Hozzászólások száma: 3640
Oldalszám: 182
Témakörök > Droszt Híradó > Taxi4 A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Rita 2010.09.15. 14:48:55 / # 142566
És az ingatlanközvetítő arányosan, a tényleges vételár bizonyos SZÁZALÉKÁT kéri. Utólag. Amikor már "megtermelődött" a bevétel.
sdsd 2010.09.15. 14:46:00 / # 142564
Igen megy.
Konkrét (?) 2010.09.15. 14:45:09 / # 142563
Frankóóón ? Megbeszélik, hogy ki fog tárgyalni azon a tárgyaláson, amelyiken tárgyalni fognak egy majdani tárgyalás lehetőségéről ? Állatira bizakodó vagyok ! De valahogy nem őszinte a mosolyom, pedig vicc ... :(((
hiénakutya 2010.09.15. 14:37:23 / # 142562
Milyen tárgyalás? :-D Megbeszélték, hogy lesz egy tárgyalás. M.Zoltán szakmai érdekvédő /:-D/ egyszer csak tárgyalóasztalhoz fogja ültetni a cégvezetőket és a taxistákat. A taxisták kiválasztották maguk közül azokat, akik ezen a majdani tárgyaláson részt vesznek. Nagyjából ennyi. Még ne rohanj az óraszervízbe. :-D
kínai büfé 2010.09.15. 14:36:15 / # 142561
csörgess már meg:))
siros 2010.09.15. 14:30:19 / # 142560
http://www.fn.hu/cegek/20100914/miert_lazadtak_fol_taxi4/
Konkrét (?) 2010.09.15. 14:26:12 / # 142559
Esküszöm, hogy néhányan (!) fordítva ülnek a lovon ... !!! A "taxis piacnak" két meghatározó szereplője van: 1. A megrendelő. 2. A fuvarozó. És van egy harmadik, de NEM MEGHATÁROZÓ szereplője a szervező. Az Ő szerepe mindösszesen a közvetítésre szorítkozik. És nem a feltételek, valamint a díjazások meghatározására ! Jutalék fejében végzi a tevékenységét, de semmi több. Nem diktálhat(na), nem szankcionálhat(na), és a közös érdek mentén gondolkodva a KÖZÖS SZEMPONTOKAT szem előtt tartva fenntartani a "jó viszonyt" a két fél között. Hiszen neki semmi dolga azon kívül, hogy összehozta a jutaléka reményében a "randit". Pl.: - Mióta határozhatja meg az ingatlanközvetítő az eladó ingatlan vételárát ? Rá fogja tudni beszélni a tulajdonost, hogy a feléért kell eladnia, mint amennyi a piaci értéke ? Viccnek is rossz lenne, azt hiszem ... Akkor nálunk, hogy alakulhatott ki ez így ? De ez már mindegy ! - Meddig maradhat így, néhány ember akarata a néhány ezerrel szemben ???

puccos 2010.09.15. 14:18:04 / # 142558
Tud valaki valamilyen eredményről beszámolni a tárgyalásokról?

nuova 2010.09.15. 14:16:14 / # 142557
Szia, szép napot! Köszönöm, hogy nem értetted félre, amit írtam. Nagyon jól tudom, hogy az embernek, amikor már ennyire "tele a pohár", nehezére esik visszafognia magát. Remélem, valami előremozdul, elindul valahol a Vahot utcában. Egy csendes "éppen arra jártam" alakul?
Tomcab 2010.09.15. 14:03:49 / # 142556
Mert neked megy a szekér?
sdsd 2010.09.15. 14:02:16 / # 142555
Ezt eddig is tudtátok miért nem csináltatok semmit? Nem megy a szekér? Maradj ahol vagy.
Tomcab 2010.09.15. 14:00:47 / # 142554
Gyülekezzünk mi taxisok és közössen tervezzük meg a lépéseket.pl.hősök tere.
Konkrét (?) 2010.09.15. 13:53:31 / # 142553
Mit vártok a Vahót utcai tárgyalástól ? Egységbe fog rendeződni a szakma ? Hitelessé, erőssé és hatékonnyá válik ma az érdekképviselet ? Eddig sem voltak eredményeik, eszközök híján, ezután, mitől lenne ? AZ "ESZKÖZ", A MI KEZÜNKBEN VAN !!! Csak élni kellene a lehetőséggel és nem tétlenül várni, amíg "elvérzünk" teljesen. A hétfő ismét megadta a választ. Ezt annak is látnia kellett, aki egyébként látássérült ! Lehet, sőt kell is tárgyalni, csak nem a gyors és hathatós intézkedések helyett. Várva, hogy majd a hosszas tárgyalási procedúra után, a bürokrácia útvesztőjéből kivergődve, milyen eredmény lesz elkönyvelhető !? Itt és most családok sorsa a tét és félre kéne tenni végre a személyes sérelmeket, a rivalizálást, a hatalmi törekvéseket és TENNI KELL VALAMIT VÉGRE!!! CSAK AZ EGYSÉGESEN ALKALMAZOTT, AZONNALI TARIFA RENDEZÉS A MEGOLDÁS. 240 Ft./km. ÉS MINDENKI FELLÉLEGEZHET (EGY IDŐRE !). Mikor látjátok már be, hogy nincs idő várni ??? :((((((

