Hozzászólások száma: 11025
Ugrás a hírhez Oldalszám: 552
Témakörök > Droszt Híradó > Plus Taxi A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
nemertem 2015.05.07. 22:25:57 / # 339183

Ha nem szamítana megbotránkoztatónak azt "kommentelném": Egy rakás szar jobban nez ki mint most ti.De mivel ez nem lenne szép,  nem teszem.

Mi volt a kényszerszabadság oka?Összejött a három hónap 2015-re?

Tomajer te elhiszed amit írsz vagy tudod, hogy hazgság de nem érdekel.Mennyi tagdijat fizetsz?

vmiki 2015.05.07. 16:38:06 / # 339173
Ennyi. Pont. Meg még sok más lehetőség is adott: lehet menni az ifjabb Horváthoz szigetelni, vagy a Gabihoz a Deák térre vagy mit tudom én. Nem kényszer az ittlét, némi kényszerszabadság után vegyes megdöbbenéssel olvastam a kommenteket....A frusztrált külső támadások megszokottak, a belsők meg ízléstelenek, mi több: gerinctelenek. Az új szerződő partnereket az általánosokban gondolom megelégedettséggel csemegézik azok, akik még így sem jutnak egyről a kettőre, aztán mi következik? Könyörögni kell a szabad autókért, de nem az ego a hibás, dehogy! Más. A tulaj, a cég, az asszony, a Jó Isten......nevetséges.Bölcs döntés volt a létszám stop. A visszavonás pedig elegáns. 
tomajer 2015.05.06. 16:47:08 / # 339155
Mint az összes többi.

De ma van lehetőséged.....  nekem pl. az adatlapomon, a "Hoteles feltételek" mellett, a "NEM vállal" kockában van az "X"
Ilyen egyszerű.
nemertem 2015.05.06. 16:23:26 / # 339154

Akkor ezzel arra celzol, hogy a ceg minden egyes  budapesti fuvarnal a hatosagi fix tarifat alkalmazza?

beretva 2015.05.05. 23:40:11 / # 339146
Droidautóflotta-csere. 
Vin 2015.05.05. 23:28:21 / # 339145
Azért majd ne felejtsetek el ugyanígy tapsolni,amikor lejön általánosban,hogy így lett a Sziget bukó,indén már a Horváth áll fakanállal a kondér mellett a külsőn ;) a következő a Mmd főtakkerosodása lesz...
tomajer 2015.05.05. 08:15:41 / # 339131
Háát ugye a 150.- os tarifa is megszűnt, a cég vezetése is változott....  (sajnálatos okból, de az ebből a szempontból mindegy)  ... és közben belülről látom.

Nna meg én is "higgadok"  vagyis mások az életem prioritásai.
Ma ugyi, az uber a szotyi...  oszt arra se pazarlok sokat az energiámból.
Változik az ember, lanyhul a lelkesedés...  most fontosabb a párom, az unokám, a kutyám....

A miért fagy meg a fórum időről időre kérdést nem értem. 
Technikai problémára gondolsz, vagy hogy időnként hetekig nem ír senki semmit?
Mert egyikre se tudok magyarázatot:-)
zenitó 2015.05.05. 01:02:26 / # 339130
Minőségi címeket vásárolni.
nemertem 2015.05.04. 21:29:20 / # 339128

Tamás te itt nyíltan kopkodted a szotyitaxit aztán egyszercsak teljesen semleges lettél. Gyönyörűen megfogalmazott kitero valaszokat olvashatunk tőled. Mi történt? Mennyi tagdijat fizetsz havonta? Miert fagy meg a forum idorol-idore?

donkihóte 2015.05.04. 19:24:45 / # 339124

Önző banda. Mindig csak magatokra, meg a családotokra gondoltok. És a gazdáitok? Ha a falkavezér nem lakik jól, a többinek semmi sem jut. Ne azt kérdezd, mit tesz érted a plusz, te mit teszel a pluszért?

