Hozzászólások száma: 11025
Ugrás a hírhez Oldalszám: 552
Témakörök > Droszt Híradó > Plus Taxi A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
fuck 2012.05.17. 20:28:28 / # 128000
Ez mi ami elhangzott a csatornán hogy a mocskos supertaxi3 is vehet fel cimet a mi oldalunkon ez mostmár a pofátlanság legteteje!!!(Hozzáteszem hogy nem álltalánosban jött le mert ott semmi olyan ami lényeg lenne nem jön le,pláne nem ídőben!!)Egy szerencsétlen szupertaxis szólta el magát!!!!!!!Ja és még etnikás se tudott róla mert a 63-as Józsi is csak bután kérdezősködött!!!!!!!!!!!!!!!!!Azt hogy a Sapkát berendelték ezt nem is halottam,de teljesen igaza volt,de ezek után hogy rajtunk gazdagodott meg ez a patkány és minket szar szájba ,mindenkinek kutya kötelessége kiállni melette akár sztrájkal is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mindenki gondoljon bele elég csak egy nap ,hogy senki ne vegyen fel címet és a rolót le is huzhatja ,hiába az új kéro meg az x6!!!!!!!Kiváncsi lennék ,hogy ezt mikor hozta volna le álltalánosban hogy gyerekek igaz,hogy túl vagytok töltve de azért hozok rátok még egy céget!!!!! Ja és még egy beszélgetést elcsíptem a beszélgető csatornán: kolléga keresi a alkesz 521 gyulácskát!!!!Szól a kolléga neki ,hogy tudja e ,hogy a kocsi jobb hátsó lengéscsillapítója rossz és ezért a kocsi hátsó része jobbra -balra billeg és életveszélyes!!Erre a válasz tudom de várom hogy megjöjön a fékbetét és a féktárcsa ,mert egyben szeretne kicseréltetni mindent.......!!!Nem tudom hogy honnan rendelt de általában ha rendelsz valamit az max 2-3 órán belűl megvan,pláne egy fékbetét!!!!És ezek után ők tiltogatnak koszos,vagy matrica ragacsos autókat,mikor az ő kocsilya meg konkrétan ÉLETVESZÉLYES!!!!!!!Itt tartunk most!!!!!Mindenki a Sapka mellé,mert ha most nem fogunk össze akkor bármit meg lehet csinálni velünk,és annál jobban senkiháziaknak fognak nézni!!!Majd a segnyaló etnikások fuvaroznak,nem a központban jópofáskodnak!!!!!!!!!!!!!!

Vansy 2012.05.17. 16:09:08 / # 127999
Super taxikban bent van a plusos kódadó is,és a plustól is vesznek fel cimeket??? Mi ez??? Fuvarlopás papa!!!! Ki engedélyezte????? A Sapi szóvátette,és berendelték etnikára???? A 416os májki mire pakolja magát??? Most mindenkinek ki kell állni a Sapka melett!!! Mi a frászkarikát képzelnek ezek magukról? Nem elég a tagdijunk,még terorizálnak is !!!??? Etnikás urak otthon lehet de nem velünk!!!! Aki ez ügyben nem áll a Sapka mellé,és csak azért egyedül neki lesz baja,mert ő volt a hangadó,akkor mindanyian senkik vagyunk!!!! Hajrá Sapki!!!!

Igazságvagyon 2012.05.17. 12:09:01 / # 127997
Egyébként, mi bajotok a droidokkal?Attól, hogy Valaki bérli az autót, ami sokszor kifizetendőbb, mint, ha a sajátja lenne, szóval, nem értem!!Soha nem lehet tudni, Ki, miért száll le a saját autójáról, nem kell senkit a sárgaföldbe döngölni, hiszen a mai világban, sajna bármi megtörténhet! Még Veled is, akár!

Igazságvagyon 2012.05.17. 12:03:25 / # 127995
Jelezném, a 3 perc, pont azért van, aki ismeri a várost, tud taxizni, nem kályhás, szóval, Ők tudnak dolgozni!A droidok? Na ettől nem keresnek jobban, ezt hidd el!

Vansy 2012.05.16. 19:07:59 / # 127994
Hát ezt próbálom megvilágitani,hogy csak a kizsákmányolás folyik a plusnál! Lophatsz,ha be is osztasz!!!! Ezt pedig még át is küldték a kártyalehúzón!!!!! 3 perces cimfeldobás is azért lett kitalálva,mert a hajléktalan droidjaik nem tudták kitermelni a napi 10 ezret,igy meg 3 percbe ők beleverhetnek!!! Vesszen az összes fuvarszervező! Elfelejtik a telszám tulajok,hogy a taxisok tették őket gazdaggá,ők meg hálátlan fattyúk lettek! Dögvész mindegyik,legyünk mi taxisok a gyógyszereik!!!!
zajos tücsök 2012.05.16. 08:33:52 / # 127992
Tovább gondolva... Ha ő pl előző nap a barátjával civilben ugyanoda ment ugyanonnan,és akkor csak fele annyi volt a cehh, és haragjában elmegy a fogyazstó védelemhez,és bőszen lobogtatja a tőlad kapott számlát a 2500-ről, Neked is érdekes kérséseket tesz föl majd a hivatal:D

