Hozzászólások száma: 3567
Oldalszám: 179
Témakörök > Droszt Híradó > Kérdés TAXI 4-nél dolgozókhoz A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
kujon4 2009.09.16. 19:50:05 / # 146533
Elfogadom, a "rövid+:-))))) ismeretségünk azt mondja, hogy max hiteles amit mondassz. Bálint

hacáz 2009.09.16. 16:51:23 / # 146553
"Falura menve, tégy úgy, mint a parasztok."

hacáz 2009.09.16. 16:45:36 / # 146552
Apaaaa ! Kezdődik ! Nemá' megin' ezt ke csinyányi? Azért egy valamire rájöttem. Nem arra kell figyelni mit mondanak, hanem ,hogy ki mondja. Lányok ! Nincs semmi gáz! Jók vagytok! Csóközön!
törölt felh. 2009.09.16. 16:44:04 / # 146551
Azé nekem is van már összehasonlitási alapom...:) Pl Főtaxi....van 4 db olyan diszpécser...hogy a hajam ki hulott töllük. 1.,aludni nem lehetett. 2.,Olyan depreszios hangja volt,hogy ültél a tutiba és mondtad,hogy jujj reggelre 20 ezer...meghalottam a hangját és jujj... 3.,ISTENEEEEM?MI LESZ MÁR?MIT CSINÁLSZ?NEM ÉRDEKEL!!! 4.,Kérem a nyugati,nyugati elsöt..... Szoval... itt teljesen jó az egész.Mindenki jó fej.... Fölleg az éjszakás müszak!!!Köszönjük Lányok(Hölgyek),és Fiuk...bár a krisztiánnak elkapnám a fütyijét a kisebb fajta vidék miatt!!!!!:))) Évi... majd nevetek neked egy olyan kolevosat az este.:)

törölt felh. 2009.09.16. 16:38:41 / # 146550
jójó kussolok:))

