Hozzászólások száma: 11025
Ugrás a hírhez Oldalszám: 552
Témakörök > Droszt Híradó > Plus Taxi A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
vasember 2011.11.30. 17:41:48 / # 126391
Nem vagyok büszke ,hogy magyar vagyok!!!!
vasember 2011.11.30. 17:26:10 / # 126390
Nem csaphatunk az asztalra !!!Ma nem!!Nem vagyunk egységesek!!Aki ma oda csap annak vége sajnos!!!!
Rita 2011.11.30. 17:08:19 / # 126389
Szerintem meg ül néven ír. "Igen itt büntetlenül leirthatjuk kínunkat fájdalmunkat" De. Pont ezzel csapjátok be magatokat. Az asztalra ott kell odabaszni, ahol van asztal. Itt csak a levegőt püfölitek.
vasember 2011.11.30. 17:01:52 / # 126388
Írásoddal csak részben értek egyet!!A halló egy fórum ahol név nélkül írhatunk !!Kóddal és igaz névvel ma már nem írhatunk !!!Te is áll néven írsz!!!Miért írsz áll néven? Igen itt büntetlenül leirthatjuk kínunkat fájdalmunkat !!Ez nem baj !!Nem csapjuk be magunkat !!!!
takszika 2011.11.30. 16:58:55 / # 126387
Nyertél, erre nem tudok mit reagálni. Lenyűgöző ez a humor,logika vág az eszed.
rigo 2011.11.30. 16:56:45 / # 126386
:)))))))))))

tudomis(kibic) 2011.11.30. 16:54:26 / # 126385
Tehát: "Ettől még birkák vagytok. " Ellenvetés? :)
hiénakutya 2011.11.30. 16:51:20 / # 126384
Van egy mondás, takszika. Így hangzik: "Nem az a köcsög, aki csinálja, hanem az, aki hagyja." Nos, aktuálisan te vagy az, akit szopatnak... :-)
takszika 2011.11.30. 16:47:41 / # 126383
Kedves kutya Attól függetlenül, hogy egy igazi köcsög vagy sok mindenben igazad van. Én is hasonló jókat kívánok neked. Remélem egyszer a keletinél egy oláh vagy kanalas esetleg orsos téged is lebont torzsáig. Addig kigondolom, hogy én kinek szurkolok.
korrekt 2011.11.30. 16:17:57 / # 126382
Király vagy kutya!!!! Nagyon tetszik a hozzászólásod.

hiénakutya 2011.11.30. 12:19:29 / # 126381
Figyeljetek már srácok! Nem érzitek, hogy mennyire gagyi, amit itt csináltok? Bejöttök ide nap mint nap, elhordjátok az Oláht mindennek, szapuljátok a Pluszt, szidjátok a rendszert, aztán kiléptek a Halloról és szorgalmas hangyaként zsákszámra töltitek bele a pénzt ugyanabba a zsebbe, amit előtte itt elátkoztok. Ez mi, könyörgöm?! Már azon gondolkozom, hogy szólok a Tomajernek, hogy zárja be ezt a topicot. Leeresztitek itt a gőzt, aztán békésen tűritek, hogy nyírjanak benneteket tovább. Ennek nem sok értelme van. Na most túl azon, hogy én kifejezetten szurkolok az Oláhnak, hogy torzsáig reszeljen benneteket, -mert mást egyáltalán nem érdemeltek-, elmondom azt is, hogyha én lennék az Oláh, engem módfelett szórakoztatna az itteni hisztitek, ha egyébként meg bármilyen szart le tudnék tolni a torkotokon. Kurvára nem vágom, hogy mire gondoltok. Oláh ül a gép előtt, meredten bámul a monitorra és döbbenten így szól: "Hú bazze, ezek rühellnek engem! Nem szeretnek, útálnak! Istenem, ez szörnyű, ez nem mehet így tovább!" Rémálmok gyötrik, forgolódik az ágyában a beírásaitok miatt, romokban hever az élete és pszichológus kezelésére szorul. Valahogy így képzelitek? Ennyire hülyék nem lehettek! (?) Megmondom, mi van, de megint csak magamból indulok ki. Szóval, ha én lennék az Oláh, akkor vagy leszarnám, amit itt olvasok, vagy kifejezetten jót röhögnék azon, hogy mit össze vitézkednek itt azok, akik a valóságban amúgy eltűrnek tőlem bármit. Ismételjük meg: BÁRMIT! (A "C" verzió, hogy Oláh egyáltalán nem is olvassa a Hallot.) Szóval srácok, én értem, hogy jobb a közérzetetek attól, hogy itt komoly, elszánt rendszerkritikusként nyilvánulhattok meg, és megvívjátok a magatok kis virtuális forradalmát, gaz elnyomótokkal szemben, de jobb, ha tőlem tudjátok: CSAK BECSAPJÁTOK MAGATOKAT EZZEL. Ettől még birkák vagytok.

