Hozzászólások száma: 1153
Oldalszám: 58
Témakörök > Droszt Híradó > Taxis motorosok-Motoros taxisok A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
czila 2006.09.04. 13:26:29 / # 149996

törölt felh. 2006.08.31. 08:44:55 / # 149995
MOTOROSOK FIGYELEM Közeledik a szezon vége, jön a tél. A paripákat le kell támasztani és jó biztonságban tudni, míg majd tavasszal újra elővehetitek:-) Most az egyik kollégánk a XI. kerületben a Bartók Béla Carolina kereszteződésétől nem messze kiadja két fűtőt, riasztóval ellátott garázsát. 10 ezer forint / hó. Ha érdekel a dolog, akkor hívj engem 06-70-298-40-21.

Csumi 2006.08.31. 05:57:13 / # 149994
Urak a 739. sz hozzászólást kéretik elolvasni! Köszi!

Csumi 2006.08.30. 21:11:57 / # 149993
Megnéztem az archívumban, már ott sem találtam, de a szervező honlapjáról betettem neked...
Csumi 2006.08.30. 21:10:28 / # 149992
ALÁÍRÁSGYÜJTÉS Az RRACE MONO Motoros Nonprofit Érdekvédelmi Szervezet aláírásgyűjtési akciót szervez a motorokra kirótt súlyadó változásának ügyében és a motorosokra vonatkozó új autópályadíj-kategória létrehozásáért! A súlyadó változását a Pénzügyminiszter Úr törvényjavaslat csomagjából ismerhettük meg részletesen, melyből kiderült számunkra, hogy korántsem túlzóak azok a sajtó hírek, melyek szerint 8-15-szörösére emelkedik a gépjármű adó mértéke a motorkerékpárok esetében. Az adóváltozásokat is tartalmazó javaslatcsomagját a Pénzügyminiszter Úrnak letöltheted itt !!! A motorosokat érintő rész a 36-37. oldalon található. Az, hogy bár bevezették az sms-ben történő matricavásárlás lehetőségét, - de ezzel párhuzamosan - továbbra sem alakítottak ki arányos mértékű díjkategóriát a motorosok részére, azt mutatja, hogy a törvényalkotó ezt a helyzetet konzerválni akarja! Kérjünk Téged, hogy amennyiben támogathatónak ítéled akciónkat és az alábbi Petíciók szövegezésével egyet értesz, akkor add aláírásodat, nevedet és címedet egy aláírási íven és juttasd el hozzánk! Petíció Az RRACE-MONO Motoros Nonprofit Érdekvédelmi Szervezet petícióval fordul a Miniszterelnöki Hivatalhoz a motorokra kirótt súlyadó változása ügyében. Kéri a T. Hivatalt, hogy az átadott petícióról és a támogató aláírásokról hivatalosan tájékoztassa a Gazdasági és Közlekedési Minisztert illetve a Pénzügyminisztert is. Mi a magyar motoros társadalom tagjai és szimpatizánsai, aláírásunkkal határozottan ellenezzük a Magyar Köztársaság Kormánya által 2006 júliusában közreadott T/231. számú "Törvényjavaslat egyes pénzügyi tárgyú törvények módosításáról" című munkájának VIII. Fejezetéből (A gépjárműadóról szóló 1991. évi LXXXII. törvény módosítása) a 92§ és 93§-ban megismert javaslatait! Példátlannak és elfogadhatatlannak tartjuk, hogy a motorkerékpárokat még mindig és tudatosan egy kategóriába sorolják a személygépjárművekkel, mely így aránytalanul nagy (800-1500%-os) adóteher növekedést jelentene a motorkerékpár tulajdonosok számára. A motorkerékpárokra kirótt gépjárműadó adóalapjának változásával és az adóteher növekedésével nem szimpatizálunk, de a jelenlegi helyzetben megértjük. Azonban a megismert adómérték teljességgel elfogadhatatlan számunkra! Kompromisszumos javaslatunk egy differenciált, de összességében a 100%-ot meg nem haladó mértékű a 93§-ban megismert adóalap számítási módú gépjárműadó bevezetése a motorkerékpárokra! Petíció Az RRACE-MONO Motoros Nonprofit Érdekvédelmi Szervezet petícióval fordul a Miniszterelnöki Hivatalhoz a motorkerékpárokra vonatkozó autópálya használati díj bevezetése ügyében. Kérjük a T. Hivatalt, hogy az átadott petícióról és a támogató aláírásokról hivatalosan tájékoztassa a Gazdasági és Közlekedési Minisztert, illetve a Pénzügyminisztert is. Mi a magyar motoros társadalom tagjai aláírásunkkal határozottan ellenezzük, és elfogadhatatlannak tartjuk azt a gyakorlatot, hogy a motorkerékpárokat az autópálya használati díjak megállapításakor még mindig és tudatosan egy kategóriába sorolják a személygépjárművekkel, mely így aránytalan teherviselést jelent a motorkerékpár tulajdonosok számára. Azt reméltük, hogy az elektronikus autópálya használatidíj-fizetés bevezetésével egyidejűleg, az elektronikus vásárlás esetén bevezetnek egy arányos-, a motorkerékpárokra vonatkozó kategóriát is. Javaslatunk egy differenciált, de összességében a személygépjárművekhez viszonyítva 50%-al olcsóbb motorkerékpár díjkategória bevezetése a jelenleg alkalmazott D1-kategória helyett. Véleményünk szerint ez újabb gyártási és bevezetési költséget nem feltételez, hiszen a motorkerékpár rendszámok a számítógépes adatfeldolgozás során nagyon könnyen kiszűrhetőek! Ha nincs Adobe Acrobat Reader-ed telepítve, kérlek dobj egy mail-t az rrace@comunique.hu-ra és neked leküldöm word dokumentumként, vagy ha kéred képként bmp, vagy jpg forműtumban! ADATVÉDELMI NYILATKOZAT Az aláírásgyűjtő akciónkat 2006. július 10.-étől 2006. augusztus 31.-éig tartjuk. Kérjük, hogy töltsd le az aláírásgyűjtő íveket és a kitöltési útmutatót tartalmazó pdf-et! Nyomatasd ki annyi példányban, amennyi elegendő az általad összegyűjthető támogató aláírásoknak. Az aláírt íveket küld el - legkésőbb szeptember 4.-én postára adva - szervezetünk levelezési címére! Segítségedet előre is köszönjük!!! RRACE MONO 1550. Budapest, Postafiók: 61. Az összegyűlt aláírásokat - a megfelelő formában és kísérő levelekkel - szeptember 8.-án kívánjuk átadni a Miniszterelnöki Hivatal vezetője részére Kérjük, hogy iratkozz fel hírlevelünkre, hogy naprakészen tájékoztathassunk az akció alakulásáról, illetve, hogy a demonstráció népszerűsítési akcióiban is közreműködésre bírhassunk! Széles utat