zajos tücsök 2012.05.16. 08:18:09 / # 127993
Bár nem érzem magam "profi" taxisnak,de érdekes kérdést vetettél föl a másodikkal. Hogy lehet,hogy a cég "dolgozhat" a megkivánt km dijjal,a halandó pedig nem. Sőt,ha a jogos tarifával viszed,és nem adsz le semmit,megbüntetnek. Na igy kell rendes tarifával fuvaroztatni,de úgy ám hogy a taxis ne részesülhessen belőle. (de persze ha számlát kér a kuncsaft,azt nyelje be) Ez a kérdéskör megérne egy érdeklődést a navnál is.... Szerintem
no name 2012.05.16. 01:52:09 / # 127991
Az első kérdésedre tudom a választ. Az utas a slejfnivel tud reklamálni, vagy a számlával. Ha számlával, akkor nálad a slejfni, ha slejfnivel, akkor meg....
Vansy 2012.05.15. 20:08:37 / # 127990
K É R D É S A PROFI TAXISOKHOZ !!!! Ha kapok az urh-n egy cimet,elviszem az utast a-ból b-be,az utas betelefonál,mert nem annyit fizetett amennyit szokott,majd 150.-al többet,ami 2 db piros lámpa! JUJUJ!!! Jön a feketeleves,etika berendelés,kérik a slejfnit,amit az utasnak átadtál,mondod te,de bent a bhiénáknak nem tudod bemutatni,igy mivel megáll az utas panasz,mert többet fizetett szegény pára,ezért te kapsz alsó hangon 14.000.-os büntit!!!!!!! K É R D É S E M Kapok az urh-n egy cimet. I.kerület lánchid u 19 ! Felveszem,szerződött partner, ami 4-es tarifa 175.- LENNE!!!! Jön a terminálon az infó,2500.-os fuvar,800.- a központban a leadó,fuvar vége 6. kerület Oktogon Tér 4 !!! A fuvar hossza, 2,4 kilométer,ami csúcsidőben is a 240-es tarifával 1200.- lenne! Ennél a fuvarnál,milyen slejfnit csináljak az utasnak,amikor nincs 520.-/km-es tarifa!!??? Ez ilyenkor nem baj??? tehát ha jól érzékelem,akkor én csalhatok,csak tegyem le a zsét a központban!!!!! Hivjátok a taxiplust,nem lesztek minuszban,és ha nem tudunk mi menni,akkor megy a droid Super 3!!!! Várom a válaszokat nagy tisztelettel!

hiénakutya 2012.05.14. 15:13:48 / # 127988
Dehogy! Én köszönöm! :-)
mercedes 2012.05.14. 15:13:05 / # 127987
Köszönöm!
hiénakutya 2012.05.14. 15:10:09 / # 127986
Nekem elég a dicsőség, a jogdíjról lemondok. Használ bátran és gyakran! :-)))
mercedes 2012.05.14. 15:02:45 / # 127985
Ott kellett volna küzdened ahol voltám( Így úgy a vezetéssel szemben meg a szabályokat hozokkal szemben). Nem ilyen senkiháziakat felemelni a szarból.Most meg rádborítja. OLÁH TORZSÁIG! Minden mindegy , csak az URH szóljon. Ui.: akié a jog küldjön egy vagy kettő csekket, hogy használom a mondását! :)
anyad 2012.05.14. 01:17:11 / # 127984
Még jó,hogy nem olyan könnyű Taxis céget csinálni.Bár igy is sokan próbálkoznak de szerintem belebuknak.Talán a Polyának van esélye a túlélésre de hát ö is csak a Plüs segítségével tud életben maradni.10perc hátha belegondolsz igazából az sem jó.A droszt:Néha jó megpihenni.
no name 2012.05.13. 23:19:41 / # 127983
Persze hogy nincs. Csináljunk egyet. 10 perces címfeldobás, címarányos tagdíj, és persze drosztok nélkül.:DD
anyad 2012.05.13. 22:19:12 / # 127982
Hát igen sokan vagyunk,de szerintem erről is mi tehetünk mert mindannyian ide lettünk csalva.Szerinted van olyan cég tulajdonos aki azt fogja nézni,hogy neked mi jo?
no name 2012.05.13. 18:07:36 / # 127981
Azt csípném.:D -Az a baj, hogy itt még visszaadni sem lehet normálisan, és sokszor az ember inkább kockáztat.No meg az, hogy kurva sokan vagyunk. Valami olyan megoldás kellene, hogy elég lenne kb. 400 ember, hétvégén meg jöjjenek a másodosok. Persze tudom hogy ez soha nem fog megvalósulni. Megyünk a maxhoz, ott még 5 perc az első feldobás. A 3 perccel csak széthajtod a verdát,és stresszeled magad.
anyad 2012.05.13. 16:59:44 / # 127980
Én nem szopkodom az Oláh fa..át.De szerintem kelet ez a 3perces feldobás mert áldatlan állapot volt,hogy állandóan vissza kelet menni a tutiba.Szerintem neked az lenne a jo ha végeznél a fuvarral be szolnál a diszpécsernek,hogy adhatja neked a következőt.
Igazságvagyon 2012.05.13. 16:28:40 / # 127979
1 szó, mint száz, tessék dogozni!!Abból, baj nem lehet.

hiénakutya 2012.05.13. 13:18:31 / # 127978
ÉS TE? TE MILYEN AUTÓVAL DOLGOZOL? Nem tudom, mit akarunk, ha már attól is fostok, hogy az autótokat feltöltsétek ide.

Oldalszám: 552