Hozzászólások száma: 11025
Ugrás a hírhez Oldalszám: 552
Témakörök > Droszt Híradó > Plus Taxi A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
jomadar 2010.06.06. 08:28:32 / # 122570
Lánchíd-lánchíd! Az oroszlánoktól a két oldalán olyan mint az állatkert bejárata...hát csoda,ha összekeverhető...?-))))
jomadar 2010.06.06. 08:24:19 / # 122566
Csá fasírt! igazságod van,.de szerintem nem a kobrára kell haragudni(777).Ha "élőben" hallgatod egyáltalán nem úgy beszél mint az URH-n Egyszerűen csak mikrofonláz. Nem régen csinálja Ő sem,ilyen egyszerű.Sokkal nagyobb baj az,hogy akit fizetnek érte a mi tagdíjunkból, azt sem érted,mert hadar és elharapja a szavakat, vagy rébuszokat von az utcanevek közé. Konkrétan ma a VI-ban végeztem a Szinnyeiben. URH félig halkan, utaska fizet,s a Béla dobálja: VI-ik hanczur utca,5- 10 és negyeddel vitték. Utassal vagy fizetéskor ki az öreg hintalónak esik be,hogy Bélánknak éppen mi jár az okos agyában? 2 percre voltam,de negyeddel vitték a lépartról. Vagy két napja: VIII-ik anyós utca, 5-10-negyed. Mire valaki ráébredt,hogy az a Sárkány utca és ott van 2 percre. Nincs egy ép ember odabennt aki megmondaná,hogy úgy kell forgalmazni,hogy az közérthető és felismerhető legyen? Ez lenne a szakmájuk ezeknek a felolvasó emberkéknek.Legalább ezt kéne jól csinálni! S még ránk mondják,hogy nem végezzük jól a munkánkat. Arra sem jönnek rá,hogy hétvégén sokan kikapcsolnak,ha a Béla ül a csőre,s inkább "okosan" dolgoznak,mint idegesen a hadarástól.Nincs odabennt egy okos se,aki rágyünne,hogy talán azért nem viszi a taxis a címet,mert nem érti??? Mert a na húzzunk bele...keresek ablvár váci 32-be jött ki acsövön, s szegény kolléga a 13ik váci 32-be ment.negyed óra mulva keresik,s akkor derül ki,hogy nem a az V.-ik hanem a XIII-ik a cim. Kiadva meg úgyvolt,hogy dobálták,dobálták, majd a kiadás: Váci 32 akárki,azaz toljad neki! Végeredmény:etikán találkozunk! Bravó!!! Hát az biztos,hogy a központ hibáját (is) a legkönnyebb a nyakunkba varrni. Nem érdekes majd kifizetjük a hülyék adóját.
törölt felh. 2010.06.06. 08:21:53 / # 122416
OKÉ!! DE A LÁNCHID!!

jomadar 2010.06.06. 08:14:19 / # 122544
...mit várunk... a 217 az Örs vezér terén kereste a syma csarnokot.... Ne csodálkozzunk!

törölt felh. 2010.06.06. 08:09:55 / # 122553
Miskolc Szeged Tatabánya stb.Taxisok lepték el a fövárost!!!!!!!!E nagytudású taxisok sülyesztik tovább a szakmát!!Szégyen a kollega nem ismerte a lánchidat!!!Ez a jövő?

törölt felh. 2010.06.06. 05:54:21 / # 122523
A tulaj elbaszta !!!!!! Sokan lettünk!!!Sok a selejt.Nem az autokra gondolok hanem a beneüllö büdöskékre!!Van olyan mint a 777 beszélni se tudd !!!Folytathatnám de ez maga a fertö!!!!