Egyébként szerintetek mire kellett a pénz? De komoly válaszokat várok ám.

sárga csoda 2015.05.04. 17:44:31 / # 339123
Hogy mit is várok?
Hát nem megalkuvást!
 Osszatok szorozzatok...500x tarha (majd 550..aztán 600)...MENNYI AZ ELÉG?...és még most is fejőgépet akartak játszani...
Nemlétező fejlesztésekről..délibábokról..és mint megannyi parasztvakításról én is tudok hadoválni...
A sarcból nem lehetett félretenni?
A kauciók furán értelmezése nem elég?
A tablet,szabadjelző stb. átcseszése nem elég?
Netán te teljes tarhán vagy.. saját vállalkozásban...kifizetett autóval?
 Ha valamelyik kérdésre NEM a válasz akkor Tamás még egy nyamvadt csatát sem nyertetek...csak max. egy próbálkozásra kezdtetek hörögni.
Hidd el nem erős az ellenfél..és 10-20 éve sem volt az....Tudod ,hogy mi az erős sajnos ebben a szakmában?
A megalkuvás!
Csak egy kérdés.... A "gazdák" mit tesznek az Über kétségesen legális,adóelkerülő tevékenysége ellen?
Leszarják ameddig beszedhetik a sápot!
... ez a szakma még lehetne erős...és még egy kibaszott fecske is csinálhatna nyarat..nemhogy EZREK pár élősködő ellen egy korrektebb jövőért!
volántaxis 2015.05.03. 22:35:43 / # 339118

Főtaxi fellélegezhet. A hetven felvételiző marad a +-nál.

+taxista 2015.05.03. 20:39:30 / # 339117
Főleg, hogy jelenleg 500-an se vagyunk! Szerencsére!!!
bendzsoo 2015.05.03. 17:52:57 / # 339114

Én azt hiszem ez a 550-es létszám nagyon magas.Mint tudjuk a létszámstop soha éggyíkcégnél sem volt komoly sajnos.

donkihóte 2015.05.03. 17:49:23 / # 339113
Hát ja. A Főtaxiról vehetnének példát, ott működik a fuvararányos tagdíj fizetés, szeretik is sokan. Nektek is kéne egy olyan.
dr.Kotász 2015.05.03. 16:08:53 / # 339111

Hol is kezdjem?Tán ott,hogy azért a "vezetőség?"nem az álltalatok kezdeményezett nyomástól félve vonta vissza.Legalábbis ezt állítják.Inkább rátok tolja a jövő esetleges hibáit. Idézet:

"A Vezetőség döntésnek alapja, hogy jelzéseteknek megfelelően nem kívánjátok a „fejlesztéseket”, valamint a cég fuvarszervezési stratégiáját "

Ti nem kívánjátok azt,amit nekik kell biztosítani és működtetni.Na de mindegy így is jó.

Következő lépés lehetne valamennyi cégnél, így a plussnál is a címarányos tagdíjfizetés bevezetése,valamint a szabadság és betegség alatti tagdíj kötelezettség eltőrlése.Mindenki fizesse azt,amit és amennyit igénybe vett.

Láthatja mindenki,hogy azért velünk sem lehet mindent lenyeletni.Határt kell szabni a fuvarkufárok éhségének és telhetetlenségüknek.

Higgyjétek el a "sok lúd disznót győz"elve érvényesülhet,még akkor is ha a disznók most még mi vagyunk.

A sikerhez gratulálok:Kotibá

tomajer 2015.05.03. 07:52:06 / Módosítva / # 339107

Mit vársz?

Egy elégedetten, kicsit tán büszkén hátradőlő társaságot hogy hergelsz fel bármilyen megmozdulásra? Milyen indokkal, milyen céllal?

Ne követelj lehetetlent, ne akard belezargatni a szervezőket egy eleve kudarcba. Most győztesek.  De hamar válhatnának vesztesekké, ha odamennek húszan keményebb feltételekkel. Ennél többet, legfeljebb egy teljes szakmai összefogással lehetne elérni.