puccos 2011.11.30. 09:31:54 / # 126380
Na de most komolyan. Mit vártatok a "nagy taxismultu" Oláh Attilától? Mit? Ez egy hiteltelen ember.Nem hazudtolja meg önmagát. Ugy is viselkedik. Ja! És ti akik szolgáljátok tettétek "naggyá". Nehéz volt magam visszafogni.
törölt felh. 2011.11.29. 19:05:25 / # 126379
Ha jól látom minden a régi jól bevált modszerekkel megy. Csak annyi értelme volt felépítenetek az oláh attilának, hogy egyel több fuvarszervezö gazdagodik a taxisokon és még olcsóbban lehet fuvarozni
rigo 2011.11.29. 18:29:09 / # 126378
Ha " visszaadja ", pontot kap érte. Nekem az tetszett a legjobban, hogy szavazni lehetett az új drosztra. Olyanok voltak " mellette ", akik minden szökőévben vettek fel címet az adott kerületben. Aki " Óbuda > Reptér " után rohant vissza az Eurocenterhez. :))))
vasember 2011.11.29. 18:11:43 / # 126377
Nagyon jól látod!!A diktatúra közel egy éve tart!!Mi lett ?? A diktatúrának köszönhető a létszám meg duplázódott!!Oláh és etikások legyetek nagyon szemetek. ha így tesztek akkor a létszám a továbbiakban is nőni fog!!!!
Vansy 2011.11.29. 17:45:42 / # 126376
Nagyon jól látod!!! A felhúzott urh-k-kal nem törődik senki,csak fizess,mint a katonatiszt! Véleményem szerint nem kötelezhet a megvételre,csak tudod amig csak 1-2 ember teszi szóvá,addig senki semm hallja meg! Na meg kérdezem én,kinek tennéd szóvá? Ha etikást keresel,akkor nincs,ha éppen van,akkor pedig semmire nem tudja a választ! Nem láttam még ilyen céget,ahol nem lehet elérni etikást,és nem tud semmire válaszolni,mert csak bábok,akik ülnek az etnikások autóin,a felrántott rádióikkal,és darabra megvan a bizotság,de ..... hagyjuk! Amig Olá Attila nem tesz semmit,addig ez a rémuralom lesz! Hol vannak az időmérők??? Nincs megy a nagypályázás,oszt ha valaki megmér valakit,az letagadja,meg ha barát,akkor szabálytalan a mérés! Normális időmérők kellenének,akik nem a területféltés miatt mérnek,és nézhessenek meg autókat,mert etnikás nem igazán van a pályán! De ugy tünik,nem is akarnak rendet,mert a zavarosban lehet jól halászni!
vasember 2011.11.29. 17:12:04 / # 126375
Igen jelesre vizsgáztatok rabszolgák!!Gratulálok !!Oláh ne adj vissza semmit !!Ezek itt mind rabszolgák!!Nem kel nekik se szerződés se pénz!!Mennyibe kerül ma egy puncsos rabszolga mert vennék belőlük ????

666666 2011.11.29. 16:36:27 / # 126374
UI:Bár Telefonszám tulaj meg nem akarok lenni. Nem arra szocializálódtam, hogy a kollégáim bőrét nyúzzam, és módszeresen fosztogassam őket.Számomra a telszámtulaj,csak egy beékelődött rossz a Taxis és az utas között.Úgy kellenek nekünk,mint egy darab szar.A pénzt a munkáért a taxis kapja. ők ebbe még belemarkolnak és eggyre inkább telhetetlenül rabolnak a zsebünkből. Persze az igazi gond az,hogy ezt a taxis eltűri és nem rúg bele ezekbe a szarokba. A plusnál ez most karácsony előtt hatványozottan igaz.

666666 2011.11.29. 16:13:39 / # 126373
Taxi mínus/sz/-ra gondólsz? Úgytudom az még nincs. Kicsit behüjítjük a taxisokat.Igérünk fűt-fát,esetleg vizenjárást na meg egy kis örök életet.Közben emelünk és emelünk oszt kicsit uzsorázunk és mi is plusszban leszünk. Na csináljuk meg! (((
666666 2011.11.29. 16:07:33 / # 126372
Palik vagyunk apám,méghozzá nagyPalik. Karácsonyra a család kap P(fos)OS terminált. Jó lesz a gyereknek,majd tologatja a fa alatt. Arra blazíroznak a plus-nál,hogy úgysem ugat senki,pedig órdítani kellene. Állandó emelés,uzsorázás és még sorolhatnám. Tenni kéne valamit,de ezzel a gyáva bagázzsal még mozdulni sem lehet. Tűrünk.tűrünk,még meddig?
Oldalszám: 552