Sokhatossystem 2010.06.05. 17:12:30 / # 122497
Aha ... T O L N I is csak addig lehet, amíg van kinek ! Ha meg már nincsen, akkor HÚZNI KELL !!! Na de hova ??? Csak nem vissza, oda ahonnan eljöttünk ?! Nemá!! Elbasszuk a tarifát és vissza szivárgunk? R E M É L E M , E Z T N E M T E H E T I M E G E G Y T A R I F A G Y I L K O S S E M !!!! Vagy sírva borulnak le elé , mert a pénz az nagyúr ??? Szerintem egy ici-picit kurvák mind. Te hogyan gongolod ?
666666 2010.06.05. 17:11:39 / # 122492
Idézet:"Ami meg a címbeolvasó egyedeket illeti az a gylázat maga. Még egy koszvadt normális beszélni tudó diszpécserre se telik a pénzünkből. " Ez így ebben a formában nem igaz.Az,hogy valaki pontoz,hát....igen Ő a Bp-től jött,ahol az a szokás,hogy azért is pont jár amit nem követtél el.A Mamit nem kéne kritizálni,mert higgyétek el Ő az egyik legjobb diszp az országban.A 6x6-osok még most is siratják,hogy eljött. A Béla,hát igen Ő a Béla.Nála én is feladtam a címfelvételt.Ezzel a hadarással és szóelharapással nem lehet lépést tartani.Még ha jó lenne a cím sem tudok közényomni,pedig néha biztosan vesz levegőt.Azért a Béla még profi,csak kicsit kellene lassulnia.Sokszor azt sem tudom,hogy Pannónia u 8 vagy 80.Ez egy egyirányú u-ban nem mindegy. Na jó munkát.
Sokhatossystem 2010.06.05. 16:59:08 / # 122489
Feltaláltam a LÉTSZÁM CSÖKKENTÉST ? Ha veszek egy autót és ketten dolgozunk rajta, akkor nem tudok 12 óránál többet dolgozni, mert az már a span munkaidője. Ha veszünk 3000 autót , amin 6000 taxis dolgozik , akkor 5000 nem tud az utcán lenni egyszerre. Már csak a tagdíjjat kellene per autóra fizetni ! ÁÁÁ csak kalandoztak a gondolataim. A lényeg , hogy szóljon a rádió ! Tőlem ,aztán szólhat !

jomadar 2010.06.05. 16:52:46 / # 122486
...itt simán félre lehet tenni! (egészésget, becsületet,bármit ami fontos) A Forgó meg minden éjjel buzdít Téged a csalásra: Cimfelvételnél mindig aszongya:úgyvan: Toljad neki! és láss csodát...toljuk neki...-))
Sokhatossystem 2010.06.05. 16:45:38 / # 122482
MÓKUSKERÉK ! Akkor is az, ha kifizetett autóval dolgozik valaki, mert akkor meg a következőre kell félre tennie azt az összeget amit most havi törlesztő részletekre kell összerakni. Lehet mondani, hogy na de a kamatokat nem kell kifizetni és ez talán igaz is, de ha valaki 1999 ben vett egy passat ot az ma még A kategóriás és tíz év alatt bár kamatosan, de 5-6 literes fogyasztás mellett urasan dolgozhatott egy légkondis munkahelyen. Ma persze kezdheti előről , de közben a gyerekek is nagyobbak lettek. Csak , ma már nagyon meg kell gondolni a hitelvállalást. Én valószinűen a túróshátu közöslovat választanám valakivel, akinek hasonló egészségi problémái vannak.( fáj a derekam az ülőgumóm , lefogok bénulni stb.) Persze semmi sem kötelező. Mostanában tanulok taxizni és mondhatom , ha az ember jó kezekbe kerűl, akkor semmi sem lehetetlen.... Szép napot !

jomadar 2010.06.05. 16:36:11 / # 122454
miről beszélünk? Már régen túlhaladtuk a mobilfeelinget. Aszonygák a nagyokosak,hogy 350 felett van a léccám. Már régen címet,csak a kályha melegétől veszel fel.A napi bevételed a régihez képest pont a fele,a kilométered a duplája. Pont itt az idő elstartolni. Ami meg a címbeolvasó egyedeket illeti az a gylázat maga. Még egy koszvadt normális beszélni tudó diszpécserre se telik a pénzünkből. Az egyik úgy hadar,hogy nem tudsz közényomni,a másik sutyorog, a harmadik szórja rád a pontokat,mint egy gépágyú és sorolhatnám. Botrány az egész.

