Hozzászólások száma: 3640
Oldalszám: 182
Témakörök > Droszt Híradó > Taxi4 A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
lala666 2010.09.14. 18:00:34 / # 142504
Kedves komby én is elkérhetem a számod? lala666@freemail.hu Előre is köszi!
törölt felh. 2010.09.14. 17:59:45 / # 142503
Ennek örülök.
Apuka 2010.09.14. 17:54:14 / # 142502
Volt szerencsém az 514-es kollégával telefonon beszélni! Ő vissza kapta a tagdíja felét!
mjani 2010.09.14. 17:51:24 / # 142501
APÁM EZ IGEN EZT KELL MONDANI ÍGY SZÓ SZERINT OTT A HELYED AZ ELSŐ SORBAN!!!!!!!! TE NYERTED A HANGSZÓRÓT. KOMOLYAN PUNK-TUM 0 -óra és semmi mellébeszélés!!!!!!!
tomajer 2010.09.14. 17:48:17 / # 142499
Nna urak! Akkor most hivatalosan felkérek mindenkit, a törvényesség fokozott betartására! Beszéltem Pásztor Gáborral, és teljes joggal sérelmezi, a személyét ért gyalázkodó hozzászólásokat. Semmi baj a véleményetekkel, de azt kéretik kulturáltan megfogalmazni. Jó ha tudjátok, hogy az írásaitokért, magatok vállaljátok a felelősséget..... Jelzem, hogy a zónával való hasonló konfliktusból is a kollégák jöttek ki vesztesen! Én nem szeretnék megint másfél évig bíróságra járni. Uff!

törölt felh. 2010.09.14. 17:46:19 / # 142498
És gondolom a befizetett tagdíjukat idöarányossan visszakapták?.
kínai büfé 2010.09.14. 17:45:15 / # 142497
csak egy szó: támadáááááááááááááááááááááááááááááááááááás

komby 2010.09.14. 17:29:23 / # 142479
Szia! Valóban nem mondtál semmi újat:)) Az a baj, hogy a taxisok renoméját már régen lerombolták (igaz, ehhez néhány taxis is kellett), de ha ilyen álhíreket hallanak az emberek nem is fog változni a vélemény rólatok. Közfeladatot ellátó személy vagytok, de ez nem érdekel senkit. Ez a mai hírszolgáltatás felér egy kékfénnyel! A baj ott kezdődik, hogy egy kereskedelmi tv hagyja, hogy cenzúrázzák műsoraikat a "nagyfejűek". Japán a mosoly országa, Magyarország meg kész röhej!

Apuka 2010.09.14. 17:14:58 / # 142495
Időközben megpróbáltam utána érdeklődni, mi is történt valójában és mi is lehet a valódi ok! Biztosat továbbra sem tudok, ám az elhangzott magyarázat szerint a berendelt autók esztétikailag már nagyon nem feleltek meg. és nem mostani probléma ez, hanem mindegyik kolléga már többször kapott haladékot arra, hogy rendbe hozassa a kocsiját! Egyenlőre ennyit sikerült megtudnom! Ha valóban ez a valós ok, akkor már kicsit másképp mutat minden. De természetesen, az volna a legtisztább ebben az egészben, ha az érintettek is nyilatkoznának, mindkét oldalról. Csak úgy mint a berendelt kollégák valamint az etikások közül valaki! Így tiszta vizet lehet önteni a pohárba!
Dodi 2010.09.14. 17:13:00 / # 142494
Amit sikerült évek hosszú munkájával elqrni, azt most 2 hét alatt kéne rendbe rakni? Ugyanis - tán nem mindenki tudja - a Pásztor 2 hét ultimátumot adott nekünk(nektek).Már ez is egy fura dolog.Nekem nem úgy tűnt tegnap,hogy abban a helyzetben van,hogy ő szabhat feltételeket.De lehet,hogy rosszul látom a dolgokat. Mindenesetre 2 hét haladékot "adott". :)) Ha ez idő alatt,MI!!! nem intézzük el,hogy a többi "szotyi" cég emelje a tarifáit,akkor jön a 144ft/km. Mondjuk a tegnapi események után én ezt nehezen tudom elképzelni......

tomajer 2010.09.14. 17:06:31 / # 142493
Kössz! :-)
attus 2010.09.14. 17:05:30 / # 142492
Szia! 1.Ok: Amelyik hírben nincs erőszak az nem is hír nekik!:-( 2.Ok: Folyamatos cél a médiában, hogy az emberek egymásban keressék az ellenséget, addig sem mással foglalkoznak... 3.Ok: A Tv2 is le van szerződve valamelyik "taxitársassággal", akik biztos lehetsz benne, hogy nem 240-ért szállítgatják őket (Rádió/184Ft), és nem is szeretnék ha csak annyiért utazhatnának! 4.Ok: SÍK HÜLYÉK EHHEZ IS(MINT MINDENHEZ), DE IMÁDNAK OKOSKODNI! Gyanítom semmi újat nem mondtam...:-)
madness 2010.09.14. 17:00:26 / # 142491
madness67@citromail.hu,előre is köszi
törölt felh. 2010.09.14. 16:57:56 / # 142490
KÖSZÖNJÜK TAXI4 !!! NAGYOK VOLTATOK!

