaló megjegyzésére, hiszen a becsületed azt is megkívánhatná, hogy ne engedd az utasodat minősíteni olyan ember által, aki nem tudja, mi történt...) Ezeket hiányoltam a te verziódból, mert szerintem ezek elég sokatmondó dolgok. Továbbá elfelejtetted tájékoztatni a nagyérdeműt arról is, hogy csak az utolsó figyelmeztetésed utáni kb. 3 héten kétszer voltál berendelve etikára, de már előtte is törzsvendégnek minősültél a keddi összejöveteleken. Mert legyünk őszinték, azért ezek is fontos tényezők lehettek, amikor az EB meghozta a határozatot. Velem átlagosan úgy kétszer fordul elő évente, hogy valaki miután átadja az üres csekket, még kp. is fizetni szeretne. Akikkel eddig beszéltem, ők is éltek már meg hasonlót.De egyik esetben sem az alkoholos befolyásoltság volt ennek az oka. Ha a te utasod "...olyan részeg volt, hogy nem emlékezett arra, mit csinált" (idéztem taxiboy-t), akkor ugyan hogy emlékezhetett a fizetés módjára másnap? Én a helyedben meggondolnám ezt a pereskedősdit. De - szerencsére - nem vagyok a helyedben...
berci 2010.05.29. 10:09:55 / # 163019
Ja egyébként a dossziéd amit a Lajos muta- tott igen igen vastag.És még valami-?A másik taxisnak miért akarta ugyan ugy ren- dezni 2-nap után amikor az autért ment vis- sza asámlát mint Neked?????Sok pénze van mi?????Aj-jaj!!!!

berci 2010.05.29. 09:59:49 / # 163014
Kedves SZTRAKA!! Akérdés az,hogy???Miért kerested meg a hölgyt?? És mikor????Amikor leirtad az EB-n a történetet mindenre emlékeztél csak a fizetésre nem?? Ha a másik taxisunk igy jár el ahogy Te nincs ügy!!? Az osszes dologról tudok a Lajos meg- mutatta.Nem vagy csaló csak buta.Ha már felkeresem a panaszost és szemembe mondja,hogy tudatlan volt és átverték másképpen intézem el.
Sokhatossystem 2010.05.28. 20:39:08 / # 162997
Szia! Ne búsúlj ! Csak akkor tudsz másba fogni, ha az elöző véget ért. Hivj fel és javaslok valamit, amit én sem tudtam visszautasítani. Taxi ról van szó nem ügynök munka. Szia! 06-70- 458 94 66 szombaton 10- 12 ig.

TESZ 2010.05.28. 20:25:37 / # 162996
Helló ! Esélytelen a munkaügyi. Nem vagy, voltál velük munkaszerződésbe. Másért lehet őket perbe fogni, de ezért nem. Ráadásul az etikai bizotságot a taxisok választják és alakítják. A "taxicég" hez semmi köze. Szebb jövőt !
TESZ 2010.05.28. 20:24:28 / # 162993
Helló ! Esélytelen a munkaügyi. Nem vagy, voltál velük munkaszerződésbe. Másért lehet őket perbe fogni, de ezért nem. Ráadásul az etikai bizotságot a taxisok választják és alakítják. A "taxicég" hez semmi köze. Szebb jövőt !
mármegint 2010.05.28. 17:31:20 / # 162968
Én is üdvözöllek! Örülök hogy utánajártál a dolgoknak, és meghallgattad a „hiteles” verziót. Most már két hiteles verzió is van. –Írod hogy hiányzik egy-két részlet. Nem tudom konkrétan mire gondolsz, de időközben megkaptam a fellebbezésemre a választ, és az indoklásban van egy két érdekes dolog, ami talán teljesebbé teszi a képet. Az első,(és ez a legérdekesebb):”Az Etikai Bizottság a vizsgálat során bizonyítottnak látta a panaszbejelentést, ezért …. …..-val szemben szerződésbontást alkalmazott és kötelezte az okozott kár megtérítésére.” Ezt elfogadom, hiszen a panaszbejelentés persze hogy bizonyított. Még hangfelvétel is van róla. Arra nem tér ki a jegyzőkönyv, hogy magát a tényt, hogy duplán fogadtam el a viteldíjat, miként bizonyítja. (Egyébként csak így magunk között. Te elhiszed hogy van olyan barom aki józanul ilyet csinál?) A másik, és lehet hogy itt van egy kis ellentmondás: A jegyzőkönyvben azt írtam, hogy a fuvar kiegyenlítésének módjára nem emlékszem. A fellebbezésben (az eb fogalmazása szerint)”már emlékezett hogy a fizetés hogy történt” Nem tudom hogy voltál e már eb előtt, de ez úgy szokott történni, hogy behívnak,(nem tudod miért)és a kezedbe nyomnak egy papírt, hogy írd le mi történt ekkor és ekkor ezzel a fuvarral. Hát Isten bocsássa meg nekem, hogy 53 évesen a szenilitás határán teletojt nadrággal a szőnyeg szélén nem emlékeztem pontosan, hogy mi hogy történt. Átlagos fuvar, megy a lomtárba Amikor megvádolnak egy ilyen dologgal akkor azért előbányászod a dolgokat, és előbb utóbb összeáll a kép. -Nos nálam is így történt. -Remélem más nem hiányzik. Ha igen, akkor írd le konkrétan mire gondolsz, nagyon szívesen válaszolok. Tényleg nem szeretnék „inkorrekt” lenni. Elnézést kérek minden fórumozótól, hogy a személyes dolgaimról irkálok, de meg lettem szólítva, így válaszolnom kellett. -Annyit még mindenképp szeretnék leszögezni, hogy: N E M V A G Y O K C S A L Ó!!!, és a becsületemen esett csorba kiköszörülése érdekében, a végsőkig hajlandó vagyok elmenni. .Konkrétan a munkaügyi bíróságra gondolok. És nem azért hogy újból itt dolgozhassak, vagy hogy a bent maradt tv-s kompenzációmat, valamint a tagdíj időarányos részét visszakapjam, hanem azért hogy kiírják a faliújságra , hogy tévedtünk, és elnézést kérünk.(az erkölcsi káromat úgysem tudják megtéríteni)
Yuri 2010.05.28. 11:23:31 / # 162878
Üdvözöllek! Remélem, nem veszed kötekedésnek, de valami nagyon bánt. Tegnap bent jártam a központban, és meghallgattam a kirúgásod hiteles verzióját a másik fél szempontjából is. (Mindenkinek ajánlom, hogy ha bent jár, nyugodtan kérdezzen utána a dolognak, mielőtt könnyeket ejtene bárkiért...) Meg kell mondjam, nem nagyon egyezik a te hiteles történeteddel. Sőt, mintha a tiedből hiányozna egy-két részlet. Nem gondolod, hogy ez így elég inkorrekt?
mármegint 2010.05.28. 09:43:07 / # 162577
Nem vagy egy kicsit túl ideges?
berci 2010.05.28. 07:31:35 / # 162566
33747 2010.05.28. 03:16:23 / # 162086
Rengetegen,már fönt nem fértek el a szabadelzők,le kellett vinni őket a pincébe.

mtv 2010.05.27. 17:08:34 / # 163804
Sokan léptek ma ki?:-(

mármegint 2010.05.27. 13:28:33 / # 163708
És még hányan változtattak a pályájukon, és lettek szintén taxisok mint te:-)
Oldalszám: 676