zsoci 2010.09.15. 13:34:42 / # 142543
Ha semmire nem jutnak a tárgyaláson,nincs más megoldás mint lehetetlenné tenni a működésüket.nem kell törvénybe ütköző dolgot tenni ahhoz,hogy ezt az ütőkártyát kijátszuk.mindössze annyi,hogy hasonló egyetértésben mint a demonstrácó volt,csak csendben elmenni normális viteldíjjal szolgáltató társasághoz dolgozni! Ne felejtsük már el de tényleg!!!! A megrendelők által ugyan,de a TAXISOKBÓL élnek a társaságok vezetői!!!!!!! Mi történik ha em tudják eladni a címeket????Lepattan róluk a megrendelés és hívnak mást a megrendelők.ahol taxit fognak kapni azt fogják hívni egy idő után.nem egy utasom volt aki azért nem hív olcsó társaságot,mert nem akar akár fél órát is várakozni az utcán,és eközben azt érzni nem foglalkoznak vele.Ráadásul ne felejdjük,hogy jön az esős időszak és a hideg!!!ez nekünk dolgozhat most méginkább!!A szolgáltatást igénybe vevő minden területen szereti érzeni,hogy a szolgáltató kiemelten kezeli a megrendelését,és ha nem kap autót akkor ezt érzi szerintetek? El kell menni a fillérekért fuvarozó társaságoktól!!!!!! Nem mondom hogy a helyzet 3nap alatt normalizálódik majd,de biztos vagyok benne,ha aktívan tudomásukra jut a kollégáknak ez a fajta stratégia akkor meglépik amit kell!!! Nem akarjuk ,hogy barmoknak,marháknak ,csőcseléknek nevezzenek minket???? Akkor ne is viselkedjünk úgy ,mozogjunk együtt és alkossunk egységet!!!!! Ha sok ember füle mellett elmennek ezek a gondolatok,akkor értelmetlen minden erőfeszítés ami történik.Nagyon könnyen elképzelhető ,hogy senki nem fog változtatni a helyzetünkön csak mi magunk. Ésszel játszanak ellenünk és ránk eröltetett manipulációval,erőszakkal a dühödt csőcselék válaszol vissza!!!Vagy tükröt tartunk nekik és felvesszük ilyen módon a kesztyüt mi is,vagy addig rángatnak majd minket ide-oda amíg csak akarnak.

Tomcab 2010.09.15. 13:06:31 / # 142542
Köszi srácok de tényleg nem lázítani akarok csak mostmár tényleg E L É G V O L T! ! ! ! !

aranybányász 2010.09.15. 12:56:13 / # 142531
Minden szavaddal egyetértek és gondolom, nem csak én!

Bao 2010.09.15. 12:55:37 / # 142530
Fején találtad a szeget. A "tárgyalás" már tart a vahótban 2 órája... Sok lehet az eredmény! :(

Tomcab 2010.09.15. 12:55:02 / # 142523
Ott az igazság!!!

Tomcab 2010.09.15. 12:49:03 / # 142550
Szia! Tudom,hogy ezekkel a szavakkal csak magamat minősítem de hidd el nem vagyok ennyire "nyers". Az évek óta tartó tárgyalások finom hangnemben közölt véleményeken az említett személyek csak mosolyognak és továbblépnek.4-5 ember ember?keseríti meg a taxisok életét hosszú idők óta.Tegnapelőtt amikor keményen odavágtunk megtört az egyik.Most újra kerekasztal,tárgyalás,vezetők összehívása....semmit nem ér az egész.Úgysem hoznak olyan döntést ami nekünk lesz jó azt elhiheted ,minden marad a régiben."Az van amit én mondok nálam a pénz"ennek tényleg minden esetben így kell lenni?Amikor meg ráolvassák az igazságot netán keményebb hangnemben akkor meg megsértődik?perrel fenyegetőzik?Hát rajta pereljen be!!!Kinek képzelik magukat a menybeli Atyaúristennek? vagy kinek??? Több száz sőt több ezer embert tesznek lehetetlenné csak azért,hogy többször tudjanak elmenni nyaralni?Én 15 éve nem voltam még soroksáron sem nemhogy tengerparton!Pedig nem gépezek,nem iszom nem dohányzom olcsó autóval járok és dolgozok becsületesen tiszta urh-val tiszta taxaméterrel.4-5-ember meg azt sem tudja ,hogy mennyi a pénze???Ezt a rendszert akartuk 20 éve?Hát tessék!!! Nem tudom,hogy mások ezzel hogy vannak de én már az idegösszeomlás határán vagyok.Ezek után beszéljek ill.beszéljünk mi taxisok választékosan,kultúráltan.Valahogy majd megpróbáljuk.
666666 2010.09.15. 12:28:58 / # 142549
Gratula urak! Minden társaságnál ez lenne a megoldás,ha nem beszari csapat lennénk.

Oldalszám: 182