Mert minden fuvarszervező a másikra mutogat...  joggal.

Különben itt a teljes szöveg:

"Tisztelt Kollégák!
Tájékoztatunk Benneteket, hogy a hét folyamán a Vezetőség fórumot tartott részetekre a Rendszerfejlesztési Hozzájárulással kapcsolatban (a cég fuvarszervezési stratégiájának részeként), ezt megelőzően pedig spontán tagi kezdeményezés alapján egyeztettünk veletek. A megbeszélésen elhangzottakat mérlegelve a Vezetőség úgy határozott, hogy a Rendszerfejlesztési Hozzájárulás befizetési kötelezettségét visszavonja. A Vezetőség döntésnek alapja, hogy jelzéseteknek megfelelően nem kívánjátok a „fejlesztéseket”, valamint a cég fuvarszervezési stratégiáját támogatni.
A TaxiPlus a fórumon elhangzottak alapján az új tagfelvételeket sokkal szigorúbb feltételrendszer szerint intézi. A belépés feltétele az elkövetkezendő időszakban a sikeres helyismereti vizsga, továbbá egy tesztlap eredményes kitöltése, melyet társaságunk Reklamációs és Etikai Bizottsága állít össze és bírál el.
Figyelembe véve a jelenlegi gazdasági helyzetet, nehéz anyagi körülményeiteket, továbbá a Fővárosi Közgyűlés 31/2013. IV.18-i rendeletében foglalt, idén júliusban esedékes kényszerű autócseréket, társaságunk ügyvezető igazgatója létszám-stopot hirdet, 550 fő szerződéses vállalkozó eléréséig.
A fentiekre tekintettel tájékoztatunk Benneteket, hogy a szolgáltatási színvonal megőrzése, valamint javítása érdekében Ellenőreink és az Etikai Bizottság fokozottan fogja ellenőrizni a gépjárművek külső-, belső esztétikai állapotát, és a kollégák megjelenését, ruházatuk megfelelőségét.
A Vezetőség minden hónap utolsó keddi napján fogadóórát tart részetekre 15:00-tól 17:00-ig bezárólag. A fogadóórán lehetőséget biztosítunk a kérdéseitek felvetésére, a cég szolgáltatási színvonalának emelése céljából tett javaslataitok megvitatására.

Budapest, 2015. május 2.

Köszönettel:

A Vezetőség"

tomajer 2015.05.03. 07:46:28 / # 339106
Jóreggelt!

Szoktál olvasni is?

"
tomajer 2015.05.02. 08:09:49 / # 339073
avatar Az általad idézett szöveg, gyaníthatóan még az előző verziónkhoz készült, ahol nem létezett ez a kvázi névjegy funkció.
Igazad van, akár félre is lehet értelmezni.
A szöveget én átírom, a fejlesztőket meg megkértem, hogy a regisztrációs lapon is jelezzék: A megadott adatok publikusak.

"
Szia!
Van egy mallőr, amit legközelebbre ki kéne védeni.

http://www.hallotaxi.hu/forum/posts/topicid/121911

A regisztrációnál jelezni kéne, hogy a beírt adatok nem kötelezőek, de publikusak, mert úgy tűnik félreértették páran....

Köszi!"
osztap 2015.05.03. 07:16:43 / # 339105

Ez példa értékű volt. A többi céget is "fertőzni" kellene vele.

sárga csoda 2015.05.03. 04:06:33 / # 339104

...és most mindenki elégedetten hátradől......szép volt!....pfff.

...langyosodik a vas...nem kellene még egy kicsit püffölni? Nincs még számtalan túlárazott ,inkorrekt dolog? Nem érzitek a gyenge lábakat?

A budapesti taxizás történelmében ti lehetnétek az első cég amelyik kiharcolt magának egy korrektebb tarhát és korrekt feltételeket.....mert valljuk be...attól igen távol álltok.....és ha egynek sikerült..

Érezzétek már,hogy nekik a lét a tét.

Oldalszám: 552