Csumi 2006.08.30. 21:03:44 / # 149991
"Végcél, hogy megjelenítsük azt, hogy nem támogatást, nem kedvezményeket és kivételeket kérünk! " Ez arra vonatkozik amit leírtam az adóval, és az autópálya matricával kapcsolatban. Gondoltam, hogy nem azt olvastad el ami korábban lett beírva mint a demonstráció célja... Tény, hogy nem egyszerű rátalálni, mert már rég meg lett hírdetve, és már az "archivum"-ban olvasható... Azért meg kérlek ne "nyírj" senkit, mert 2 kerékkel kevesebbje van...
AVH 2006.08.30. 20:54:02 / # 149990
ezt olvastam, idemásolom motoros demonstráció 2006. szeptember 9. 19 ÓRAKOR a Dózsa György úton A megmozdulás célja, hogy reprezentálja a kormányzat és a társadalom felé a motoros társadalom és kultúra egységét és sokszínűségét, valamint kiszélesedését. Felhívja a figyelmet arra, hogy a növekvő motorkerékpár állomány egyre szélesebb társadalmi rétegek megjelenését eredményezi a közutakon, akik délelőtt tanárok, mérnökök, orvosok, kétkezi- és szakmunkások, vállalkozók, édesanyák sőt nagypapák, lelkészek és kormánytagok, míg délután és hétvégén jókedvű, összetartó motorosok! További cél, hogy felhívja a figyelmet a motoros társadalom erejére! Összetartó-, gazdasági-, kulturális- és érdekképviseleti erejére. Kifejezze azt, hogy mint bármely más európai országban, így hazánkban sem megkerülhető tényező a motorozás és a kifejlődött motoros társadalom. Mert az nem periférián létezik, hanem szervesen ágyazódik az összes társadalmi rétegekbe. Végcél, hogy megjelenítsük azt, hogy nem támogatást, nem kedvezményeket és kivételeket kérünk! Csak európai jogi- és piaci normák alapján történő szabályozást a fenti kérdésekben.
Csumi 2006.08.30. 20:45:38 / # 149989
De tudod mit? A kedvedért röviden leírom...ezek szerint rosszat olvastál: Az új adófajta a bajunk ami állítólag "értékarányosan" lesz megállapítva, és a KW után fizetendő: 1 Audi "A" 6-os ára 9millióx százezer Ft, legyen 10millió... 1Honda 1100-as motor 2millióx százezer, legyen 3 milla Az Audi 103 KW, a Honda 123KW..... tehát a tízmillás autó után kevesebbet kell fizetni, mint a 3 millás motor után... értékarányos nem? Hogy a motorra ugyanannyi az autópálya matrica, mint egy személyautóra, az normális? a teherautóra drágább, az autóbuszra még drágább, mert ugye nehezebbek, jobban igénybe veszik az aszfaltot..OKÉ! De a motor sokkal könnyebb .mint a személyautó! Akkor? Nem tudom mit olvastál, de ez a lényeg...
Csumi 2006.08.30. 20:32:12 / # 149983
nagyon okos vagy! Gyere nyírj!!!!!!!!

