Hozzászólások száma: 3567
Oldalszám: 179
Témakörök > Droszt Híradó > Kérdés TAXI 4-nél dolgozókhoz A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
R005 2010.01.04. 07:33:24 / # 147064
Szia M ! És a kaucióról mi a véleményed? Mert nem védem Pásztor G-t de ő nem kér! Viszont a többiek igen rászoktak arra ,hogy a taxis fizessen be azért ,hogy az elvégzett munkájáért (az általa milliókból létrehozott lehetőségével) csekket kap szintén a cég jóvoltából (senki nem kérte jó volt nekünk a KP is!) és azt kifizessék neki(persze csak ha nincs letiltva a csekk nemfizetés miatt és nem nézte be a taxis aki ugye nem káptalan!)??? Csak a teljesség igénye miatt, mert én is okostojás vagyok...
törölt felh. 2010.01.04. 07:17:55 / # 147063
Nézd.. Sok lehetöségem nem volt melyik céghez mennyek. Sajnos 4 hónap kellet ahoz,hogy össze szedjek annyi lovét,hogy át tudjak menni egy másik céghez ahol igen magas a kaucio.
törölt felh. 2010.01.04. 06:30:47 / # 147062
A pásztor csak létrehozott egy csatornát ahol lehet ömleszteni a szart. (a taxis szájába) Te és a többi okostojás szart bele a saját és az összes taxis szájába azzal, hogy odament és befizetett neki. Ezt innen már nem nagyon lehet összefogással eltakarítani sajnos.
pzs 2010.01.04. 05:37:23 / # 147060
Az aggodok közé is. De nekem nincsenek a tiédhez hasonló valós vagy vélt sérelmeim. De ezért légyszi ne haragúúúúdj.
Lili 2010.01.04. 03:31:10 / # 147047
Ezzel az irással értek teljesen egyet!!!

Lili 2010.01.04. 03:23:39 / # 147059
Bocsánat !! Én a 750 irására válaszolok ! Bár szivesen szólnék hozzá a Hacázzal folytatott eszmecseréhez, úgy gondolom megvárom mig valamilyen közös álláspontra juttok. Jelzem az utolsó irásoddal teljes mértékben egyetértek.
törölt felh. 2010.01.04. 03:15:47 / # 147058
Ezek után,hogy te is most irtál az isten nem mosa le rolam,hogy két nickezek:)
törölt felh. 2010.01.04. 03:15:00 / # 147057
Oszkár! Számomra még mindig hihetetlen, hogy ezt irtad. Idézlek. "Lehet a Pásztor Gabit is, vagy bármelyik vezetőségi tagot is. Valakit mindíg lehet!!! Ők is Emberek!! Ha Te vezetnéd ezt a céget, mit tennél??? Körbe nézel a piacon...150Ft...164Ft....168Ft....mi a megoldás???? Ők is vállalkozók!!! Megpróbálnak mindenkinek, köztük Neked is megfelelni!!!! Nézik a saját zsebüket is, ugyanúgy mint Te...de próbálnak Neked is kenyeret biztosítani. Nagyon nehéz dolog mindezt össszeegyeztetni" Hihetetlen. A megoldás csak és kizárolag az összefogás. Ha az nem megy akkor 1.2.3 éven belül nagyon nagyon sok taxis fog csödbe menni. De utánpotlás mindig van. Föleg ugy, hogy a munkaügyiközpontban ez az elsö munka amit ajánlanak ha van jogositványod. Egyetlen megoldás van csak. Ha az nincs meg akkor csödbe mész elöbb vagy utobb. Bár kiadó autó mindig lesz. "Körbe nézel a piacon...150Ft...164Ft....168Ft....mi a megoldás????" Ezt pont a Pásztor kezdte el!!!!! Ezt sose feled.