törölt felh. 2009.09.16. 16:33:10 / # 146549
Évi:) Szerinte se rád gondolt hanem a Katára...aki alatt a 507 szivesen lenne fék...:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Neked bársonyosan hagyák el a szádat a hangok:)Rád télleg nem lehet panasz..ne nem azt mondtam,h másra igen.De arra az egyre biztosan!!!!!Az tényleg felháboritó.
Walley1 2009.09.16. 16:25:36 / # 146548
Az egész éjszakás szolgálat kiteszi szivét- lelkét, NEM CSAK ÉÉÉÉÉNNNN!
Walley1 2009.09.16. 16:23:01 / # 146547
Szia Évi! Nem Rád gondolt!!!!! Pusszzzzz :))))
ivive 2009.09.16. 16:20:47 / # 146546
"Pont nem rád illik, de a kolléganőd olyan hangnemet használ némelyik kollégámmal, hogy nekem fáj..." ÉÉÉÉééééén???? Most mondj példát, kérlek! Hűűű, esküszöm remegek az idegtől, meg sem kell innom a reggeli kávémat, annyira igaztalannak érzem a vádat, és annyira nem értem, mire gondolsz!!! Üdv: Vali kolleganője = Évi
kujon4 2009.09.16. 16:18:49 / # 146545
Pont a Vali... szivét lelkét kiteszi.ráadásul komoly utcai!! taxis gyakorlattal bír, hidd el a "drámák" 98%-a a butus rendelésk miatt van. Szoktam beszélgetni-udvariasan a bután rendelőkel, legtöbbször Ők is elismerik. PL tegnap Piaf rendelés, és nyomozva az oprett előtt lettem rendben, nagy nehezen... Azért védem diszpécser "szolgálatot" mert így igazságos, noha sokszor " megégek" én is... Hajrá Vali!
kujon4 2009.09.16. 16:01:02 / # 146538
A leggyengébb "láncszem" a birka mód leadott rendelések,és max a felületes telefonosok. de a diszpécser szolgálat az teljesen renben van, a rendelés számhoz képest szinte alig hibáznak, és ne felejtsd "hozott" anyagból dolgoznak!!pl: a Jam hez rendelnek, de a mammuz 2 előtt várnak... Én még régebben voltam diliből telefonos fáradt hajnalon, 20-on éves taxis múlttal,, és "kiment a dauer a hajamból" a rendelések -től. a diszpécser szolgálattal semmi baj, a rendelések kuszasága nem az Ő hibájuk!!! T4 kujon4-Bálint
bebe 2009.09.16. 15:59:07 / # 146544
Szia Vali!Először is sajnálom, hogy magadra vetted kizárólag, pedig nem kellene!DE!Ez egy fórum ahol az ember elmondhatja a véleményét, tudván hogy bent is olvassák/olvassátok/és így ez lehet építő kritika.Te bentről nem tudod átérezni milyen érzés, amikor a tutiból elindulsz és a cím előtt Állj meg nem kéri!, majd ugyanazon a néven egy hasonló nevű utcába kértek.Én dolgoztam már másik cégnél is, szerintem nem megfelelő köztetek a kommunikáció.Eszem ágában sem volt minősíteni senkit, mivel nem is ismerjük egymást, de mivel én igénybe veszek egy szolgáltatást, fizetek érte, tehát véleményem lehet.Egyenlőre mi jobban teljesítünk az utcán, mint a központ.Leírták már, de én is tapasztalom, hogy későn jön ki a rendelés/ az utas ilyenkor rajtam áll bosszút, nem rajtatok/.Számtalanszor hasonlítjuk össze a hívásinfó idejét a lehúzó idejével, az én csúcsom 6 perc...Elhiszem hogy Ti mindent megtesztek, akkor lehet, hogy rendszerhiba +1 ok hogy beszéljünk róla.Pont nem rád illik, de a kolléganőd olyan hangnemet használ némelyik kollégámmal, hogy nekem fáj...Ezúton is köszönöm a reagálásod, de hidd el nem megbántásnak, személyeskedésnek szántam!Kérlek egyszer számold meg egy műszak alatt mennyi megégés van a téves címfelvétel miatt, mi annyiszor bukunk legalább 500ft-ot.És utoljára még annyit:nem sz@roztam le semmit, de lassan a címállomány megköveteli a fejlesztést mind technikai, mind humán téren!Ismeretlenül is puszi!
Rocktaxi 2009.09.16. 13:59:18 / # 146543
Ja!! :-)) ... és ami IGAZ, az mindig demagóg!! :-) "Hogy az ő pénze honnan jön, az más kérdés." Hát igen... :-(
Rocktaxi 2009.09.16. 13:54:42 / # 146542
Kedves Csumi!! :-) Ha egy napra elnémulna minden taxiközpont, akkor azon a napon szerinted nem utaznának taxival az emberek? Hmm? :-) ... és ez az állapot 10-12 ember miatt nem jöhet létre!! :-( Széles utat!! :-)
Rocktaxi 2009.09.16. 13:22:02 / # 146541
Béla tizedes! :-( Most aztán jól odamondtál! :-( Nem neked irkálok, csak úgy. A vélemény meg olyan, minta segglyuk. Mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a máséra. Így én sem tiedre. ... és igen 3 hét, de felejthető időszak és tévedés volt.
luxbela 2009.09.16. 12:42:38 / # 146540
Bocs, hogy bele vau! De: TUDOM, hogy itt a neten ez így SZOKÁS TUDOM, hogy máshol is írkálnak cégen kívüli kollégák, mert itt így SZOKÁS TUDOM, azt érzed, a 3 hetes itteni múltoddal Neked több közöd van az itteni dolgokhoz, mint a többi kívülállónak De azért: (megpróbálok finom lenni) NEM ÉRDEKEL A VÉLEMÉNYED! (azért csak írkálj, ennek tudatában) Nekem is maximális tiszteletem! Üdv: 500
Csumi 2009.09.16. 12:25:57 / # 146539
Kedves Rocktaxi! Bocs hogy bele vau. Azért ne essünk át a ló túloldalára.... Fuvarközvetítő irodák a világon mindenhol vannak, üzemelnek. Létjogosultságuk is van, hiszen az utasok igénylik. (Hogy milyen a felállás nálunk, és milyen külföldön, gondolok itt a pld. kiállási díjra, az más kérdés...) Az utas, és a taxis között bizony hasznos ha van közvetítő.. A "Mi pénzünkből kaptok fizetést" egy kicsit demagóg! (A miniszterelnök is a Mi pénzünkből kap fizetést..) A szolgálat a főnökétől kap fizetést, nem Tőled, (tőlünk). Hogy az ő pénze honnan jön, az más kérdés. Te megfizetsz egy szolgáltatást, amivel ha elégedett vagy fizetsz, ha nem, lépsz. Nem akarok egy elcsépelt Tescos példával előállni, de gondold végig.... Aztán ami még úgy álltalánosságban nem tetszik, hogy azok a "kollegák" akik a csatornán majd el csöppennek a nagy smúzolástól, névtelenül meg itt köpködnek.. (Kinek nem inge....)
Rocktaxi 2009.09.16. 11:13:45 / # 146537
Kedves Vali!! :-)) Bocs, hogy bele vau. Ismeretlenül is tiszteletem, de ha NEM lennének fuvarközvetítő cégek akkor, IGEN, még a fák is integetnének. Az UTAS és a TAXIS közé NEM kellenének közvetítők!! Ez sajnos nálunk nem így van. Optimális esetben az utas kimegy az utcára és leint egy taxit. ... és azt ne felejtsd el kérlek, hogy a MI pénzünkből kaptok Ti is fizetést. Vagy Nálatok nem így van? Még egyszer maximális tiszteletem és kézcsók!! :-))
Walley1 2009.09.16. 10:30:40 / # 146536
Szia Bebe! Bár nem ismerlek,de ez a megnyilvánulásod nagyon rosszul esett.Te el sem tudod képzelni,hogy a háttérben mi folyik.Akkor milyen jogon minősited a diszpécser szolgálat munkáját?Bár kérdés volt,választ nem akarok,gondolom leirod megint ide, hogy sz....r, az egész amit csinálunk. Gondolkodj el, hogy a mi munkánk nélkül mennyi pénz vinnél haza.Vagy felétek még a fák is integetnek? Amit nem tudunk, és nem ismerünk, Akit nem ismerünk, azt ne minősitsük. Üdv. Vali
kujon4 2009.09.16. 09:18:40 / # 146535
okodan!!ahogy megbeszéltük!!! sosem támadd a Központot! Á.
Oldalszám: 179