AVH 2006.08.30. 20:24:55 / # 149988
Elolvastam! Qrva fontos demonstráció, gratulálok a kitalálóknak, a szervezőknek, és minden résztvevőnek. Ezért érdemes megmozdulni télleg. Jól turáztassátok, minél hangosabbak legyetek, én meg továbbra is ott nyirlak benneteket ahol tudlak. pá
Csumi 2006.08.30. 20:21:34 / # 149987
...a kipufogókhoz: amit benyelt a szerver abban részletesen leírtam, most pár szóban . (remélem azért megérted) ..látni, látszatni, HALLATNI(!) ÖNVÉDELEM!..hogy a vakhangya ne akarjon 100méterenként fellökni, mrt a TÜKÖR CSAK BOROTVÁLKOZNI VAN..
Csumi 2006.08.30. 20:18:19 / # 149982
gyanítom te nemcsak a nyarat gyűlölöd, és mindenre van valami "ideológiád"...de hagyjuk

Csumi 2006.08.30. 20:16:41 / # 149986
Na ez a szemétláda megint "benyelte" a választ, én neki nem látok mégegyszer...Ha érdekel a Ló..sz-hoz tartozó ló is, menj fel a www.motorozz.hu oldalra, és megtudod...Ló..szozni+ menj vissza arra a topicra ahol ez megszokott...A bunkó motorosok itt nem szoktak...
AVH 2006.08.30. 19:03:33 / # 149985
Mi a Ló....T demonstráltok? Gyülölöm a nyarat mióta ilyen szaporák lettettek a 100 dB-s kipufogókkal
Csumi 2006.08.30. 18:48:17 / # 149984
Urak! (Ha még jár ide valaki) A Szeptember 9.-ei Kőrutra meghirdetett demonstráció ideje, és helye megváltozott. A rendőrség a Körútra csak úgy engedélyezné a megmozdulást, ha erre az időre az egész Kőrutat lezárnák, az ott parkoló autókat elszállítanák....Ezt a szervezők (jogosan)nem vállalják be sem anyagilag, sem erkölcsileg.(nem az emberek hergelése a cél) A rendőrség javaslatára a Dózsa György úton lesz megtartva a demonstráció, lezárják a Dózsát az Ajtósi Dürer sortól az Andrássy útig teljes szélességében (6 sáv) 19órától, 22 óráig. Gyülekező a Felvonulási téren18 órától. tehát: 2006. SZEPT.09. 19.00-TŐL 22.00-IG MOTOROS DEMONSTRÁCIÓ A DÓZSA GYÖGY ÚTON!! GYÜLEKEZŐ A FELVONULÁSI TÉREN! GYERTEK MINÉL TÖBBEN!

Csumi 2006.08.21. 23:36:00 / # 149981
OK!
törölt felh. 2006.08.21. 23:32:16 / # 149980
itt vagyok kicsit eltüntem ha itt az idő megbeszéljük
Csumi 2006.08.18. 05:58:30 / # 149978
Szia! Köszönjük a meghívást, élünk vele!:-)) Gyere máskor is! (tényleg!)

SoE 2006.08.17. 22:00:17 / # 149979
Sziasztok Kollegák! ez előtte egy kis nyilvános buli! Gyertek, várunk Benneteket is!:) Citadella motoros felvonulás, most másképpen szeptember 2. - kb. 1500 motoros részvételével, érkezés: a reptérre:18 órakor 2006. szeptember 2 - n, szombaton nyilvános motoros nyárutó buli a Tököli repülőtéren, - bemutatók, sétarepülés, koncertek, hideg sör, malacsütés stb. - Ahol jól érzed magad! Ezt most ne hagyd ki. 14 órától este 22 - óráig. Szeretettel várjuk a vendégeket! Belépőjegy nincs !! www.motorblokk.hu www.shadowners.hu

Csumi 2006.08.14. 19:42:53 / # 149976
Ok! Én is. Akkor előtte valahol tali, és megyünk együtt....
Oldalszám: 58