Lili 2010.01.04. 03:13:23 / # 147056
Nincs szükségem támogatókra ! Legalábbis az álltalad sérelmezett témában. A többiben meg nyilván nem rád számitok. Ird már meg légyszi, melyik gondolatom lett véres a harcban. Amig válaszolsz beveszem, a gyógyszert.
hacáz 2010.01.04. 03:01:34 / # 147055
Zoli! Sehol sem jobb! Pásztor ide, vagy oda.....Szerinted, lesz valaha összetartás a taxisok között???? Szerintem soha!!!! Mi a megoldás???
törölt felh. 2010.01.04. 03:00:42 / # 147054
Főként úgy, hogy dorid vagy(Ezt nem sértésként mondtam). Elbaszott egy cég. Igen én is itt dolgoztam. Hétfön mentem volna másik céghez. Csak sajnos a baleset közbe szólt. A tagdijam se volt már befizetve. Nem hiába mennek el sokan a T4-töl. Túl éhes volt a Pásztor. Egy cégvezetö se nézi jelen pillanatban, hogy a taxisnak jó legyen. Csak és kizárolag a saját zsebe érdekli. Igen. Nevezhetjük viccnek az Etikai szabályzatot. S persze az Etika bizotságot is. S persze a Diszpécser központban dolgozó embereket is. Az, hogy nincs etikai szabályzat az mindent visz. Egyszerüen nem tudod, hogy milyen szabályok vannak. Mit lehet s mit nem? Ennyi erövel bárki csinálhatna bármit mert ugye nincs leirva. Az etikai bizottságban is vannak kivetni valok. Söt. Az egyik Tomajer barátya. Aki hiéna a Nyugatinál. Hiába lett T4-es a szabad jelzöje.. ugyan ugy elküldi az embereket. Hiába ha egy szabad jelzöje van. Ott a 609 is. Ugy tudom ö megkapta jussát gusztustalanságaiért. Hozzám teszem gyorsan, hogy semmi közöm nincs hozzá. Akkor még sorolhatnám, hogy milyen jó dolgok vannak. Pl a Kártya lehuzó. 2x emeltek miatta tagdijat. De rendes ez a Pásztor. Segitsünk neki mert ö azt akarja, hogy a taxisnak jó legyen. Persze!!! Nyilt titok, hogy a kártya lehuzós balhéért nem kevés lovét kapott az Otp-töl. Nyilt titok,hogy azok a lehuzok számára teljesen ingyen vannak. De emlejük meg a tagdijat. Mert a Pásztorral jol kell viselkedni mert olyan rendes. Hihetetlen Oszkár, hogy annyi idösen mint te ezt ennyire higadtan tudod kezelni. Miközben... miközben.. Mikor voltál a családdal nyaralni? Mikor nem jöttél ki utoljára büntudat nélkül dolgozni? Hm? A diszpécser szolgálat is pár ember kivételével egy vicc. Ugy beszélnek veled mintha ö szart volna. Gondolok itt a Katára. Üvölt. Megalázoan beszél. Könyörgöm. Megfordult a világ? Hisz a ti tagdijotokbol kapja a fizetését. Régen az ilyen emberek körübelül 1 percig ülhettek a csövön. De ez már a ti gondotok s nem az enyém.
törölt felh. 2010.01.04. 02:45:21 / # 147053
Egyetlen megoldás van Oszkár. Azt pedig úgy hívják, hogy összetartás. Amig az nem lessz addig marad minden ugyan igy. De amit te irtál pár sorral lejebb az nem megoldás. Ez az egész tarifa csökkenés csak arra ment ki, hogy legyenek ujabb kis cégek. A kis cégek jobban nöjék ki magukat. Pont a Pásztor szart bele a te szádba és az összes többi taxiséba is. 2008 Áprilisában kezdtem a Főtaxinál. Csak és kizárolag a Minimobil volt ólcso tarifán. Az összes többi cég egy árszinten mozgott. A mininél is csak 25-50en voltak. Akkor se volt pénzük az embereknek. Mintahogy most sem. Ez az egész ólcsositás mint mondtam tagdíjra ment ki. Sokat számit sokszor X összeg. Mint irtam. A Pásztor kezdte el. S te ezt az embert véded. Hiába lett több munkád(Fuvar). Semmivel sem léptél szinte elöre. Úgyan úgy a mának élsz. S majd most ki fog ütközni az ólcso tarifa. Mert jön a Január,Február,Március,Április. Kiváncsi leszek, hogy e pár hónap után mien véleményen leszel.