Sokhatossystem 2010.06.05. 16:27:19 / # 122428
Évekkel ezelött sem volt lehetetlen ! Azt nem mondanám, hogy mindenkinek menne , de talán nem is érdemes ennyit dolgozni! Ha van család és az ember, már nem is 20 éves , akkor végképp nem !! össz.forgalom: 1.000.000 Ft Utas:4319,8 km Össz:9502.8 km Itt az ÁFA még 16,67 volt (20%)

puccos 2010.06.05. 11:49:18 / # 122643
Szeretek reagálni értelmes dolgokra is, és az irásodat annak találom. Ugyhogy abszolut egyetértek azzal amit irtál. Én is egy olcsó, de egy picivel drágább társaságnál( mókuskerékbe) vagyok mint te.De a tendencia ugyanaz itt is amit az előbb leirtál. Van még jó két évem a kocsitörlesztésből, amiből ha megfeszülök sem tudok jól kiszállni, ha lejár elmegyek segédmunkásnak. Adózás. A Budapesten dolgozó 5.6.7000 taxisnak a sokkal nagyobb része nem fizet semmilyen közterhet mint aki fizet. Maradnak a becsületesek,akik vért hugyozva kifizetnek mindent. Na nekik éneklelnek vasárnaponként a templomba. Ötvenegynéhányéves volt. Aztán maradnak a "gázositott adószámuak" Ami ugye visszafordithatatlan. Ezerszer leirtam már. Egy vállalkozás egy autó,stb.stb.stb.Hát nagyjából ilyen a mi világunk.Ja! És egy millát megcsinálni 150-es tarifával becsületesen nem lehet.

Sokhatossystem 2010.06.05. 09:34:15 / # 122633
Rossz vagy !

Sokhatossystem 2010.06.05. 09:28:23 / # 122627
A kicsi balek lesz a legjobb reklám a cégnek! Van akinek dobják a törölközőt és lesz aki saját maga dobja be! Nekem meg még nagyon sokat kell tanulnom ! Téged értelek , de sokakat nem! Szép napot !
Sokhatossystem 2010.06.05. 09:24:02 / # 122624
Szia Dodi ! Én okosságot írtam nem csúnyaságot! Okossága lehet 1-2 embernek , pl. 150 el bejátsza magát néhány céghez a gyönyörű autójával és az idegennyelv ismeretével. Ezek érnek ma is havonta 1.000.000.- ot, persze ezek már keményen számlás dolgok. De havi 1 mill még 150 nel is jó, valahol a 100 as guruló fölött . Amit Te írsz , az nem lehet általános és állandó sem.
Dodi 2010.06.05. 07:01:06 / # 122587
”Okosság nélkül meg maga a temető” Döntsd el magad,hogy van-e "okosság".Beérkezik a Szigetre egy....(csak per ne legyen:)))..szóval nevezzük occó takszinak és 7260 az órában.Kérdezem a külföldit:Where are you from,kicsi balek? Azt mondja:Green pardon. PS: A múlt héten még a rakpart sem volt lezárva

Rocktaxi 2010.06.04. 20:23:43 / # 122810
Áthozom jó? :-) Szerintem neked a URH gomb az első! :-( Mert egy ártörő cég tulaját tömöd pénzzel! Mert szól az URH! De meddig lesz nálatok ez az idilli állapot? Addig amíg a tulaj nem kap vérszagot és felduzzasztja a létszámot annyira, hogy muszáj lesz kályházni, hogy hozzáférj a címekhez. Ez nem sokára bekövetkezik! Utána hova mész tovább? Mint már írtam, javasold a 99 Ft/km tarifát és még több utasotok lesz! :-))
Sokhatossystem 2010.06.04. 19:27:36 / # 122767
Üdv. Neked ! Sajnos , hosszú távon ez a cég zsákutca, amibe sokan bemennek , de jól csak nagyon kevesen jönnek ki belőle . Okosság nélkűl meg maga a temető . De minnél tovább húzza az ember , annál jobban gázosítja el az adószámát. Ez nem játék , mert visszafordíthatatlan ! Sajna a pillanatnyi túlélés , egyfajta langyos víz hatású. El van benne az ember. De ez egy daráló ! Jó unokázást kívánok !
Oldalszám: 552