komby 2010.09.14. 16:55:51 / # 142489
Írj e-mail címet, ott megadom. Nehogy azt mondják, hogy reklámozni akarom (akartam magam). köszi
Konkrét (?) 2010.09.14. 16:53:42 / # 142488
Ne csak olvassanak, írjanak is ! Vár(om)juk a reagálásukat, de, ahogy eddig, ez után sem fog megtörténni. Nem az a fajta, aki kiáll a döntései mellett, és felvállalja azok következményeit is. Érvekkel alátámasztva, a másik fél szempontjait is figyelembe véve, átgondoltan, felelősen dönteni. Tegnap, oda mert állni az emberek elé, megpróbálta megindokolni a döntése okait ? Akár ezen a fórumon tudatni, ha már nincsen megáldva szónoki képességekkel ? Semmi !!! Morális 0 és ebből nehéz kigyógyulni ...
madness 2010.09.14. 16:52:52 / # 142487
Komby megadnád a tel.számodat.most keresek könyvelőt.
törölt felh. 2010.09.14. 16:34:10 / # 142486
Ezt itt kijelentem,hogy hiába fogja kitalálni 10-15 nap mulva vagy később ugyan ezt az agyrémet senki nem fogja átállítani a tarifát.Fulladjanak bele a saját szarukba.
komby 2010.09.14. 16:32:36 / # 142485
Sziasztok! Nem vagyok taxis. Én egy könyvelőirodát vezetek, több taxis ügyfelem is van, párom is taxizik. Van rálátásom a taxizásra, persze koránt sem annyi, mint aki ezt a tevékenységet végzi, de talán egy átlagembernél több. Ami a taxis szakma körül zajlik, már nekem is fáj. A 13.-án történteket abból a szempontból jó volt látni, hogy végre összefogtak a taxisok, mert ez az elmúlt években egyre kevésbé volt jellemző. Mindenki megy, csinálja a dolgát, abban bízva, hogy őt békén hagyják. Láttam a különböző tv csatornákon futó riportokat. Felháborítónak tartom, hogy elferdítve a valóságot, nem tényekre alapuló riport kerülhet adásba (Aktív), aminek az a következménye, hogy egy egyébként is lenézett szakmában dolgozó embereket még jobban befeketítsenek. Felháborodásomnak megpróbáltam azzal hangot adni /vagy inkább írást:)/, hogy levelet írtam az Aktív szerkesztőségének, amit az alábbiakban megosztok a fórumozókkal. Bízva a jövőbeni pozitív változásokban, bízva abban, hogy hatóságilag is történni fog valami (nem az egységes fekete taxikra gondolok), sok sikert és jó munkát mindenkinek. Tisztelt Aktív Szerkesztősége! A 2010.szeptember13.-i Aktív, taxisokkal foglalkozó riportjához tennék észrevételt. A leadott riport nem a valóságról szólt, arra fektették a hangsúlyt, hogy a taxisoknak nézeteltérésük volt egymással, holott nem erről volt szó. Éppen ellenkezőleg. Hosszú évek után, most először összefogtak a taxisok, az őket kihasználó taxi társaságok ellen. A demonstrációt az váltotta ki, hogy a Taxi4 egyik pillanatról a másikra közölte taxisaival, hogy szeptember 16.-ától 144 Ft-os km díjjal kell szállítaniuk az utasokat. Mivel napi szinten emelkedik a megélhetési költség, és a fuvardíjak már 10 évvel ezelőtt is alacsonyabbak voltak az akkor elvártnál, 2010-ben nem megengedhető egy ekkora árcsökkentés. Az utasok szempontjából természetesen az a jó, ha olcsóbban tudnak utazni, de a szolgáltató ilyen viteldíjból nem tudja vállalkozását fenntartani, és megélhetését fedezni. A riportjuk nem arról szólt, amiért demonstráltak a taxisok. Önöknek nem az volt a fontos, hogy a problémát megismertessék a nézőkkel, hanem az, hogy a taxisokat megint rossz színben tüntessék fel. Műsorukban elhangzott téves kijelentésekkel kapcsolatban az alábbiakhoz kérek kiigazítást: 1. A taxisoknak nem egymással volt problémájuk, hanem a taxi társasággal. 2. Nem egymást dobálták tojással, hanem a taxi társaság székházát. 3. Elhangzott, hogy a demonstráló taxisok a Taxi4 alkalmazottjai. Ők nem alkalmazottak, hanem VÁLLALKOZÓK! (60-70 ezer forint fuvarközvetítő díjat fizetnek a taxi társaságnak) Javaslom, hogy nézzék meg a Hír tv által készített riportot, ami a valóságról szól. Ha Önök csak a valóságnak ellentmondó riportot tudnak készíteni, akkor azt a jövőben ne tegyék, mert több kárt okoznak, mint hasznot. Tisztelettel: M.Edit

törölt felh. 2010.09.14. 16:28:58 / # 142484
Nembaj!!Tudom,hogy olvassák a férgek de ez ellen úgy sem tudnak semmit tenni!!!
Oldalszám: 182