hacáz 2010.01.04. 02:39:21 / # 147052
Tényleg ennyire futja??? Bubu??? Annyira jól tájékozott vagy és intelligens...lehet, hogy szép is vagy.....kiváncsivá teszel....
hacáz 2010.01.04. 02:26:02 / # 147051
Szia Zoli! Nem. Egyszerűen taxis vagyok, ugyanúgy, ahogy Te voltál. Én nem a cégvezetőket védem. Sajnos egyenlőre ez van. Amikor idejöttem, elémtolták, ez a tarifa. Akkor úgy gondoltam, vállalom....Dolgozom, keresek, amennyit ezzel a tarifával lehet és kész. Mindenki így jött ide. Ezek tények. Amikor beléptem elémtolták. Elfogadtam, úgy ahogy más is. Nem tudom mit nem lehet ezen érteni. Harag nincs. Miért is lenne. Egyszerűen, vagy beletörődsz, vagy nem. Etikai szabályzat?? Főtaxinál mi volt....5000 oldalas...sanálom már, hogy leírtam...tudtam, hogy nem fog tetszeni...de ez a véleményem! Pont nem érdekel, ha ez senkinek sem tetszik... Mindenkinek áll a zászló...valaki csináljon már egy fuvarszervező céget, ahol mindenki nagyon jól jár!!!!! Puffer első leszek!!! Ne kritikát mondj!!! Mondj megoldást!!!! Nem azt mondom, hogy ez a jó megoldás....mi a tuti???? Látod erre kicsi gyökér megtalál. Seggnyaló...korrupt... Menjen a p..ba!
hacáz 2010.01.04. 01:59:40 / # 147050
Muci! Szerintem te tuti beteg vagy. Nagyon sajnálom, hogy feletehetően óriási IQ-val rendelkezvén ennyit sikerült leszűrnöd. Gondolom minimum 1X kávéztunk már valahol, hogy ennyire jól ismersz. Büszke lehetsz magadra...mondjuk az eszedre ne. Ha ráérsz fordulj a körzeti orvosodhoz, hátha ő még segíthet....Tudod mi az a logika?? Van akváriumod?? Szépen kérlek gondolkozz egy kicsit, mielőtt valamit leírsz...szerinted menni fog???? Mielőtt valakiről véleményt alkotsz, próbáld meg megismerni. Mivel nem tudom ki vagy én sem írom le a véleményemet így első nekifutásra rólad...lehetsz helyes fiú is....
750 2010.01.03. 21:32:17 / # 147048
Támogatóra szeretnél lelni? "Hidd el nem vagyok egyedül ezzel a véleménnyel!" Nem veszed észre, hogy neked általában olyan gondolataid vannak, amik véres harcot vívnak a valósággal? Inkább mássz be az ágy alá azért a gyógyszerért...
Lili 2010.01.03. 18:54:32 / # 147046
Lehet,hogy Te is az aggódók közé tartozol? Én nem! Azért nem mert eszembe jut az a sok inkorrekt döntése amit előszeretettel alkalmazott. Persze nem válogatás nélkül, mert akkor talán még érteném is. Béluska szelektiv hallással, és szelektiv látással,ill tudással rendelkezett.Szóval Béluska válogatós volt. Hidd el nem vagyok egyedül ezzel a véleménnyel!
p.zs 2010.01.03. 16:33:43 / # 147045
Lehet, hogy az építésen kellene gondolkodni a rombolás helyett?

p.zs 2010.01.03. 16:31:59 / # 147044
Kollégám komoly problémáid vannak! Remélem az orvosod is tudja,hogy leálltál a bogyokkal. Mondjuk itt olcsobb kiönteni a lelked mint a dokinál.
Lili 2010.01.03. 14:34:15 / # 147043
Inkább 20-at Sopronkőhidán !!!
Oldalszám: 179